UPPER WINE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : UPPER WINE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 819.852.215

Publication

11/01/2013
ÿþ MM Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INIIIIIIII IIIII IflhI IIIII

*13007444*

fleergelsgd ter grillie van de Reclrthant van Koophandel te Antwerpen, op

3 1 DEL 1012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0819.852.215

Benaming

(voluit) ; UPPER WINE

(verkort)

Rechtsvorm ; vennootschap onder firma

Zetel : 2018 Antwerpen, Haantjeslei 128

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen, op 18 december 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de vennootschap onder firma. "UPPER WINE" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met ingang van 18 december 2012.

2.De vergadering keurt de jaarrekening per 18 december 2012 met een balanstotaal van duizend vierhonderd zevenendertig komma tweeëntachtig euro (1.437,82 EUR) goed. De vergadering keurt eveneens de toekenning van het positieve vereffeningssaldo aan de vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen dat ze bezitten, goed.

3.De vergadering neemt kennis van het feit dat, ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de zaakvoerders, voornoemde Heren Bob VAN GORP, wonende te 2018 Antwerpen, Haantjeslei 128, en Timmy SCHUTTERS, wonende te 2900 Schoten, Borkelstraat 63/0001, van rechtswege ontslagnemend zijn. De vergadering verleent kwijting aan de Heren Bob VAN GORP en Timmy SCHUTTERS voor de uitoefening van hun mandaat tot op 18 december 2012.

4.De vergadering bevestigt uitdrukkelijk dat de voorwaarden voor de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte, zoals vermeld in artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen, zijn, vervuld, te weten:

- alle vennoten zijn aanwezig;

- er werd geen vereffenaar aangeduid;

- de vennootschap bezit geen onroerend goed;

het vermogen van de vennootschap bestaat uitsluitend uit activa-bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit;

- de passiva die verband houden met de liquidatie opgenomen zijn in het passief en deze, voor het geval van een gebeurlijk tekort, gedragen zullen worden door de aandeelhouders;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is;

- dat aldus toepassing gemaakt wordt van de ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte.

5.Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opge-ihouden te bestaan. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen wor-'den neergelegd en ten minste zeven jaar worden bewaard bij de Heer Bob VAN GORP te 2018 Antwerpen, Haantjeslei 128.

Volmacht KBO en BTW

Als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor De Laet & Co", Dorp-West 115, 2070 Zwijndrecht, alsook de aangestelde of lasthebbers van deze vennootschap, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie ais BTW-belastingplichtige.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
UPPER WINE

Adresse
HAANTJESLEI 128 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande