URBAMARI CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : URBAMARI CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.448.978

Publication

07/10/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O

N

11119F 3p-0gft

bc

e

St

3E~ .l eergelegd ter griffie von de Rechtbank Avon Koophandel la Antwerpen, op

2013 0 9 SEP. 2013

3E GfSCH STP

AT;,~^1~~1

Griffie

Ondernemingsar :

Benaming (voluit) : URBAMARI CONSULTANCY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : CLEMENTINASTRAAT 63

2018 ANTWERPEN

Onderwerp akte :OPRICHTING-INBRENG IN GELD-STATUTEN-BENOEMING

Rechtzetting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jelle Van Hove, te Antwerpen, op vier september tweeduizend dertien dat:

Mevrouw RASKIN Christiane Emilie Julia Maria, ongehuwd, geboren te Hasselt op acht oktober negentienhonderdzesenvijftig, identiteitskaart nummer 590-3751222-64, rijksregisternummer 56.10.08-258.69, wonende te 2018 Antwerpen, Clementinastraat 63. , die heeft ingeschreven op honderd twintig aandelen (120),

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "Urbamari Consultancy".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Clementinastraat 63

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

il

ii

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ii Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale

i.

waarde.

ll Het kapitaal is volgestort ten belope van twee derde. De vennootschap beschikt uit dien hoofde

il

over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

i. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december,

RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies;

;: en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

ii Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te ;? vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

ii Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

ii Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

ONTBINDING EN VEREFFENING

i.

Op de laatste blz. vain Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in de Europese Gemeenschap alsook daarbuiten, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

Het verstrekken van elke managementdienst en het uitvoeren van opdrachten als (management)consultant zowel aan rechts- als natuurlijke personen, alsook aan verenigingen en elke gouvernementele of non-gouvernementele organisatie.

Het verstrekken van alle diensten, consultancy en oplossingen met betrekking tot marketing en marktontwikkeling en marktpenetratie voornamelijk aangaande maar niet beperkt tot medische producten, technologieën en hun toepassingen, materialen en diensten.

Het uitoefenen van alle activiteiten alsook het verlenen van advies inzake en verbonden aan public-relations, promotie en promotionele events en marketing.

Het uitvoeren, organiseren en het commercialiseren van marktonderzoek en -analyses alsook het adviseren hieromtrent.

Het organiseren en begeleiden van reclame- en promotiecampagnes.

De organisatie en het geven van theoretische en praktische opleidingen, trainingen, seminars, workshops, vergaderingen, evenementen, feesten, recepties, symposia en congressen voor of aan bedrijven, universiteiten, verenigingen, organisaties en particulieren. Deze lijst is niet limitatief.

De organisatie, het begeleiden, coördineren of verzorgen van reizen.

De exploitatie, het aanhouden, de cessie en de concessie van elk auteursrecht, voornamelijk met betrekking tot maar niet beperkt tot voornoemde activiteiten.

Het verwerven, ontwikkelen, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden van alle octrooien, licenties, handelsmerken, know-how, patenten en andere intellectuele eigendomsrechten of van aanverwante immateriële duurzame activa die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelomschrijving of activiteiten verband houden en die bijdragen tot haar ontwikkeling.

Het schrijven, opstellen, de import, export, distributie, aankcop en verkoop alsook de commercialisering van boeken en andere literaire werken of stukken.

Het verwerven, beheren, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen, .., van alle roerende of onroerende goederen, inclusief de zakelijke rechten verbonden aan deze laatsten voor zover van

pd 4



,~ Voorbehouden paan het elelgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rs

mod 11.1

toepassing. De vennootschap kan tevens alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het verrichten van elke financiële transactie waaronder de aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten alsook het verschaffen van alle garanties en borgen, het verstrekken van alle voorschotten en leningen die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen,

Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het opnemen van mandaten zoals ondermeer deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of verenigingen.

Het verrichten van alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of gelijkaardige doelen,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in de Europese Gemeenschap of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap zal tevens elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, alle aandelen, deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten kunnen aan- en verkopen of onderschrijven.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op 26 mei om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

mevrouw Christiane RASKIN, RR 56.10.08-258.69, voornoemd

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 26 mei 2015.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de Taks Consult NV evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het ielgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþHll'lltNmu~ui~~~i~m

3142304

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Grinie9 SEP. 2013

Ondememingsnr : O S 38 '-11-1 8 " ~J

Benaming (voluit) : URBAMARI CONSULTANCY

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : CLEMENTINASTRAAT 63

2018 ANTWERPEN

Onderwerp akte :OPRICHTING-INBRENG IN GELD-STATUTEN-BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jelle Van Hove, te Antwerpen, op vier september tweeduizend dertien dat

Mevrouw RASKIN Christiane Emilie Julia Maria, ongehuwd, geboren te Hasselt op acht oktober negentienhonderdzesenvijftig, identiteitskaart nummer 590-3751222-64, rijksregisternummer 56.10.08-258.69, wonende te 2018 Antwerpen, Clementinastraat 63. , die heeft ingeschreven op honderd twintig aandelen (120),

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "Urbamari Consultancy".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Clementinastraat 63

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale

waarde.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twee derde. De vennootschap beschikt uit dien hoofde

over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies

en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



toepassing. De vennootschap kan tevens alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het verrichten van elke financiële transactie waaronder de aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten alsook het verschaffen van alle garanties en borgen, het verstrekken van alle voorschotten en leningen die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het opnemen van mandaten zoals ondermeer deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of verenigingen.

Het verrichten van alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of gelijkaardige doelen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in de Europese Gemeenschap of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap zal tevens elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, alle aandelen, deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten kunnen aan- en verkopen of onderschrijven.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op 26 mei om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

mevrouw Christiane RASKIN, RR 56.10.08-258.69, voornoemd

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 26 mei 2015.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de Taks Consult NV evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

toepassing. De vennootschap kan tevens aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het verrichten van elke financiële transactie waaronder de aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten alsook het verschaffen van alle garanties en borgen, het verstrekken van aile voorschotten en leningen die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het opnemen van mandaten zoals ondermeer deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of verenigingen.

Het verrichten van alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of gelijkaardige doelen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in de Europese Gemeenschap of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap zal tevens elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, alle aandelen, deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten kunnen aan- en verkopen of onderschrijven.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op 26 mei om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

mevrouw Christiane RASKIN, RR 56.10.08-258.69, voornoemd

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014,

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 26 mei 2015.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de Taks Consult NV evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 24.06.2015 15212-0272-012

Coordonnées
URBAMARI CONSULTANCY

Adresse
CLEMENTINASTRAAT 63 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande