URBAN ESCAPE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : URBAN ESCAPE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 533.704.787

Publication

08/05/2013
ÿþVoorbehouder aan het Selgiscl Staatsbit

Mod POF 11.1

Ondememingsnr : iS-5d k

Benaming (voluit) : Urban Escape

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetei : Nieuwstraat 19 - 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/01/2013

Ondergetekende,

Blommaert Gunnar, wonende te 2820 Bonheiden, Nieuwstraat 19

Edhardt Andrea , wonende te 2820 Bonheiden, Nieuwstraat 19

Verklaren hierbij een vennootschap onder firma (V.O.F) op te richten, waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld :

Artikel 1 :

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder

firma met als benaming : Urban Escape

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2820 Bonheiden, Nieuwstraat 19. De zetel mag bij

beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel :

Educatieve doe-programma 's ontwikkelen en uitwerken waar op een evenwichtige manier samenleven met en overleven in de natuur voorop staat.

Organiseren van educatieve wandelingen en kanotochten met een ecologische of culturele meerwaarde.

Hiertoe zal de vennootschap kunnen overgaan, door middel van gemeenschappelijke acties, tot het organiseren en aanmoedigen van allerlei economische, sociale, culturele,

ecologische, juridische en maatschappelijke manifestaties of acties. De vennootschap mag alle handelingen verrichten of (handels-)daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van Inbreng, inschrijving of anderszins, In alle ondernemingen , verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Ondersteunen en organiseren van kleine en grote evenementen, dit inzake opbouw, organisatie productie en logistiek,

ftijtagen hij hit Butgisti Staatsut et - U8lO5f2OI3 _Annexes dü 1Vlbniteur-idIgë

bknill In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 6 -04- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAW,erte MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz j van de perso(o)den)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

44,

It att Q - vervolg

Mod POF 11.1

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere volmachten verstrekken.

Artikel 4 :

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken op 1 januari 2013.

Artikel 9:

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 1000 EUR, door de vennoten-oprichters in natura ingebracht zoals blijkt uit de lijst die zij hiervoor afzonderlijk hebben opgemaakt.

De bij wijze van geldschieting ingebrachte waarden bedragen daarenboven 1000 EUR, door iedere vennoot voor een gelijk aandeel volgestort.

Artikel 10:

De vennootschap wordt bestuurd door vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen . De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties.

Iedere vennoot die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte zowel als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring , van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks - en controlebevoegdheden , waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap

Artikel 13:

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld , vertegenwoordigt alle vennoten. De

algemene vergadering beslist onder meer over:

1. de aanvaarding van nieuwe vennoten;

2. de goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst;

3. de wijziging van de statuten.

Artikel 16 :

De jaarvergadering wordt gehouden op de 25e dag van de maand februari te 13 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid , Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen . De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden, De bijeenroeping vermeldt de agenda , De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

Artikel 17 :

Het boekjaar loopt van 01 januari tot 31 december. Op 01/01 van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2014, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen .

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

F.

V

*se. vevelg Mod PD1 1 ,1

Artikel 25

s ,e, ; d : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke

bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen .

De heer Gunnar Blommaert wordt als zaakvoerder aangeduid.

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten iedere vennoot tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring en beheer en van beschikking kan stellen.

- Opgesteld te Bonheiden op 01/01/2013 in zoveel exemplaren als er partijen zijn. Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 01/01/2013

Gunnar Blommaert

zaakvoerder

= lil : "1 ~{ts-Ç`~:c~ é3cl"r.îf4 i? ilty8ïiï7lîitf3" ..~,iF3 .f:}?'1 ~`.h, f.'s5i!ï.:;i:C-~:d[vkli rebat,. {1Gt<£' Y" .~i F: i7~":SO°S.l~r, £:i')

" !" r- k;ie.s í} ~ i `.3:1 YBCR:£ tJ'+ ~: _ ~? ~ é s; 4 ~

~!t'Vt36;ti ~ ~c" :[ c :::+[-`er..vGrt ~2`)i : :xis?iGi1 ~~~n (}" nt..c" .t2 {L v{ti::uA.i3ice.:i:w>i}5

kfeï'.di ;c;-,qCtCYL;,Sik3i{:k'.-~.!`nn;3.

Coordonnées
URBAN ESCAPE

Adresse
NIEUWSTRAAT 19 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande