URPI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : URPI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.595.620

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 20.05.2014 14130-0581-013
08/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305787*

Neergelegd

06-11-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0500595620

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): URPI (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Korte Van Peltstraat 23

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Zoals blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts te Schoten op 31

oktober tweeduizend en twaalf, werd een vennootschap opgericht.

Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  URPI .

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2018 Antwerpen Korte Van Peltstraat 23.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen het Nederlands

taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Iedere verplaatsing

van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch

Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

°) Het geven van adviezen en het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer, doch niet beperkend, op het vlak van IT, administratie, bedrijfsvoering, management en bedrijfsorganisatie

°) het verlenen van diensten in de sector informatica, evenals programmatie en analyse in de computersector

°) het opmaken van computerprogramma's, de uitvoering van werken op computer, de ontwikkeling - analyse en programmatie van software, alsmede alle daarmee verband houdende activiteiten en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

°) verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software)

°) beheer van computerfaciliteiten, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten °) het verrichten van computerconsultancy activiteiten in het algemeen

°) Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel

°) Alle mogelijke onroerende handelingen in de meest uitgebreide zin m.b.t. onroerende goederen, inzonderheid doch niet beperkend, de aan- en verkoop, renovatie, bouw en verbouwing, huur en verhuring, beheer, uitbating, verkaveling, valorisatie.

°) De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen of erkenningen behaald worden.

Oprichters

De heer NOULET, Daniel Martin, geboren te San Isidro Lima (Peru) op twintig februari negentienhonderd tachtig, van Belgische nationaliteit, wonende te 2018 Antwerpen, Korte Van Peltstraat 23

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (30.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd volledig geplaatst, en volgestort ten belope van zestienduizend euro (¬ 16.000,00). Het kapitaal dient derhalve nog volstort te worden ten belope van veertienduizend euro (14.000,00 EUR) door de oprichter.

Zaakvoerder(s) - algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail, per telex of telefax stemmen of op dergelijke wijze volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

statutaire zaakvoerder(s)

De heer Noulet Daniel, voornoemd, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene verandering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei, om

18.00 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van

bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet

schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als

lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de

uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering

Luik B - Vervolg

vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten en in het Wetboek

Vennootschappen.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

Winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

SLOTVERKLARINGEN

1. Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend veertien.

3. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Buitengewone algemene vergadering

Commissarissen.

Op grond van de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van vennootschappenwet, acht de

vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

Aanstelling bijzonder gevolmachtigde

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, wordt aangesteld : boekhoudkantoor TINJOLI bv ovv bvba te 2900 Schoten, Neerhoeve 38/9 waarvoor kan optreden een van haar organieke vertegenwoordigers of aangestelden, aan wie de macht wordt verleend, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap via de ondernemingsloketten in het rechtspersonenregister/de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-plichtige, alsook om het nodige te doen bij alle fiscale, sociaalrechtelijke en andere instanties uit hoofde van onderhavige oprichting.

Voor uittreksel: de geassocieerde notaris, Tristan Sebrechts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/02/2015
ÿþr i fhad Word 11 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

D 9 FEB. 2015

afdeling Antwerpen

111111111{1111411,11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

0500.595.620

URPI

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Korte Van Peststraat 23 te 2018 Antwerpen

Wijziging adres maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 30 januari 2015 beslist om vanaf heden de zetel van de vennootschap over te brengen naar : Otto Veniusstraat 3 bus 3 te 2000 Antwerpen.

Daniel Noulet

zaakvoerder

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.07.2016, NGL 26.07.2016 16358-0438-014

Coordonnées
URPI

Adresse
OTTO VENIUSSTRAAT 3, BUS 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande