URSUTU

Société en commandite simple


Dénomination : URSUTU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.941.687

Publication

07/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0841941684

Benaming

(voluit) : URSUTU Comm.V

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2320 HOOGSTRATEN, Leemstraat 20, bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vereffening en definitieve stopzetting d.d. 2810212014

Uittreksel notulen bijzondere algemene vergadering d.d. 28 februari 2014:

BUREAU:

De zitting wordt geopend om 11.00 uur, als voorzitter wordt aangesteld de heer URSUTU Stelian.

De voorzitter duidt mevrouw URSUTU Otilia aan als secretaris en stemopnemer.

AANWEZIGHEDEft

De tegenwoordige of vertegenwoordigde aandeelhouders staan vermeld op de aanwezigheidslijst. De lijst werd ondertekend door elke aanwezige aandeelhouder of gevolmachtigde, voor het begin van de vergadering. Genoemde aanwezigheidslijst wijst aan dat alle 100 aandelen vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders gaan unaniem akkoord met het afzien van de bijeenroepingformaliteiten en besluiten éénparig dat de vergadering rechtsgeldig kan beslissen over de punten in de agenda voorzien.

UITTREKSEL NOTULEN:

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva per 31 december 2013 en 28 februari 2014 en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 10/02/2014 desbetreffende, waarin o.a. wordt gestippuleerd dat de zaakvoerder van URSUTU Comm.V, nl. URSUTU Stelian, hiermede de verantwoordelijkheid opneemt, hem opgelegd bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschapsrecht, dat bepaald dat - indien er geen vereffenaars werden benoemd - de vennoot-zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar wordt aanzien en bijgevolg onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk is en zal zijn voor alle schulden van de vennootschap,

De stopzettingsbalans 28/02/2014 wordt goedgekeurd.

Aangezien de activiteiten van de vennootschap eind maart 2013 werden stopgezet en tot op heden geen nieuwe activiteiten werden uitgevoerd, wordt de vennootschap ontbonden, vereffend en definitief stop gezet.

Bij deze wordt MVB FISCAAL ADVIESBURO BVBA Hoolsterberg 44 te 2490 BALEN, vertegenwoordigd door de heer VAN BREDA Marc als zaakvoerder een bijzondere volmacht gegeven om de venncotschap in vereffening te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, de kruispuntbank voor ondernemingen en op de griffie van de Rechtbank van Koophandel teneinde alles publicaties, aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap in vereffening uit te voeren

STEMMING

De voorzitter geeft, na de overwegingen en stemmingen, kennis dat alle punten van de agenda op

unanieme wijze door de vergadering werden aangenomen.

Lasthebber,

VAN BREDA Marc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aet

i

111

iu

V beh aa Bel Staz

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte  ~

Neergelegd ter grif'' van ds RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 APR. 2014

ANTWERPEN afdeling PURNHOUT Griffen* Griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2011
ÿþMcd 2.1

':' ,/.X'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j

Ondernemingsnr Benamóoog

(voluit) : URSUTU Comm.V

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Leemstraat 20/01 te 2320 HOOGSTRATEN

Onderweien aI 4e : Oprichting - d.d. 28 november 2011

Uittreksel van de oprichtingsakte:

OPRICHTERS:

1.URSUTU Pavel Stelian, geboren te FALTICENI (ROEMENIE) op 22 juni 1974; gehuwd; wonende te Leemstraat 20/01, 2320 HOOGSTRATEN - (identiteitskaartnummer: B 0845137 73; Nationale nummer 74.06.22-523.25)

Hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot

2.URSUTU Otilia Veronica, geboren te CORNU LUNCH (ROEMENIE) op 22 november 1975; gehuwd met URSUTU Pavel Stelian; wonende te Leemstraat 20/01, 2320 HOOGSTRATEN - (identiteitskaartnummer: B. 0858844 06; Nationale nummer: 75.11.22-394.16 )

Deze laatste enkel stille vennoot, dus enkel gehouden tot beloop van haar inbreng;

VORM & BENAMING:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

Zij zal handelen onder de benaming: URSUTU Comm.V.

MAATSCHAPPELIJK ZETEL:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Leemstraat 20/01, 2320 HOOGSTRATEN.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, ingaande vanaf heden. in afwijking van het gemene recht neemt de opgerichte vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn. de namens haar aangegane verbintenissen over, met bevrijding van de personen die voor haar hebben gehandeld. De overname door de vennootschap werkt retroactief. De aangegane verbintenissen vanaf 01 oktober 2011 die werden aangegaan door de zaakvoerder, die optrad voor de vennootschap in oprichting, worden dus geacht van meet af aan met de vennootschap te zijn aangegaan.

KAPITAAL:

Het vennootschappelijk kapitaal wordt bepaald op ¬ 2.500,00 verdeeld over 100 maatschappelijke aandelen

van ieders ¬ 25,00.

1.URSUTU Stelian, werkende vennoot, brengt in de vennootschap de som in van ¬ 1250,00 in speciën en heeft hierdoor recht op 50 maatschappelijke aandelen

2.URSUTU Otilia, enkel stille vennoot, brengt in de vennootschap de som in van ¬ 1.250,00 in speciën en heeft hierdoor recht op 50 maatschappelijke aandelen.

De inbreng in speciën zal op het maatschappelijke bankrekeningnummer KBC 731-0219243-95 worden gestort.

mi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" iiiv~3~a

°

i u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T 3r-

baiiL den aan het

" Iilelgisch Staatsblad

BEHEER:

De beherende vennoot bezit als statutaire zaakvoerder alle machten van beheer en beschikking. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening en zal nochtans slechts van de maatschappelijke handtekening gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen. Een uitgebreide taakomschrijving van de werkende vennoot wordt opgesteld bij algemene vergadering. URSUTU Stelian wordt als statutair zaakvoerder benoemt.

BALANS:

Een boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december, waarop tevens inventaris en balans van het

actief en passief van de vennootschap worden opgemaakt. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

RESULTAATBESTEMMING:

Over de bestemming/verdeling van de winst/verlies spreken de vennoten zich uit bij jaarvergadering  welke bij voorkeur zal worden gehouden op de laatste vrijdag van juni - met eenparigheid van stemmen rekening houdende met de toekenning aan de wettelijke reserves overeenkomstig het Wetboek van Vennootschapsrecht.

Bij de vereffening zal na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningkosten, het batig resultaat van de vereffening tussen alle vennoten in verhouding tot hun inbrengen worden verdeeld. Gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door alle vennoten worden gedragen.

Speciale volmacht voor neerlegging ter Griffie ter publicatie in het BS en inschrijving in het KBO wordt verfeend aan MVB FISCAAL ADVIESBURO bv EBVBA, Korenbloemstraat 22 te 2340 BEERSE (Ondrnr. 0878 143 473) met als vertegenwoordiger de zaakvoerder VAN BREDA Marc.

In drievoud opgemaakt te HOOGSTRATEN op 28 november 2011.

Getekend,

Gevolmachtigde,

MVB FISCAAL ADVIESBURO BVBA

i.o. VAN BREDA Marc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
URSUTU

Adresse
LEEMSTRAAT 20/01 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande