USHUAYA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : USHUAYA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.151.335

Publication

09/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste Wz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111111111,1.1IIIII1111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

30 JUNI 2014

AFDELINGYMERMONDE

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kwatrechtsteenweg 28 - 9230 Wetteren

Onderwerp(en) akte statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTS MANS, geassocieerd notaris te Mechelen op zeventien juni tweeduizend veertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO FLANDERS, met zetel te 9230 Wetteren, Kwatrechtsteenweg 28,

Ondememingsnummer 0895,151.335

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt: naamswfiziging

De buitengewone algemene vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van IMMO FLANDERS in USHUAYA.

Als gevolg hiervan wordt de tekst van artikel 1 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst: Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming USHUAYA.

Tweede agendapunt: zetelverplaatsing

De buitengewone algemene vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen vanaf één juli tweeduizend veertien van 9230 Wetteren, Kwatrechtsteenweg 28, naar 2800 Mechelen, Wollemarkt B. Hiertoe wordt artikel 2 van de statuten aangepast als volgt:

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Wollemarkt 8.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Derde agendapunt: doeluitbreiding

Volgens artikel 287 Wetboek van Vennootschappen geeft de zaakvoerder een omstandige verantwoording van de doeluitbreiding die hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passive van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op zeventien juni tweeduizend veertien.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als voorzien werd in het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerder te volgen, zodat het doel voortaan luidt als ais gewijzigd in artikel 3 van de statuten als volgt:

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenperoon:

Het verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing: a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak; b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer; c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen; d) adviesverlening rond marketing, communicatie, merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring; e) adviesverlening rond rekrutering en selectie van sales en marketingprofielen; f) opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden; g) het geven van sales en marketing opleidingen.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende ais onroerende goederen, binnen dit kader: a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen; b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin begrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben,

huren, verhuren en leasen van roerende goederen welk danige ook, die de vennootschap zou bezitten; c)

_

Ondernemingsnr 0895.151.335

IMMO FLANDERS



Voor-houdenaan het Luik B - VeurvnIn

Belgisch Staatsblad



overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van de vennootschap en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, het aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen. De bereiding, de handel, import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees en viswaren, ijs en rookwaren en aile aanverwante artikelen. Het ter beschikking stellen van personeel op korte of lange termijn op de maatschappelijke zetel of verplaatsing. Het kopen en verkopen, importeren en exporteren van horecabenodigdheden zowel food als non-food, Het organiseren en de logistieke ondersteuning van evenementen, happenings, festivals, conferenties, beurzen, incentives, optredens, concerten, feesten en voorstellingen op locatie, tentoonstellingen en beurzen en alle soortgelijke activiteiten.

Het leveren van catering en entertainment, verkoop, verhuur van goederen met betrekking tot catering. Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden. Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten. De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkaardig, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect van de wettelijke beperkingen,

Vierde agendaount: ontslag gewone, niet-statutaire zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering besluit ontslag te verlenen aan de gewone, niet-statutaire zaakvoerder, met name: de heer LOYENS Jurgen Hugo Jean-Marie, geboren te Vilvoorde op negenentwintig oktober negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.10.29-255.56, wonende te 08870 Sitges (Spanje), Avinguda dells Arnetllers 18 Quint Mar.

Hij bekomt kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

Viifde aaendapunt: benoemina gewone, niet-statutaire zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering besluit te benoemen tot gewone, niet-statutaire zaakvoeder van de vennootschap voor onbepaalde duur: de heer VAN DEN DRIESSCHE Peter Achille Julia, geboren te Antwerpen op zeventien augustus negentienhonderd tweeënzestig, Nationaal nummer 62.08.17-471.86, wonende te 2610 Wilrijk (Antwerpen), Prins Boudewijnlaan 144.

De heer VAN DEN DRIESSCHE Peter, voornoemd, komt hier tussen en verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Hij is bevoegd de vennootschap individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

Voor ontledend uittreksel

Amout Schotsmans, geassocieerd notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van activa en passiva



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 02.12.2013 13675-0600-011
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.10.2013 13643-0580-011
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 18.08.2011 11413-0365-009
04/03/2011
ÿþ. Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

há In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0895151335

Benaming

(voluit) : Immo Flanders

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kwatrechtsteenweg 28 te 9230 Wetteren

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 1 januari 2011 werd beslist dhr. Fernand Buyckx per 1 januari 2011 te ontslaan als zaakvoerder. Hem word décharge verleend. Tevens wordt de heer Jurgen Hugo J. Loyens, wonende te 9230 Wetteren, Kwatrechtsteenweg 28 benoemd als nieuwe zaakvoerder. Deze beslissing geld met ingang van 1 januari 2011.

Dhr. Jurgen Loyens

Zaakvoerder

GRIl-HE FiÉt. HTbANK

VAN KOOPHANDEL

2.2. ln. 2011

DE*ND&rl l eF~IONDE

11

*11034968

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 26.08.2010 10483-0170-008
22/05/2015
ÿþY Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recta " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

t11111~u~i~auu~~u~u~

*15073 d*

K1EERGELEGD

9 2 -05- 2015

Griffie .w ---

Ondememingsnr : 0895151.335

Benaming

(voluit) : USHUAYA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wollemarkt 8 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bij eenzijdige beslissing neemt Dhr. Peter Van Den Driessche ontslag als zaakvoerder. Dit ontslag werd per aangetekende brief betekent met ingang op 27 april 2015.

Zaakvoerder,

Peter Van Den Driessche

11/08/2015
ÿþVooi

aa Be! Sta.

illIllity111)11111111111

-R

?j "~ !!Yr

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de -kt

RECHrS

ANrwERAeNv afKOOR

A~+~! 1

NE161

MadWord 11,1

Ondernemingsar : 0895.151.335

Benaming

(voluit) : Ushuaya

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wollemarkt 8 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 juni 2015. De bijzondere algemene vergadering van 26 juni 2015 beslist met ingang vanaf 1 juli 2015 de verplaatsting van de maatschappelijke zetel van de Wollemarkt 8 2500 Mechelen naar Steenweg 32 2800 Mechelen.

Mechelen, 26 juni 2015

Loyens Jurgen

Zaakvoerder

leeporbehou

n aan tue

elgisch atsblad

g q

cd

cd

...

P:

Gd

P:

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

26/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
USHUAYA

Adresse
STEENWEG 32 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande