V.D.A.K.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.D.A.K.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.011.851

Publication

28/10/2011
ÿþ hhrof2f

Lr~iLiL j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1III 11II llhI 111111 11 III )1I 1111111

+111661]5*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I r~ «h ~ : ~~ ' ~ U. ~ ~

/±P, _ ~ ~= gq ll. VAN

G~tÉ~rlE R~Cit.7-~ib'~1\:xé

~ 0.'" 1"

KOORHAN bRfi#ié URNHOUY

n=+ Ar'ffinr

Ondernemingsar : 0477.011.851.

Benaming

(voluit) : V.D.A.K.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2280 Grobbendonk, Bannerlaan 44

Onderwerp akte : DOELSUITBREIDING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negenentwintig september twee duizend en elf, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op drie oktober daarna boek 5/159 blad 37 vak 16, ontvangen vijfentwitig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid V.D.A.K. gevestigd te 2280 Grobbendonk, Bannerlaan 44, opgericht bij akte erleden voor notaris Annemie Coussement met standplaats te Duffel op vijf maart twee duizend en twee, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig maart daarna onder het (referte)nummer 20020320-414, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

a. De enige vennoot ontslaat zichzelf van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de voorgenomen en hierna vermelde wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf. De enige vennoot erkent ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tege-lijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De enige vennoot beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en/of uit te breiden door toevoeging in artikel 3 van de statuten na de woorden "uitvoering van voormelde activiteiten" van volgende tekst:

Alle grond- en waterbouwkundige werkzaamheden met het oog op het ontwerp, realisatie, herstelling of verfraaiing of de plaatsing, aanleg, onderhoud en/of herstelling van zwemvijvers of vijvers in het algemeen inclusief de aanleg van wegverhardingen en terrassen en levering en in bedrijfsstelten van alle apparatuur voor de waterbehandeling of waterzuiveringsinstallaties, filters etc. voor zwembaden en vijvers en waterzuiveringssta-tions.

De vervaardiging en plaatsing, onderhoud en herstelling van pompen en compressoren omvattende de vervaardiging en plaatsing, onderhoud en herstelling van lucht- en vacu-umpompen en van compressoren voor lucht en andere gassen, van pompen voor vloei-stoffen, van hydraulische apparatuur, van pneumatische motoren en krachtmachines.

c. De enige vennoot beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor vermelde en geno-men besluit

inhoudende wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 3 van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop en de verhuur van roerende en onroerende goederen. Het beheren van gebouwen. Algemene bouwonderneming: onderneming voor het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, het waterdicht maken van daken en dakterrassen; onderneming voor grondwerken; onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; onderneming voor het bedekken van gebouwen; onderneming voor het bouwen van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en afvoerbuizen, onderneming voor het isoleren van gebouwen en daken; onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; onderneming voor het plaatsen van elektrische verwarmingsinstallaties; onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met, warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen; onderneming voor het installeren van sanitaire. inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters;; onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon; de aan- en verkoop van alle materialen' en toestellen nodig voor de uitvoering van voormelde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

e .behouden .,aan het leelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Alle grond- en waterbouwkundige werkzaamheden met het oog op het ontwerp, realisatie, herstelling of verfraaiing of de plaatsing, aanleg, onderhoud en/of herstelling van zwemvijvers of vijvers in het algemeen inclusief de aanleg van wegverhardingen en terrassen en levering en in bedrijfsstellen van alle apparatuur voor de waterbehandeling of waterzuiveringsinstallaties, filters etc. voor zwembaden en vijvers en waterzuiveringstat-ions.

De vervaardiging en plaatsing, onderhoud en herstelling van pompen en compressoren omvattende de vervaardiging en plaatsing, onderhoud en herstelling van lucht- en vacu-umpompen en van compressoren voor ; lucht en andere gassen, van pompen voor vloei-stoffen, van hydraulische apparatuur, van pneumatische motoren en krachtmachines.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende materialen en benodigdheden verwer-ven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruiten en in het algemeen alle commerciële , industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen de uitbating van alle intellectuele rechten en roerende industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden.

Zij kan ook deelnemen aan het bestuur van deze vennootschappen. Zij kan zich ten gunste van zelfde vennootschappen borg stellen of aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

TWEEDE BESLISSING. BENOEMING VAN EEN BIJKOMENDE (NIET-STATUTAIRE) ZAAKVOERDER.

De enige vennoot beslist vanaf heden als bijkomende (niet-statutaire) zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen: de gewone commanditaire vennootschap LV TENDENS met maatschappelijke zetel te 2280 Grobbendonk, Bannerlaan 44 en met ondernemingsnummer 0808.216.866 RPR Turnhout, vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 7 van de statuten door haar enig (statutair) zaakvoerder, die hier tussenkomt,

zijnde mevrouw VERWIMP Liesbeth, te 2560 Nijlen, Legebaan 125, daartoe benoemd bij besluit van de algemene vergadering gehouden na de oprichting, gepubliceerd in de bijla-ge tot het Belgisch Staatsblad van vijftien december tweeduizend en acht onder het refer-tenummer 08193614, en die verklaart dat de uitoefening van deze functie haar niet verbo-den is en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Het ambt wordt onbezoldigd uitgeoefend zolang een algemene vergadering haar voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

De enige vennoot neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde (besturende) vennootschap LV TENDENS waaruit blijkt dat mevrouw Liesbeth Verwimp voornoemd aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van voormelde vennootschap LV TENDENS) in onderhavige vennootschap V.D.A.K.

DERDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) aile machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan BOO Juridische Adviseurs, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap, te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen om de wijziging van de inschrijving te vorderen in het rechtspersonenregister bij de KSO en bij de administratie van de BTW naar aanleiding van onderhavige akte van statutenwijziging.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte doelsuibreiding, statutenwijziging(en), historiek met coordinatie der statuten, verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 10.08.2011 11390-0433-013
08/03/2011 : AN349570
10/08/2010 : AN349570
06/11/2009 : AN349570
07/11/2008 : AN349570
03/08/2007 : AN349570
13/07/2006 : AN349570
02/05/2005 : AN349570
06/05/2004 : AN349570
27/05/2003 : AN349570
16/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
V.D.A.K.

Adresse
BANNERLAAN 44 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande