V.D.V. - COP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.D.V. - COP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.306.420

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 21.06.2013 13207-0129-007
11/06/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

f-ifi r

FI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

31 MEI 2013

Griffie

III

IIA

+1308725*

br

E SI

Ondememingsnr : 0886.306.420

Benaming (voluit) : V.D.V - Cop

(verkort) .

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meidreef 42 - 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Sluiting vereffening

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van '13/02/2013 De vennoten nemen met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen:

1. Sluiting van de vereffening.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de vereffening van de vennootschap definitief af te

sluiten op 13/02/2013.

2. Goedkeuring plan van verdeling.

De vennoten verklaren zich eenparig akkoord met de volledige inhoud van het verdelingsplan van de activa, opgesteld door de vereffenaar op 04/12/2012 en goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 12/02/2013.

3. Kwijting en ontslag vereffenaar.

De vergadering verleent unaniem kwijting en ontslag aan de vereffenaar, Dhr. Van de Vel Eric.

4. Volmacht vereffenaar.

Hij wordt echter nog aangesteld als gevolmachtigde om alle formaliteiten i.v.m. de sluiting van de vennootschap af te handelen. Hij ontving van aile vennoten hun gezamenlijke en hun individuele volmacht om in hun naam, alle nog eventuele tegoeden en schulden van de vennootschap, welke aan haar zouden worden overgemaakt in het kader van de sluiting van de vereffening te innen en/of te betalen.

5. Bewaren van boeken en bescheiden.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn van zeven jaar bewaard worden op het privé adres van de vereffenaar, Zevenhuizenstraat 112 , 2547 LINT.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 13(02/2013 + copie akkoord rechtbank

Van de Vel Eric

Vereffenaar

Op de laatste blz. ván Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2012
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meidreef 42 - 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit notulen opgesteld door notaris Daniel VAN BOCKRIJCK te Lint op 20 juni 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.d.V-Cop", gevestigd te 2547 Lint, Meidreef 42, ingeschreven in het rechtspersonen register van Antwerpen onder ondernemingsnummer 886.306.420 (vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 9 januari 2007, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2007 onder nummer 07012759) volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennoot-schappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 april 2012. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Het verslag van de bvba "Nielandt, Franken & Co", vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor te Perk, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, luidt als volgt

"7. CONCLUSIES

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van V.d.V  Cop BVBA een staat van activa en passiva afgesloten op 30 april 2012 opgesteld, die  rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap  een balanstotaal opgeeft van EUR 32.552,35 en een netto-actief van EUR 27.217,18.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

Vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

Bedrijfsrevisor"

Tweede beslissing

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf 20 juni2012.

Derde beslissing

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen.

Zij benoemt ais vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie of bevestiging van de benoeming van de bevoegde rechtbank: de heer VAN de VEL Eric, wonende te 2547 Lint, Zevenhuizenstraat 112.

De heer VAN de VEL Eric, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekenen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Mod Ward 11.1

11

*12139594*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E1oargefegd ter griffie vmr de Celk lra~ Xoophandsf 1e r$nfWerpera, ap

Griffie 31 jun 2012

Ondernemingsnr : 888.308.420

Benaming

(voluit) : V.d.V - Cop

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

JR )

A

ü

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vierde beslissing

De vergadering beslist een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de heer VAN de VEL Eric, voornoemd, door de rechtbank niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De plaatsvervangende vereffenaar is: mevrouw COP Margareta Paula Gommaar, wonende te 2547 Lint, Zevenhuïzenstraat 112.

De vergadering beslist dat de plaatsvervangende vereffenaar  in voorkomend geval - zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of homologatie van de benoeming als vereffenaar van de heer VAN de VEL Eric, voornoemd, door de Rechtbank. Vijfde beslissing

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast: de vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zesde beslissing

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

" vervanging van artikel 1 der statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Zij

draagt de benaming "V.d.V  Cop".

" vervanging van artikel 4 der statuten door de volgende tekst:

"Artikel 4 : DUUR

"De vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar vereffening,"

" vervanging van artikel 20 der statuten door de volgende tekst :

"ARTIKEL 20 : BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

.schrapping van artikel 21 der statuten.

«vervanging van artikel 22 der statuten door de volgende tekst :

"ARTIKEL 22 : VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vereffenaar vertegenwoordigtd de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vereffenaar heeft de meeste uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder

dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle

zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder

betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere

belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de

vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn

machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

e " "

Voorbehouden aan liet Belgisch Staatsblad Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck te Lint aile machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

Achtste beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Manuelle Van Waelderen, wonende te 2290 Vorselaar, Fazantenlaan 23 om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Terzelfder tijd neergelegd

- afschrift akte dd, 20 juni 2012

- 4 onderhandse volmacht

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- staat van actief en passief per 30 april 2012

- gecoordineerde tekst der statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.07.2011, NGL 16.07.2011 11316-0488-007
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.07.2011, NGL 01.07.2011 11252-0524-008
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.09.2009, NGL 30.09.2009 09790-0130-010
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 22.07.2008 08443-0228-009

Coordonnées
V.D.V. - COP

Adresse
MEIDREEF 42 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande