V.D.V.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.D.V.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.440.531

Publication

13/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11111111.111111j1,111(1111111111111

NEERGELEGD

_..................., ....,

30 OR, 201/1

RECHTBANK )4a,,aX, OOPHAN PEI ANTWERPIElrele MECHELEN

rer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondemerningsnr : Benaming 0434.440.531

(voluit) (verkort) : V.D.V.c.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Baron Opsornerlaan 49 te 2500-Lier

(volledig adres) BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING Ontbinding  in vereffeningstelling  ontslag zaakvoerder  benoeming vereffenaar machten van de vereffenaar

Onderwerp akte:



Uit een akte verleden voor notaris Guy Van den Brande te Lier, vervangende zijn ambtgenoot notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 31 maart 2014, geregistreerd op het l0 Registratiekantoor Mechelen op 07 APR. 2014, bladen: drie Verzendingen: geen. Register (OBA) 5 Boek: 320 Bled 04 Vak: 10, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (R¬ 50,00). De ontvanger, (get.) M-R Van Vlasselaer, houdende proces-verbaal van de voltallige buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden:

VERSLAG van de ZAAKVOERDER: De algemene vergadering nam kennis van het verslag van 28 februari 2014, opgesteld door de zaakvoerder in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en keurde dit verslag goed. Dit verslag vermeldt de redenen van de ontbinding.

TUSSENTIJDSE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA: De algemene vergadering nam kennis van de tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013, gevoegd aan voormeld verslag van de zaakvoerder en keurde deze tussentijdse staat goed.

De zaakvoerder, de heer Luc Van de Velde, waarborgde de echtheid van de gegevens van deze tussentijdse staat, en dat er sedert de datum van de staat zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

VERSLAG van de BEDRIJFSREVISOR: De vergadering nam kennis van het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke cvba VGD Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Maarten Lindemans, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Antwerpen, Schallënstraat 5 bus 2, daartoe aangesteld door de zaakvoerder, van 28 maart 2014, over voormelde staat.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.D.V.C." met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Baron Opsomerlaan 49, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 455.764,12 EUR en een netto-actief van 231.296,96 EUR. Op het aanwezige onroerende goed rust, naar medegedeeld, nog een bruto (dit v66r belasting) meerwaarde van afgerond 322.500 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per 31 december 2013 uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e -van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der directe belastingen en de BTW-administratie alsook van de toereikendheid van de vereffeningskosten ad. 3.200,00 EUH en de voorziening aangelegd voor kosten nav de regularisatie van een bouwovertreding, én

-dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 W Venn. voorafgaandelijk aan de ontbinding van de bvba V.D.V.C. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. Opgesteld te Antwerpen, 28 maart 2014

(volgt de handtekening)

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen"

WETTIGHEDSCONTROLE: De aanwezige vennoten erkenden voorafgaandelijk voormelde verslagen en staat ontvangen te hebben en er kennis van ie hebben genomen.

Ondergetekende notaris bevestigt hierbij het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten bedoeld in artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING  IN VEREFFENING STELLING: De algemene vergadering verklaarde de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 31 maart 2014, zodat zij enkel nog bestaat voor de noden van haar vereffening.

ONTSLAG ZAAKVOERDER  KWIJTING: Aan de in functie zijnde zaakvoerder, de heer VAN de VELDE Luc Lodewijk Jan, wonende te Lier, Ogeziaan 2 bus 1, nationaal nummer 500323-099-88, werd akte verleend van zijn ontslag als zaakvoerder van de vennootschap vanaf 31 maart 2014.

Kwijting: Aan de zaakvoerder werd bij afzonderlijke stemming kwijting en décharge verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tot op datum van zijn ontslag, met dank vanwege de algemene vergadering voor de aan de vennootschap bewezen diensten.

BENOEMING VEREFFENAAR: De vergadering besliste het aantal vereffenaars vast te stellen op één en tot die functie te benoemen vanaf 31 maart 2014: de heer VAN de VELDE Luc Lodewijk Jan, geboren te Mechelen op drieëntwintig maart negentienhonderd drieënvijftig, nationaal nummer 500323-099-88, wonende te Lier, Ogezlaan 2 bus 1, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat geen wettelijke verbodsbepaling zich daartegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de vereffenaar onbezoldigd.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake treedt de vereffenaar pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

MACHTEN van de VEREFFENAAR: Aan de vereffenaar werden de meest uitgebreide machten toegekend voor het vervullen van zijn opdracht, die hij kan uitoefenen zonder enige verdere toelating vanwege de algemene vergadering, zelfs in de gevallen waar dit bij de wet is voorzien, daar huidige vergadering hem van nu af deze machten verleent.

De machten van de vereffenaar omvatten:

a) alle machten vermeld in artikels 186 tot en met 195bis van het Wetboek van vennootschappen;

b) alle machten om over te gaan tot de vereffening van onderhavige vennootschap, alle uitvoeringsmaatregelen in dit verband te nemen en in het algemeen alles te doen en te verrichten wat nuttig en nodig mocht blijken voor de uitvoering van de vereffeningsopdracht;

c) in het bijzonder aile machten om activa van de vennootschap te verkopen om en mits de lasten, bedingen en voorwaarden door de gemachtigde vereffenaar goed te keuren, om aan de zakelijke rechten, voorrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding te verzaken, opheffing te verlenen zo voor als na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagleggingen, bevel tot betaling, van verzet en andere belemmeringen of beletsels, de hypotheekbewaarders te ontslaan van de verplichting om ambtshalve inschrijving te nemen;

d) de vereffenaar kan onder zijn verantwoordelijkheid zonoclig lasthebbers aanwijzen en hun algemene of bijzondere machten verlenen en delegeren, die dienstig geoordeeld worden voor bepaalde bewerkingen;

e) aile akten die de vennootschap in vereffening zullen binden, zelfs de akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn medewerking verleent, zullen geldig kunnen getekend worden door de vereffenaar;

f) de opsomming van de machten hierboven gedaan is bij wijze van vermelding opgenomen en dus niet beperkend uitgedrukt;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

g) de vereffenaar zal verslag uitbrengen aan de algemene vergadering op de wijze en tijdstippen door de wet bepaald.

Zodra de verrichtingen van vereffening zijn beëindigd, zal een algemene vergadering warden bijeengeroepen aan dewelke een definitief vereffeningsverslag zal warden voorgelegd.

h) het vereffeningsresultaat op het ogenblik van de afsluiting zal verdeeld worden volgens de regels bepaald in de wet en in de statuten.

VOLMACHT: Bijzondere volmacht werd verleend aan bvba Accolade, kantoorhoudende te Zwijndrecht, Dorp Oost 63 bus 1, aan alle zaakvoerders, aangestelden en werknemers ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de wijzigingen entof schrappingen van de genomen inschrijvingen in het rechtspersonen register, Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Ministeries van Financiën, Openbare Besturen, Sociale Zekerheid en alle andere administraties;

- het vervullen van de formaliteiten bij de BTW-administratie tot schrapping van het BTW-nummer en aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

- daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Guy Van den Brande, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 31,03.2014; ontledend uittreksel ervan; verslag

zaakvoerder van 28.02.2014; tussentijdse staat van activa en passive per 31.12.2013; verslag van

de bedrijfsrevisor van 28.03.2014; verklaring om te voldoen aan art. 75, 20 Wb, Venn..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 18.07.2014 14320-0131-011
16/10/2014
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b.

*14189468*

NEER -GE.LEGD

E 25 -09- 2014

REceruen:( van KOOPHANDEL TWEAegie afd, MECHELEN

MON TEUR BEL

8 10- 2011i



BELGIB.0 _ ....

Ondernemingsnr 0434.440.531

Benaming

(voluit) : V.D.V.c.

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Baron Opsomerlaan 49 te 2500-Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING : Overname activa en passiva door de enige vennoot, afgifte van onroerende goederen, sluiting vereffening, bewaring van boekhouding en stukken

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 24 september 2014, nog te registreren, houdende proces-verbaal van de voltallige buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden:

AFSTAND VAN FORMALITEITEN en TERMIJN: Na ingelicht te zijn over de bepalingen van artikel 194 van het Wetboek van Ven-nootschappen, verklaarde de enige vennoot al te zien van de termijn, de formaliteiten en de aanstelling van een commissaris, gezien de overname van alle roerende en onroerende activa en passiva door de enige vennoot.

REKENINGEN en STUKKEN  AKKOORDVONNIS: De vergadering besloot de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering besloot de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen van 31 juli 2014, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot verklaarde kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en documenten, om er voorafgaand aan deze akte een afschrift van te hebben ontvangen en verklaarde geen opmerkingen te willen formuleren.

De vereffenaar verklaarde:

- dat de vennootschap geen rechten en verplichtingen heeft van welke aard ook die niet in de staat van activa en passiva voorkomen en die het vermogen of de financiële positie van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden, behoudens de huurgelden ontvangen na 20 juli 2014 van het navermeld onroerend goed: en de kosten van de sluiting van de vereffening.

- dat sedert de datum van 20 juli 2014 zich geen gebeurtenissen hebben voorgedaan die een invloed hebben op het vermogen of op de financiële positie van de vennootschap.

De vereffenaar en enige vennoot verklaarde dat hij alle rekeningen en bescheiden van de vereffening heeft nagelezen, dat hij geen onjuistheden of onnauwkeurigheden heeft bemerkt en dat hij de operaties van de vereffening heeft goedgekeurd.

GOEDKEURING VAN DE VEREFFENINGSREKENINGEN: De algemene vergadering verklaarde zonder enig voorbehoud of reserve de vereffeningsrekeningen en het verdelingsplan goed te keuren.

OVERNAME VAN ACTIVA en PASSIVA door de enige vennoot: Het volledig vermogen van de vennootschap, alle roerende en onroerende activa en passiva, niets uitgezonderd, werden toegekend aan en gingen vanaf 24 september 2014 over naar de enige vennoot de heer VAN de VELDE Luc Lodewijk Jan, geboren te Mechelen op drieëntwintig maart negentienhonderd vijftig, nationaal nummer 50.03.23-099.88, echtgenoot van mevrouw LENS Gertruda August Caroline Gommaar Jasée Arthur, wonende te Lier, Ogezlaan 2 bus 1,

gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met beperkte gemeenschap bestaande uit winsten en besparingen van beide echtgenoten, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Joseph VAN CAUWENBERGH te Lier op 19 november 1971, gewijzigd zonder het stelsel aan te passen ingevolge wijziging huwelijkscontract bij akte verleden voor notaris Jean VAN CAUWENBERGH te Lier op 16 september 2009,: verder ongewizigd volgens zi'irt verklaring.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vende perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

De heer Luc Van de Velddaanvaardde dit uitdrukkelijk, met solidariteit en ondeelbaarheid tussen hem en zijn erfgenamen.

Door de overname van aile roerende en onroerende actief- en passiefbestanddelen van de vennootschap door voornoemde vennoot, is deze persoonlijk gehouden tot betaling van het volledig passief van de vennootschap en tot uitvoering Van aile verbintenissen van de vennootschap.

De vereffenaar verklaarde uitdrukkelijk dat de vennootschap volgende onroerende goederen of rechten bezit: een werkplaats te Lint, Lerenveld 19, en een perceel grond te Lint, aan het Lerenveld, hierna nader omschreven.

TOEBEDELING VAN DE. ONROERENDE GOEDEREN aan de enige vennoot in het kader van de vereffening van de vennootschap: ln het kader van artikel 190, § 2 Wetboek van vennootschappen, ging de vereffenaar over tot de afgifte van deze onroerende goederen aan de enige vennoot, aan de voorwaarden weergegeven in het proces-verbaal van de algemene vergadering.

ln het overgedragen vermogen van de vennootschap zijn volgende onroerende goed begrepen:

GEMEENTE LINT

1) Een eigendom, volgens kadaster als constructiewerkplaats, op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te Lint, Lerenveld 19.

De grond (lot 30A) gekadastreerd volgens titel sectie D nummers 284/Afdeel en 278N/deel, voor een oppervlakte volgens meting in de titel vermeld van duizend vijfhonderd tweeëntachtig vierkante meter vierendertig vierkante decimeter (1.582,34 m2).

Gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie D nummer 284/M, voor een oppervlakte van duizend vijfhonderd tweeëntachtig vierkante meter (1.582 m2),

2) Een perceel grond, volgens kadaster ais bouwgrond, gelegen te Lint, aan het Lerenveld, in de ambachtelijke zone "Luitersheide tweede fase", gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie D nummer 272/T, voor een oppervlakte van duizend vijfhonderd negenenveertig vierkante meter (1.549 m2),

MEETPLAN - VERWIJZING

De gronden van het goed zijn respectievelijk afgebeeld als lot 30A en lot 30 op het verzamelplan opgemaakt door landmeter Luk Goots op 23 december 1993, gehecht aan een verkoopakte verleden voor notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 27 januari 1994.

KWIJTING VEREFFENAAR: Aan de in functie zijnde vereffenaar, heer VAN de VELDE Luc Lodewijk Jan, nationaal nummer 50.03.23-099.88, wonende te Lier, Ogezlaan 2 bus 1, werd bij afzonderlijke stemming kwijting en décharge verleend voor de uitoefening van zijn mandaat als vereffenaar,

DEFINITIEVE AFSLUITING van de VEREFFENING: De algemene vergadering besloot dat er geen noodzaak tot verdere vereffening bestaat, en dat de vereffening bijgevolg definitief afgesloten werd vanaf 24 september 2014.

Vervolgens stelde de algemene vergadering vast dat de vennootschap "V.D.V.c." definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de noden van haar vereffening.

BEWARING VAN BOEKHOUDING en STUKKEN: De boeken, stukken en bescheiden van de ontbonden vennootschap zullen gedeponeerd worden en gedurende tenminste 5 jaar in bewaring blijven op het adres te 2500-Lier, Baron Opsomerlaan 49.

MAATREGELEN VOOR DE CONSIGNATlE van gelden en/of waarden: De vergadering stelde vast dat geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten, en die hen niet konden worden afgegeven,

VOLMACHTEN:

' A - De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan voornoemde

heer Luc Lodewijk Jan VAN DE VELDE, teneinde, na sluiting van de vereffening:

het eventueel vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot,

- de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen,

B- Bijzondere volmacht werd verleend aan bvba ACCOLADE, kantoorhoudende te Zwijndrecht, Dorp Oost

63 bus 1, aan aile zaakvoerders, aangestelden en werknemers ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met

recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de wijzigingen en/of schrappingen van de genomen inschrijvingen in het rechtspersonenregister,

Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket;

het vervullen van de formaliteiten bij de Ministeries van Financiën, Openbare Besturen, Sociale Zekerheid

en aile andere administraties;

- het vervullen van de formaliteiten bil de BTW-administratie tot schrapping van het BTW-nummer en

aangifte van stopzetting van werkzaamheid;

- daarvoor aile documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier,

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 24.09.2014; ontledend uittreksel ervan; akkoordvonnis Rechtbank van

Koophandel; vereffeningsrekening; verklaring om te voldoen aan art. 75, 2° Wb. Venn..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lbik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.08.2011 11467-0503-012
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.07.2010 10363-0229-011
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 29.07.2009 09523-0242-010
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.09.2008, NGL 26.09.2008 08751-0074-011
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 24.07.2007 07460-0192-011
28/02/2007 : AN306988
28/06/2006 : AN306988
30/12/2005 : AN306988
07/10/2005 : AN306988
21/06/2005 : AN306988
30/06/2004 : AN306988
17/10/2003 : AN306988
17/10/2002 : AN306988
08/09/2001 : AN306988
01/01/1997 : AN306988
01/01/1993 : ME64701

Coordonnées
V.D.V.C.

Adresse
BARON OPSOMERLAAN 49 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande