V.Z.W. BRASSBAND STE.-ROSALIA MEER

Association sans but lucratif


Dénomination : V.Z.W. BRASSBAND STE.-ROSALIA MEER
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 508.570.307

Publication

02/01/2013
ÿþ ln de bijlagen bij het

na neerlegging ter gr

I

i

fli

Voo behoor aan t Beigi: Staats

III MI9NIBIIII

*1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Benaming : V.Z.W. Brassband Ste.-Rosalia Meer Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Meerseweg 3

2321 Hoogstraten (Meer)

0 Tag

Voorwerp akte : VZW: oprichting

UITTREKSEL

V.Z.W. BRASSBAND STE.-ROSALIA MEER

Vereniging zonder Winstoogmerk

2321 Hoogstraten(Meer), Meerseweg 3.

OPRICHTING

Blijkens akte verleden voor Notaris Philippe Verlinden, Geassociëerd Notaris in verblijf te Rijkevorsel, vervangende Meester PAUL ROMMENS, Notaris in verblijf te Hoogstraten/Meer, wettelijk belet op 12 december 2012, nog te registreren, werd door:

1.de heer ROOS Marcel Gerard, geboren te Hoogstraten op 22 oktober 1937, rijksregisternummer: 37102214344, wonende te 2320 Hoogstraten, Lindendreef 72.

2. de heer Erenotaris ROMMENS André Bernard Arthur Marie, geboren te Gent op 29 november 1938, rijksregisternummer: 38,11.29-215.81, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Meerseweg 1.

3. de heer VAN MOOK Wilhelmus Gerardus, geboren te Oosterhout (Nederland) op 29 juni 1939, rijksregisternummer, 39062938987, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Frankenberg 6.

4. de heer GODRIE Adrianus Joannes Petronella, geboren te Meer op 09 mei 1951, rijksregisternummer: 510509-245.09, wonende te 2300 Turnhout, Steenweg op Antwerpen 102 bus 004.

5. de heer DEELEN Josephus Johannes Paulus, geboren te Huijbergen (Nederland) op 02 juni 1952, rijksregisternummer: 52.06.02-401.91, wonende te 4881 HX Zundert (Nederland), Berkenring

99.

6. de heer VERBOVEN Jacques Franciscus Celine Antoon, geboren te Hoogstraten op 28 februari 1956, rijksregisternummer: 56.02.28-325.25, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Meerseweg 57B.

7. de heer BROSENS Joseph Francois Jacobus, geboren te Hoogstraten op 17 november 1956, rijksregisternummer: 56.11.17-275.80, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Frankenberg 8A002.

8. de heer MICHIELS Auoust Jozef Louisa, geboren te Hoogstraten op 27 augustus 1959, rijksregisternummer: 59.08.27-075.22, wonende te 6990 Hotton, Rue des Monts, Werpin 48.

9. mevrouw GODRIE Nadine Henricus Elisabeth , geboren te Hoogstraten op 04 februari 1974, rijksregisternummer: 74.02.04-190.94, wonende te 2310 Rijkevorsel, Bochtenstraat 20,

10, de heer VERBOVEN Toon Herman Maria Celine, geboren te Zoersel op 08 februari 1980, rijksregisternummer: 80.02.08-345.42, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Terbeeksestraat 5.

11.mevrouw BROSENS Liesbeth Vera Jaak, geboren te Zoersel op 22 oktober 1980, rijksregisternummer: 80.10.22-324.87, wonende te 2310 Rijkevorsel, Prinsenpad 76B.

12. mevrouw VERHOEVEN Ann Roza Albert, geboren te Turnhout op 19 november 1971, rijksregisternummer: 71.11.19-236.83, wonende te 2300 Turnhout, Draaiboomstraat 13,

1. De vereniging zonder winstoogmerk opgericht die de naam "V.Z.W. BRASSBAND STE-ROSALIA MEER" draagt hierna de vereniging genoemd.

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

2. Van deze vereniging zal tevens deel uitmaken "Toneelkring 't Heidebloempje", vereniging' zonder rechtspersoonlijkheid, die wordt onderworpen aan dezelfde regels van de statuten en bestuur hierna vermeld.

3. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 2321 Hoogstraten (Meer), Meerseweg 3, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Turnhout,

4. De vereniging heeft tot doei: de beoefening, verspreiding en onderrichting van muziek en woordkunst en aile verrichtingen die bij dit doel aansluiten of het bevorderen.

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende en onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins (onder andere verkopen), en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

De vereniging mag ook op bijkomstige wijze economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend wordt besteed aan de realisatie van het hoofddoel,

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

5. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering.

6. Het aantal werkende leden is onbeperkt, doch mag niet minder dan zeven bedragen. Ook rechtspersonen kunnen als lid opgenomen worden. De Raad van Bestuur kan andere categorieën van leden in het leven roepen. Deze leden worden als niet-werkende leden (steunende leden of ereleden) beschouwd. De ondergetekende oprichters zijn de eerste werkende leden.

7. De Raad van Bestuur bepaalt jaarlijks het lidgeld dat de leden verschuldigd zijn. Dit lidgeld mag evenwel niet meer dan duizend euro bedragen.

8, Een kandidaat-werkend lid moet zijn verzoek om aanvaarding schriftelijk richten aan de Raad van Bestuur en schriftelijk zijn instemming betuigen met het doel, de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De Raad van Bestuur beslist over het al dan niet aanvaarden van het kandidaat-werkend lid en brengt het kandidaat-werkend lig schriftelijk op de hoogte van deze beslissing.

Naast de werkende leden bestaat de vereniging verder uit steunende leden en ereleden.

9. Eik werkend lid is vrij op gelijk welk tijdstip uit de vereniging te treden. Het ontslag moet bij aangetekende brief aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

De Raad van Bestuur beschouwt verder als beëindiging van mandaat, ontslag door de algemene vergadering met gewone meerderheid alsmede ingevolge overlijden,

Andere dan werkende leden nemen ontslag of worden als ontslagnemend beschouwd op het ogenblik dat zij geen lidgeld meer betalen.

Geen enkel (werkend) lid, uitgetreden lid of uitgesloten lid of hun erfgenamen kunnen rechten doen gelden op het maatschappelijk bezit of op de gestorte bijdragen. Indien een lid goederen of waarden inbrengt in de vereniging zonder winstoogmerk, dient hieromtrent schriftelijk een regeling te worden opgemaakt en kan het lid, indien het ophoudt deel uit te maken van de vereniging, het ingebrachte terugvorderen,

10. De Algemene Vergadering vormt de opperste macht der vereniging en is samengesteld uit alle werkende leden, individueel of vertegenwoordigd, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter, of het oudst aanwezige lid van de Raad van Bestuur.

De secretaris van de Raad van Bestuur is tevens secretaris van de algemene vergadering en bij diens afwezigheid zal een dienstdoende secretaris onder de aanwezigen worden aangeduid door de voorzitter.

Een werkend lid kan zich door een ander stemgerechtigd werkend lid op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door het verlenen van een schriftelijke volmacht. Elk werkend lid kan op de Algemene Vergadering drager zijn van slechts één volmacht.

11. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

het wijzigen van de statuten.

het bepalen van het aantal bestuurders, alsook ze te benoemen en te ontslaan.

het goedkeuren van begrotingen en rekeningen en het kwijting geven aan de bestuurders

en de eventuele commissarissen.

het uitsluiten van werkende leden.

het aanduiden en ontslaan van de eventuele commissaris(sen) en het bepalen van de

bezoldiging indien die wordt toegekend.

het vrijwillig ontbinden van de vereniging.

- het omzetten van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

12. De jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld op de derde vrijdag van maart om negentien uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan tiet

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering wordt door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, indien deze in de onmogelijkheid verkeert, door de ondervoorzitter bijeengeroepen, telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist. Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden samengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het lopende jaar, De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen wanneer één/vijfde van de werkende leden daarom verzoekt. Wordt aan dit verzoek niet binnen de maand voldaan, dan mogen de verzoekers zelf de vergadering beleggen,

De oproeping voor de Algemene Vergadering, die ook de agenda bevat, wordt verstuurd per brief ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

Elk onderwerp op vraag van één/twintigste van de werkende leden, tenminste acht dagen voor de algemene vergadering schriftelijk bezorgd aan de Raad van Bestuur, dient bovendien aan de agenda te worden toegevoegd. Over punten die niet op de agenda staan, kan niet rechtsgeldig worden beslist.

De vergaderingen hebben plaats in de zetel der maatschappij of op de plaats in de oproeping vermeld en vallende binnen het gerechtelijk arrondissement.

13. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genomen bij eenvoudige gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, behalve in de gevallen van de door de wet vereiste meerderheid.

Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Indien minstens de helft der aanwezige of vertegenwoordigde leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

De Algemene Vergadering kan slechts rechtsgeldig beslissen indien de helft van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit niet het geval is, dient binnen 15 dagen een nieuwe Algemene Vergadering te worden samengeroepen, die rechtsgeldig kan beslissen, ongeacht het aantal aanwezigen.

Over de wijziging van de statuten en de ontbinding van de vereniging kan slechts geldig worden beslist mits vier/vijfde der stemmen van de aanwezige leden.

14. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een daartoe bestemd register en ondertekend door de voorzitter, secretaris en penningmeester, alsook door de leden die erom verzoeken.

Deze notulen worden op de maatschappelijke zetel van de vereniging bewaard. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden ter kennis gebracht van de werkende leden bij gewone brief. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter, secretaris en penningmeester ondertekend. Belanghebbenden die geen werkend lid zijn van de vereniging kunnen hiervan inzage krijgen op de maatschappelijke zetel na toelating van de voorzitter of, bij diens afwezigheid, van de ondervoorzitter,

15. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die minstens zes leden telt. Het

aantal bestuurders moet altijd lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is van de vereniging.

Van de Raad van Bestuur kunnen slechts twee natuurlijke personen deel uitmaken die bloedverwantschap hebben met elkaar tot in de tweede graad.

Van de Raad van Bestuur zal steeds deel uitmaken de voorzitter van "Toneelkring 't Heideblebloempje", een persoon die tevens benoemd wordt door de algemene vergadering.

De bestuurders worden voor de eerste maal benoemd bij de oprichting van de vereniging tijdens de eerste Algemene Vergadering. Later zullen kandidaat-bestuurders door de Raad van Bestuur voorgesteld worden aan de Algemene Vergadering die hun mandaat bekrachtigt.

Iedere rechtspersoon die in de vereniging over een bestuurszetel beschikt, duidt een vaste vertegenwoordiger aan en deelt diens naam schriftelijK mee aan de Raad van Bestuur. Zijn eventuele stem wordt uitgebracht door zijn vertegenwoordiger of diens afgevaardigde,

Een bestuursmandaat wordt beëindigd door overlijden, aftreden, burgerlijk onvermogen, ontslag

of verstrijken van de termijn. Een bestuurder kan zich te allen tijde vrij uit de vereniging terugtrekken door schriftelijk zijn ontslag aan de Raad van Bestuur aan te bieden. Onvrijwillig ontslag van een

bestuurder kan door een beslissing met twee/derde meerderheid binnen de Algemene Vergadering. De betrokken bestuurder mag niet deelnemen aan de beraadslaging over zijn of haar ontslag, maar heeft het recht vooraf gehoord te worden, De ontslagen bestuurder wordt schriftelijk op de hoogte gesteld van de beslissing.

De bestuurders worden verkozen voor een termijn van vijf jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar. Iedere bestuurder, aangewezen om een vacature in te vullen die is ontstaan in de loop van een mandaat, wordt slechts benoemd voor de voltooiing van dit mandaat.

Zolang er geen nieuw bestuur benoemd is, dienen de bestuursleden, met uitzondering van diegenen die ontslagen zijn, hun mandaat verder blijven uitoefenen, totdat in hun vervanging is voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-behduden aan fiet Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

Het mandaat van bestuurder wordt kosteloos waargenomen. Wel kan de Raad van Bestuur de terugbetaling bevelen van sommige kosten die door de werkende leden en de bestuurders van de vereniging worden gedragen en voortspruiten uit hun samenwerking aan de vereniging.

De raad van bestuur komt minimum tien keer per jaar samen, op bijeenroeping van de voorzitter of twee bestuursleden.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris.

De voorzitter, of bij diens afwezigheid twee bestuurders roepen de Raad schriftelijk bijeen. De voorzitter, of bij zijn afwezigheid de ondervoorzitter en bij afwezigheid het oudste aanwezige bestuurslid, zit de vergaderingen voor.

De Raad van Bestuur vormt een college en kan slechts beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegenen die hem vervangt.

Het bestuur kan voor haar werking een intern reglement opstellen.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden ter kennis gebracht van de bestuurders bij gewone brief. Deze beslissingen worden genotuleerd in een bijzonder register dat op de maatschappelijke zetel van de vereniging wordt bewaard en worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering.

Belanghebbenden die geen werkend lid zijn van de vereniging kunnen hiervan inzage krijgen na toelating van de voorzitter of, bij diens afwezigheid, van de ondervoorzitter. Uittreksels en afschriften worden ondertekend door de voorzitter, secretaris en penningmeester.

16. De bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van de vereniging. Hun verantwoordelijkheid beperkt zioh tot de uitoefening van het ontvangen mandaat en tot tekortkomingen in hun bestuur.

17. be Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt de vereniging, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden uitgezonderd voor deze die aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

Voor alle rechtshandelingen binnen het dagelijks bestuur is een handtekening van één bestuurder voldoende, met uitzondering van de handelingen die buiten het dagelijks bestuur vallen, alsmede de handelingen die de vereniging verbinden en die de waarde vijfhonderd euro overschrijden. Voor deze handelingen is de handtekening van twee bestuurders vereist, die geen bloedverwantschap hebben met elkaar tot In de tweede graad.

18. Het bestuur en de algemene vergadering mogen voor bepaalde problemen der vereniging of voor haar werking bijzondere commissies oprichten, bestaande uit leden en/of derden, die terzake bevoegd zijn. Deze derden, commissieleden kunnen toegelaten worden tot de vergadering, die hen heeft aangesteld teneinde de werking der commissie toe te lichten. Zij zijn echter niet stemgerechtigd.

19, Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. ln afwijking loopt het eerste boekjaar vanaf heden tot 31 december 2013, De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

Op het einde van het boekjaar wordt door de penningmeester de rekeningen van het voorbije jaar afgesloten, maakt hij de balans en inventaris op, die ter goedkeuring aan de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering dienen te worden voorgelegd uiterlijk zes maanden na afsluiting van het boekjaar, Zij zullen vooraf door de leden kunnen worden ingezien.

20, l e vereniging mag te allen tijde ontbonden worden door de Algemene Vergadering bij vier/vijfde meerderheid wanneer minstens twee/derde van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

In geval van beslissing tot ontbinding benoemd te Algemene Vergadering tegelijkertijd vereffenaars en bepaalt hun bevoegdheden.

In geval van ontbinding wordt het overblijvend actief, na het vereffenen van de schulden en de aanzuivering van de lasten, geschonken aan een onafhankelijke caritatieve instelling, aangeduid door de Algemene Vergadering.

21. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921,

gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend en twee inzake verenigingen toepasselijk.

22, OVERGANGSBEPALINGEN

Overname verbintenissen.

De oprichters verklaren dat de vzw bij toepassing van de Wet op vereniging zonder winstoogmerk en stichtingen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vzw in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vereniging rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, dienen, eens de vereniging rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behtiuden

aan [iet

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Kosten.

Partijen verklaren dat het bedrag der onkosten, uitgaven en vergoedingen of lasten, onder welke

vorm ook, die ten laste vallen van de vzw in oprichting, ongeveer

driehonderd euro (E 300,00) bedragen.

23. BIJZONDERE BEPALINGEN

Alle voormelde stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in algemene

vergadering en beslissen met eenparigheid van stemmen:

- het aantal bestuurders is bepaald op: elf.

Worden tot bestuurders aangesteld voor de duur van vijf jaar, ingaand op heden:

1.de heer ROOS Marcel Gerard, voormeld.

2. de heer Erenotaris ROMMENS André Bernard Arthur Marie, voormeld.

3, de heer VAN MOOK Wilhelmus Gerardus, voormeld.

4, de heer GODRIE Adrianus Joannes Petronella, voormeld.

5. de heer DEELEN Josephus Johannes Paulus, voormeld.

6. de heer VERBOVEN Jacques Franciscus Celine Antoon, voormeld.

7. de heer BROSENS Joseph François Jacobus, voormeld,

8. de heer MICHIELS August Jozef Louisa, voormeld.

9. mevrouw GODRIE Nadine Henricus Elisabeth, voormeld.

10. de heer VERBOVEN Toon Herman Maria Celine, voormeld.

11.mevrouw BROSENS Liesbeth Vera Jaak, voormeld.

, die allen aanvaarden.

De aangeduide bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in raad van bestuur en hebben met

eenparigheid van stemmen aangeduid als:

- voorzitter: de heer Brosens Joseph, voormeld.

- ondervoorzitter: de heer Verboven Jacques, voormeld.

- Penningmeester: de heer Van Mook Wilhelmus, voormeld.

- Secretaris: de heer Deelen Josepus voormeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, NOTARIS PHILIPPE VERLINDEN,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akto

Neergelegd ter griffie van de

:tt. ouTk ANii VAN KOOPHANDEL

15 MEI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT An

Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0508.570.307

Benaming

(volait) V.Z.W. Brassband Ste.-Rosalia Meer

(verkort)

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Meerseweg 3

2321 Hoogstraten (Meer)

Onderwerp akte : VZW: wijziging

Bij de algemene jaarvergadering van 20 maart 2015, werd beslist ais volgt :

1. Opening

Jacques Verboven zit deze statutaire algemene ledenvergadering voor.

2. Jaarverslag 2014 2015 door de secretaris.

Het jaarverslag is voorgelezen door de secretaris en goedgekeurd door de algemene vergadering,

3. Verslag door de penningmeester.

De penningmeester leest het financiële verslag en de begroting voor het nieuwe jaar voor. Het financiële jaarverslag en de begroting worden door de Algemene Ledenvergadering goedgekeurd. De begroting en de afrekening worden volgens de regels van de VZW gepubliceerd.

4. Samenstelling bestuur en wijzigingen in de bestuurssamenstelling

Het bestuurslid Ad Godrie heeft zich teruggetrokken in de loop van het jaar, Ook is de penningmeester, Wim Van Mook ermee gestopt. Het eervol ontslag op eigen verzoek van deze twee leden van de VZW en bestuur is goedgekeurd door de algemene ledenvergadering, zij zullen uit de VZW en het bestuur worden uitgeschreven.

Ann Rombouts is met goedkeuring van de algemene ledenvergadering toegevoegd tot de VZW en het bestuur, Liesbeth Brosens heeft de taak van penningmeesteres op zich genomen. De algemene ledenvergadering is volledig akkoord gegaan met de benoeming van de nieuwe penningmeesteres. De wijzigingen zullen via de notaris volgens de regels van de VZW worden ingeschreven, De VZW bestaat dus uit een volledig bestuur.

5. Terugblik door de dirigent en programma 2015 1 2016:

De dirigent, Bart Van Ossel gaf een terugblik op het voorbije jaar, de concerten en repetities. Het

programma voor 2015 en 2016 zal i n grote lijnen overeenkomen met het afgelopen jaar.

6. Rondvraag

Er waren geen vragen.

7. Sluiting

De voorzitter bedankte de aanwezigen voor hun inbreng en aanwezigheid en sloot de vergadering,

(volgen de handtekeningen!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
V.Z.W. BRASSBAND STE.-ROSALIA MEER

Adresse
MEERSEWEG 3 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande