VACALO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VACALO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.880.406

Publication

16/04/2015
ÿþmod 11.1

J

Ondernemingsnr; ,Y eo /406

Benaming (voluit) : VACALO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lilsedijk 28, bus 18.2

2340 Beerse

Onderwerp akte : OPRICHTING

2, De heer VAN CAMP Luc Louisa Antoine Corneel geboren te Deume (Antwerpen) op vijfentwintig;

juli negentienhonderd tweeënzestig, rijksregister nummer 62.07.25-363.44, wonende te 2275 Lille,:,

Zittaart 26.

2. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "VACALO".

3, Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duurte rekenen vanaf heden.

4. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2340 Beerse, Lilsedijk 28, bus 48.2.

5. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor;

rekening van derden, of voor samenwerking met derden:

A. - teelt van planten, bestemd om te worden overgeplant en van sierplanten: struiken,

heesters, sierbomen, bomen en plantgoed voor fruitaanplantingen en zo verder;

- snoeien van fruitbomen en wijnstokken;

Verhuur van landbouwmachines en  werktuigen met bedieningspersoneel; j

-Bosbouw;

Houtteelt: aanplanten, herbeplanten, verplanten, uitdunnen en in stand houden van bossen en

andere houtopstanden; :

Teelt van hakhout;

- Exploitatie van bosboomkwekerlj;

- exploitatie van bossen: houthakken en de productie van onbewerkt hout ais mijnhout,:

gekloofde staken, palen en brandhout;

- inventarisering van bossen, evaluatie van houtopstanden, brandbeveiliging; ?

- vervoer van stamstukken in het bos;

- bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers; (inclusief het plaatsen van vangrails(;

- bouwrijp maken van terreinen;

- snoeien van bomen en heggen;

- aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

- vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk;

- schrijnwerk;

B. - het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend;

vermogen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de; aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

:Luik B ln de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





~

111111111

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VALT HOOPHAZDEL

0 3 APR, 2015

ANTWERPEN afdelingLIENHOUT aifitener

Opgericht bij akte verleden voor notaris An Verwerft te Grobbendonk op 01 april 2015. 1. Oprichters. 1. De heer VAN CAMP Lorenz, geboren te Turnhout op acht maart negentienhonderd drieënnegentig,; rijksregister nummer 93.03.08-435.38, wonende te 2275 Lille, Zittaart 26,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

J,' Ver-behouden mod 1 t.1

aan het

Belgisch Staatsblad

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

Daartoe mag de vennootschap, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

6. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door 20 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een

fractiewaarde van 1120ste van het kapitaal.

7. Wijze waarop het maatschappelijk fonds is gevormd.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst voor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00) in geld volledig volgestort en voor een bedrag van negentienduizend euro (E 19.000,00) in natura, volledig volgestort.

A. Inbreng in geld. "

De verschijners verklaren verklaart dat het aandeel waarop in geld wordt ingeschreven volledig zijn volgestort door de heer Luc Van Camp, voornoemd

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00).

B. lnbreng in natura.

De heer Lorenz Van Camp verklaart volgende goederen in de vennootschap in te brengen : "

- de éénmanszaak gevestigd te 2275 Lille, Zittaart 26, met B'TW nummer 6E0537.640.316, bestaande

uit materiële vaste activa, welke volledig worden omschreven in nagemeld verslag van de

bedrijfsrevisor.

Algemene voorwaarden van de inbreng.

1. De handelszaak wordt ingebracht op basis van de toestand afgesloten op heden. Aile verrichtingen welke vanaf heden door de gewone voortzetting van het bedrijf werden gedaan, zijn voor rekening, ten bate en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

2. De goederen worden ingebracht in de staat waarin zij zich thans bevinden, behoudens het recht van de hierbij opgerichte vennootschap om zich het ene ten nutte te maken en zich tegen het andere te verzetten, doch op haar kosten, op eigen risico en zonder tussenkomst van, noch verhaal tegen de inbrenger.

3. De vennootschap is gehouden voor de nog te verlopen tijd alle verzekeringscontracten tegen brandschade en alle risico's die kunnen bestaan met betrekking tot de ingebrachte goederen, alsook aile distributieovereenkomsten voor water, gas en elektriciteit voort te zetten, en er de premies van te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag.

4. Vanaf heden draagt de vennootschap alle belastingen en taksen.

5. De overdrachten geschieden voor vrij en onbelast. "

6. De inbrengers verklaren, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de exploitatie van de ingebrachte handelszaak zijn aangegeven voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting te rekenen vanaf heden.

C. Vergoeding van de inbreng.

Ais vergoeding voor deze inbreng worden 19 volgestorte aandelen toegekend aan de heer Lorenz Van Camp, voornoemd, die aanvaardt, en het saldo van deze inbreng ad tienduizend zeshonderdeenennegentig euro zesenzestig cent (E 10.691,66) wordt geboekt op het credit van de lopende rekening van de heer Lorenz Van Camp, voornoemd.

D. Verslag van de bedriifsrevisor.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2520 Ranst-Emblem, Liersesteenweg 60 heeft het verslag de dato 29 maart 2015, opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor besluit als volgt :

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60, verklaart inzake de oprichting van Vacalo BVBA door inbreng in natura van de éénmanszaak van de heer Lorenz Van Camp dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van Vacalo BVBA verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte éénmanszaak en voor de bepaling van het aantal door Vacalo BVBA uit te geven aandelen en de creatie van een rekening-courant ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

à- "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

. Veer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

2. de beschrijving van de inbreng in natura in het bijzonder verslag opgesteld door de oprichters aan" de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de oprichters weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met een bijzonder voordeel in de vorm van een vergoeding in rekening-courant, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als veigóeding voor de inbreng in natura van EUR 29.691,66 worden 19 aandelen zonder nominale waarde uitgegeven, samen met een vergoeding in geld door creatie van een rentedragende rekening-courant vordering op de vennootschap van EUR 10.691,66.

Mijn opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting zodat onderhavig verslag derhalve geen "faimess opinion" bevat,

Nielandt, Franken & Co Fednjfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor'

E. Verslag van de oprichters.

Tevens wordt aan deze het bijzonder verslag van de oprichters gehecht, waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen wegens haar oprichting bedragen bij benadering duizend vijfhonderd euro.

8. Bestuur en vertegenwoordiging.

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders,

al dan niet vennoot, "

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die

nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die

handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op 15 juni om 20.00 uur,

10. Boeklaar;

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar,

11. Batig saldo  winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld :

-.vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht -wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die er een bestemming aan zal geven

op voorstel van en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s).

12. Eerste boeklaar  eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2017.

13. Benoeming zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger.

Tot zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd : de heer Lorenz

Van Camp, voornoemd.

De aangestelde verklaart zijn opdrachten te aanvaarden, op vraag van de notaris dat hij niet getroffen

is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

14. Volmacht.

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Studiecentrum voor Accountancy Mol-Tumhout te Mol, Borgerhoutsedijk 155 of haar aangestelden, met volgende machten

Alle inschrijvingen of aanvragen in het handelsregister en B.T.W. of wijziging hieraan te vorderen

alsmede het aansluiten van de vennootschap bij aile mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en

voor de duur die hij zal goedvinden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Catherine Goossens.

Notaris.

ln bijlage eensluidend afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
VACALO

Adresse
LILSEDIJK 28, BUS 18-2 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande