VADELIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VADELIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.460.973

Publication

11/06/2014
ÿþ(M\ uedwad ita

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIi 911673 V

 Rechtbank van koophandel

Antwerpen

30 MEI 2014

afdeling Ademen

Ondememingsnr : 0827.460.973

Benaming

(voluit) : Erik Van Den Brempt

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rozenlaan 4, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist in de buitengewone algemene vergadering van 26 mei 2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Rozenlaan 4 te 2930 Brasschaat naar Jeroen en Peter Conventlaan 9 te 2550 Kontich,

Erik Van Den Brempt

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 29.11.2013, NGL 29.11.2013 13672-0054-011
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 29.11.2014, NGL 17.12.2014 14694-0118-011
04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 30.11.2012, NGL 30.11.2012 12651-0050-008
11/10/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bah! Scf Bal stag

lIIl itti~111111iisa9ss*

Net ~~" L~..nr ."; ~t~~ifÎ~~7if~~Chi

Rgt:hts3ank +e,. ."

op _-_-," -J9 SEP. iuli~

iikeeefier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0827.460.973 Beeaamiine

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Rozenlaan 4

Oirtdlerîwerip akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 26 september 2011, blijkt het

volgende:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot wijziging van de huidige benaming van de vennootschap naar "Erik Van Den

Bremptn.

Artikel 1 van de statuten wordt dan ook als volgt aangepast:

"De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam

"Erik Van den Brempt"

TWEEDE BESLUIT

Na voorlezing van verslag der zaakvoerders in navolging van artikel 287 wetboek van vennootschappen en

bestuderen van staat van activa en passiva afgesloten op 1 september 2011, beslist de vergadering het doel te

vervangen door het volgende:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten-'land, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschap--pen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

3) Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden als vereffenaar, de uitoefening van bestuursmandaten;

4) Het geven van opleiding in deze domeinen, bij zowel publieke onderwijs instellingen als op privé-basis; het publiceren van artikels en boeken.

5) De organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande.

6) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle ver'richtin'gen die rechtstreeks of onrechtstreeks be'trek'king hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valo-'risa-'tie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

8) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschap-'pen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

"VADELIUS"

;j

4

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge 9) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

10) Deze opsomming is niet limitalief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleg gingsadvi-'se urs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek af in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Artikel 3 van de statuten wordt dan ook aangepast als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitslui-'tend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennoot-schap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

3) Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden als vereffenaar, de uitoefening van bestuursmandaten;

4) Het geven van opleiding in deze domeinen, bij zowel publieke onderwijs instellingen als op privé-basis; het publiceren van artikels en boeken.

5) De organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande.

6) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks be-'trek-king hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valo'risa-'tie van alle verhandelbare waardepapie-1ren, aande-'len, obligo-dies, staatsfondsen.

8) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immo-biliënven-pootschap-pen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bij-stand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefe-'ning van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

10) Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadvi-seurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks af onrecht-Istreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlij-'king ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

DERDE BESLUIT

" Voorbehouden aan hei.. Bslglsch Staatoblad

De vergadering beslist tot het ontslag van mevrouw HEMELAER Esther Magdalena Ignaas Lieven (NN 74.06.16-178.65), geboren te Turnhout, op 16 juni 1974, wonende te 2930 Brasschaat, Rozenlaan 4, als niet-statutair zaakvoerder met ingang van 1 oktober 2011 om 0 uur (00.00u) en verleent kwijting voor haar bestuur.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist tot benoeming van een niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang van 1 oktober 2011: de Heer Erik Van Den Brempt, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

Het mandaat is bezoldigd, behoudens andere beslissing van de algemene vergadering

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist het huidig boekjaar te verlengen tot en met 31 mei 2012. Voortaan begint het boekjaar op 1 juni en eindigt op 31 mei. Tevens is het kapitaal van ¬ 18.600,00 op heden volstort.

Artikel 24 van de statuten wordt dan ook aangepast als volgt:

"Het boekjaar begint op één juni en eindigt op eenendertig mei..

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelich-'ting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opge-'steld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerleg-'ging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen."

Artikel 11: blijft ongewijzigd.

Volmacht tot coordinatie van de statuten wordt verleend aan ondergetekende notaris.

Voor eensluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-gecoördineerde

statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B, vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veren Naam en handtekening

26/01/2011
ÿþMad 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisct

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

11111R11111111AIRIIII

liemelegd ter griffie vol de Redit:tg* ven Wendel te keltwerpen

0P " ~ 41~H. 2~11

De griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0827.460.973

Benaming

(voluit) : VADELIUS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rozenlaan 4 - 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

1. Ontslag en benoeming zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om vanaf 1 januari 2011 de heer Van Den Brempt Erik, Rozenlaan 4, 2930 Brasschaat te ontslaan als zaakvoerder van bvba Vadelius. Vanaf 1 januari 2011 wordt mevrouw Hemelaer Esther, Rozenlaan 4, 2930 Brasschaat benoemd als nieuwe zaakvoerder. Zij zal dit mandaat kosteloos uitvoeren.

Mevrouw Hemelaer Esther aanvaardt haar kosteloos mandaat.

Hemelaer Esther

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VADELIUS

Adresse
JEROEN EN PETER CONVENTLAAN 9 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande