VAEREWIJCK & CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VAEREWIJCK & CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.874.993

Publication

13/10/2011
ÿþ- r In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~(? ~~~t 1_~ 1 g bij g~ A

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.0

N

*iiisaasa+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Va be ho aan BelS Staat

S~:'~.' .t~.','s,, .%ta.," .ti '.: ~~

Ret+ihilhátt}. °'

op O lai. 2011

;;.. ........:.

Ondernemingsnr : e 3~ ~~ ~( 5,53

Benaming

(voluit) : Vaerewijck & Co Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma Zetel : Legerstraat 41 te 2610 Wilrijk Onderwerp akte : Oprichting

Op 08/09/2011 zijn de hierna vermelde personen als oprichters samengekomen om de vennootschap onder firma Vaerewijck & Co op te richten.

Vaerewijck Erik, wonende Legerstraat 41, 2810 Wilrijk en De Herdt Nina, wonende Legerstraat 41, 2610 Wilrijk

Artikel 1. Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft volgende doelstellingen :

Karweiwerken en alle werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen en dit in de ruimste zin.

Algemene bouwinstallatie.

De vervaardiging van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting.

De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.

Ten dien einde zal zij alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelneming, samenwerking of fusie, belangen nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen, die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Artikel 2. Vorm, maatschappelijke naam

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma.

De vennootschap heeft de benaming "Vaerewijck & Co ".

Artikel 3. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2610 Wilrijk , Legerstraat 41. De maatschappelijke zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) worden verplaatst binnen België.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf de datum van de oprichtingsakte.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal en inbrengen.

1. Maatschappelijk kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

~

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 2.000,00 euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 10 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven :

Vaerewijck Erik : 1000 euro wat 5 aandelen vertegenwoordigt

De Herdt Nina : 1000 euro wat 5 aandelen vertegenwoordigt

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 10. Bevoegdheden der vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap onder hen, die de zaakvoerders worden van de vennootschap.

De vennoten  niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Artikel 11. Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder

De Heer Vaerewijck Erik wordt benoemd tot zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In dat geval is de vennootzaakvoerder ertoe gehouden zijn verbintenissen na te leven overeenkomstig artikel 9, par. 3, alinea 3 van onderhavige statuten.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennootzaakvoerder, zullen de vennoten verenigd in de algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging der statuten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 12. Tijdelijke aanduiding van een niet statutaire zaakvoerder.

Ingeval de statutaire zaakvoerder tijdelijk verhinderd is zijn functies uit te oefenen, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, bij eenparigheid, aan een onder hen alle beheers- bevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee jaar.

Ingeval de onbekwaamheid van de vennootzaakvoerder zich uitstrekt over een periode van meer dan twee jaar, zal hij ertoe gehouden zijn zijn aandelen over te dragen.

Artikel 13. Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgelegd in artikel 1 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij mag, zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis tekenen, rechtsvorderingen instellen, enz.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Hij mag evenwel, op zijn eigen verantwoordelijkheid, en buiten het gevat bepaald in artikel 12, eerste alinea van onderhavige statuten, voor de daden van dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening delegeren aan een (of meer) venno(o)ten of bediende(n).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende potar¬ s, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbed

Zaakvoerder

Vaerewijck Erik

tie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behotiiden aan het Belgisch Staats Vlad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te 'vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAEREWIJCK & CO

Adresse
LEGERSTRAAT 41 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande