VAHOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAHOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.300.280

Publication

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 07.01.2014 14001-0498-013
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 15.01.2015 15012-0177-013
05/02/2013
ÿþmoa 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

LuiB

na neerlegging ter griffie van

1122\

f-M4M

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

2 3 JAN. 2013

TURNHOUT

Ddr frire ier,

11111

*13021532*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

il i fl

Ondememingsnr : BE0897.300.280 i

1, :

,

ii Benaming (voluit) : VAHOMA 1

1 '

1 f (verkort) :

Il Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

,1 f

,

Zetel : Lipseinde 14

2330 Merksplas

,~1

il Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

ii Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op achtentwintig december;

i? tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Turnhout Registratie, op elf januari daarna, deel 695, blad 05, vak 05,1

i! Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a. Inspecteur wn, getekend, J. VAN DEN BROECK, dat t :! Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; :! aansprakelijkheid "VAHOMA" met maatschappelijke zetel te 2330 Merksplas, Lipseinde 14, ingeschreven in heti il rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer 0897.300.280, BTW-nummer BE/0897.300.280.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1111 Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met twee miljoen euro zodat het kapitaal zal worden ii verhoogd tot twee miljoen veertigduizend euro door het creëren van vijfduizend kapitaalaandelen van dezelfde li aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten !i zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

i; Op deze vijfduizend nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven tegen de prijs van vierhonderd euro; i! per aandeel, waarvan het gehele bedrag als kapitaal zal worden geboekt, door inbreng in natura van duizend!

tweehonderd negenenveertig aandelen van de BVBA "HUGO-MARIEN". 1 i: leder nieuw aandeel zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd.

INBRENG 1N NATURA !

De heer Gert Van Hoydonck, en mevrouw Maggi Maden, beiden wonende te 2330 Merksplas, Lipseinde 14, 1i verklaren eigenaar te zijn van duizend tweehonderd vijftig aandelen van de BVBA "HUBO-MARIEN", waarvan' : zij verklaren er duizend tweehonderd negenenveertig (1,249) in te brengen in de vennootschap'

1` "VAHOMA". 1 Het betreft aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBO-MARIEN" met :i maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Sint-Lenaartseweg 20B, ingeschrevenen in heil rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer 0425.146.644 (BTW-nummer) 1! BE100425.146.644).

i; De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Michael te Hoogstraten op 30 december! g1983, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 1984 onder nummer 735-1.

!i De statuten werden gewijzigd bij buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Jan Michoel te! !! Hoogstraten op 9 augustus 1990, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 augustus!

;: 1990 onder nummer 900828-503. i De statuten werden vervolgens gewijzigd bij buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Jan; ü Michoel te Hoogstraten op 25 februari 2004, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17; !1 maart 2004 onder nummer 20040317-44705. De maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst bij beslissing van de zaakvoerders,; ;i bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 juni 2007 onder nummer 07085930.

De inbrengers verklaren op heden duizend tweehonderd vijftig aandelen van deze vennootschap te bezitten, !; zoals tevens blijkt uit het aandelenregister, te weten zeshonderd vijfentwintig aandelen op naam van de heer! !i Van Hoydonck en zeshonderd vijfentwintig aandelen op naam van mevrouw Marien.

!i Daarvan verklaren zij er op heden duizend tweehonderd negenenveertig in te brengen in de vennootschap! !; VAHOMA. Zij behouden aldus één aandeel, welk zal ingeschreven blijven op naam van mevrouw Maggi Mariën.: !i Deze inbreng in natura staat uitvoerig beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke; ii vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA NIELANDT, FRANKEN & Co BEDRIJFSREVISOREN tea ii 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Guy Franken, hiertoe aangewezen door dei k oprichters, en waanvanhet besluit van dit verslagluidt als volgt:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van 1.249 aandelen van Hubo-Marien BVBA bij de kapitaalverhoging van Vahoma BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; als vergoeding voor de inbreng in natura worden 5.000 aandelen uitgegeven met een nominale waarde van EUR 400 per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij kapitaalverhoging van Vahoma BVBA en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

De ingebrachte duizend tweehonderd negenenveertig aandelen hebben een totale waarde van twee miljoen euro, zoals blijkt uit het revisoraal verslag opgemaakt door NIELANDT, FRANKEN & Co BEDRIJFSREVISOREN bvba te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Guy Franken.

Voor een nadere en gedetailleerde beschrijving van de toegepaste waarderingsmethode wordt verwezen naar het voormeld revisoraal verslag.

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang van heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap met ingang vanaf heden.

2. De aandelen worden ingebracht en overgedragen onder de gewone waarborg als naar recht en vrij van elke hoegenaamde schuld of inpandstelling, of enig beletsel dat de vrije eigendons- en genotsoverdracht zou kunnen belemmeren.

bovendien verklaren de inbrengers vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hunnen hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien In de statuten van de vennootschap "HOBO-MARIEN" en/of in aandeelhoudersovereenkomsten.

De inbrengers schrijven aldus volledig in op de kapitaalverhoging en de inbreng wordt volledig volstort ten belope van twee miljoen euro.

Hierbij worden er vijfduizend nieuwe aandelen in de BVBA "VAHOMA" gecreëerd met een nominale waarde van vierhonderd euro per aandeel, welke toekomen aan de inbrengers. De inbrengers zijn overeengekomen dat er tweeduizend vijfhonderd aandelen worden ingeschreven op de naam van de heer Gert Van Hoydonck en tweeduizend vijfhonderd op naam van mevrouw Maggi Marien.

2/ De kapitaalverhoging is aldus verwezenlijkt.

Het maatschappelijk kapitaal werd daadwerkelijk gebracht op twee miljoen veertigduizend euro en is vertegenwoordigd door vijfduizend honderd aandelen met een nominale waarde van vierhonderd euro per aandeel.

3/ Een bijzondere machtiging wordt verleend aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

4/ Bijzondere volmacht wordt verleend aan TIELEN C & L ACCOUNTANTS BVBA met zetel te 2323 Hoogstraten/Wortel, Langenberg 41 en al zijn aangestelden, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de B.T.W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, in het kader van deze statutenwijziging.

51 Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.12.2012, NGL 28.01.2013 13014-0508-011
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 12.01.2012 12007-0151-013
19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 18.01.2011 11009-0152-011
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 12.01.2010 10009-0305-011

Coordonnées
VAHOMA

Adresse
LIPSEINDE 14 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande