VALANMAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VALANMAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.941.494

Publication

31/01/2014
ÿþ~-

a_

Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MI

1 31950

BE

BELG NEERGELEGD

20% ATS 1 4 -01- 20f4

GRIFFIE RECI-ITBANK van LPHANDIrIIi1ECHELEN



2 Lit -Oi- LGISCH S

Ondernemingsnr : 0474.941.494

Benaming

(voluit) : VALANMAX

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STATIONSSTRAAT 15 BUS B TE 2590 BERLAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van dd. 31 december 2013 werd beslist dhr. Scheers Gustaaf, Melkouwen 10 te 2590 Berlaar te ontslaan als zaakvoerder. Aan hem wordt kwijting verleend voor de door hem in de loop van het afgesloten boekjaar vervulde opdracht. Met unanimiteit van stemmen wordt dit ontslag aanvaard.

SCHEERS Ann,

Zaakvoerder.

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 24.01.2014 14014-0544-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 09.12.2014, NGL 14.01.2015 15014-0034-012
04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 26.02.2013 13050-0595-012
22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 13.12.2011, NGL 15.02.2012 12038-0293-012
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 07.07.2011 11271-0307-012
16/05/2011
ÿþMotl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 474.941.494

Benaming

(voluit) : DON QUICHOTE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2861 Sint Katelijne Waver(Onze Lieve Vrouw Waver), Dijk 21 bus 8

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Laurence Cuypers te Heist op den Berg in dato van 28 april: 2011 en geregistreerd te Heist op den Berg op 2 mei 2011 Boek 291 blad 33 vak 1 drie bladen geen. verzending. Ontvangen vijf en twintig euro.(¬ 25). De ontvanger(getekend)E.Wouters(e.a. inspecteur) blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen:

1. De benaming van de vennootschap wordt gewijzigd in " Valanmax"

2. De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2590 Berlaar, Stationsstraat 15/B.

3. Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt uitgebreid met:

"Het uitvoeren voor rekening van derden van allerhande secretariaatswerk en

overige activiteiten in verband met de administratie. Het uitoefenen van de functie van telefoniste en; receptioniste. Het indien van belastingsaangiftes.

Alle werkzaamheden van burgerlijke en openbare bouwkunde, in het bijzonder graafwerken en' grondwerken, waterbouw en wegenwerken, metsel- en betonwerken,dakwerken, invoegen en reinigen van` gevels, schrijnwerk, vloeren, ramen en deuren,chapes, industriële vloeren, plafonneer- en pteisterwerken,: < schilder- en behang-werken, elektriciteit en verwarming, sanitaire installaties, elektronica en domotica zowel: voor private woningen, appartementen als bedrijfsgebouwen, het oprichten van geprefabriceerde gebouwen. Het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen.

Het plaatsen van afsluitingen, opritten, terrassen en stellingen.

Binneninrichting van bedrijfsgtebouwen, woningen en appartementen.

Het uitvoeren van allerlei loonwerken, het voorbereiden van landbouwvelden en overige diensten verwant aan de land- en tuinbouw, onder andere hel oogsten, enzovoort.

Algemene coordinatiewerkzaamheden op de bouwwerf.

Projectontwikkeling inzake gronden en gebouwen.

Advies en studie op vlak van alle grond- en ankerboringen, geologie, hydrogeologie, geotechniek en; aanverwante takken. Beregeningstechnieken.

Werken in verband met waterzuivering en behandelingen.

Werken in verband met milieusanering en het uitvoeren van milieugrondboringen, evenals  na erkenning  het optreden als bodemsaneringsdeskundige en het uitoefenen van alle activiteiten, die daarmee verbande houden.

Installeren van pompstations en zuiveringsinstallaties.

Uitrusten van pomp- en turbinestations.

Horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en ledingen. Borings- en sonderingswerken en injecties.' Installaties voor waterzuivering.

Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen alsmede. de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoetde voltooiïngswerken: van gebouwen; restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; het bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; het bouwen van niet-metalen kunstwerken; het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken; het waterdicht maken: en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt.

Bijzondere grondwerken: omvat ondermeer boringen, peilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de. grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en verstevigingswerken van de bodem volgens. allerlei methodes.

Draineringswerken: omvat eveneens het ruimen van de onbevaarbare waterlopen, het graven en, onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen..

Kleinhandel in alle benodigdheden betreffende alle grond- boor- en ankermachines.

Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

0 4 -05- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAN DEIGtafitECHELEN

11011JUIlle1111p11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Groendecoratie, bloemsierkunst, aan- en verkoop van bloemen en planten, decoratie in zowel de privésector als de bedrijfsector, cursussen en workshops.

Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; het aanleggen van parkings en inritten;het leggen van stoepdallen en betonklinkers; het aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen; het plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veiligheidsinrichtingen; het leggen van kabels en diverse leidingen; grondwerken; rioleringswerken; draineringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; het ruimen van waterlopen; bitumeuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; het plaatsen van sport- en speelpleinaccomodatie.

De aan- en verkoop van machines, materialen, goederen, producten en grondstoffen, het aan- en verkopen van alle materieel en voorwerpen die voorgaand doel dienstig kunnen zijn, evenals het huren of verhuren ervan. Goederenvervoer over de weg en koerierdiensten.

Het uitbaten van een fitness- en sportcentrum.

Het uitbaten van een boekenhandel, krantenwinkel inclusief de aan- en verkoop van alle school- en bureelbenodigdheden, snoepgoed, kansspelen, drukwerken, dranken en tabakswaren.

Dienstverlening op het gebied van strijken, kuisen en onderhouden van gebouwen en kleding, en dergelijke. Klein- en groothandel in kleding, naaiwerk, herstellen van kleding en schoeisel, en dergelijke, het ontwerpen en maken van kleding, schoeisel, en dergelijke voor mensen en dieren.

Uitbating van drank- en eetgelegenheid zoals koffiebar, café, taverne, restaurant, snackbar en dergelijke. Leveren van dranken en maaltijden, catering, traiteurdiensten en dergelijke.

Het leveren van diensten zoals het organiseren van feesten, evenementen, vergaderingen en seminaries. Verhuur van alle materiaal voor feesten, evenementen, en dergelijke.

IT-consultancy, project management, programmering, database beheer, management van informatiesystemen.

Ontwikkeling van websites en aanverwante werkzaamheden.

De aan- en verkoop van hardware en software en ander informaticamateriaal.

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden, dit zowel van organisatorische, financiële, commerciële, technische en administratieve aard.

Het uitoefenen van elke vorm van zakelijke dienstverlening en dit in de meest ruime zin van het woord.

Het nemen van paricipaties onder welke vorm dan ook, in alle vennootschap-pen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden; het beheer en de valorisatie van deze participaties.

De aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten.

Het huren, verhuren, aan- en verkopen van onroerende goederen, het renoveren van onroerende goederen, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten.

Bestuurder, zaakvoerder of andere mandaten of functies in vennootschappen."

4. De heer Janssens Geert, r wonende te 2861 Sint Katelijne Waver(Onze Lieve Vrouw Waver, Leemstraat 8, verklaart zijn ontslag aan te bieden als statutaire zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van heden.

5. Worden benoemd als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap en dit met ingang van heden:

1)Mevrouw Scheers Ann Maria Alfonsine wonende te 2590 Berlaar, Stationsstraat 1518.

2)De heer Storms Maxim, wonende te 2590 Berlaar, Smidstraat 172.

3) De heer Scheers Gustaaf Melania, r wonende te 2590 Berlaar, Melkouwen 10.

Die verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige

verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoer is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

6. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tweeduizend vijfhonderd euro overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van de drie zaakvoerders vereist.

Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden

7. Het lopende boekjaar normaal eindigend op een en dertig december tweeduizend en elf wordt vervroegd afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf.

8. Het boekjaar van de vennootschap zal voortaan beginnen op één juli en eindigen op dertig juni van ieder jaar.

9. Tengevolge van de vervroegde afsluiting van het lopende boekjaar zal de jaarvergadering gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand december.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL º%afgeleverd op vrij papier voor inlassing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

a i Voor-

bpheudep

I aan het LAURENCE CUYPERS

Belgisçh

Staatsblad Notaris

"

Tegelijk hiermee neergelegd: 1) expeditie van de akte; 2) gecoordineerde statuten..

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 29.07.2010 10369-0585-013
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.01.2010, NGL 21.04.2010 10096-0579-015
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.09.2009, NGL 22.09.2009 09774-0140-017
05/06/2008 : ME088660
03/12/2007 : ME088660
29/09/2006 : ME088660
29/07/2005 : ME088660
18/07/2005 : ME088660
09/08/2004 : ME088660
03/07/2003 : ME088660
26/07/2002 : ME088660
01/12/2001 : ME088660
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 13.12.2016, NGL 31.01.2017 17034-0508-010

Coordonnées
VALANMAX

Adresse
STATIONSSTRAAT 15, BUS B 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande