VALEA


Dénomination : VALEA
Forme juridique :
N° entreprise : 473.524.702

Publication

07/10/2014
ÿþOndernemingsnr: 0473.524.702

Benaming (voluit) : Valea

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Elsdonklaan 2A

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :NV: Ontbinding-vereffening

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carios De Baecker te Antwerpen op 17 juli 2014 geregistreerd: drie bladen geen verzendingen te Antwerpen, derde kantoor der registratie op 29 juli 2014 Register 05 boek 251 bled 18 vak 14 De Ontvanger getekend C. Van Eisen, dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VALEA", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Elsdonklaan 2A, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1.De aandeelhouders en zaakvoerders verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot: bijeenroeping.

2.De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur de dato 2 juli 2014 waarin het: voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht, waaraan tevens een staat van activa en passive; niet meer dan drie maanden sinds heden vastgesteld, gehecht werd en van het verslag van de externe: accountant, de heer Yves Van Osselaer, de dato 10 juli 2014, welk verslag letterlijk besluit:

"ln het kader van de vereffeningsprocedure voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de Raad van! Bestuur van de NV Valea een boekhoudkundige staat die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld,! !! afgesloten op 08 juli 2014, opgesteld. De boekhoudkundige staat, die is opgesteld in liquidatiewaarden en die! rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap heeft een balanstotaal van! 407251,10 eura en een netto-actief van 374035,48 eura,

Uit de controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd volgens de beroepsnormen en meer bepaald de ini dit verslag gespecifieerde normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passive volledig, getrouw! i! en juist de toestand van de vennootschap weergeeft.

i! Er is geen bijkomende informatie die ik onmisbaar acht ter voorlichting van de algemene vergadering en clie! niet in het verslag van de gedelegeerd bestuurder zou voorkomen.

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap kunnen worden gerealiseerd.

!: Opgesteld te Antwerpen, 10 full 2014 "

RVO Finance, Burg. BVBA

Extern-accountant,

,

Erkend door het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten onder nummer 224084-3ABN-11 en in;

deze opdracht vertegenwoordigd door de heer Yves Van Osselaer (1AB 9888-2N73".

3.De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf:

heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

Volgende onroerend goed is eigendom van onderhavige vennootschap:

BESCHRIJVING VAN HET GOED

STAD ANTWERPEN tweeënveertigste afdeling Wilriik

!! Een woonhuis, gelegen Elsdonklaan 2A, kadastraal bekend, sectie C, nummer(s) 209ff/3, met ee& oppervlakte van vijf are eenenzestig centiare (5a 61ca).

tweeduizend vijfhonderdvijfenzeventig euro (¬ 2.575,00).

4.De gedelegeerd bestuurder en de aandeelhouders, hier aanwezig en vertegenwoordigd zoals boven: vermeld, verklaren uitdrukkelijk dat aile passive aangezuiverd werden en er op heden geen passive meer zijn uitgezonderd een schuld tegenover de aandeelhouders waarvan zij uitdrukkelijk afstand doen en een voorziening voor kosten voor de sluiting van de vennootschap die thans nog niet opeisbaar zijn.

5.De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vedegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DI*1111tU11.11

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie 2111,11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

. Voorbehouden aan het Btigisch Staatsblad

De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hogervermeld, alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavige proces-verbaal niks meer te vereffenen valt, uitgezonderd wat boven vermeld werd sub 4.

Overgang onroerend goed

De vergadering verklaart dat de naamloze vennootschap VALEA, met uitzondering van nagemeld goed, geen onroerende goederen bezat nog titularis was van enig zakelijk recht.

a) Beschrijving van eigendom:

STAD ANTWERPEN - tweeënveertigste afdeling - Witrijk

Een woonhuis, gelegen Elsdonklaan 2A, kadastraal bekend, sectie C, nummer(s) 209R73, met een

oppervlakte van vijf are eenenzestig centiare (Sa 61 ca).

KI: tweeduizend vijfhonderdvijfenzeventig euro (¬ 2.575,00).

b) Oorsprong van eigendom

Voorschreven eigendom hoort de naamloze vennootschap VALEA, voornoemd, toe om het verkregen te hebben via inbreng in natura door de heer LANTSOV Alexandre Nikolaevitch, zaakvoerder en zijn echtgenote, mevrouw LANTSOVA Ekaterina Vasiljevna, zaakvoerder, samen te Antwerpen bij akte van oprichting van de naamloze vennootschap VALEA, voormeld verleden voor notaris Dirk Verbert, te Antwerpen op 13 december 2000, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 december daarna onder nummer 20001228-378.

c) Hypothecaire toestand

Voorschreven goed is vrij, zuiver en onbezwaard van aile schulden, voorrechten en hypotheken

hoegenaamd.

Uit de staat nummer 9900, afgeleverd door de bewaarder van het hypotheekkantoor te Antwerpen op 3 juni

2014, blijkt dat voormeld goed niet bezwaard is met enige in- en overschrijvingen.

d) Afgifte van goederen

Ingevolge voormelde beslissing tot afgifte van de goederen, zijn de aandeelhouders overeengekomen dat het onroerend goed gaat over op de heer LANTSOV Vasiliy, ongehuwd, geboren te Moskou op 22 januari 1986, wonende te 2610 Antwerpen (VVilrijk), Elsdonklaan 2 A.

e) Voorwaarden

1. Algemene voorwaarden,

-voor vrij zuiver en onbezwaard van aile schulden, voorrechten en hypotheken hoegenaamd;

-in de staat waarin het zich thans bevindt, zonder uitzondering noch voorbehoud en zonder dat de enige aandeelhouder aan wie het onroerend goed wordt afgegeven enige vordering zou kunnen doen gelden voor gebrek aan maat of oppervlakte, al ware het verschil een twintigste of meer, onjuistheid in de beschrijving of uit welken hoofde ook;

-met alle zichtbare en verborgen gebreken, aile voor- en nadelige, bekende en onbekende, heersende en lijdende rechten, gemeenschappen en dienstbaarheden, waarmee het voorschreven goed zou kunnen bevoor-of benadeeld zijn. In de eigendomstitel staan geen erfdienstbaarheden vermeld

2. Eigendoms- en genotsoverdracht.

Het eigendomsrecht gaat over op heden.

De vergadering verklaart en bevestigt uitdrukkelijk dat het eigendom niet verhuurd is, zodat de heer

LANTSOV Vasiliy, voornoemd aandeelhouder, het genot ervan bekomt vanaf heden door het vrij gebruik,

3. Belastingen-taksen-demene lasten.

Alle belastingen en taksen slaande op voorschreven eigendom zijn ten laste van de aandeelhouder aan wie

het onroerend goed wordt afgegeven, vanaf heden.

4. Verzekering tegen brand en andere risico's.

De eventuele niet-collectieve verzekeringspolissen, vervallen van rechtswege drie maanden na de datum

waarop de notariële akte is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd.

5. Bepalingen aangaande het Bodemsaneringsdecreet

De vergadering verklaart voorafgaandelijk een bodemattest te hebben aangevraagd bij OVAM

De inhoud van dit bodemattest met referte A: 20140254939  R: 20140253685, afgeleverd door OVAM op 27 mei 2014, luidt als volgt: 'De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten'.

De vergadering bevestigt verder uitdrukkelijk dat op de grond van voormelde onroerend goed, geen inrichting gevestigd is of was, noch een activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is op de lijst van de inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 2 van zelfde bodemsaneringsdecreet.

6. Bepalingen aangaande de leegstand, verwaarlozing en onbewoonbaarheid.

De vergadering vermeldt en informeert, als verwijzend naar het schrijven van de gemeente Antwerpen de

dato 3 juni 2014 dat de bij deze verkochte goederen niet zijn opgenomen in de inventaris van de leegstaande

en/of verwaarloosde bedrijfsruimten (Decreet van negentien april negentienhonderd vijfennegentig),

Pro fisco verklaring.

a) Prijsbewimpeling:

Ondergetekende notaris bevestigt lezing aan comparanten gegeven te hebben van artikel 203 van het wetboek der registratierechten, die voorschreven onroerend goed, uitsluitend voor de heffing van de registratierechten, waarderen op vierhonderdenzesduizend achthonderdveertig euro (¬ 406.840,00).

b) Artikel 129 Wetboek Registratierechten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

4. r mat 111

Voor-, behouden aan het elgisch Staatsblad

à De comparant verklaart niet te kunnen genieten van de toepassing van het tweede lid van artikel 129 van het Wetboek der Registratierechten.

., 6.Alle aandeelhouders verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren leder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds ailes vereffend is.

De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijk die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening,

Verder verklaren de aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid niet hun aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande

7.Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de naamloze vennootschap VALEA definitief opgehouden heeft te bestaan,

8.De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Eisdonklaan 2A in de woonplaats van de heer Lantsov, voornoemd.

9.De vergadering der aandeelhouders beslist, rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, Ce ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan aile bestuurders, afzonderlijk, voor hun beheer als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van:

- De heer LANTSOV Vasiliy, ongehuwd, geboren te Moskou op 22 januari 1986, wonende te 2610 Antwerpen (Witrijk), Elsdonklaan 2 A als bestuurder en ge_deleoeerd bestuurder, en

- Mevrouw LANTSOVA Ekaterina Vasiljevna, geboren te Moskou op 22 mei 1948, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Elsdonklaan 2 A als bestuurder

van rechtswege beëindigd is.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte





Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/03/2014 : AN343396
15/03/2013 : AN343396
28/02/2012 : AN343396
27/01/2012 : AN343396
03/03/2011 : AN343396
12/03/2010 : AN343396
13/02/2009 : AN343396
03/04/2008 : AN343396
13/03/2007 : AN343396
03/02/2006 : AN343396
03/02/2005 : AN343396
03/03/2004 : AN343396
24/03/2003 : AN343396
28/12/2000 : ANA066126

Coordonnées
VALEA

Adresse
ELSDONKLAAN 2A 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande