VALETTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VALETTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.339.956

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 26.08.2013 13461-0421-007
18/03/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voot behou' aan t Bete Staatst 1111111111011111111111111111

*11042610*

Ifeeend ter ON Ml de

ledibut kep r~,liel te Aa#4º%Jerpel

op -8 MAART c":ff

De Or/Iller,

Griffie

Ondernemingsnr : 0834.339. 56

Benaming

(voluit) : VALETTA





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

gebouwen en gronden verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, leasen, verkavelen, ordenen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, er toezicht op uitoefenen, bouwen, verbouwen, schatten, laten

:_.verbouwen, .afwerken, veranderen,_omvormen.of onderhouden, _herstellen,. versieren, _opschikken,_afbreken;. het;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2070 ZWIJNDRECHT, STATIESTRAAT 71

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

Antwerpen op 2 maart 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De Heer ROGIEST Sven Maurice, echtgenoot van Mevrouw VAN ESBROECK Linda Roger Elvire, wonende te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 71.

2. De Heer ROGIEST Frank Romain, echtgenoot van Mevrouw RAES Agnes Elisa Adelard, wonende te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 71.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en] haar naam luidt: "VALETTA". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 71.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van advies over alle soorten computer (hardware), hun configuratie en toepassing van. bijbehorende programmatuur (software) analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing;

- De activiteiten van systeemintegrators;

- Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikkeling, productie, levering, samenstelling van deze systemen;

- Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's;

- Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

- De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande] gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële'' informatie, adressenbestanden, en dergelijke);

- De opslag van gegevens door middel van computerrecord in een bepaald formaat;

- Terbeschikkingstelling van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online: door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep; gebruikers door middel van listings, en dergelijke;

- Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur;

- Het onderhoud en de reparatie van rekenmachines en overige kantoormachines;

- De overige activiteiten in verband met computers;

- Telefoon, mobilofoon, telegraaf, telex en fax;

- Groot- en kleinhandel, import en export, fabricage en assemblage, de agentuur en verhuring van computer, tekst- en gegevensverwerkers, computerhardware, cardgames, datasystemen, computermateriaal en. systemen, software, netwerk en communicatiesystemen, alsmede alle randapparatuur, onderdelen, benodigdheden en toebehoren;

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie;

- Het organiseren en inrichtingen van seminaries, studiedagen en congressen en het geven van opleidingen omtrent hard- en software, netwerksystemen en internet;

- Alle hoegenaamde bedrijvigheid betreffende onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, en alle hoegenaamde handelingen betreffende onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of, rekening, als met het oog op vervreemding, of voor rekening van derden, hetzij in samenwerking met derden.; De vennootschap mag aldus  en zonder dat deze opsomming beperkend weze  alle onroerende goederen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

promoten en makelarij in onroerende goederen, het verhandelen van gebouwen of appartementen op plan; de verkoop van woningen, villa's, appartementen, handels-, kantoor-, industriële of andere gebouwen volgens het principe van de sleutel op de deur.

- Projectontwikkeling voor nieuwbouw of voor renovatiewerken van individuele woningen, appartements-, handels-, kantoor-, industriële of andere gebouwen en bouwpromotor.

- Het uitoefenen van alle activiteiten inzake expertise en deskundige opdrachten, zowel op verzoek van privé-personen of ondernemingen, als in uitvoering van een gerechtelijke opdracht.

- De bemiddeling inzake leningen, financieringen, bouwpremies, verzekeringen en bouwaanvragen.

- De in- en uitvoer, het aan- en verkopen, zowel in groot- als kleinhandel van allerlei goederen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, met uitdrukkelijke uitzonderingen van alle activiteiten dat wettelijk voorbehouden zijn aan beleggingsondememingen en anderen.

- Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- Het aanleggen, oordeelkundig beheren en uitbreiden en inkrimpen van roerend en onroerend vermogen.

- De aan- en verkoop, ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

- Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en tcezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties, onder welke vorm ook, in om het even welke Belgische of buitenlandse ondernemingen en zaken, zowel op technisch, financieel, commercieel of administratief vlak, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, ruiling, optie of door om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, waarden en titels, alsmede brevetten en andere intellectuele rechten welke de maatschappij kan bezitten en beheren; het beheer en de valorisatie van deze participaties en roerende goederen.

- Het beheer van eigen onroerend en roerend vermogen, onder meer door het verwerven en valoriseren van aile patrimoniumbestanddelen, zowel roerend als onroerend, materiële en immaterieel;

- Het aangaan van leasingovereenkomsten met betrekking tot onroerende goederen en duurzame bedrijfsgoederen, en het leveren en verrichten van de hiermee verbandhoudende goederen en diensten.

- Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy.

- De aan- en verkoop van goederen, het aanbrengen van klanten, promoten en vertegenwoordigen van goederen, onderhandelen en bemiddelen, opzetten van verkoopsstructuren en onderzoek van marktvoorwaarden.

- Alle activiteiten aangaande administratieve dienstverlening, management, advies en consulting, fiscale vertegenwoordiging, terbeschikkingstelling van personeel, waarbij de gereglementeerde activiteiten enkel worden uitgevoerd indien de nodige vergunningen en toestemmingen van beroepsinstituten voorhanden zijn.

- Verhuur van alle roerende en onroerende goederen.

- Alle activiteiten aangaande logistiek, transport, vervoerscommissionair, opslag van goederen, magazijnbeheer, expediteur, waarbij de gereglementeerde activiteiten enkel worden uitgevoerd indien de nodige vergunningen en toestemmingen van beroepsinstituten voorhanden zijn.

- Kleinhandel, groothandel, import, export, rechtstreeks of als makelaar of tussenpersoon, van alle roerende goederen in het algemeen en dranken, zowel alcoholisch als niet alcoholisch, voedingswaren, verpakte huishoudelijke artikelen, diepvriesprodukten, reuk- en toiletartikelen, farmaceutische produkten, parfums, computers, hard- en software, elektronische en elektrische toestellen, textiel, kledij, schoenen, alle voertuigen, schepen, jachten, decoratieartikelen, interieurartikelen, meubelen, informaticamateriaal en benodigdheden, papier- en kantoormateriaal en benodigdheden in het bijzonder.

- De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 2 maart 2011.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO en is verdeeld in tweehonderd gelijke aandelen, zonder ver-melding van waarde. Ieder der aandelen is volledig volstort, zodat het maatsc''happelijk kapitaal in totaal voor twintigduizend euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten, al dan niet natuurlijke persoon. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de ven-'nootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de contro-'le wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni 2013 om 20.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-'rif-'telijk uit te brengen.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 2 maart 2011 tot 31 december 2012.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: voornoemde Heer Sven ROGIEST, die deze aanstelling aanvaardt onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 2 maart 2011 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 2 maart 2011tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-schap. Krachtens artikel 9 van de statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-+nootschap op te treden in en buiten rechte. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRTC, met zetel te 2940 Stabroek, Abtsdreef 54, met ondernemingsnummer 867.609.867, vertegenwoordigd door de Heer Bart ROGIEST, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te hande-'len, om alle verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememings-loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, de RSZ, het sociaal verzekeringsfond voor zelfstandigen, en alle belas-.tingad-'ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen, alsook het indienen van alle aangiften, het vervullen van alle verplichtingen en het afsluiten van akkoorden, zowel voor de vennootschap als voor de vennoten en de zaakvoerders;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VALETTA

Adresse
STATIESTRAAT 71 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande