VAMI INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAMI INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 416.170.283

Publication

14/05/2014
ÿþT-e--"7- Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

FUSIEVOORSTEL

INZAKE

VERENIGING ALLE AANDELEN IN EEN HAND

A.De NV Vami International, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2060 Antwerpen, Weilandstraat 37-39.

Da vennootschap werd opgericht voor meester Paul Desmet, notaris te Antwerpen op 19/05/1976, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 01/06/1976 onder nummer 2003- 11. De vennootschap werd opgericht als een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De statuten werden naderhand diverse maten gewijzigd..

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 40.282,70 euro en is verdeeld in 450 aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder het ondememingsnummer 0416.170.283.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar bestuurders, de Heren Walleyn Bart en Brughmans Hendrik.

Hierna genoemd partij enerzijds

B.De BVBA Walco, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9810 Nazareth, Steenweg Deinze 90

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor meester Wim De Smedt, notaris te Wommelgem op 22101/1983, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09/02/1983 onder nummer 543 - 1. De vennootschap heeft naderhand diverse statutenwijzigingen doorgevoerd.

De vennootschap is ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder het ondernemingsnummer; BE 0423.536.444

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 euro en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders de Heer VValleyn Etienne.

Hierna genoemd partij anderzijds

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

02 MEI 2014

afdeling %Men

Ondememingsnr : 0416.170.283

Benaming

(voluit) : VAMI INTERNATIONAL

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel; Weilandstraat 37-39, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGGING EN BEKENDMAKING FUSIEVOORSTEL

1111

lI

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Komen het volgende overeen

E aa)

Artikel 1:

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen, voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van partij anderzijds overgaat naar de partij enerzijds.

Alle aandelen van partij anderzijds verenigen zich reeds sinds 01 januari 2013 in handen van partij

enerzijds.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap is de volgende:

de handel in huishoudapparaten en de onderdelen ervan, al dan niet voor electrisch gebruik, in alle materies, in 't klein of in 't groot. Alle handel in grondstoffen, afgewerkte produkten, verpakt of los, is in het doel begrepen.

Alle voorgaande opsommingen kunnen enkel als uitleggend beschouwd worden en nooit in beperkende zin worden opgevat. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op om het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het beste geschikt lijken.

Ze mag aile commerciële, industriële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen en inzonderheid, zonder dat de hiernavolgende opsomming kan gelden ais beperking, aile roerende goederen en handelszaken huren, verhuren, verkrijgen of vervreemden; aile octrooien, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken verkrijgen, doen ontstaan, concessioneren, overdragen of uitbaten op gelijk welke wijze, alsmede belangen nemen in aile ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk of verwant is met het hare.

Het doel van de overgenomen vennootschappen is de volgende:

De handel, de im- en export van elektrische en sanitaire artikelen. De vennootschap mag in binnen- en buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen nemen bij inbreng, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is de vennootschap te bevorderen. Ze mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval geven, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere borgen verstrekken

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verdet zal zetten, zal de overnemende vennootschap haar doel uitbreiden en aanvullen, zodat in de toekomst haar doel zal zijn:

de handel in huishoudapparaten en de onderdelen ervan, al dan niet voor electrisch gebruik, in alle materies, in'tklein of in 't groot. Aile handel in grondstoffen, afgewerkte produkten, verpakt of los, is in het doel begrepen.

Alle voorgaande opsommingen kunnen enkel als uitleggend beschouwd worden en nooit in beperkende zin worden opgevat. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op om het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het beste geschikt lijken.

Ze mag aile commerciële, industriële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen en inzonderheid, zonder dat de hiernavolgende opsomming kan gelden als beperking, aile roerende goederen en handelszaken huren, verhuren, verkrijgen of vervreemden; aile octrooien, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken verkrijgen, doen ontstaan, concessioneren, overdragen of uitbaten op gelijk welke wijze , alsmede belangen nemen in aile ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk of verwant is met het hare,

De handel, de im- en export van elektrische en sanitaire artikelen. De vennootschap mag in binnen- en buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen nemen bij inbreng, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is de vennootschap te bevorderen. Ze mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval geven, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere borgen verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2: ruilverhouding  opleg  wijze van uitreiking

Vermits de ovemernende vennootschap reeds met ingang van 01/01/2013 Aile aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (art. 719 W.Venn)

Artikel 3: datum voor deelname in de winst

Omwille van de hiervoor vermelde reden (vereniging van aile aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (art. 719 W.Venn)

Artikel boekhouding

' Voorbehouden ë, aan het Belgisch Staatsblad

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01/02/2013.

NV Vami international

Weilandstraat 37

2060 Antwerpen

Verslag van de zaakvoerder aangaande het fusievoorstel door vereniging van aile aandelen in één hand.

Waarde vennoten,

Op 01/01/2013 zijn de 100% aandelen van de BVBA Walco, een vennootschap behorend tot onze groep, eigendom geworden van onze vennootschap.

Ofwel dienen wij binnen de 12 maanden een bijkomende aandeelhouder te zoeken en dient onze vennootschap enige aandelen terug te vervreemden, dan wel dienen we ons te gedragen conform de volgende wettelijke bepalingen:

1.Art. 676-1° W.Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden. 2.art 682 W.Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van aile aandelen in één hand 3.de verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (art. 693 W.Venn.)

Gezien de zeer nauwe verbondenheid van de vennootschappen.

Gezien de verwevenheid in activiteit van twee vennootschappen, zou het naar economische continuïteit toe alsook naar administratieve continuïteit toe eerder opportuun zijn om twee vennootschappen te laten versmelten in die zin dat onze vennootschap deze zal opsiorpen.

Deze fusie kan enkel maar onze werking en onze balansen naar zowel klanten als schuldeisers toe vereenvoudigen.

Walleyn Bart, Brughmans Hendrik,

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

..

Hierbij tegelijk neergelegd: fusievoorstel) l, j) d2..t....; \Je.A., (2.acei

bee tpr<, .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2014
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Are,:veroen

09 SEP. 2014

atcl.itiirder

Ondernemingsnr 0416.170.283

Benaming

(voluit) : VAMI INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Weilandstraat 37-39, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte; BAV Fusie door overneming

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op 31 juli 2014, behoorlijk geregistreerd, dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "VAMI INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Weilandstraat 37-39, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met als ondernemingsnummer 0416.170,283, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vijfendertigduizend euro (E 35.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zef worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

TWEEDE BESLUIT: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vennoten, alhier aanwezig en aile aandelen van de vennootschap bezittend, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap. Na deze uiteenzetting verklaren zij een bedrag van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) in te brengen.

Dit bedrag van vijfendertigduizend euro (E 35.000,00) staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd door een bankattest dat aan de ondergetekende notaris wordt overhandigd.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat het gezegde bedrag van vijfendertigduizend euro (E 35.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij naamloze vennootschap "KBC BANK' te Brussel, zoals blijkt uit een bewijs van deponering op de bijzondere rekening IBAN BE56 7440 4785 9688 op naam van de vennootschap, afgeleverd op 4 juli2014, welk attest wordt overhandigd aan de instrumenterende notaris ter bewaring in diens dossier.

DERDE BESLUIT: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfendertigduizend euro (¬ 351)00,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal hierbij werd gebracht van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) op zesennegentigduizend vijfhonderd euro (E 96.500,00), vertegenwoordigd door vierhonderd vijftig (450) aandelen op naam zonder nominale waarde.

VIERDE BESLUIT: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging wordt artikel 5 van de statuten gewijzigd door vervanging van de eerste zinsnede als volgt; "Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt zesennegentigduizend vijfhonderd euro (E 96.500,00), .."

VIJFDE BESLUIT;

1. Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat vennootschap 'WALCO" door fusie overgenomen wordt door vennootschap "VAMI INTERNATIONAL".

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergaderingen van beide vennootschappen keuren voormelde fusievoorstellen goed. C. De algemene vergadering van vennootschap "WALCO" besluit tot ontbinding van de vennootschap zonder vereffening, met het oog op voomoemde fusie met vennootschap "VAMI INTERNATIONAL" en zonder toekenning van aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

d. De algemene vergadering van vennootschap ''VAMI INTERNATIONAL" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap"WALCO" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap "VAMI INTERNATIONAL" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 januari 2013. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap "WALCO", sedert 1 februari 2013 tot op vandaag zijn voor rekening zijn van vennootschap "VAMI INTERNATIONAL".

2. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gens het vermogen van vennootschap "WALCO", met alle rechten en plichten, over op vennootschap "VAMI INTERNATIONAL". Het aandelenregister van vennootschap "WALCO" in het bezit van vennootschap "VAMI INTERNATIONAL" zal door de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap "VAMI INTERNATIONAL" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 januari2013,

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 februari 2013, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap ''VAMI INTERNATIONAL".

De schulden van vennootschap "WALCO" gaan over op de overnemende vennootschap "VAMI INTERNATIONAL".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap "VAMI INTERNATIONAL",

b. Mede als gevolg van de fusie besluit de algemene vergadering het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met dat van de overgenomen vennootschap, meer bepaald zal het doei van de vennootschap voor de toekomst luiden als volgt: "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel de handel in huishoudapparaten en de onderdelen ervan, al den niet voor elektrisch gebruik, in alle materies, in het klein of in het groot.

Alle handel in grondstoffen, afgewerkte producten, verpakt of los, is in het doel begrepen.

Alle voorgaande opsommingen kunnen enkel als uitleggend beschouwd worden en nooit in beperkende zin worden opgevat. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op om het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het beste geschikt lijken.

Ze mag aile commerciële, industriële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen en inzonderheid, zonder dat de hiernavolgende opsomming kan gelden ais beperking, aile roerende goederen en handelszaken huren, verhuren, verkrijgen of vervreemden;

aile octrooien, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken verkrijgen, doen ontstaan, concessioneren, overdragen of uitbaten op gelijk welke wijze, alsmede belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk of verwant is met het hare.

De handel, de in- en export van elektrische en sanitaire artikelen.

De vennootschap mag in binnen- en buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel. zu mag eveneens belangen nemen bij inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is de vennootschap te bevorderen. Ze mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval geven, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere borgen verstrekken."

De algemene vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde wijziging.

c. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

enerzijds de fusie door overneming van vennootschap "WALCO", met zetel te 9810 Nazareth, Steenweg

op Deinze 90, door vennootschap "VAMI INTERNATIONAL", met zetel te 2060 Antwerpen, Weilandstraat

37-39, werd verwezenlijkt.

Anderzijds vennootschap "WALCO", definitief opgehouden heeft te bestaan,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van het proces-verbaal dd. 31 juli 2014.

ti

lean.François AGNEESSENS

NOTARIS

Groendreef 2

9810 NAZARETH

Tél.:09.385.49.75 - Fax 0.385.70.34

Op de laatste blz. van Luik q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 24.08.2013 13463-0509-015
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 08.07.2012 12266-0510-018
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 13.08.2011 11398-0186-017
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 21.08.2010 10427-0103-019
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 11.08.2009 09555-0172-016
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 25.08.2008 08599-0169-015
23/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 20.08.2007 07580-0114-015
12/07/2007 : AN205024
04/09/2006 : AN205024
28/11/2005 : AN205024
15/07/2004 : AN205024
08/12/2003 : AN205024
12/03/2003 : AN205024
02/12/1995 : AN205024
23/01/1992 : AN205024
30/03/1990 : AN205024
01/01/1988 : AN205024
24/04/1987 : AN205024
25/04/1986 : AN205024

Coordonnées
VAMI INTERNATIONAL

Adresse
WEILANDSTRAAT 37-39 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande