VAN AKEN COMMUNICATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN AKEN COMMUNICATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.818.853

Publication

25/04/2014
ÿþe, Mod 'Nard iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

: Blum

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

vn eophandel Antwerpen,

' ANTWERPEN é Cli

Griffie 14 APR. 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0895.818.853

Benaming (voluit) : VAN AKEN COMMUNICATIE B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel (volledig adres) :. STATUTAIR GEVESTIGD TE MUDRECHT (NEDERLAND), MET ZETEL VAN WERKELIJKE LEIDING TE 2910 ESSEN, DECKERSLAAN 13

Onderwerp(en) akte: Buitengewone algemene vergadering  Kapitaalverhoging Statutenwijziging

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van VAN AKEN COMMUNICATIE B.V., Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, Statutair gevestigd te Mijdrecht (Nederland), voorheen ondememingsadres te NL-4706 TH Roosendaal (Nederland), Toermalijndijk 50, ingeschreven bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor West-Brabant onder nummer 30128916, Zetel van werkelijke leiding te 2910 Essen (België), Deckerslaan 13, Rechtspersonenregiste Antwerpen BE0895.818.853, verleden voor notaris Erika lsenborghs te Heist-op-den-Berg op 27 maart 2014 geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 27 maart 2014, boek 300, blad 85, vak 8, 4 bladen, geen verzending ontvangen vijftig euro, getekend de ontvanger C Jacobs Adviseur a.1..

De algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

- IN VERBAND MET DE AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN:

1. De vergadering besluit over te gaan tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen, zodat zij voortaan een fractiewaarde zullen hebben.

- IN VERBAND MET DE KAPITAALVERHOGING

2, Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering haar voorzitter te ontslaan van de verplichting tot het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dato 31 december 2013 en het verslag van de bedrijfsrevisor, Verscheiden - Wallders & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaiiënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, de dato 11 maart 2014 met betrekking tot de kapitaalverhoging door incorporatie in het kapitaal van de vordering van de vennoten op de vennootschap die is ontstaan ingevolge uitkering van reeds op 31 december 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van tien procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (art 537 WIB92).

Alle partijen verklaren van beide verslagen een exemplaar te hebben ontvangen. De vergadering keurt beide verslagen goed.

Vandaar dat de voorzitter er zich toe beperkt even de conclusies van het revisoraal verslag in herinnering te brengen:

"Ondergetekende, Verscheiden  Walkiers & Co, Bednifsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000. Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bederevisor, werd aangesteld op 28 februari 2014 door de zaakvoerder van de BVBA Van Aken Communicatie B.V. , met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Deckerslaan 13, ingeschreven in het rechtspersonemegister met ondememingsnummer 0865.818.853, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313§1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in nature, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in nature omvat een vordering op de vennootschap voor een netto bedrag van ¬ 225.000,00, ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader va de tijdelijke (overgangs)maatrege ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013,

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in nature worden gegeven.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, waarbij vooraf aan de kapitaalverhoging wordt beslist de nominale waarde af te schaffen.,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bederevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

-de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bednifseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inhrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

-de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313§1 W Venn en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 11 maart 2014."

getekend "Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vertegenwoordigd door: Bruno Van Bosstraeten, bedriffsrevisor.".

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met tweehonderd vijfentwintig duizend euro (E 225.000,00), in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, om het te brengen van dertig duizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 30.780,00,) op tweehonderd vijfenvijftig duizend zevenhonderd tachtig euro (E 255.780,00,), door inbreng in natura door incorporatie in het kapitaal van de vordering van de vennoten van de netto-dividenden op de vennootschap die is ontstaan ingevolge de door de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 uitgekeerde tussentijds dividend, na inhouding van de heffing van tien procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (art 537 WIB92) zoals de vordering is omschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor zonder creatie van nieuwe aandelen.

Mevrouw PATZ Johanna Wilhelmina Maria, voormeld, verklaart in te schrijven door inbreng van haar vordering, groot tweehonderd vijfentwintig duizend euro, die is ontstaan ingevolge uitkering op 31 december 2013.

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd vijfenvijftig duizend zevenhonderd tachtig euro (E 255.780,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderd vierentachtig aandelen zonder nominale waarde.

- IN VERBAND MET DE AANPASSING VAN DE STATUTEN:

2. De vergadering besluit de statuten aan de passen aan de genomen besluiten en aan de gewijzigde vennootschapswetgeving door aanneming van volledig statuten, zonder evenwel een wijziging aan te brengen aan de naam, de zetel, het doel, het boekjaar en datum van de jaarvergadering.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, besluit de vergadering over te gaan tot aanneming van de hiernavolgende statuten:

Rechtsvorm  naam - zetel

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "VAN AKEN COMMUNICATIE B.V.". De zetel is statutair gevestigd te Mijdrecht (Nederland), met zetel van werkelijke leiding te 2910 Essen (België), Deckerslaan 13.

Doel

Het doel van de vennootschap luidt, met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten en andere bijzonder gereglementeerde beroepen of activiteiten blijft:

1. De vennootschap heeft ten doel:

a. het verwerven, bezitten en vervreemden van aandelen in andere vennootschappen, alsmede het verwerven, houden en afstoten van deelnemingen in of op andere wijze deelnemen in andere ondernemingen en het verwerven, bezitten en vervreemden van beleggingsobjecten;

b. het voeren van beheer en het bestuur over of het geven van adviezen aan andere vennootschappen of ondernemingen;

c. het ter leen opnemen of verstrekken van gelden, alsmede het geven van zekerheden (waaronder garanties) en het uitgeven, verkrijgen en vervreemden van waardepapieren ter belichaming van rechten en/of verplichtingen en van andere vermogenswaarden en het verkrijgen, vervreemden, verhuren, huren, beheren, administreren, (doen) stichten en exploiteren van registergoederen;

d.de verzorging van werknemers en gewezen werknemers van de te Mijdrecht gevestigde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Aken Communicatie B.V. of van met die vennootschap verbonden vennootschappen, bij invaliditeit en ouderdom en de verzorging van hun echtgenoten en hun minderjarige kinderen en pleegkinderen, alsmede van hun meerderjarige kinderen voor zover deze de leeftijd van dertig jaar nog niet hebben bereikt en de voor werkzaamheden beschikbare tijd grotendeels ln beslag wordt genomen door of ln verband met het volgen van onderwijs of een beroepsopleidin;

e. het verstrekken van adviezen op het gebied van communicatie.

2. Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband

houdt zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal  Aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervorn

Het geplaatst en gestort kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIJFENVIJFTIG DUIZEND ZEVENHONDERD

TACHTIG EURO (¬ 255.780,00,) en wordt vertegenwoordigd door zeshonderd vierentachtig (684) aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders (ook directeur genaamd), die

krachtens de statuten van de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door elke

directeur/zaakvoerder afzonderlijk handelend.

Boekjaar

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats

aangeduid in de oproeping, op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toetattng tot de atgernene vergadertng.

Stem recht

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Winst.

De winst staat ter beschikking van de algemene vergadering van aandeelhouders, die deze geheel of

gedeeltelijk kan bestemmen tot vorming van  of storting in  één of meer algemene of bijzondere

reservefondsen.

Vereffening

Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het eventueel batig saldo van de liquidatierekening

wordt aan de houders van de aandelen uitgekeerd in verhouding tot ieders aandelenbezit.

- IN VERBAND MET DE MACHTIGING TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN

4. De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder/directeur tot uitvoering van de genomen

besluiten.

- IN VERBAND MET DE VOLMACHT

6. Teneinde eventuele formaliteiten op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket en

de bevoegde B.T.W.-administratie te kunnen vervullen, wordt volmacht, met recht van in de plaatsstelling

gegeven aan BVBA De Ryck met zetel te 2222 Itegem, Schoolstraat 19, vertegenwoordigd door haar

zaakvoerder Geert De Ryck.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd expeditie akte met inbegrip van vaststelling van statuten, verslag zaakvoerder, en verslag bedrijfsrevisor.

Notaris Erika Isenborghs

Ir

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13361-0442-012
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 26.07.2012 12341-0340-011
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 14.07.2011 11289-0416-011
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 07.07.2010 10272-0260-011
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 01.07.2009 09324-0205-010
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 12.06.2015 15165-0456-011
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 27.06.2016 16217-0593-012

Coordonnées
VAN AKEN COMMUNICATIE

Adresse
DECKERSLAAN 13 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande