VAN ASBROECK ACCOUNTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN ASBROECK ACCOUNTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.353.112

Publication

28/04/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0447.353.112

Benaming

(voluit) : VAN ASBROECK ACCOUNTANTS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2020 Antwerpen, Beukenlaan 10B bus 1

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 8 april 2011, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN ASBROECK ACCOUNTANTS" met zetel te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 10B , bus 1, met ondernemingsnummer 0447.353.112 en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

*EERSTE RESOLUTIE : FUSIEBESLUIT

§1 FUSIE

De vergadering keurt de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSTANTIN VAN ASBROECK" met maatschappelijke zetel te 1090 Jette (Brussel), Burgemeester E. Demunterlaan 3, ondernemingsnummer (RPR Brussel) 0464.282.580, overnemende vennootschap, bij wijze van fusie overneemt, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN ASBROECK .ACCOUNTANTS" met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 10B, ondernemingsnummer (RPR Antwerpen) 0447.353.112, overgenomen vennootschap.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, onder algemene titel, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, waarvan het kapitaal wordt gebracht van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op vierhonderdtweeenzestigduizend euro (¬ 462.000,00), door incorporatie van overgedragen resultaat ten belope van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel opgemaakt op 14 februari 2011, zoals neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en Brussel op 24 februari 2011.

De voorwaarden gesteld in het fusievoorstel, bepalen ondermeer:

a) driehonderd dertig (330) volstorte nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, te weten één (1) aan mevrouw Gaby Thijs, voornoemd, en driehonderd negentwintig (329) aan de heer René Van Asbroeck, voornoemd.

b) de aandelen die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend, worden op hun naam ingeschreven in het register van aandeelhouders.

c) de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld op 1 januari 2011.

d) de datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven in de winst is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorafgaande paragraaf.

e) er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

f) aan de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor", te Kuurne, vertegenwoordigd daar de heer Frank Vandelanotte, die in opdracht van de betrokken vennootschappen het controleverslag heeft opgemaakt, waarvan de besluiten hierboven zijn weergegeven, wordt door de opdrachtgevende vennootschappen een bijzondere bezoldiging toegekend die in gemeen overleg is bepaald op tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

g) aan de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

§2 OVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering verzoekt mij notaris de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en van de wijze waarop dit overgaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Mad 2.0

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111M 1011 11fl N 11H11 0110

" 11061636"

b

II

E Si

111

jlliorgelegd ter OS van de Rerhlbank r+am Xaophandel te Anime?, op

`n APR. 101t

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap ten algemene

titel over op de overnemende vennootschap.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de

volgende activa en passiva bestanddelen die als volgt worden gewaardeerd.

ACTIVA

- Materiële vaste activa: honderdzevenenzeventigduizend zevenhonderdvierenzestig euro achtentwintig

cent (¬ 177.764,28)

- handelsvorderingen: zevenendertigduizend tweehonderd drieënveertig euro tachtig cent (¬ 37.243,80)

- overige vorderingen: tweehonderdvijfentachtigduizend honderdzevenentwintig euro drieënzeventig cent (¬

285.127,73)

- liquide middelen: vijfentwintigduizend zevenhonderdvierendertig euro vijftien cent (¬ 25.734,15)

Totaal activa vijfhonderdvijfentwintigduizend achthonderdnegenenzestig euro

zesennegentig cent (¬ 525.869,96)

PASSIVA

- sociale en fiscale schulden: zesduizend vijfhonderdvijfenzestig euro vijfenzestig cent (¬ 6.565,65)

- overige schulden: honderdvijfentwintigduizend negenhonderdvijftig euro (¬ 125.950,00)

Totaal passiva

honderdtweeëndertigduizend vijfhonderdvijftien euro vijfenzestig cent (¬ 132.515,65)

Het totale overgegane NETTO-VERMOGEN wordt gewaardeerd op driehonderddrieënnegentigduizend driehonderdvierenvijftig euro éénendertig cent (¬ 393.354,31).

Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin ze zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten. De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de overgedragen goederen en er geen nauwkeurige beschrijving van te eisen.

De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht door rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan op de overnemende vennootschap over met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

De vermogensovergang omvat tevens alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar werknemers, aangestelden, organen en vennoten gaan onverkort over op de overnemende vennootschap zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

De overgang omvat tevens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last van de overnemende vennootschap deze te bewaren.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

§3 VERWERKING VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat de netto-waarde van het hierboven omschreven vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel op de ovememende vennootschap overgaat ten bedrage van driehonderddrieënnegentigduizend driehonderdvierenvijftig euro éénendertig cent (¬ 393.354,31) als volgt wordt geboekt in de ovememende vennootschap:

- vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) wordt aangewend om haar geplaatst kapitaal te verhogen;

- duizend achthonderdnegenenvijftig euro twintig cent (¬ 1.859,20) wordt aangewend om haar wettelijke

reserves te verhogen;

- min achtduizend vijfhonderdenvier euro negenentachtig cent (¬ -8.504,89) wordt aangewend om haar

overgedragen resultaten te verlagen.

*TWEEDE RESOLUTIE: STATUTENWIJZIGING

De vergadering besluit, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende

vennootschap als volgt te wijzigen:

De tekst van artikel 5 van de statuten wordt als volgt aangepast om het in overeenstemming te brengen met

de genomen besluiten met betrekking tot de fusie.

Wijziging van de statuten:

De vergadering besluit het artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdtweeënzestigduizend euro (¬ 462.000,00), en is

verdeeld in duizend driehonderddertig (1.330) aandelen zonder aanduiding van waarde."

*DERDE RESOLUTIE: MACHTIGING ZAAKVOERDER

De vergadering machtigt de zaakvoerder van de ovememende vennootschap om:

- de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot de overgenomen

vennootschap,

"

r ~

;-- Voor-behoudgn aan het Belgisch Staatsblad



-het nodige te doen voor de aantekening in het aandelenregister van de nieuw uitgegeven aandelen te name van de vennoten van de overgenomen vennootschap en de vernietiging van haar aandelenregister.



Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge Gelijktijdig neergelegd

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2011
ÿþ:.7

Mod 2.0

th In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbia,

IIl liii110 ~IW36535INIIW~VIM

" IV~

"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koopriandc! te A: rtvrerpen

cp 2 4 FEB Z011

De Ga. (;er,

Griffie

Ondernemingsnr : _ 64,12

Benaming

(voluit) : Van Asbroeck Accountants

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2020 Antwerpen, Beukenlaan 10B bus 1

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge Neerlegging van een gemeenschappelijk fusievoorstel opgesteld door de bestuursorganen van Constantin Van Asbroeck burgerlijke BVBA en Van Asbroeck Accountants BVBA aan hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen, om de vennootschappen te fuseren volgens artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.02.2011, NGL 21.02.2011 11041-0130-011
16/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 08.11.2010 10603-0484-011
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 23.06.2009 09283-0357-011
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.03.2008, NGL 19.05.2008 08136-0394-014
22/01/2008 : BLT002271
14/06/2007 : BLT002271
16/06/2005 : BLT002271
06/07/2004 : BLT002271
30/06/2003 : BLT002271
27/06/2000 : BLT002271
29/06/1999 : BLT002271
30/05/1992 : BLT2271

Coordonnées
VAN ASBROECK ACCOUNTANTS

Adresse
BEUKENLAAN 10B, BUS 1 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande