VAN BLERK EN SANITAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN BLERK EN SANITAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.616.945

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 07.07.2014 14274-0287-015
01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 28.09.2013 13601-0027-011
09/11/2011
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 11111 111fl1II I nlllllll~

'11168669*

Vc behc aar Bet! Staal

%roche efla van de Reckbortl

dan ir.eyeppac, ep

Griffie2 6 OKT. 2011

Ondernemingsnr: O%40. CA " S

Benaming

(voluit) : VAN BLERK CV EN SANITAIR

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Philippe Spethstraat 27

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Filip Wuyts te Kapellen op 24 oktober 2011, te registreren, blijkt dat werd opgericht onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VAN BLERK CV EN SANITAIR te 2950 Kapellen, Philippe Spethstraat 27, waarvan de gegevens luiden als volgt:

1. Oprichters: 1. De heer VAN BLERK Christian Vera Frank, geboren te Brasschaat op 1 februari 1982, wonende te Kapellen, Philippe Spethstraat 27, en 2. De heer VAN BLERK Roger Alfons Julien, geboren te Wilrijk op 29 maart 1953, wonende te Antwerpen, district Deurne, Amandus Geenenlaan 26

2. Naam en rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam VAN BLERK CV EN SANITAIR.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Philippe Spethstraat 27.

4. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Loodgieterswerk

2. Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, omvattende onder meer: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling

3. Overig loodgieterswerk, omvattende onder meer: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen)

4. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen

5. Het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden alsook het snoeien van fruitbomen, wijnstokken, bomen en heggen

6. Het uitbaten van een onderneming voor:

- het ruimen van bouwterreinen

- het boren en aanleggen van waterputten en het graven van mijnschachten

- het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen en dergelijke meer

- het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken

- het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden

- het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms

- het uitvoeren van voegwerken

- het installeren, onderhouden en herstellen van antennes en bliksemafleiders

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen alsook het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen, leidingen

van koelsystemen, koelkamers- en  pakhuizen

- het installeren, onderhouden en herstellen van stores en zonneschermen

- de algemene bouwinstallatie en alle overige installaties (inclusief de installatie van accessoires)

- het installeren, onderhouden en herstellen van particuliere zwembaden

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom en dergelijke meer

- het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden

- alle overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

- het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen.

7. De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in en de import en export van:

- loodgietermateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik, en verwarmingsinstallaties

- apparaten voor centrale verwarming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

- materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming; buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken, rubberslangen, en andere

- ijzerwaren, verf en bouwmaterialen, inclusief doet-het-zelfzaken met een verkoopsoppervlakte van minder dan vierhonderd vierkante meter

8. Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

9. Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verfenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische, verkoopstechnische, productietechnische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

10. Het verlenen van diensten in de ruimste zin van het woord, waaronder onder meer maar niet uitsluitend zakelijke dienstverlening, aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen en zelfstandigen in diverse sectoren.

11. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die op enigerlei wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar doel.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in duizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De comparanten verklaren dat de inschrijvingen in geld werden volgestort ten belope van één/derde zodat het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekening nummer 737-0344963-74 bij KBC Bank te Deurne (Antwerpen) zoals blijkt uit het bankattest.

7. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt en herkiesbaar zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de' rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wordt als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Christian Van Blerk, voornoemd, die aanvaardt, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doet, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het is de enige vennoot toegelaten een zaakvoerder-opvolger te benoemen.

8. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste werkdag van de maand juni om achttien uur.

9. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling: Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of de enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11. Ontbinding en vereffening: Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

12. Overgans- en slotbepalingen:

- Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 13 van de statuten zal

gehouden worden in 2013.

- De zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.

- Er wordt volmacht gegeven aan Verheyden, van Hassel & Partners, burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Frans Van Dunlaan 25, 2610 Wilrijk

(Antwerpen), vertegenwoordigd door Leo van Hassel, Frans Van Dunlaan 25, 2610 Wilrijk (Antwerpen) en/of

Nick Verheyden, Pastoor de Witstraat 6, 2990 Wuustwezel, teneinde:

a) alle formaliteiten te verrichten (met inbegrip van aanvragen, wijzigingen en schrappingen), nu en in de toekomst, bij het ondernemingsloket

b) alle formaliteiten en rechtshandelingen te stellen bij de fiscale autoriteiten zoals directe en indirecte belastingen en BTW administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND VOOR HET BEKOMEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

Filip Wuyts

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN BLERK EN SANITAIR

Adresse
PHILIPPE SPETHSTRAAT 27 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande