VAN DE KORPUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DE KORPUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.888.272

Publication

27/08/2014 : TUT000203
21/10/2014
ÿþ30%

Ondernemingshr : 0417.888.272

Benaming

(voluit) : van de Korput

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44

(volledig adres)

Onderwerp akte BAV - Vrijwillige ontbinding In vereffening stelling - Benoeming vereffenaar - Aanpassen statuten

Uit een akte verleden voor notaris Christine Van Haeren, te Turnhout, op 29 september 2014 dragende volgende registratiemelding: "Geboekt vier bladen geen verzendingen te lste kantoor der registratie Turnhout 1 de 06 oktober 2014 boek 709 folio 37 vak 10, Ontvangen vijftig euro R: 50 EUR Voor de Adviseur-Ontvanger, (getekend) J. VAN DEN BROECK", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde gemelde vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing Kennisname verslagen

De vergadering nam kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 01 september 2014, waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met de staat van activa en passiva van de vennootschap afsloten op 30 juni 2014.

Vervolgens werd het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `VCLJ Bedrijfsrevisoren', met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door Frank Huybrechts, erkend bedrijfsrevisor, over de gemelde staat van activa en passive.

Het besluit van de revisor luidt als volgt:

7. Besluit

In het kader van de procedures van ontbinding, voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DE KORPUT, met zetel te 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44, een staat van activa en passiva opgesteld op datum van 30 juni 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 267.384,84 EUR en een netto actief van 128.105,83 EUR. Deze staat van activa en passiva werd opgesteld overeenkomstig artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 ter uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

Uit mijn controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd conform de van toepassing zijnde professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van:

-mogelijke fiscale controles die nog kunnen plaatsvinden over de voorgaande boekjaren,

-mogelijke niet-opgenomen rechten en verplichtingen buiten balans.

en voor zover de vooruitzichten van de bestuurders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Antwerpen, 26 september 2014

VCLJ BEDRIJFSREVISOREN BVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Frank Huybrechts

Bedrijfsrevisor

Tweede beslissing  Vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring besloot de vergadering de vennootschap 'van de Korpur te ontbinden met ingang van 29 september 2014.

De ontbinding stelde van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Economie Distribution Company", (ondememingsnummer: 0421,478,460), te 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 46, met als vaste vertegenwoordiger de heer OP dE BEECK Bert Elza Ivo, wonende te 2300 Turnhout, Zandbergstraat 46,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

V beh aa Be Sta2

Neergele d ter

RECHTBANK WIN KOOPHANDEL

10 OKT. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Mod Word 11.1

.1,!41,11.8hII111

" t I

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Derde beslissing  Benoeming vereffenaar

De vergadering heeft besloten tot vereffenaar te benoemen: de heer OP dE BEECK, Bert Elza Ivo, geboren te Turnhout op 15 januari 1966, wonende te Turnhout, Zandbergstraat 46, die uitdrukkelijk verklaarde het hem toegekende mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enig beroepsverbod.

Zolang de vereffenaar niet in functie is getreden, wordt de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd. De zaakvoerder kan zich evenwel niet beroepen op deze hoedanigheid van vereffenaar om actief op te treden, doch heeft enkel de passieve bevoegdheid ten voordele van derden om deze laatsten toe te !aten rechtsgeldig vorderingen te blijven instellen tegen de vennootschap.

De benoeming van de vereffenaar werd ter bevestiging voorgelegd aan de voorzitter de Rechtbank van Koophandel te Turnhout, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vierde beslissing  Bepaling machten vereffenaar

Iedere vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zef vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door een vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

Vijfde beslissing  coördinatie van de statuten

Ingevolge voorgaande beslissingen, waaronder de ontbinding van de vennootschap, beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Nie artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst, welke hierna bij uittreksel worden weergegeven:

I. De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Christine Van Haeren, notaris te Turnhout op 29 september 2014; haar benaming luidt "van de Korput in vereffening".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Ill. De vennootschap bestaat enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening.

IV. De vennootschap heeft tot doel:

-De administratieve dienstverlening aan derden inzake financiële, juridische, handels-, fiscale en/of sociale aangelegenheden en dit in de meest uitgebreide zin van het woord, met uitzondering van de activiteiten die door de wet zijn voorbehouden aan de gereglementeerde beroepen.

-Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma van de klant;

invoeren van gegevens en/of volledige verwerking van gegevens.

-Het permanent beheren van en werken met gegevensverwerkende apparatuur van derden.

-Het beheer van het eigen patrimonium.

-Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende financiële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden en/of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen, Zij mag onder iedere vorm deelnemen in alle bestaande en/of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

V. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder éérdzevenhonderciviegste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VI. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Iedere vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering,

Vil. Het boekjaar gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december juni van ieder jaar.

VIII. De jaarvergadering moet ieder worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand mei om 14,00 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

IX. De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar, conform de wettelijke voorschriften. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christine Van Haeren

tegelijk hiermee neergelee

- afschrift akte

- bijzonder verslag zaakvoerder

- staat van actief en passief

- verslag bedrijfsrevisor

- bevestiging benoeming vereffenaar

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rio: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2014 : TUT000203
06/09/2011 : TUT000203
06/09/2010 : TUT000203
07/09/2009 : TUT000203
28/08/2008 : TUT000203
03/12/2007 : TUT000203
01/12/2005 : TUT000203
08/12/2004 : TUT000203
26/11/2003 : TUT000203
04/11/2003 : TUT000203
22/09/2003 : TUT000203
14/02/2003 : TUT000203
15/03/2002 : TUT000203
08/02/2001 : TUT000203
10/12/1999 : TUT000203
01/01/1993 : TUT203
01/01/1992 : TUT203
01/01/1988 : TU35644
01/01/1986 : TU35644
23/03/2018 : TUT000203

Coordonnées
VAN DE KORPUT

Adresse
HEILIG HARTSTRAAT 44 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande