VAN DE VEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DE VEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.265.288

Publication

13/06/2014
ÿþIlijlageniefiet Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

&loci Word 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

istRuilimps

Ondernemingsnr : 0460.265.288

Benaming

(voluit) : Van De Ven

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel; Starrenhoflaan 1, 2950 Kapelfen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kennisname wijziging vertegenwoordiging commissaris

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 8 mei 2014

De vergadering neemt kennis van het feit dat vanaf boekjaar 2014 de commissaris van de vennootschap, zijnde Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, met zetel te Berkenlaan 8B, 1831 Diegem, IBR Nr B 00025, zal vertegenwoordigd worden door de heer Dirk Cieymans (IBR A01411), kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, ter vervanging van de heer Didier Boon en dit voor de resterende periode van het mandaat, zijnde tot na de jaarvergadering in 2016.

Voor éénsluidend uittreksel

René Denayer

Zaakvoerder

" " " -" " "

Ir"

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

fi 3 JUNI 2014

afdeling tivdmen

.... . _

Oo de aatste biz van Luik B verrneiden Recto Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris hemij van de persoiolnien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vecso : Naam en handtekening.

26/09/2014
ÿþmod 11.1

il." In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2143423 na neerlegging ter griffie van de akte

11111111.1,1,11.1.111j11).1111111

Onclernemingsnr : 0450.265.288

Benaming (voluit) : VAN DE VEN

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Starrenhotiaan 1

(volledig adres) 2950 Kapellen

Onderwerp(en) akte: NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 16 september 2014 overeenkomstig artikel 693 W,Venn., betreffende de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "GARAGE DE KORT", RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0403.822.282, met zetel te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 76 Ide "overnemende vennootschap"), van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DE VEN", RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0450.265.288, met zetel te 2950 Kapellen, Starrenhoflaan 1 (de "overgenomen vennootschap").

Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

O. Fusievoorstel bij fusie door overneming

Bij toepassing van artikelen 671 juncto 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen

De bestuursorganen van de naamloze vennootschap GARAGE DE KORT (overnemende vennootschap) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DE VEN

: (overgenomen vennootschap) hebben beslist het onderhavige fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig de artikelen 671 juncto 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun respectieve algemene vergaderingen. Dit fusievoorstel strekt ertoe een fusie" , door overneming tot stand te brengen tussen de naamloze vennootschap GARAGE DE KORT als overnemende vennootschap en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DE VEN als overgenomen vennootschap,

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 6931° W. Venn.) 1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschlg

Oprichting

De naamloze vennootschap GARAGE DE KORT werd destijds opgericht onder de rechtsvorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Adoif Van Tricht, kantoorhoudende te Merksem op 13 februari 1953. De oprichting werd bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 maart 1953 onder het nummer 3306.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 SEP, 2.414

afdeling Antwerpen

uriffi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hierna genoemd `de overnemende vennootschap' of GARAGE DE KORT NV.

Zetel

De zetel van deze vennootschap is gevestigd te Kapelsesteenweg 76, 2930 Brasschaat.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap bedraagt op heden EUR 297.472,23 (BEF 12.000.000) en is volledig volgestort. Het is verdeeld in 1.200 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde.



Doel

Het doel van de vennootschap bestaat

Het uitbaten van een autobedrijf met bijhorende plaatslagerij, herstellingswerkplaats, tanken servicestation, de import en export, het kopen en verkopen, zowel van nieuwe ais tweedehandswagens, het ruilen, het huren en verhuren, zowel op korte als op lange termijn, van auto's aller merken.

De handel in auto-onderdelen en toebehoren, alsmede alle financiële bewerkingen die met de autobranche te maken hebben.

De uitoefening van het expeditie-, vervoer-, opslag-, overslag-, distributie- en assurantiebemiddelingsbed rijf.

Het uitbaten van een import-, export-, groot- en detailhandel in duurzame goederen voor consumptief alsook industrieel gebruik, de exploitatie van de daaraan verbonden dienstverlening- en productieverrichtingen, alsmede de huur en de verhuur van deze goederen.

Het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijven, alsook de uitoefening van de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Alsmede alle financiële, industriële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand zouden werken. Zij kan door middei van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bestuur en vertegenwoordiging

Deze vennootschap wordt bestuurd door:

Dhr. René Denayer, gedelegeerd bestuurder;

Guldenberg Investerings- en Participatiemaatschappij NV (RPR 0473.141.749),

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Dhr. Christophe Denayer,

gedelegeerd bestuurder;

Kris De Kort BVBA (RPR 0808.832.718), vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, Dhr. Kristiaan De Kort-Goossens, bestuurder.

Reohtspersonenregister

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister bij de rechtbank van

koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0403.822.282.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge











Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de overnemende vennootschap zijn:

- Fidenco NV, Bisschoppenhoflaan 519, BE-2100 Antwerpen (RPR 0447.118.431): 1.199

aandelen;

Op de laatste bfz, van Lulk B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mad 11.1

- Denayer NV, Bisschoppenhoffaan 515, BE-2100 Antwerpen (RPR 0432.452.724): 1 aandeel. 1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DE VEN werd opgericht bij akte verleden voor notaris Didier Marynen, kantoorhoudende te Stabroek op 4 juni 1993. De oprichting werd bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 juni

"

1993 onder

het nummer 227.

Hierna genoemd 'de overgenomen vennootschap' of VAN DE VEN BVBA.

Zetel

De zetel van deze vennootschap is gevestigd te Starrenhoflaan1, 2950 Kapellen,

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap bedraagt sinds de oprichting EUR 18.592,01 (BEF 750.000) en is op heden volledig volgestort. Het is verdeeld in 750 aandelen op naam met een nominale waarde van EUR 24,79 (BEF 1.000).

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- De aan- en verkoop voor eigen rekening of voor rekening van derden van personenwagens en bedrijfswagens, onderdelen en wisselstukken, alsmede alle vertegenwoordiging hierop betrekking hebbende.

- De aan- en verkoop van tweedehandswagens.

- De verkoop van brand- en smeerstoffen en onderhoudsproducten voor het autobedrijf. - Het uitbaten van carrosserie-, herstellings- en onderhoudswerkplaats voor auto en

motorvoertuigen.

- Het verhuren van auto's met of zonder chauffeur.

Dit alles in de meest ruime zin opgevat en zonder beperking.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bestuur en vertegenwoordiging

Deze vennootschap wordt bestuurd door

Dhr. René Denayer, zaakvoerder;

Dhr, Kristiaan De Kort-Goossens, zaakvoerder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister bij de rechtbank van

koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0450.265.288.

Aandeelhouders

De huidige vennoten van de overgenomen vennootschap zijn:

Fidenco NV, Bisschoppenhoflaan 519, BE-2100 Antwerpen (RPR 0447.118.431): 749

aandelen;

Denayer NV, Bissc ho ppen hofl a a n 515, BE-2100 Antwerpen (RPR 0432.452.724): 1 aandeel.

1.2. Juridisch en economisch kader

Op de laatste blz. van !B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden

aan het

Belgiech Staatsblad

mced 11.1

De twee te fuseren vennootschappen hebben een identieke aandeelhoudersstructuur, een quasi identieke samenstelling van het bestuursorgaan en een analoge doelomschrijving met effectief gelijkaardige activiteiten.

Beide te fuseren vennootschappen maken bovendien integraal deel uit van de Fidenco groep: GARAGE DE KORT NV reeds sinds 14 februari 2005 en VAN DE VEN BVBA sinds 15 december 2009 ingevolge overname van haar aandelen initieel gehouden door de familie Van de Ven door Fidenco NV; laatstgenoemde treedt nu ook op als moedermaatschappij van beide genoemde vennootschappen met een meerderheidsparticipatie van telkens aile bestaande aandelen minus één.

VAN DE VEN BVBA en GARAGE DE KORT NV zijn beide erkende herstellers voor het merk Ford. GARAGE DE KORT NV is tevens een erkend concessiehouder terwijl VAN DE VEN BVBA een erkend Ford-agent is die in samenspraak met de Belgische invoerder van Ford, samen met 3 andere agenten die niet tot de Fidenco groep behoren, deel uitmaakt van de invloedzone Ford die werd toegekend aan GARAGE DE KORT NV.

Per 1 augustus 2010 werd er een overeenkomst getekend tussen Ford Motor Company Belgium en GARAGE DE KORT NV die stelt dat de dagelijkse administratie en de aankoop van Ford voertuigen van VAN DE VEN BVBA via GARAGE DE KORT NV loopt,

In de praktijk betekent dit ook dat VAN DE VEN BVBA operationeel gezien als een filiaal van GARAGE DE KORT NV kan worden beschouwd.

Met de voorgenomen fusie nu willen de bij de fusie betrokken vennootschappen dan ook de volgende economische voordelen verwezenlijken:

- Verwezenlijking van schaalvergrotingen en genieten van schaal economieën; Gebruik maken van mogelijke synergieën;

- De rationalisering van een groep vennootschappen door het beperken van het aantal vennootschappen van de groep;

De vereenvoudiging van operationele stromen  waaronder de koop en verkoop van nieuwe wagens  wat moet toelaten om de administratieve kosten drukken;

Versterking van financiële structuren; groter eigen vermogen als borg voor toekomstige leningen bij financiële instellingen

Door deze rationalisatie hopen de betrokken vennootschappen efficiënter en effectiever te gaan werken, en als dusdanig het totaal rendement aanzienlijk te verhogen,

1.3. Ruilverhouding (art. 6932° W. Veen.)

De waarde van GARAGE DE KORT NV bedraagt op heden EUR 2.231.203,20 en is verdeeld over 1.200 aandelen met een werkelijke waarde per aandeel van EUR 1.859,34.

Ten gevolge van de fusie door overneming zal door de overgenomen vennootschap VAN DE VEN BVBA haar netto-actief gewaardeerd per 31103/2014 worden ingebracht in de overnemende vennootschap GARAGE DE KORT NV waarvoor in laatstgenoemde als vergoeding voor deze inbreng in totaal afgerond 785 nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven (EUR 1.458.868,80/EUR 1.859,34), Er zal geen opleg in geld gebeuren.

Aldus wordt de ruilverhouding bepaald op 785 nieuwe aandelen in GARAGE DE KORT NV voor 750 bestaande aandelen in VAN DE VEN BVBA, hetzij een ruilverhouding van afgerond 1,0466 tegen 1.

De 785 nieuw uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap GARAGE DE KORT NV zullen op basis van de hiervoor vermelde ruilverhouding worden verdeeld onder de vennoten van de overgenomen vennootschap VAN DE VEN BVBA evenredig met hun respectieve participatie in de overgenomen vennootschap, welk in concreto en na nuttige afrondingen zal resulteren in de volgende verdeling tussen de bestaande twee vennoten van VAN DE VEN BVBA die bovendien beide reeds aandeelhouders zijn in GARAGE DE KORT NV:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Fidenco NV, Bisschoppenhoflaan 519, BE-2100 Antwerpen (RPR 0447,118.431): 784

aandelen;

Denayer NV, Bisschoppenhoflaan 515, BE-2100 Antwerpen (RPR 0432.452,724): 1 aandeel,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1.4. Wijze van uitreiking (art. 6933° W. Venn.)

De inruiloperatie van de bestaande aandelen van de overgenomen vennootschap VAN DE VEN BVBA tegen aandelen van de overnemende vennootschap GARAGE DE KORT NV zal gebeuren door en onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van laatstgenoemde.

In concreto zullen de bestaande twee vennoten van de overgenomen vennootschap VAN DE VEN BVBA die ook reeds aandeelhouder van de overnemende vennootschap GARAGE DE KORT NV zijn en dit in dezelfde verhouding (meerderheidsparticipatie van alle aandelen minus 1 en minderheidsparticipatie van 1 aandeel), bovenop hun bestaande aandelen in de overnemende vennootschap, bijkomend één of meer nieuwe aandelen in GARAGE DE KORT NV krijgen in ruil voor hun aandelen in VAN DE VEN BVBA, zijnde het hoger bepaalde aantal aandelen vermeld na hun naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Onmiddellijk volgend op de totstandkoming van de fusie tussen VAN DE VEN BVBA en GARAGE DE KORT NV zal één van de gedelegeerd bestuurders van de overnemende vennootschap het aandelenregister van de overnemende vennootschap met volgende gegevens aanvullen:

- Voor elk van de bestaande aandeelhoudsters op het folio dat haar betreft, het aantal bijkomende nieuwe aandelen dat zij ingevolge de fusie verkrijgt;

- De vermelding van de datum van de respectieve corresponderende fusiebesluiten van de

fuserende vennootschappen en de referenties van de desbetreffende notariële akten. Deze inschrijvingen zullen worden ondertekend enerzijds, door een gedelegeerd bestuurder namens de overnemende vennootschap en, anderzijds, door de betreffende aandeelhouder of zijn gevolmachtigde.





Het aandelenregister van de overgenomen vennootschap VAN DE VEN BVBA zal worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register,

1.5. Datum van deelname in de winst (art. 6934° W. Venn.)

De nieuwe aandelen die ingevolge de fusie worden uitgegeven in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf 1 april 2014.

Er worden geen bijzondere regelingen voorzien met betrekking tot dit recht

1.6. Boekhoudkundige datum (art. 6935° W. Venn.)

De verrichtingen van de overgenomen vennootschap zullen vanuit boekhoudkundig oogpunt worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap te rekenen vanaf 1 april 2014 (om middernacht 00.00 uur)..

1.7. Bijzondere rechten (art. 6936° W. Venn.)

Aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan ook geen andere effecten dan de voormelde kapitaalaandelen in de overgenomen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.







Op de laatste 1D1z. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod11.1

1.8. Bijzondere bezoldiging (art. 6937° W. Venn.)

Er werd aan Deloitte Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Dirk Cleymans, die commissaris is van beide te fuseren vennootschappen gevraagd om voor de twee vennootschappen het controleverslag over dit fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 §1 van het Wetboek van Vennootschappen op te stellen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in onderling overleg vastgesteld op EUR 6.760,00 voor beide vennootschappen samen.

Anderzijds wordt voorgesteld dat alle vennoten c.q. aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen unaniem afstand doen van het fusieversiag op te stellen door de

respectieve bestuursorganen overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen overeenkomstig de mogelijkheid daartoe voorzien in de laatste alinea van voormeld artikel 694.

1.9. Bijzondere voordelen (art. 69380 W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.10. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap VAN DE VEN BVBA is eigenaar van een onroerend goed gelegen te Starrenhoflaan 1, 2950 Kapellen, afdeling 1, sectie C, nummer 0185 C dat ln het . kader van en als gevolge van de fusie zal overgaan naar de overnemende vennootschap GARAGE DE KORT NV.

Ingevolge de ligging van dit onroerend goed in het Vlaamse Gewest wordt deze overgang beschouwd als een overdracht van grond in de zin van het Vlaamse Bodemdecreet.

Het bodemattest vereist overeenkomstig het Vlaamse bodemdecreet met betrekking tot voormeld onroerend goed is nog niet voorhanden op het ogenblik van het ondertekenen van dit fusievoorstel. Voor zover een oriënterend bodemonderzoek of enig ander onderzoek noodzakelijk is, zal de fusie door overneming enkel kunnen doorgaan mits het vereiste bodemonderzoek voorafgaandelijk wordt uitgevoerd en de OVAM daarna een bodemattest aflevert en dit vcíbr het verlijden van de fusieakten waarin de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen de bij de fusie betrokken vennootschappen zullen besluiten tot goedkeuring van onderhavig fusievoorstel. De inhoud van dat bodemattest zat integraal in de hiervoor bedoelde fusieakten worden opgenomen en het ontbreken ervan in het onderhavige fusievoorstel zal door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap GARAGE DE KORT NV, in de desbetreffende fusieakte (moeten) worden bekrachtigd.

De overgenomen vennootschap VAN DE VEN BVBA verbindt zich ertoe om al het nodige te doen in naleving van het Vlaamse Bodemdecreet met het oog op het correct aanvragen en tijdig bekomen van een geldig bodemattest en de inhoud ervan meedelen aan de overnemende vennootschap en de instrumenterende notaris voorafgaandelijk aan het verlijden van de fusieakten.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap VAN DE VEN BVBA bevat geen andere onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten in eigendom die aanleiding geven tot toepassing van het Vlaamse Bodemdecreet of enige andere regionale regelgeving inzake bodemsanering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staaisblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

Hierna wordt de staat actief en passief van de vennootschap weergegeven:

Activa Van de Ven

31/03/2014



Materiële vaste activa

Terreinen en gebouwen 290.272,72

Installaties, machines en uitrusting 12.922,51

Meubilair en rollend materieel 0,00

Overige 45.390,90

Financiële vaste activa

Vorderingen en borgtochten in contanten 2.603,10

Voorraden en best. in uitvoering 61.783,37

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar 140.551,00

Liquide middelen 31.290,81

Overlopende rekeningen 3.575,44

TOTAAL 588.389,86

Passiva Van de Ven

31/03/2014



Eigen vermogen

Kapitaal 18.592,01

Reserves 93.162,58

Overgedragen resultaat 51.581,68

Voorzieningen voor risico's en kosten 28.829,98

Schulden op ten hoogste één jaar

Handelsschulden 53.905,93

Ontvangen vooruitbetalingen 13.593,03

Schulden mbt belastingen en bezoldigingen 68.944,42

Overige 250.000,00

Overlopende rekeningen 9.780,22

TOTAAL 688.389,85

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming en de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging zal het kapitaal van de overnemende vennootschap GARAGE DE KORT NV worden aangepast.

Ter zelfde gelegenheid zullen in dezelfde akte na de verwezenlijking van de fusie, de statuten van de overnemende vennootschap worden geactualiseerd, aangepast en gewijzigd teneinde de bestaande statuten in overeenstemming te brengen met de vigerende vennootschapswetgeving enerzijds en met het nieuwe model van standaardstatuten die worden gebruikt vocr de groepsvennootschappen van Fidenco anderzijds. Met het oog op uniformiteit zal een volledig nieuwe tekst van statuten worden opgesteld waarbij onder meer de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

doelomschrijving zal worden herschreven zonder inhoudelijke wijziging en eventueel de datum van de jaarvergadering zal worden aangepast indien dat na overleg met de aandeelhouders wenselijk wordt geacht.

2.3. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe om ailes te doen wat binnen hun macht ligt om de voorgestelde fusie door overneming te verwezenlijken onder de hoger beschreven modaliteiten en onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen en met naleving van het Vlaamse Bodemdecreet wat betreft de overdracht van het hoger gemelde onroerend goed dat zich in het vermogen van de overgenomen vennootschap bevindt.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan hun respectieve vennoten en aandeelhouders, die feitelijk dezelfde personen zijn, alle nuttige inlichtingen meedelen op de: door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe om het vertrouwelijke karakter te respecteren.

2.4. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavige fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 ev. van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de respectieve zaakvoerders en bestuurders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring ten laatste 31 oktober 2014 zou kunnen zijn onder voorbehoud van naleving van het Vlaamse Bodemdecreet met betrekking tot overdracht van grond.

, VOOR VAN DE VEN BVBA (OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP)

DENAYER René, DE KORT-GOOSSENS Kristiaan,

Zaakvoerder Zaakvoerder

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 16 september 2014)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staalshlad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/11/2014
ÿþOndernemingsnr : 0450.265.288

Benaming (voluit) : VAN DE VEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Starrenhoflaan 1

(volledig adres) 2950 Kapellen Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vôór registratie om neer te Ieggen ter grIffie van de Rechtbank van Koophandel; te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

ji Uit sen akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse,;

i' notaris te Antwerpen, op 31 oktober 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door overneming (hierna de "Fusie") van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "VAN DE VEN", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen (de; ji "Overgenomen Vennootschap") door de naamloze vennootschap "GARAGE DE KORT', RPR Antwerpen afdeling Antwerpen 0403.822.282, met zetel te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 76 (de "Overnemende; Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de? Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 16 september 2014 en neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen; afdeling Antwerpen op 17 september 2014 (hierna het "Fusievoorstel"), als gevolg waarvan de Overgenomen; Vennootschap werd ontbonden

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, werden al de handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld; vanaf 1 april 2014 om 00.00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor; ij rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

ij Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap naar dei

Overnemende Vennootschap, zullen in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (hierna de "Nieuwe, Aandelen") worden uitgegeven die allemaal zullen worden uitgereikt aan de huidige Vennoten, die effectief: ;, dezelfde personen zijn als de aandeelhoudsters van de Ovememende Vennootschap, in ruil voor hun, respectieve bestaande aandelenparticipaties) in deze Overgenomen Vennootschap; de Nieuwe Aandelen: zullen aandelen op naam zijn en zullen vanaf 1 april 2014 (om middernacht 00.00 uur), zijnde de datum vanaf: wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschap, als hoger gezegd, vanuit boekhoudkundig: oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap, delen in de; I winst van de Overnemende Vennootschap.

Overeenkomstig het Fusievoorstel en het revisoraal controleverslag van de Commissaris werd de; ruilverhouding voor de overname van VAN DE VEN BVBA door GARAGE DE KORT NV bepaald op; afgerond één komma nul vier zes zes (1,0466) tegen één (1), zonder het betalen van een opleg in geld, welk in concreto; ji resulteert in de uitgifte van in totaal zevenhonderdvijfentachtig (785) Nieuwe Aandelen in de Ovememende; Vennootschap in ruil voor in totaal zevenhonderdvijftig (750) bestaande aandelen in de Overgenomen; Vennootschap.

Deze zevenhonderdvijfentachtig (785) Nieuwe Aandelen in de Overnemende Vennootschap zullen allemaal worden uitgegeven ten voordele van de huidige Vennoten, die effectief dezelfde personen zijn als de, aandeelhoudsters van de Overnemende Vennootschap, en zullen aan hen worden toebedeeld evenredig met; hun bestaande aandelenparticipatie in deze Overgenomen Vennootschap.

2. Hot gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en; verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

j: 3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Overgenomen:

Vennootschap er een einde is gekomen aan het mandaat van de zaakvoerders in de Overgenomen;

Vennootschap, te weten de volgende twee (2) zaakvoerders: ;

- de heer DE KORT-GOOSSENS Kristiaan (roepnaam Kris) Jozef Raymond, geboren te Ekeren op 3`, oktober 1959, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 650;e.

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2143423 na neerlegging ter griffie van de akte

fl1111111 111U111

*14210807

Vc behc aan Belg Staat

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

12 NOV. 2014

Griffie

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

mod 11.1

- de heer DENAYER René Maria Ghislaine, geboren te Wilrijk op 13 april 1959, wonende te 2930 Brasschaat, Zilverberkenlei 30.

De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Vennootschap, bij de totstandkoming van de Fusie, van rechtswege ook een einde komt aan het mandaat van de Commissaris en diens vaste vertegenwoordiger.

4. De vergadering besliste als volgt:

I. De vergadering gelaste vooreerst de Zaakvoerders, ieder met bevoegdheid afzonderlijk op te treden, met het formaliseren van deze fusieverrichting op elk vlak en verleent de ruimste machtigingen aan iedere Zaakvoerder tot uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de (Overgenomen) Vennootschap tegenover alle overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Fusie, wanneer die een feit is, concrete uitvoering te geven.

H. De vergadering verleende bij deze verder ook aan ieder van de Zaakvoerders alsook aan de volgende medewerkers in de ALCOPA-groep te Kontich, met name mevrouw VAN SLAGMOLEN Karina (roepnaam Karin) lrma Louisa, geboren te Duffel op 11 maart 1968, wonende te 2570 Duffel, Heidestraat 56, mevrouw KIELEMOES Anouk, geboren te Ranse op 3 maart 1981, wonende te 1860 Meise, Kardinaal Sterckxlaan 90, en de heer 1-IEENE Kurt Adhémar Urbaan, geboren te Temse op 15 november 1968, wonende te 2930 Brasschaat, Hoogstraat 32, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap resulterend uit deze fusieverrichting, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieverrichting als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de (Overgenomen) Vennootschap;

- bij alle belastingadministraties teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de stopzetting van de werkzaamheden door de Vennootschap en de schrapping van de (Overgenomen) Vennootschap en aile nog uit te voeren aangiften te doen als gevolg van en in het kader van deze fusieverrichting en de ontbinding zonder vereffening van de (Overgenomen) Vennootschap;

- bij alle sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van de (Overgenomen) Vennootschap.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat deze machtigingen ook gelden voor de periode na de ontbinding zonder vereffening en het ophouden van het bestaan van de (Overgenomen) Vennootschap en dit zolang deze machtigingen relevant en nuttig zijn.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag van de commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 27.06.2013 13218-0307-036
19/06/2013
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 VI~191111nIVIANN~V IVE

*13092788*

Neergelegd fer 4tiffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

10 JUNI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0450.265.288

Benaming

(voluit) : Van De Ven

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Starrenhoflaan 1, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing mandaat commissaris

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 21 mei 2013

Op voorstel van de raad van bestuur besluit de vergadering, eveneens met eenparigheid van stemmen, het' mandaat van Deloitte Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA, met zetel te Berkenlaan 8B, 1831 Diegem,; vertegenwoordigd door de heer Didier Boon, als commissaris van de vennootschap te hernieuwen voor een; periode van drie boekjaren, waarvan het eerste boekjaar 2013 is.

Voor éénsluidend uittrekse

René Denayer

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 07.06.2012 12150-0526-035
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 21.06.2011 11179-0046-033
13/04/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder

aan het

Belgisch Staats bla+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

*iioss1eo" n

Aº%eergeleQd ter griffie rands Rechlibeq

~

9t ~~5= ~ . ~ Afeivrrlee, op

Griffie 0 1 APR. 2~11

1

Ondernemingsnr : 0450.265.288

Benaming

(voluit) : VAN de VEN

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Starrenhoflaan 1, 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders.

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 31 maart 2011.

De bijzondere algemene vergadering ontslaat unaniem als zaakvoerders:

-de heer Herman Van De Ven, wonende Dorpsplein 13 bus 7, B-2950 Kapellen

-mevr. Gerda Groenewege, wonende Dorpsplein 13 bus 7, B-2950 Kapellen

Mevr. Gerda Groenewege heeft haar mandaat als zaakvoerder sinds 01/01/2011 onbezoldigd uitgeoefend.

De bijzondere algemene vergadering benoemt unaniem als zaakvoerder:

- de heer René Denayer, wonende Zilverberkenlei 30, B-2930 Brasschaat

De eventuele bezoldiging zal in een afzonderlijk besluit vastgesteld worden.

René Denayer

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 29.06.2010 10225-0124-015
28/07/2009 : AN297717
29/07/2008 : AN297717
18/07/2007 : AN297717
31/07/2006 : AN297717
22/07/2005 : AN297717
14/07/2004 : AN297717
06/08/2003 : AN297717
24/07/2001 : AN297717
21/07/2000 : AN297717
19/03/1994 : AN297717
26/06/1993 : AN297717

Coordonnées
VAN DE VEN

Adresse
STARRENHOFLAAN 1 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande