VAN DE WATER IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN DE WATER IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 881.327.746

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 10.02.2014 14033-0372-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 09.01.2015 15009-0275-010
20/03/2013
ÿþw < In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

3 1 ~~~bij g~ P~

. À

Mod Word 11.1

na neerlegging ter griffie van. de akte



11111 11111111111111111

*13045482*











Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL ,__

0 8 MAART 2013

TUFem4DUT

De Griffier.

Ondernemingsnr : 0881327746

Benaming

(voluit) : VAN DE WATER IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetei : Hannekenshoek 1 , 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 28 december 2012.

Wegens beeindiging van hun mandaat, treden alle bestuurders af,

te weten : de heer VAN DE WATER Paul, de heer VAN DE WATER Hugo

en mevrouw VANDEURZEN Gertrudis.

De vergadering herbenoemt dan de volgende bestuurders voor een

termijn van zes jaar, d.w.z. tot de jaarvergadering van het jaar 2018 :

- de heer VAN DE WATER Paul, wonend Kennedylaan nr.16 in Herentals

- de heer VAN DE WATER Hugo, wonend Vennen nr.7 in Herentals

- mevrouw VANDEURZEN Gertrudis, wonend Vennen nr.13 in Herentals.

In besloten vergadering van de raad.van bestuur werd dan de heer

VAN DE WATER Paul benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur,

en tevens tot afgevaardigd bestuurder.

De heer VAN DE WATER Paul aanvaardt dit mandaat.

Dit werd nadien bekrachtigd door de algemene vergadering.

In de stichtingsakte van de vennootschap werd volmaoht gegeven aan de accountant, de heer TORFS Hans, wonend Kapittelbossen 14 te Herentals, om de publicatie in het Belgisch Staatsblad, en de wijziging bij het ondernemingsloket geldig te ondertekenen.

Herentals, 8 maart 2013.

Getekend ; TORES Hans

gevolmachtigde.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij. van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 29.12.2012 12686-0315-010
22/11/2012
ÿþ. Mod Word n,s

. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

I

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

na neerlegging ter griffie van

NEERGELEGD

GRIFT'' .i RECHTBANK VAN

1 2 NOV, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

11 1H11 H 11 11 111 IIII R

*12188665*

Ondernemingsnr : 0881.327.746.

Benaming

(voluit) : VAN DE WATER IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2200 Herentals, Hannekenshoek 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING BETREFFENDE DE AANDELENSOORT.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vijf oktober twee duizend en twaalf, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op twaalf oktober daarna boek 51167 blad 19 vak 6, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelycnk, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap VAN DE WATER IMMO gevestigd te 2200 Herentals, Hannekenshoek 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Francis Van Schoubroeck niet standplaats te Herentals op twaalf mei tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig mei daarna onder het (referte)nummer 0881.327.746 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

- De algemene vergadering bevestigt bij monde van alle aandeelhouders (de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend) dat de huidige aandelen nooit werden gedrukt en dat de aandelen van onderhavige vennootschap steeds op naam zijn geweest en gebleven ondanks de andersluidende vermelding in de artikelen 5 en 6 van de statuten, zoals blijkt uit het mij voorgelegd aandelenregister op naam van onderhavige vennootschap

met vermelding van volgende registratierelaas: "geregistreerd vier bladen geen verzen-dingen te Herentals Registratie de 30 december 2011 boek 6/35 blad 11 vak 06 Ontvangen vijfentwintig euro De Ontvanger ai. (getekend) V. GISTELYNCK."

- De algemene vergadering beslist bijgevolg bij deze met eenparigheid van stemmen om de artikelen 5, 6, 23, 24 en de eerste paragraaf van artikel 25 van de statuten met betrekking tot de aandelensoort te schrappen en te vervangen en/of te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 5: GEPLAATST KAPITAAL.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderd negentigduizend euro.

Het wordt verdeeld in zevenduizend negenhonderd zestig aandelen op naam met een nominale waarde van

tweehonderd vijftig euro per aandeel.

ARTIKEL 6: AANDELENSOORT.

Alle aandelen van de vennootschap zijn op naam,

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschaps-zetel wordt bijgehouden en waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen.

Dit reg ister van aandelen wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekening door de overdrager en de, ovememer in geval van overdracht onder de levenden, en door het bestuursorgaan en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de, aandeelhouders.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland. In' voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vrucht-gebruik, dan' worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 23. FORMALITEITEN.

a. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en worden gedaan door middel van aankondigingen en/of mededelingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer alle aandelen op naam zijn kan met een mededeling van de oproeping worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

b. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de aandeelhouders op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken die hen ; krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze ; stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

c. Indien alle aandeelhouders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn

- kan elke algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten zonder dat voormelde formaliteiten van bijeenroeping worden nageleefd (behoudens de naleving van oproepingsformaliteiten ten ' aanzien van de bestuurders en van de eventuele commissaris(sen) tenzij deze eraan verzaken),

- kunnen, mits unaniem akkoord, bijkomende punten op de agenda worden geplaatst en tevens aile beslissingen worden genomen zonder dat er naar een bijeenroeping dient verwezen te worden.

Artikel 24. TOELATING.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

*de eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

*de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaats die aangegeven is in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of een door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

ARTIKEL 25. VERTEGENWOORDIGING.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm, Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

()

- De algemene vergadering stelt vast dat de wijziging van voormelde artikelen 5, 6, 23, 24 en de eerste

paragraaf van artikel 25 van de statuten definitief is (geworden).

TWEEDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan Hans Torfs, Kapittelhoven, Herentals, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte statutenwijziging betreffende de aandelensoort, volmacht, historiek met coördinatie der statuten.

~

ee' Volier behouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 16.02.2012 12039-0001-010
02/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 22.02.2011 11043-0442-010
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 29.12.2009, NGL 09.02.2010 10040-0154-010
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.12.2008, NGL 25.02.2009 09059-0312-010
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.12.2007, NGL 21.01.2008 08021-0004-010
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 29.12.2016, NGL 30.01.2017 17031-0575-010

Coordonnées
VAN DE WATER IMMO

Adresse
HANNEKENSHOEK 1 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande