VAN DE WERF JOZEF, LANDMETERS EN SCHATTINGSBUREEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DE WERF JOZEF, LANDMETERS EN SCHATTINGSBUREEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.332.832

Publication

04/07/2014 : ME065752
30/10/2014
ÿþ1..LeeTz

Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BEL

NEERGELEG6-

0 3 10. 2014

FiECRMANEteiffleMOPHANIML ANTWERPRN, fa. MRCHELEN

111111 ilti !1jMeA1M11111

DNiT'EUR B!LGE 23 -1u- 2,11gi

ISCH STAATSBLAD

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) : 0435.332.832

JOZEF VAN DE WERF, LANDMETERS EN SCHATTINGSBUREEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel; Merodestraat 41 te 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding - gelijktijdige sluiting van de vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, te Walem (Mechelen), op 25 september 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'JOZEF VAN DE WERF, LANDMETERS EN SCHATTINGSBUREEL', met zetel te 2570 Duffel, Merodestraat 41, het volgende heeft beslist;

Eerste besluit: ontbinding van de vennootschap:

De vergadering beslist na kennisname van voormelde verslagen en van de bijkomende informatie wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen tot de ontbinding van de vennootschap en dit vanaf 25 september 2014.

Tweede besluit: verzaking aanstelling vereffenaar:

De vennoten verklaren uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op 25 september 20.14 reeds alles vereffend is en verklaren afstand te doen van de termijn bepaaid in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan verklaart en erkent dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit de staat van activa en passiva en dat al deze schulden werden betaald of geconsigneerd. Het bestuursorgaan verklaart tevens dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van activa en passiva werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering.

Derde besluit: verdelingsplan

De vergadering keurt het verdelingsplan goed met de berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van de vennoten in de vereffening, zoals opgemaakt door de zaakvoerder op 23 september laatstleden. Zij machtigt tevens de Heer Jozef Van de Werf om de betaling van de roerende voorheffing en de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening uit te voeren.

Vierde besluit: Bevestiging goedkeuring van de verkorte jaarrekening en kwijting aan de zaakvoerder;

De vergadering bevestigt dat de verkorte jaarrekening met betrekking tot de periode tussen het laatste volledig afgesloten boekjaar en onderhavig besluit tot ontbinding goedgekeurd werd. Er wordt tevens kwijting verleend aan de zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid. Ondergetekende notaris wijst op de verplichting tot openbaarmaking van deze jaarrekening overeenkomstig het wetboek van vennootschappen. Vijfde besluit: ontslag van de zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding aanvaardt de algemene vergadering het ontslag van de enige zaakvoerder van de vennootschap, te weten: de Heer Jozef VAN de WERF, wonend te 2570 Duffel, Slegershoevestraat 18. Zesde besluit: afgifte maatschappelijke goederen

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen gemachtigd het hele vermogen van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. Zij verklaren tevens alle toekomstige activa en passive alsook alle rechten en verplichtingen van de vennootschap over te nemen. Dienaangaande verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakeiijkheld "JOZEF VAN DE WERF, LANDMETERS EN SCHATTINGSBUREEL", alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, af te geven, in het kader van de vereffening van de vennootschap aan de vennoten, die destijds bij de aankoop van het hierna beschreven goed reeds enige vennoten waren, de geheelheid volle eigendom van het hierna volgend onroerend goed:

Beschrijving van het goed;

Gemeente Duffel (eerste afdeling):

In een appartementsgebouw gelegen aan de Merodestraat 39/41, de grond bekend ten kadaster volgens titel, sectie A, deel van nummer 526/E/3, met totale oppervlakte volgens meting in titel van 613m2 72 dm2:.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het appartement nummer 2, gelegen op de gelijkvloerse verdieping rechts als men voor het appartementsgebouw staat, omvattend:

* in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, zithoek, eethoek, keuken, berging, afzonderlijke w.c., badkamer en 2 slaapkamers.

* in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: 12511 .000sten in de gemene delen waaronder de grond.

- Een perceel grond met deel van een carport gelegen achter voormeld appartementsgebouw, de grond bekend ten kadaster volgens titel, sectie A, deel van nummer 526/E/3, met totale oppervlakte volgens meting in

titel van 28 m2 77 dm2, 2

zijnde lot 2C van een grondplan opgemaakt door landmeter Jan Belmans, te Duffel, op 24 oktober 1991,

welk plan gehecht is gebleven aan de basisakte verleden voor notaris Paul Janssens, te Kontich, op 21

novem ber 1991.

* aan dit perceel wordt verbonden in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1/10e in de

gemeenschappelijke toegangsweg tot de garagezone, bekend ten kadaster volgens titel, sectie A, deel van

nummer 526/E/3, met totale oppervlakte volgens meting in titel van 235 m2 55 dm2.

2

Zijnde lot 3 van het hiervoor vermelde grondplan.

- een perceel grond met de eropgerichte autobergplaats, genummerd 9, gelegen achter voormeld

appartementsgebouw, de grond bekend ten kadaster volgens titel, sectie A, deel van nummer 526/E/3, met

totale oppervlakte volgens meting in titel van 19 m2 94 dm2, 2

zijnde lot 9 van het hiervoor vermelde grondplan.

aan dit perceel wordt verbonden in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1/10e in de gemeenschappelijke toegangsweg tot de garagezone, bekend ten kadaster volgens titel, sectie A, d deel van nummer 526/E/3, met totale oppervlakte volgens meting in titel van 235 m2 55 dm2.

2

zijnde lot 3 van het hiervoor vermelde grondplan.

Thans in totaliteit bekend ten kadaster als een appartementsgebouw gelegen aan de Merodestraat 39/41, bekend ten kadaster, sectie A, nummer 0526/02 E 4, met een totale oppervlakte van 1.077 m2. VOORWAARDEN VAN DE AFGIFTE

Ingevolge deze afgifte beheren voorschreven goederen thans toe aan de enige vennoten, voor 96% in voile eigendom aan het eigen vermogen van de Heer Jozef Van De Werf, voornoemd, en voor 4% in volle eigendom aan het eigen vermogen van Mevrouw Hilda Slachmuylders, wonend te 2570 Duffel, Segershoevestraat 18. Voormelde onroerend goed wordt afgegeven onder de volgende voorwaarden:

1. Hypothecaire toestand  staat

Voorschreven goed wordt afgegeven voor vrij en onbelast. Het goed wordt tevens afgegeven in de staat en

gelegenheid waarin deze zich thans bevindt.

2. Oppervlakte

Het eventuele verschil tussen de opgegeven oppervlakte en de werkelijke oppervlakte, al is het groter dan

één/twintigste, levert geen grond op tot wijziging of ontbinding van de overeenkomst.

3. Erfdienstbaarheden

De goederen worden overgedragen met de erfdienstbaarheden van alle aard. Dienaangaande wordt er verwezen naar de voormelde basisakte verleden voor notaris Paul Janssens, te Kontich, op 21 november 1991. Gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul Janssens, te Kontich, op 16 januari 1992 en voor de laatste meal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul Janssens, te Kontich, op 28 april 1992. De vennoten treden in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap dienaangaande.

4. Bodemdecreet

a) De comparant verklaart dat de grond, voorwerp van onderhavige akte, bij haar weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest waren, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

b) De comparant verklaart dat hijzelf ais verkrijger voor het sluiten van onderhavige akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest dat voor dit goed op 19 juni 2014 afgeleverd werd in overeenstemming met artikel 101 § 1 van het genoemd Decreet. De inhoud van dit bodemattest luidt als volgt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten. Opmerkingen: 1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet. 4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegev ens,"

o)De comparant verklaart met betrekking tot het overgedragen goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgers of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

5. Mede-eigendom  statuten - gemeenschappelijke lasten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten verklaren zich te zullen gedragen naar alle rechten en plichten in de basisakte bedongen, verleden voor notaris Paul Janssens, te Kontich, op 21 november 1991. Gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul Janssens, te Kontich, op 16 januari 1992 en voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul Janssens, te Kontich, op 28 april 1992. Die akten omvatten eveneens: - het algemeen reglement van mede-eigendom; - de vermelding van de erfdienstbaarheden; - de dertigjarige oorsprong van eigendom; - de plannen van het appartementsgebouw; De basisakte en aangehechte documenten maken samen één geheel uit. De vennoten ontslaan ondergetekende notaris om de voorwaarden ervan en het reglement van medeeigendom in deze akte op te nemen vermits zij verklaren in het bezit te zijn van een exemplaar ervan en deze wel te kennen. Zij erkennen ook ingelicht te zijn aangaande alle eventuele besluiten van de algemene vergadering die een wijziging brachten aan het reglement van mede-eigendom en interne orde. Alle akten die overdracht of verklaring van eigendoms- of genotsrechten, de huurcontracten inbegrepen, tot voorwerp hebben zullen de melding moeten bevatten dat de nieuwe belanghebbende kennis heeft van de basisakten en van het reglement van mede-eigendom en dat hij zich verbindt die na te leven, evenals de regelmatig genomen of nog te nemen besluiten van de algemene vergadering van de mede-eigenaars en dat hij in de plaats gesteld is in alle rechten en verplichtingen die er uit voortvloeien. Wat betreft de gebeurlijke indirecte belastingen, onroerende vcorheffing of verhaalbelastingen voor riolering, wegenis of uitrusting die hetzij globaal, hetzij in jaarlijkse schijven eisbaar zijn, deze zullen ten leste vallen van de vennoten, pro rata temporis, vanaf heden. De vennootschap verklaart dat er voor het overgedragen goed thans geen verhaalbelastingen meer verschuldigd zijn die betrekking hebben op reeds uitgevoerde infrastructuurwerken. Indien dit toch het geval zou zijn, blijven deze belastingen ten leste van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 577-11, tweede paragraaf, van het Burgerlijk Wetboek, heeft de syndicus, zijnde de Heer Jozef Van de Werf, te Duffel, Merodestraat 39, bus 6, de notaris op 31 juli 2014, mededeling gedaan van de staat van de uitgaven, van de oproepen tot kapitaalinbreng en van erin vermelde kosten en verschuldigde bedragen. De vennoten erkennen dat zij een afschrift van deze brief hebben ontvangen, evenals van de bijlagen en stellen de instrumenterende notaris vrij deze over te nemen in onderhavige akte. Bovendien verklaren zij alle noodzakelijke documenten en inlichtingen te hebben gekregen.

De vennoten verklaren door de instrumenterende notaris te zijn ingelicht over het feit dat zij overeenkomstig de wet, niettegenstaande elk strijdig beding, tegenover de mede-eigendom verplicht zijn tot betaling van de uitgaven, de kosten en schulden vermeld in paragraaf 2, 1, 2, 3° en 4 van artikel 577-11 van het Burgerlijk Wetboek. De partijen zijn daarenboven het volgende overeengekomen:

1.- De verkrijger draagt: 1. het bedrag van de uitgaven voor behoud, onderhoud, herstelling en vernieuwing waartoe de algemene vergadering of de syndicus voor de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht; 2° een staat van de oproepen tot kapitaalinbreng die door de algemene vergadering van de mede-eigenaars zijn goedgekeurd voor de vaste datum van de eigendomsoverdracht, alsook de kostprijs van de dringende werkzaamheden waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht; 3. een staat van de kosten verbonden aan het verkrijgen van gemeenschappelijke delen, waartoe de algemene vergadering voor de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht; 4. een staat van de door de vereniging van mede-eigenaars vaststaande verschuldigde bedragen, ten gevolge van de geschillen ontstaan voor de datum van de eigendomsoverdracht, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht. De verkrijger is echter verplicht tot betaling van de buitengewone lasten en de oproepen tot kapitaalinbreng waartoe werd besloten door de algemene vergadering van de mede-eigenaars die heeft plaats gehad tussen het sluiten van de overeenkomst en het verlijden van de authentieke akte indien hij over een volmacht beschikte om aan de algemene vergadering deel te nemen.

2.- De andere lasten worden gedragen door de vennootschap.

3.- Het aandeel van de venncotschap in het reservekapitaal wordt op heden overgedragen aan de vennoten.

4.- De schuldvorderingen eventueel ontstaan ten gevolge geschillen met betrekking tot de vereniging van mede-eigenaars behoren toe aan die vereniging, zonder dat de vennoten gehouden zijn tot betaling van een vergoeding aan de vennootschap.

6. Verzekeringspolis

Betreffende de collectieve verzekeringspolis tegen brand en andere risico's met betrekking tot het goed, zijn de vennoten in de plaats gesteld in aile rechten en verplichtingen van de vennootschap die hieruit voortspruiten en dit overeenkomstig de bepalingen hieromtrent aangehaald in de statuten van het gebouw en andere betreffende overeenkomsten. De vennoten zullen verplicht zijn deze lopende verzekeringspolis voort te zetten en de betrokken verzekeringsmaatschappij of de eventuele syndicus op de hoogte te brengen van de verandering van eigenaar, en de verzekeringspremies te betalen vanaf de eerstkomende vervaldag.

7. Genot Belastingen Lasten

De vennoten zullen de voile eigendom hebben van voorschreven goederen vanaf heden en zij zullen het genot ervan hebben door het vrij gebruik ervan vanaf heden.. Zij zullen de belastingen en taksen betreffende het onroerend goed betalen vanaf heden.

8. Stedenbouw - Vlaams Decreet

Bij schrijven van 17 juli 2014 heeft ondergetekende notaris van de gemeente Duffel de inlichtingen ontvangen zoals bedoeld in artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke ordening.

De instrumenterende notaris verklaart, zoals blijkt uit a) het stedenbouwkundige uittreksel afgeleverd op datum van 17 juli 2014, b) de verklaringen van de overdragende vennootschap, c) het hypothecair getuigschrift dat: 1° dat voor het onroerend goed volgende stedenbouwkundige vergunningen zijn afgegeven : * dossiernummer 12009/40941B/1991/3228: bouwen van een appartementsgebouw met 7 appartementen en 1 studio en garageboxen in tuin, VERGUND dd. 17/06/1991; * dossiernummer 12009/4094/B/1991/3259: bouwen

" r à

e.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

van garageboxen en carport in tuin, VERGUND dd. 02/09/1991; * dossiernummer: 12009/4094/B/1992/3388: samenvoeging van 2 appartementen tot 1 duplex, VERGUND dd.02/09/1991; 2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het gebied waarin het afgegeven goed gelegen is, is : woongebied 3' dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse codex; 4° dat het goed niet gelegen is in een zone die in het definitief vastgesteld uitvoeringsplan is aangeduid ais een zone met voorkooprecht; 5° dat er overeenkomstig artikel 4.2.12, §2, 2° van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, voor de afgifte van voorschreven onroerend gced nog geen as-built attest moest worden uitgereikt vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden; 6°dat het goed deel uitmaakt van een groter goed waarvoor een verkavelingsvergunning werd goedgekeurd door het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Duffel, op 12 februari 1990 (dossiernummer stedenbouw: 12009/6516N/1989369/1).

ALGEMENE SLOTVERKLARINGEN

Ontslag ambishalve inschrijving

De vennootschap verklaart de hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van enige ambtshalve inschrijving tijdens de overschrijving van deze akte.

Fiscale verklaringen

a) Met betrekking tot voormelde afgifte van voormelde onroerende activa, hetzij de geheelheid in voile eigendom in voorschreven goederen gelegen te Duffel, Merodestraat 39/41, verzoekt comparant pro fisco om toepassing van artikel 129, derde lid, 2° van het wetboek Registratierechten aangezien door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOZEF VAN DE WERF, LANDMETERS EN SCHATTINGSBUREEL" afgifte werd gedaan van de geheelheid in voile eigendom in voormelde goederen die destijds door de vennootschap werden verkregen met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht en dat de verkrijgende vennoot reeds deel uitmaakte van de vennootschap toen laatstgenoemde voorschreven onroerend goed verkreeg. Deze verkrijging is enkel het gevolg van een wettelijk mechanisme. Aangezien deze verkrijging noch een overdragend, noch een aanwijzend karakter heeft, is deze akte slechts aan het vast recht registreerbaar.

b) aan de vennootschap lezing te hebben gegeven van artikel 62 § 2 en 73 van het Wetboek van de Belasting over do Toegevoegde waarde; De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOZEF VAN DE WERF, LANDMETERS EN SCHATTINGSBUREEL" heeft verklaard BIW-belastingplichtige te zijn met het nummer BTW BE 0435.332.832.

Zevende besluit: sluiting van de vereffening

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap. De comparanten verklaren voldoende ingelicht geweest te zijn door ondergetekende notaris over de gevolgen van deze beslissing. De comparanten verklaren dat deze sluiting van vereffening beantwoordt aan de voorwaarden gesteld overeenkomstig artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen: dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om dit te voldoen geconsigneerd werden, er werd geen vereffenaar aangeduid, en aile vennoten zijn alhier aanwezig en besluiten met éénparigheid van stemmen. De vergadering stelt dan ook vast dat ingevolge deze beslissing de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOZEF VAN DE WERF, LANDMETERS EN SCHATTINGSBUREEL" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Achtste besluit: Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres: Segershoevestraat 18 te 2570 Duffel.

Negende besluit: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan SBB Accountants & Belastingconsulenten bv-cvba, in deze vertegenwoordigd door de heer Paul Verdier, kantoor houdende te 2860 Sint-Katelijne-Waver,

Mechelsesteenweg 109A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap

in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de

Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap. De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris tenslotte het nodige te doen voor neerlegging in het vennootschapsdossier en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- verslag zaakvoerder;

- staat van activa en passiva;

revisoraal verslag;

- verdeelplan.

Jean-Pierre Vanden Weghe

Notaris

31/05/2013 : ME065752
27/06/2012 : ME065752
01/06/2011 : ME065752
14/06/2010 : ME065752
17/07/2009 : ME065752
27/06/2008 : ME065752
27/07/2007 : ME065752
29/06/2006 : ME065752
10/06/2005 : ME065752
07/07/2004 : ME065752
09/10/2003 : ME065752
21/06/2000 : ME065752
11/06/1999 : ME065752

Coordonnées
VAN DE WERF JOZEF, LANDMETERS EN SCHATTINGSB…

Adresse
MERODESTRAAT 41 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande