VAN DEN BERGH KRIS

Société en commandite simple


Dénomination : VAN DEN BERGH KRIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.667.308

Publication

24/01/2012
ÿþP tiv

Mod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

ihsrgie#egd fer griffie von de Rgchthrd van Koophandel 3e Antwerpen, Op

1 2 JAN, 2012

Griffie

J

9

pp " 667 3O8

Ondememingsnr :

Benaming VAN DEN BERGH KRIS

vaitiif)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Roosendaalsebaan 36, 2920 Kalmthout, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

I III 111111111111111111 III II 111

*iaozaozs*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uitireltsel van de oprichtingsakte de dato 01/01/2012

oprichters: De heer Van Den Bergh Kris (NN 630206-169-18), Roosendaalsebaan 36 te 2920 Kalmthout voor 90 aandelen en in de hoedanigheid van behorende vennoot en mevrouw Christel Diericlue (NN 650514-364-34) Roosendaalsebaan 36 te 2920 Kalmthout als stille vennoot inschrijver voor 10 aandelen. Het maatschappelijk kapitaal van 3.000,00 £ werd volledig geplaatst en gestort en bestaat uit E00 aandelen zonder nominale waarde. - Rechtsvonn, naam en algemeen: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt 'VAN DEN BERGH KRIS'.

- Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2920 Kalmthout, Roosendaalsebaan 36.

maatschappelijk doel: Het verlenen van zorgen aan personen inzake massage, kinesiotherapie, fisiotherapie, heilgymastiek, revalidatie en aanverwante diensten. Commercialisatie, ontwikkeling, en aile aanverwante diensten en producten in de sport- en revalidatiesector in de meest ruime zin. Dit zowel in groot- als kleinhandel en in binnen- als buitenland. Aan- en verkoop van alle roerende en onroerende goederen. De vennootschap heeft de mogelijkheid om bestuurdersmandaten uit te oefenen en belangen te nemen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en onderaannemingen. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kan diensten uitoefenen met betrekking tot projecten, beheer, commerciale activiteiten en activiteiten met betrekking tot personeel. Deze audit, consulting-en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vorm voorkomen, en dit op alle niveaus, van probleembepaling tot liet uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder fret even welke vorm, en dit zonder enige beperking. De vennootschap mag alle brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of' op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus aile overeenkomsten afsluiten met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere. De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen.

- Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 Euro.

- Bestuur: De leiding van de vennootschap berust hij een zaakvoerder gekozen door de algemene vergadering. Hij heeft alle bevoegdheden om de vennootschap in alle verbintenissen rechtsgeldig te verbinden.

- Boekjaar/jaarrekening/winst: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

- Algemene Vergadering: De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 19u00.

Reserves-Winstverderling: Bij gewone meerderheid zal worden besloten welk gedeelte van de winst gereserveerd wordt en welke winst voor uitkering in aanmerking komt, welk gedeelte naar rato van het aandelenbezit verdeeld zal worden.

TIJDELIJKE BEPALINGEN.: Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012 en loopt vanaf heden. De eerste algemene vergadering zal in 2013 plaatsvinden. Wordt aangesteld als zaakvoerder die aanvaardt De heer Van

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voor- Den Bergh Kris, Roosendaalsebaan 36 te 2920 Kalmthout. Wordt aangesteld als bijzonder volmachtdrager: Factum Fiscalis bvba, Koerspleindreef 31 te 2950 Kapellen teneinde bij ondernemingslok et en BTW diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de opgerichte vennootschap en latere eventuele wijzigingen en aanvullingen.

behouden

aan,het

Belgisch

" Staatsblad



Voor eensluidend,

Van Den Bergh Kris

zaakvoerder

Op de Laatste htz. van' ?ítç B , errneiderr : hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hefzij van do perro{o)n fori) bevoegd d = rechtspersoon ten aanzien van de{dan te veriegenuroordirgen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
VAN DEN BERGH KRIS

Adresse
ROOSENDAALSEBAAN 36 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande