VAN DEN BORG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN BORG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.346.839

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 28.03.2014 14076-0568-012
27/11/2014
ÿþNad Word lu

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

1 B UV, 2814

NIVI

111111* 1MM J11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.346.839

Benaming

(voluit) : VAN DEN BORG

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hondstraat 1 te 2840 Rumst

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 3 november 2014 te verplaatsen naar Appelkantstraat 110 te 2530 Boechout.

Tom VAN DEN BORG

Zaakvoerder

Op de laatste bit. van >,ui( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 18.04.2013 13091-0137-012
20/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305441*

Neergelegd

16-09-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

NAAM

De vennootschap wordt als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam

VAN DEN BORG.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 Rumst, Hondstraat 1.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

- adviesverlening en management in de meest ruime zin.

- uitoefenen van bestuursfuncties of mandaten in vennootschappen, organisaties of verenigingen.

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen.

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,

participaties, obligaties, fondsen en van alle roerende goederen en rechten.

- productie, opslag en outsourcing in de meest uitgebreide zin.

Uit een akte verleden voor Notaris Ilse JANSSENS te Kontich op vijftien september tweeduizend elf blijkt dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming VAN DEN BORG, met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Hondstraat 1 door:

De Heer VAN DEN BORG Tom Aimé Maria, geboren te Wilrijk op twaalf oktober negentienhonderd éénenzeventig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 711012-461-61 wonende te 2840 Rumst Hondstraat 1.

Gehuwd met mevrouw Van Laer Hella Clara Johanna onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Gustaaf Huybrechs te Hove op tien augustus tweeduizend en vier, ongewijzigd zo verklaard.

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in duizend aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/duizendste ieder.

INBRENG IN GELD

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) waarvoor hem duizend aandelen toegekend zijn en die door hem afbetaald werden voor twee/derden. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12 400 ¬ ). De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 645-1014448-57 bij de Bank J. Van Breda geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN BORG in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op twaalf september tweeduizend en elf dat mij is overhandigd om aan deze akte gehecht te worden.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VAN DEN BORG

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2840 Rumst, Hondstraat 1

Onderwerp akte: Oprichting

0839346839

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

- alle activiteiten met betrekking tot ontwerp, verkoop, adviesverlening, coördinatie van werkzaamheden, implementatie van systemen, bedrijfsvoering en dit alles met betrekking tot de productie-, chemische-, voedings, en recyclage-industrie in de ruimste zin.

- import, export, groothandel, kleinhandel, verhuring, aan- en verkoop van alle soorten goederen, producten en materialen.

- het geven van cursussen, opleiding, begeleiding en adviesverlening in de meest uitgebreide zin van het woord.

- het maken van alle studies, de organisatie van en het geven van adviezen inzake handels-, financiële, administratieve, technische, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden en er het beheer en de controle van doen.

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

- het verwerven, behouden, beheren, huren en verhuren, onderhouden, renoveren, uitbreiden en vervreemden van onroerende goederen, beheer dit alles met inbegrip van het afsluiten van contracten van onroerende leasing. - de aanneming van algemene bouwwerken en de onderneming van onroerende goederen, inclusief het verrichten van activiteiten van bouwpromotor.

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen. - het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

- het optrekken van individuele woningen, appartementen, kantoorgebouwen of industriële gebouwen, in opdracht en/of volgens de formule sleutel op de deur.

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in duizend aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/duizendste ieder.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien maart om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats

in de oproeping meegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen

zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste zaakvoerder

Voor onbepaalde duur wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd :

De Heer VAN DEN BORG Tom Aimé Maria, geboren te Wilrijk op twaalf oktober negentienhonderd éénenzeventig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 711012-461-61 wonende te 2840 Rumst Hondstraat 1, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het wetboek van vennootschappen zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het wetboek van vennootschappen. 2.Vaste vertegenwoordiger

Voor het geval de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder/zaakvoerder in een andere vennootschap wordt door de oprichter tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap benoemd en dit voor onbepaalde duur: De Heer VAN DEN BORG Tom Aimé Maria, geboren te Wilrijk op twaalf oktober negentienhonderd éénenzeventig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 711012-461-61 wonende te 2840 Rumst Hondstraat 1, voornoemd.

3. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met dertig september

tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op vijftien maart tweeduizend

dertien te achttien uur.

4. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één augustus tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Aanstelling volmachtdrager.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het

ondernemingsloket en bij de BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor

de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling:

De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ackmo Accountants & Tax Advisers te Borsbeek, Eugeen Verelstlei 54.

Met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in zijn plaats te stellen.

Voor uittreksel

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN DEN BORG

Adresse
HONDSTRAAT 1 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande