VAN DEN BROECK-KEULEERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN BROECK-KEULEERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.710.667

Publication

08/07/2014 : MEA012092
02/10/2014
ÿþ~

Voorbehouden aan het Belgisch  Staatsblad

Mod woed 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111118%1111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vancie ekc e

NEERGELEGD

MON TEUR

0 5 ,09- 2014

2.e. -09- 2014

RECHTBANK van Kf?®PialANDe =1,GlSCH ST~q7,43i)fflRPEN, afd, MECHELEN

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.710.667

Benaming

(voluit) : Van den Broeck - Keuleers

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Melkouwensteenweg 127, 2590 Berlaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Sofie Van Biervliet te Putte op zeventien december tweeduizend dertien, geregistreerd te Heist-op-den-Berg op drieëntwintig december tweeduizend dertien, zeven bladen geen verzendingen, boek 300 blad 39 vak 09, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), de eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. Jacobs adviseur ad interim, is gebleken dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders is bijeen gekomen van de bvba Van den Broeck - Keuleers en volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Vaststelling van het kapitaal in euro

Ingevolge de wetgeving op de invoering van de euro, dienen alle bedragen in Belgische frank vanaf één januari tweeduizend en twee gelezen te worden in euro. Bij-gevolg bedraagt het kapitaal van 2.000.000 Belgische frank thans 49.578,70 euro , wat door de vergadering wordt vastgesteld.

Tweede besluit: Kapitaalverhoging door incorporatie van reserves

De vergadering beslist om het kapitaal met vierhonderd eenentwintig euro dertig cent (¬ 421,30) te verhogen om het te brengen van negenenveertigduizend vijf-honderdachtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves voor een bedrag van vierhon-derd eenentwintig euro dertig cent (¬ 421,30), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Derde besluit: Kapitaalsverhoging in uitvoering van de wet van 28 juni 2013

a) Voorafgaandelijke verklaring

De comparant verklaart dat de algemene vergadering bij besluit van 30 november laatst besloten heeft tot een dividenduitkering ten belope van 200.000 euro bruto, toe te rekenen op de beschikbare reserves.

De comparant-enige vennoot verklaart en bevestigt dat hij er voor geopteerd heeft deze dividenduitkering te onderwerpen aan het stelsel van 10 procent roerende voorheffing zoals opgenomen in artikel 537 lid 1 Wetboek van de inkomstenbelastingen. Bijgevolg rest er na afhouding van de 10 procent roerende voorheffing een bedrag van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000).

Op zelfde vergadering werd er besloten het netto-dividend van 180.000 euro in rekening-courant op naam van de enige vennoot te boeken. Bijgevolg heeft de vennoot een schuldvordering op de vennootschap ten belope van 180.000 euro.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden bepaald in dat artikel 537 lid 1 Wet-boek van de inkomstenbelastingen wordt een bedrag van 180.000 euro onmiddellijk te-rug in het kapitaal opgenomen door een kapitaalverhoging ten belope van dat bedrag door inbreng van de betreffende schuldvordering, dit overeenkomstig navolgend besluit.

b) Besluit tot kapitaaiverhoging

1) Verslagen

De comparant-enige vennoot verklaart als vennoot en zaakvoerder volledige kennis te hebben van

a) het bijzonder verslag aangaande de inbreng in natura, opgesteld door hem als zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen op 18 de-cember 2013;

b) het verslag overeenkomstig zelfde artikel opgesteld door nagenoemde bedrijfsrevisor betreffende zelfde

inbreng in natura.

De heer Eli Verstappen, bedrijfsrevisor te 9400 Ninove, Ophemstraat 19, aange-steld door de zaakvoerder,

heeft het verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt

" De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap bestaat uit de inbreng van een vordering,

ingevolge de uitkering van een dividend aan de ven-noten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, Het bestuursorgaan van de vennootschap is ver-antwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepa-ling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

Ode beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeu-righeid en duidelijkheid beantwoordt;

Q'het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen en dat de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de ge-geven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

Ode door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfsecono-misch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 180.000,00 euro, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 720 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde, in totaal 180.000,00 euro, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is en dit onder voorwaarde dat aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, en onder voorbehoud van de voorafgaande uit-drukking van het kapitaal als 49.578,70 euro gevolgd door een kapitaalsverhoging door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van 421,30 euro zodat het kapitaal wordt uitgedrukt als 50.000,00 euro vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder nominale aanduiding.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uit-voeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere venno-ten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen In te tekenen op de kapitaalverhoging.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Ven-nootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Ninove, 19 december 2013

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor bvba

Vertegenwoordigd door

Eli Verstappen, bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van beide verslagen zal, zoals vereist door artikel 313 Wetboek van Vennootschappen,

tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000) om het te verhogen van 50.000 euro tot tweehonderd dertigduizend euro (¬ 230.000) door inbreng van navermelde schuldvordering die de enige vennoot heeft op de vennootschap.

Er worden 720 nieuwe aandelen gecreëerd zonder nominale waarde die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden, verhoudingsgewijze.

De uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen wordt vastgesteld op tweehonderdvijftig euro (¬ 250), wat afgerond overeen komt met de huidige fractiewaarde van de aandelen.

3) Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt als volgt :

De heer Keuleers Luc, voornoemd, verklaart inbreng te doen in de vennootschap van een schuldvordering die hij bezit op de vennootschap ten bedrage van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000) onder de vorm van een rekening-courant. Deze vordering spruit voort uit het netto-dividend toegekend aan de aandeelhouder bij hoger vermeld besluit van de algemene vergadering de dato 30 november 2013.

4) Vergoeding voor de inbreng

Aan de onderschrijver van de kapitaalverhoging worden als vergoeding 720 nieuwe aandelen toegekend.

5) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De comparant enige-vennoot verzoekt, mij notaris, te acteren dat de kapitaalver-hoging aldus integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volstort en dat het kapitaal effectief vermeerderd is met honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000), zodat het kapitaal gebracht is op tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000), vertegenwoor-digd door 920 aandelen.

Vierde besluit: Vaststelling kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk op tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000) werd gebracht.

Vijfde besluit Toevoeging van artikel 5bis en aanpassing van artikel 5 der statuten. Historiek van het kapitaal

De vergadering beslist om artikel 5bis. toe te voegen door aanneming van vol gende tekst:

"Artikel 5bis.  Historiek van het kapitaal.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal vast-gesteld op twee miljoen

Belgische Frank (2.000.000 Bef) vertegenwoordigd door tweehonderd gelijke aandelen zonder nominale

waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

S

, Bij de buitengewone algemene vergadering van de vennoten op heden, werd vastgesteld dat het kapitaal in euro negenenveertigduizend vijfhonderd achten-zeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) bedraagt en werd het kapitaal ver-hoogd enerzijds met vierhonderdeenentwintig euro dertig cent (¬ 421,30) door incorporatie van beschikbare reserves en anderzijds met honderdtachtigduizend euro(¬ 180.000) door inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Hieruit volgt dat het kapitaal tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000 ,00) be-draagt, vertegenwoordigd door negenhonderdtwintig (920)aandefen zonder nominale waarde, die elk één/negenhonderdtwintigste van het kapitaal verte-genwoordigen."

Zesde besluit: aanneming nieuwe statuten

Om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten en aan het Wetboek van

Vennootschappen en zijn uitvoeringsbesluit van zes februari tweeduizend en één, beslist de vergadering de

volledige tekst van de statuten, met uitzondering van artikel 3, te vervangen, zonder fundamentele wijziging

ervan, en dan ook de volgende tekst van de statuten goed te keuren :

"Artikel 1. - Vorm en benaming.

De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt ; "Van den Broeck-Keuleers.".

Artikel 2. - Maatschappelijke zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit van de zaakvoerder(s), onder voorbehoud van het naleven van de taalwetgeving, en wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staats-blad,

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, kantoren en bijhuizen oprichten in België en in het buitenland.

Artikel 3. - Doel,

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden:

De uitbating van een onderneming voor:

- timmer- en schrijnwerk, metalen- en niet-metalen constructies voor gebouwen, installaties,

inrichtingen, schepen, plezierboten en rollend materieel, alsmede de garnering, het bedekken, het droog- en

waterdichtmaken ervan;

- het optrekken van niet-metalen paviljoenen en barakken, al dan niet uiteenneembaar;

- de fabricage en garnering van niet-metalen meubelen, stoelen en zetels;

-binnenhuis- en winkelinrichting en  uitrusting;

- het plaatsen van glas, doorschijnend en doorzichtig materiaal;

- het bewerken, bereiden, zagen en veredelen van hout en houtproducten; bosontginning;

- het leggen en de fabricage van parket-, plastiek en kurkbetonvloeren alsmede alle bedekkingen in gelijk welke materialen van muren, plafonds en vloeren;

- warmte en geluidsisolering; schilder en versierwerk;

- het plaatsen van afsluitingen;

- het plaatsen van ijzerwerk, metalen en niet-metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk;

- algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werken uitgevoerd door geregistreerde

aannemers;

- verhuring van divers materiaal, werktuigen, machines en gereedschappen;

- de handel, import en export in meubelen en houtproducten, sanitaire apparaten en artikelen, drogisterij en

onderhoudsartikelen, ijzerwaren, kunststoffen, schuurmiddelen, elektrische toestellen en elektriciteitsmaterialen,

meubilerings- en stofferingsartikelen.

- tussenpersoon in de handel.

De vennootschap mag alle verrichtingen en verhandelingen doen zoals de oprichting, installatie, herstelling,

onderhoud en verbetering van voornoemde werkzaamheden.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geinterpreteerd,

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten

met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen,

reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Ten aanzien van onroerende goederen kan zij alle overeenkomsten afsluiten hetzij met betrekking tot het

vruchtgebruik, hetzij met betrekking tot de blote- en/of volte eigendom,

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar orgaan van

vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de

derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking

van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering ten

overstaan van een notaris volgens de regels die in de Vennootschappenwet zijn gesteld.

Artikel 4, - Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf zestien november

negentienhonderd achtennegentig.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in negenhonderdtwintig (920) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk één/negenhonderdtwintigste (1/920ste) van het kapitaal vertegenwaordi-gen.

Historiek van het kapitaal.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal vast-gesteld op twee miljoen Belgische Frank (2.000.000 Bef) vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder nominale waarde die elk één/tweehonderdste (11200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de buitengewone algemene vergadering van de vennoten op heden, werd vastgesteld dat het kapitaal in euro negenenveertigduizend vijfhonderd achten-zeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) bedraagt en werd het kapitaal ver-hoogd enerzijds met vierhonderd eenentwintig euro dertig cent (¬ 421,30) door incorporatie van beschikbare reserves en anderzijds met honderdtachtigduizend euro( ¬ 180.000) door inbreng in natura.

Hieruit volgt dat het kapitaal tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000 ,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negenhonderdtwintig (920) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/negenhonderdtwintigste van het kapitaal verte-genwoordigen."

Artikel 6. - Aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die voor elk aandeel slechts één eigenaar erkent.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars, schuldei-isers en pandhoudende crediteuren, moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één enkel persoon, aangeduid door hun gezamenlijk akkoord of, bij gebreke daaraan, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de zetel, ten verzoeke van de meest gerede partij, zoniet blijft de uitoefening van de rechten, die aan dit deel verbonden zijn, geschorst tot de gemeen-ischappe'lijke lasthebber is aangesteld.

Voor de toepassing van onderhavig artikel worden echtgenoten-eigenaars van afzonderlijke lidmaatschapsrechten geacht geen mede-eigenaars te zijn.

Artikel 7. Vruchtgebruik op aandelen.

1.Indien aandelen op naam met vruchtgebruik zijn bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

2.1n voorkomend geval hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar het recht om aanwezig te zijn op de algemene vergadering. Zij hebben beiden recht op aile informatie en op de in het Wetboek van Vennootschappen voorziene verslagen; zij kunnen ook beiden het vraagrecht uitoefenen.

3.In principe heeft de vruchtgebruiker het stemrecht op de algemene vergadering, behalve omtrent die punten waarover met een gekwalificeerde meerderheid moet beslist worden. Voor deze laatste punten komt het stemrecht gezamenlijk toe aan de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Kunnen zij geen gezamenlijk standpunt innemen, dan wordt het stemrecht van die aandelen geschorst, totdat zij een gezamenlijke lasthebber hebben aangeduid.

4.1s een aandeel met vruchtgebruik bezwaard en worden beschikbare reserves omgezet in kapitaal tegen uitgifte van nieuwe aandelen, dan gaan de rechten van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar ongewijzigd over op deze nieuwe aandelen.

5.Bij kapitaalsverhoging door nieuwe inbrengen in geld, wordt het voorkeurrecht uitgeoefend door de blote eigenaar; de aldus verworven aandelen horen hem in volle eigendom toe, tenzij de nieuwe inbrengen verhoudingsgewijze werden verricht door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

6.Bij kapitaalsvermindering door terugbetaling aan de aandeelhouders, bij uitkering van een liquidatiebonus evenals in geval van fusie en splitsing, geldt zakelijke subrogatie en gaan de rechten van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar over op hetgeen in de plaats komt. Bij gebrek aan akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar omtrent de plaatsing van de uitgekeerde bedragen, zullen deze enkel kunnen belegd worden in overheidsobligaties, waarbij de duur van de belegging wordt bepaald door de vruchtgebruiker.

7.Het recht om een algemene vergadering bijeen te roepen komt toe aan diegene die op deze vergadering het stemrecht kan uitoefenen.

8.Dividenden worden beschouwd ais burgerlijke vruchten die geacht worden van dag tot dag te zijn verworven door de vruchtgebruiker; bijgevolg heeft de vruchtgebruiker recht op de dividenden, eventueel prorata temporis, ook indien de toekenning ervan slechts na het einde van het vruchtgebruik plaatsvindt.

Artikel 7. - Voorkeurrecht.

Ingeval van kapitaalverhoging door geldelijke inbrengen, hebben de vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhouding van het getal aandelen dat ze reeds bezitten, overeenkomstig artikelen 309 en 310 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8, - Overdracht en overgang van aandelen.

Onder voorbehoud van het hierna bepaalde, is elke overdracht onder levenden en elke overgang bij overlijden volstrekt nietig zo dit niet geschiedt met instemming van alle vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de ovendracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot.

De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op dag van de overdracht.

Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen, za! de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden niet aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van een der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd.

Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen drie maand na de dag waarop de waarde, op de hiervoor bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld, Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Artikel 9, - Toestemming,

Elke overdracht of overgang van aandelen aan personen, die niet zonder voormelde toestemming vennoot kunnen worden, zal de vennootschap ter kennis worden gebracht bij aangetekend schrijven, dat naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtgever(s) en verkrijger(s), alsmede het aantal betrokken delen en wat er op gestort is, vermeldt.

De zaakvoerders zijn dan verplicht het voorstel op de agenda te stellen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de drie maanden na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan. Tegen de beslissing van deze algemene vergadering is geen verhaal mogelijk.

Artikel 10. - Recht van afkoop.

Wordt de voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten en verkrijgers het recht de afkoop van de delen te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden, die, behoudens minnelijke schikking, zullen warden vastgesteld mits de waarde van de aandelen te bepalen door één of meerdere experten, aan te duiden door de partijen en bij gebrek aan akkoord tussen hen, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied van de maatschappelijke zetel.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging.

De vastgestelde afkoopprijs zal contant moeten betaald warden, behoudens andere overeenkomst.

De in dit geval verkregen aandelen kunnen niet worden overgedragen vóór de prijs volledig betaald is.

Indien de aandelen niet afgekocht zijn door de overige vennoten en/of toegelaten derden binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van prijs en voorwaarden, hebben de overdragers, of, in geval van overlijden van een vennoot zijn erfgenamen of legatarissen, het recht om de ontbinding van de vennootschap te vorderen; dit recht vervalt indien het niet is uitgeoefend binnen de veertig dagen na het verstrijken van de termijn van drie maanden,

Artikel 11, - Register van áandelen.

Een register van aandelen wordt in de zetel van de vennootschap gehouden. Het bevat

10 nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

20 de gedane stortingen;

30 de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De houders van aandelen kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

Artikel 12. - Verbod tot verzegeling - verdeling.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot, mogen onder geen voorwendsel de zegels doen leggen op het bezit van de vennootschap of inventaris eisen, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

Om hun rechten te doen gelden zullen zij zich moeten houden aan de jaarlijkse inventarissen van de vennootschap.

Artikel 13. - Vereniging van alle aandelen in één hand.

De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot, natuurlijke persoon, blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere Besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en iedere volgende Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Indien de vennootschap eenhoofdig geworden is en de enige vennoot een rechtspersoon is, en indien binnen het jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of de vennootschap niet is ontbonden, wordt die enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 14, - Bestuur.

Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, natuurlijke-of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat; zij kan het mandaat ook herroepen en hernieuwen.

Bij de oprichting van de vennootschap werd voor de voor van de vennootschap, tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer Luc Frans Keuleers, wonende te 2590 Berlaar, Melkouwensteenweg 102.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij ontslag of overlijden van de huidige statutaire zaakvoerder zal deze van rechtswege worden opgevolgd door mevrouw Nancy Emma Van den Broeck, voormeld, zoals ook benoemd bij de oprichting van de vennootschap.

Het mandaat van een statutair zaakvoerder kan, anders dan om ernstige redenen, slechts herroepen worden door eenparig besluit van de vennoten, hemzelf inbegrepen indien hij op dat ogenblik vennoot is.

Het overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaam-verklaring, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg; in dat geval worden door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders opnieuw vastge-steld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van hun mandaat bepaald.

Niettegenstaande het bestaan van statutaire zaakvoer-+der(s), kan de algemene vergadering steeds overgaan tot de benoeming van zoveel niet-statutaire zaakvoerders als zij goedvindt.

Artikel 15. - Bevoegdheden van de zaakvoerder,

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelend alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door mandatarissen en afgevaardigden. Dit mandaat of deze afvaardiging moet speciaal en van tijdelijke aard wezen.

Tegenstrijdigheid van belangen

Belangenconflicten tussen de vennootschap en een zaakvoerder zullen geregeld worden overeenkomstig de wet.

Artikel 16. - Bezoldiging van de zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd met ingang van één januari negentienhonderd negenennegentig, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

Artikel 17. - Controle.

In de gevallen door de wet of de algemene vergadering vereist, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen, die benoemd worden door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant

Artikel 18, - Algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering beraad-slaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelan-gen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegenstemden.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt ten minste vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de ven-noten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom ver-zoeken.

Een algemene vergadering waarop alle op te roepen personen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan eveneens geldig beslissen zo al deze personen hun akkoord betuigen met het gebrek aan oproeping en met de agenda. Dit akkoord kan blijken uit een door alle betrokkenen (vennoten, zaakvoerders en in voorkomend geval andere op te roepen personen) genomen beslissing,

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

leder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur, in de maatschappe-'lijke zetel, tenzij de oproepingsberichten een andere plaats aanduiden. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergade-ring op de eerstvolgen-*de werkdag plaats, op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) of de commissaris(sen), zo er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en tevens telkens het belang van de vennootschap het eist.

Zo de vennootschap nog slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die de algemene vergadering zijn toegekend en worden zijn besluiten vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden, zoals voorzien in de wet.

Schriftelijke besluitvorming wordt toegelaten

Artikel 19, - Vertegenwoordiging van een vennoot.

Elke vennoot mag zich doen vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een lasthebber, die zelf vennoot is.

Artikel 20. - Maatschappelijk jaar.

Het maatschappelijk jaar loopt gelijk met het burgerlijk jaar,

r ~

_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21, - Inventaris en jaarrekening.

Na de afsluiting van het boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening opmaken.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vomit een geheel. Zij moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering. De jaarrekening moet door toedoen van de zaakvoerders worden neergelegd bij de Nationale Bank van België. Deze neerlegging geschiedt binnen dertig dagen nadat de jaarrekening is goedgekeurd en ten laatste zeven maanden na de datum van afsluiting van het boekjaar.

Artikel 22. - Winstverdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt genomen ; vijf ten honderd voor de wettelijke reserve tot deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vetmeer-derd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23. - Ontbinding.

De vennootschap wordt niet ontbonden door faillissement, staat van onvermogen of dood van een der vennoten.

De algemene vergadering beslist over de ontbinding op de wijze zoals het door de wet is voorzien.

Zo het netto-actief tengevolge van geleden verliezen nog slechts minder dan de helft bedraagt van het maatschappelijk kapitaal, zijn de zaakvoerders verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen om over de ontbinding van de vennoot-schap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen te beraadslagen overeenkomstig artikel 332 Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal is geslonken, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Zo het netto-actief nog slechts een waarde van minder dan zesduizend tweehonderd euro vertegenwoordigt, kan ieder belangheb-bende de ontbinding van de vennoot-schap voor de rechtbank vorderen, overeenkomstig artikel 333 Wetboek van Vennootschap-pen.

De zaakvoerders kunnen aansprakelijk gesteld worden voor schade geleden door derden, zo de algemene vergadering niet bijeengeroepen wordt overeenkomstig artikel 332 Wetboek van Vennootschap-pen.

Artikel 24. - Vereffening.

Ingeval er voorgesteld wordt de vennootschap te ontbin-den, dienen de bepalingen in acht te worden genomen van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de ven-nootschap vertegenwoordigen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Een vereffenaar treedt pas in functie nadat zijn benoeming overeenkomstig de wet bevestigd is door de bevoegde rechtbank van koophandel,

De vereffenaars zijn bevoegd voor alle verrichtingen vermeld in de wet, met in-begrip van de verrichtingen waarvoor machtiging van de algemene vergadering is ver-eist.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na con-signatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op de-zelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Artikel 25. - Algemene bepalingen,

EENHOOFDIGE VENNOOTSCHAP

Zo de vennootschap slechts één vennoot telt, en zolang er geen tweede vennoot bijkomt, zal de vennootschap onderwor-pen zijn aan alle bepalingen van de éénhoofdige besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid, die van dwingende aard zijn en afwijken van hetgeen in deze statuten is bedongen.

Zo de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit, en dit bij afwijking van hetgeen gezegd wordt in artikel 6 van onderhavige statuten.

Dit alles behoudens andersluidende beslissing van de enige vennoot.

Artikel 26.

Voor alles waarin in huidige statuten niet zou zijn voorzien, zullen partijen zich gedragen overeenkomstig de wet.

.

4

.,

"

Voor-

behouden

aan het Belgisch $taatsbtad

Artikel 27. - Woonstkeuze.

Tot uitvoering dezer statuten kiest ieder vennoot die in het buitenland gedomicili-eerd is, elke zaakvoerder,

directeur en vereffenaar, woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen en betekeningen

hem geldig kunnen worden gedaan."

Zevende besluit : Machten aan de zaakvoerder.

De vergadering beslist cm aan de zaakvoerder alle machten te verlenen om voormelde besluiten uit te

voeren.

Safe Van Biervliet

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte + kopie van de akte en gecoördineerde statuten











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : MEA012092
18/07/2012 : MEA012092
04/07/2011 : MEA012092
15/07/2009 : MEA012092
11/07/2008 : MEA012092
13/07/2007 : MEA012092
11/07/2006 : MEA012092
06/07/2005 : MEA012092
05/07/2004 : MEA012092
15/07/2003 : MEA012092
05/07/2002 : MEA012092
10/07/2001 : MEA012092
02/09/2016 : MEA012092

Coordonnées
VAN DEN BROECK-KEULEERS

Adresse
MELKOUWENSTEENWEG 127 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande