VAN DEN BUYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN BUYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.236.341

Publication

09/04/2014
ÿþ ,~" ttll.~ ») Mari 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i luila u~ii~wiii sin

" 1907 7 6*



Neergelegd ter grFi "3 ,i2n de Rechtbank

van 1tQophanrdel te Antwerpen, op

2 8 MRT 2014

Griffie

Ondernemingsnr :0455.236.341

Benaming (voluit) :VAN dEN BUYS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Molenlei 293 bus 4, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 17 maart 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "VAN dEN BUYS" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2650 Edegem, Molenlei 293 bus 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0455.236.341, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. Omzetting van het maatschappelijk kapitaal in euro

De algemene vergadering beslist het kapitaal voortaan uit te drukken in Euro, zodat het kapitaal thans negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro en eenenzeventig eurocent (49.578,71 EUR) bedraagt. De algemene vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan de genomen besluiten aan te passen na het nemen van het besluit met betrekking tot de kapitaalverhoging.

2. Aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen zoals vooropgesteld in

de agenda.

3. Kapitaalverhoging onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en de Programmawet van 28 juni 2013

a) Vaststelling van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 december 2013 beslist heeft over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van driehonderdvijftienduizend euro (315.000,00 EUR).

De vennoten hebben op voormelde vergadering gehouden op 30 december 2013 verklaard het volledig bedrag van het tussentijds dividend overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Een kopie van de notulen van voormelde vergadering gehouden op 30 december 2013 blijft bewaard in het dossier van de notaris.

b) Verslag van de bedrijfsrevisor

De voorzitter legt het verslag voor dat de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, aangewezen door de vennootschap overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 14 maart 2014 met betrekking tot deze inbreng in natura.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VAN dEN BUYS door middel van het netto verkregen bedrag dat voorkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

L De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen niet het aantal en de nominale waarde of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 283.500,00 EUR bestaat in 11436 aandelen van de vennootschap Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VAN dENBUYS, MET vermelding van een nominale waarde van 24,79 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

De vergadering keurt haar verslag goed.

In een bijzonder verslag legt de zaakvoerder uit waarom de kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap.

c) Verwezenlijking van de kapitaalverhoging in natura

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen niet een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van tweehonderddrieëntachtigduizend vijfhonderd euro (283.500,00 EUR), om het te brengen op driehonderddrieëndertigduizend achtenzeventig euro en eenenzeventig eurocent (333.078,71 EUR).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van elfduizend vierhonderdzesendertig (11.436) aandelen die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde. winst zullen deelnemen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt middels de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap, en dié omstandig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap en die verklaren dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben lastens de vennootschap die omstandig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van driehonderdvijftienduizend euro (315.000,00 EUR) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

hi ruil voor deze inbreng worden aan alle vennoten, die dit aanvaarden, de dertienduizend vierhonderdzesendertig (13.436) nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzonder aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderddrieëntachtigduizend vijfhonderd euro (283.500,00 EUR), aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op driehonderddrieëndertigduizend achtenzeventig euro en eenenzeventig eurocent (333.078,71 EUR), vertegenwoordigd door dertienduizend vierhonderdzesendertig (13.436) aandelen op naam met een nominale waarde van vierentwintig euro en negenenzeventig eurocent (24,79 EUR) per aandeel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

r "

Luik B - vervolg

4. Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming met de genomen eerste en derde beslissing die voorgaan, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderddrieëndertigduizend achtenzeventig euro en eenenzeventig eurocent (333.078,71 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door dertienduizend vierhonderdzesendertig (13.436) aandelen op naam met een nominale waarde van vierentwintig euro en negenenzeventig eurocent (24,79 EUR) per aandeel."

5. Volmacht voor de coördinatie

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen

en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

6. Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Verslag bedrijfsrevisor

Bijzonder verslag zaakvoerder

u - oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2013 : ANT001304
07/09/2012 : ANT001304
21/03/2011 : ANT001304
10/08/2010 : ANT001304
14/08/2009 : ANT001304
18/08/2008 : ANT001304
22/08/2007 : ANT001304
15/02/2007 : ANT001304
07/07/2005 : ANT001304
05/07/2004 : ANT001304
16/07/2003 : ANT001304
11/09/2002 : ANT001304
06/07/2001 : ANT001304
15/07/2000 : ANT001304
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16562-0472-013

Coordonnées
VAN DEN BUYS

Adresse
MOLENLEI 293, BUS 4 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande