VAN DEN KEYBUS JORIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN KEYBUS JORIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.899.387

Publication

13/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-02-2015

Griffie

*15302815*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597899387

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VAN DEN KEYBUS JORIS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Het blijkt uit een akte verleden voor Filip Michoel geassocieerd notaris te Hoogstraten op tien februari tweeduizend vijftien, neergelegd vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

OPRICHTERS

De heer VAN DEN KEYBUS Joris (identiteitskaart nummer: 519-7715940-80 - rijksregister nummer: 82.09.19-231.14), geboren te Zoersel op 19 september 1982, ongehuwd, wonende te 2320 Hoogstraten, Sint Lenaartseweg 39 B.

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "VAN DEN KEYBUS JORIS". ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Sint-Lenaartseweg 39b.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro, en is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst. Op de aandelen wordt ingeschreven door de heer Van Den Keybus Joris, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

Het geld van de stortingen dat in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) beloopt is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE34 7310 3933 5390 bij KBC-Bank, geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- Het ledigen en reinigen van aal-, afval- en bezinkputten, alsmede het inspecteren, ontstoppen en onderhouden van riolen, leidingen en afvoerkanalen.

- Het verhuren, ledigen, reinigen en onderhouden van putten, septische tanks, chemische toiletten en mobiele sanitaire ruimten.

- Het verhuren, ter beschikking stellen, de handel en handelsbemiddeling van en in reinigingsmachines, onderhouds- en reinigingsproducten.

- Installatie, reparatie en onderhoud in gebouwen en andere bouwwerken van loodgieterswerk, sanitaire apparatuur, gasleidingen met aansluitingen, verwarmings-systemen op elektriciteit, gas of stookolieapparatuur, alsook verwarmingsketels, airco-installaties en ventilatie- en klimaatregeling. - Het uitvoeren van totaalprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie, met betrekking tot sanitaire-installaties, loodgieterswerk en verwarmingsinstallaties, airco-installaties, ventilatie- en klimaatregeling.

- Isolatiewerkzaamheden aan gebouwen, zowel thermische isolatie als isolatie tegen geluid en trillingen.

Onderwerp akte :

Sint Lenaartseweg 39 Bus B 2320 Hoogstraten

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

- Het uitvoeren van dakwerken inzake alle mogelijke sanitaire installaties, loodgieterij, gasleidingen met aansluitingen, verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of stookolieapparatuur, alsook verwarmingsketels en leiding voor ventilatie- en klimaatregeling.

- Het uitvoeren van alle mogelijke elektriciteitswerken, elektrotechnische werken en domotica, zowel industrieel als woningbouw als huishoudelijk in de meest ruime zin.

- Groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer, bemiddeling in sanitaire artikelen, materialen voor de installatie van sanitair, loodgieterswerk en verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of stookolieapparatuur, alsook verwarmingsketels en leiding voor ventilatie- en klimaatregeling. - Groot- en kleinhandel in elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties.

- Groot- en kleinhandel in bouwproducten en -materialen, ijzerwaren, gereedschap en toebehoren. - Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

- Overige werkzaamheden en karweiwerken in verband met de afwerking van gebouwen.

- Algemene bouwonderneming en algemene bouwonderneming door middel van coördinatie van onderaannemers.

- De verhuring van materieel en ter beschikking stellen van personeel.

Het opbouwen en beheren van roerend en onroerend vermogen.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels-, nijverheid- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend, zodat de vennootschap eveneens alle handelingen en verhandelingen van welke aard ook zal kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel bijdragen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeen¬geroepen op de eerste maandag van de maand juni.

Indien die dag een zondag of feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle las¬ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de

vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING

Worden benoemd voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerders:

- de heer Van den Keybus Joris, wonende te 2320 Hoogstraten, Sint Lenaartseweg 39B;

- de heer Van den Keybus Karel, wonende te 2320 Hoogstraten, Sint Lenaartseweg 39B.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel veertien van de statuten verte¬genwoordigen zij de vennootschap in en buiten

rechte.

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie

van de Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Accountantskantoor Coertjens & Doms BVBA, P.

Wabbeslaan 13 te 2960 Sint-Lenaarts, met recht van indeplaatsstelling, om voor en in naam van de

vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen: bij de kruispuntbank van ondernemingen voor alle

inschrijvingen wijzigingen en aanpassingen in het register der rechtspersonen, bij de diensten van de

belasting over de toegevoegde waarde en van de sociale bijdragen en bij de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
VAN DEN KEYBUS JORIS

Adresse
SINT LENAARTSEWEG 39, BUS B 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande