VAN DER KUYLEN GUY ARCHITECT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DER KUYLEN GUY ARCHITECT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.417.934

Publication

14/02/2012
ÿþ Matl WOM 11.1

Luik B: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Va behc Ilit111.11111,IJIIII1J11111 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

aan Griffie gl FEB.. 1011

BeIS Staal

~

Ondernemingsnr : 0836.417.934

Benaming

(voluit) : VAN DER KUYLEN GUY ARCHITECT

(verkort)

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : OOSTERVELDLAAN 140 B1, 2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 0410112012. Met eenparigheid van stemmen wordt onderstaand punt aangenomen en goedgekeurd:

Met ingang vanaf heden, in het bijzonder 04/0112012, wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar: Zilverschoon 6 te 2540 HOVE.

Ondertekend,

VAN dËR KUYLEN Guy

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/06/2011
ÿþ Mod 2.1

2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B



Voor behour aan h Belgis Staatst 1111101111111111111111111 ll

*11082430*





Neereeke fsr fr ~e va de Rochead van dooplrainded Antwepee. op

Z o MEI 2011

Griffie

i Ondernemingsnr : e % _ 4-41- 934

Benaming :

(voluit): Van der Kuylen Guy architect

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Oosterveldlaan 140 B1

Onderwerp akte : OPRICHTING

} Uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Caroline De Cort, te Antwerpen-Wilrijk op 10 mei 2011, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "Van der Kuylen Guy architect", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Oosterveldlaan 140 B1 werd opgericht door:

i De Heer VAN DER KUYLEN Guy Luc Jan, architect, geboren te Merksein op 21 november 1969,1

j ongehuwd, wonende te Wilrijk, Oosterveldlaan 140 Bi.

Statuten

`Artikel 1 : Benaming en vorm

11.1 De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Van der Kuylen Guy ` architect".

1.2 De rechtspersoon heeft slechts één benaming. Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde benaming zal gebruikt worden. Van deze benaming zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, j I de afkortingen, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, toegelaten. 11.3 De architect-rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect-1 natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indien de betrokken architect- j

natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt. 1

1.4 De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap en wordt aangevuld met de woorden 'burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een BVBA'. I Artikel 2 : Duur De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

j Artikel 3 : Zetel

i 3.1 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Oosterveldlaan 140 Bi. j De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van

Architecten. 1

13.2 De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een I ander adres binnen hetzelfde taalgebied. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van 1

j de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad r waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen i tot het Belgisch Staatsblad.

3.3 De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde j van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt, evenals aan de provinciale Raad van' de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel 4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect; in de meest brede zin, ondermeer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, Î stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, 3 bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving,1 veiligheidscoórdinatie, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, I expertises, evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I voor- Luik B - vervolg

' bey toud"..n aan het ~Bélgí--s~ j houden. I - de activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten I die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar l zijn. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile niet commerciële wijze die ij het best geschikt acht en hierbij alle financiële: handelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of gereglementeerde beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke rechten, gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen. De financiële, roerende en onroerende verrichtingen dienen steeds te gebeuren j volgens het beheer van een goede huisvader en moeten het doel van de vennootschap, zijnde hetl verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en I moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn. Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm I en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van uitsluitend professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of van deze I derde niet onverenigbaar is met het architectenberoep. I Op het gebied van opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de I Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alle uit te voeren door de °}} ! daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te I ! oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of een lijst van I stagiairs. I Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in I lovereenstemming met en naleving van de wet van 20 februari 1939, de wet van 26 juni 1963, het 1 Reglement van beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot ! de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

Staatsblad B. KAPITAAL EN VENNOTEN

l Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). j Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder I nominale waarde. Het kapitaal is volgestort in speciën ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

I D. BESTUUR EN VERTEGENWOORDINGING

Artikel 11 : Bestuursorgaan

111.1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die ! I gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de I ! tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam ! en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars... 11.2 Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met É zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, ! uitoefent.

11.3 Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van j Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal !onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en -zo nodig- I in vervanging te voorzien.

Artikel 12 : Bevoegdheden

12.1 Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. 12.2 Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. 12.3 Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect. Artikel 13 : Vertggnwoordig in Q





















voor- Luik B - vervolg

brAtoud'n 1 Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en !ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor 1 rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

aan het 113.2 Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de 1 hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

~i lgrsc íF 13.3 Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes (6) maanden om !zich in regel te stellen.

Staatsblad De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan i I regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor i eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn Î ! en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden I gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of ! tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-1 i rechtspersoon in de zin van arlikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

113.4 Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap! niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. Door het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-i rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van dei t titel en van het beroep van architect is te aanzien.

i Artikel 15 : Algemene vergaderins

115.1 De jaarvergadering zal gehouden worden telkens op de eerste vrijdag van de maand juni om 12 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende iwerkdag plaats eveneens om 12 uur.

115-2 De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

1 15.3 Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur ! Ivan hun mandaat. 115.4 Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling terzake is alleen de algemene vergadering bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

115.5 Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering !kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep 'van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven r worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

F. BOEKJAAR. JAARREKENING. JAARVERSLAG. RESERVES EN WINSTVERDELING

Artikel 16 : Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag j

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris op, alsmede de jaarrekening ! bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig_ ondertekend door een !





















hoor-hihOU an Luik B - vervolg

' aan het Prear Staatsblad

zaakvoerder. 1

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het É Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

i Artikel 17 : Reserves - winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de I vorming van de wettelijke reserve. 1 Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

10p voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

i saldo van de nettowinst.

I Artikel 21 : Vereffening

121.1 Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen, dan wordt/worden de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is / zijn beschouwd ais vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) treedt / treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is

Î overgegaan tot de bevestiging van zijn /hun benoeming.

121.2 Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen

jen die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld

worden als vereffenaar van de vennootschap.

21.3 De vereffening kan pas afgestoten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan

wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen

aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige ..

aansprakelijkheid van de vennootschap.

Slot- en overgangsbepalingen

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen

rechtspersoonlijkheid krijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

l oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68

van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

E Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen voor onbeperkte duur tot eerste, niet-statutaire,

I zaakvoerder: de heer Van der Kuylen Guy, voornoemd, te rekenen vanaf heden.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleenhandelend de vennootschap te verbinden.

1 Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De

j voornoemde zaakvoerder, alhier aanwezig, verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

1 Hij verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit mandaat verzet.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder(s) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de I vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen, overneemt. j

In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vbbr de ondertekening van de

oprichtingsakte. j

1 De comparant verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

j Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

j vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2011. Deze overneming zal maar

j effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen,

aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden j

bekrachtigd.

Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de j eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrij- j



































 e, voor- Luik B - vervolg

' k:~ibüd3~n aan het r SëTgiscf Staatsblad

ging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde haar aansprakelijkheid te

beperken. f

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 311 december.,2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Bijzondere volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht met recht van in de plaatstelling, aan 1 Boekhoudkantoor Andries-Saman CVBA met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Boomsesteenweg 225, om als bijzondere lasthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank j van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket' om aldaar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de I diensten van de B.T.W.

Commissaris

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichter, dat de vennootschap voor het I eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. j Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd.

1 Voor ontledend uittreksel samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

{ Geassocieerd Notaris Caroline De Cort

































06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0352-014

Coordonnées
VAN DER KUYLEN GUY ARCHITECT

Adresse
ZILVERSCHOON 6 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande