VAN DER MAST & VERAART & C°

Divers


Dénomination : VAN DER MAST & VERAART & C°
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 818.571.419

Publication

09/01/2012
ÿþ~

Mod 'Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*i zoosi~ek

femme* ter vaR de RQritW n~ iCooplelrnee º%a Antwerpen, op

2 7 DEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0818571419

Benaming

(witrit) : Van der Mast, Veraart & CO

(verkort):

Rechtsvoren : Vennootschap onder firma

Zetel : Stationsstraat 165 bus E2 te 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering, gehouden op 17 november 2011 beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Stationsstraat 165 bus E2 te 2910 Essen, naar Kapellensteenweg 56 bus 1 te2920 Kalmthout en dit vanaf heden.

Gertjan Van der Mast

Vennoot-zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/02/2011
ÿþMO 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehoud aan he Belgisc Staats bi

neergelegd ter griffie von de eerhlbank leekhardel te 4nitverpen, oa

tr.u. L011

Griffie

Ondernemingsnr : 0818571419

Benaming

(voluit) : Van der Mast, Veraart & C°

Rechtsvorm : Venootschap onder Firma

Zetel : Steenpaal 33, 2914 Essen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel + aanstelling technisch directeur

be algemen vergadering van 6 januari 2011, beslist met eenparigheid van stemmen om

1. de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Steenpaal 33 te 2910 Essen, naar Stationstraat 165 bus E2': te Essen.

2. Dhr, Arminius Veraart vanaf heden te belasten met de technische leiding van de vennootschap

Gertjan Van der Mast

Vennoot-zaakvoerder

1111

w11030337"

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2015
ÿþMod Won! 11,1

Î-9l ¬ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte__

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 JUUU 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

r

A 111813111 iu

Ondernemingsnr : 0818.571.419

Benaming

(voluit) : VAN DER MAST & VERAART & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KAPELLENSTEENWEG 56 BUS 1 - 2920 KALMTHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP ADRESWIJZIGING

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 24 JUNI 2015 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, DE VERGADERING BESLIST MET EENPARGIGHEID VAN STEMMEN HET VOLGENDE:

DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP WORDT OVERGEBRACHT NAAR BRIELEKE 20 TE 2160 WOMMELGEM

DE STATUTENWIJZIGING OMVAT O.A. NAAMSWIJZIGING, WIJZING VAN HET DOEL EN EEN HERORDENING. DE HIERNA VOLGENDE TEKST VERVANGT DAN OOK DE BESTAANDE STATUTEN EN LUIDT ALS VOLGT:

ARTIKEL 1

DE NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP LUIDT "STYRKA" EN HEEFT DE VORM VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA.

ARTIKEL 2

DE ZAAKVOERDER IS GEMACHTIGD BESTUURSZETELS, BIJHUIZEN, AGENTSCHAPPEN, ZOWEL IN BELGIË ALS IN HET BUITENLAND OP TE RICHTEN OF TE VERPLAATSEN,

ARTIKEL 3

DE VENNOOTSCHAP HEEFT TOT DOEL

-PIPING DESIGN, TECHNISCH TEKENEN, ONTWERP VAN TECHNOLOGISCEH INTALLATIES,

UITWERKING EN BEGELEIDING VAN TECHNOLOGISCHE PROJECTEN;

-TUINONDERHOUD, BEPLANTINGSWERKEN EN TUINAANLEG, WAARONDER: AANPLANTEN, VOORBEREIDING ONDERGROND, RUIMEN VAN AFVAL, SNOEIEN, BOOMVERZORGING, AANLEG VAN TUINPADEN EN TERRASSEN, HET PLAATSEN VAN ALLERLEI OMHEINIGEN;

-REINIGING VAN GEBOUWEN EN INDUSTRIËLE REINIGING, WAARONDER REINIGING VAN ZONNEPANELEN;

DE VENNOOTSCHAP KAN ALLE RECHTSHANDELINGEN EN DADEN STELLEN IN RECHTSTREEKS OF ON-RECHTSTREEKS VERBAND MET HAAR MAATSCHAPPELIJK DOEL, ZIJ KAN DIT DOEN IN BELGIË EN 1N HET BUITENLAND, EN VOOR EIGEN REKENING EN VOOR REKENING VAN DERDEN.

ACTIVITEITEN WAARVOOR DE VENNOOTSCHAP NIET ZELF OVER DE NODIGE VEREISTE ACTIVITEITSATTES-'TEN ZOU BESCHIKKEN, ZULLEN IN ONDERAANNEMING WORDEN UITGEGEVEN

DAARTOE KAN DE VENNOOTSCHAP SAMENWERKEN MET, OP GELIJK WELKE WIJZE -RECHTSTREEKS OF ZIJDELINGS -- DEELNEMEN AAN OF BELANGEN NEMEN IN ONDERNEMINGEN VAN ALLERLEI AARD. ZIJ KAN ALLE VERBINTENISSEN AANGAAN, KREDIETEN EN LENINGEN AANGAAN OF TOESTAAN, EN ZE KAN ZICH VOOR DERDEN BORGSTELLEN, ONDER MEER DOOR HAAR GOEDEREN IN HYPOTHEEK OF IN PAND TE GEVEN, INCLUSIEF DE EIGEN HANDELSZAAK.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

KORTOM, ZIJ MAG ALLES DOEN WAT VERBAND HOUDT MET BOVENGENOEMD DOEL, OF WAT VAN AARD IS DE VERWEZENLIJKING ERVAN TE BEVORDEREN.

ARTIKEL 4

DE VENNOOTSCHAP WORDT AANGEGAAN VOOR ONBEPAALDE DUUR.

ARTIKEL 5

HET KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP, VERTEGENWOORDIGD DOOR 100 GEWONE AANDELEN, BEDRAAGT 100 EUR EN WERD BIJ OPRICHTING VOLLEDIG VOLSTORT OP REKENING VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL 6

VOOR IEDERE VENNOOT MAG EEN REKENING-COURANT GEOPEND WORDEN WAARIN ALLE SOMMEN DIE TER BESCHIKKING VAN DE VENNOOTSCHAP GESTELD ZIJN, GEBRACHT WORDEN. ZIJ ZULLEN RECHT GEVEN OP EEN INTREST BEREKEND TEGEN MARKTRENTE, JAARLIJKS BETAALBAAR.

WANNEER DE BEHOEFTEN VAN DE VENNOOTSCHAP EEN STORTING OP DEZE REKENING-GOURANT NODIG MAKEN, ZAL DEZE STORTING DOOR IEDERE VENNOOT BIJ GELIJKE DELEN GEDAAN WORDEN, TEN-'ZIJ ER ANDERS OVER BESLIST WORDT. DE TERUGTREKKING VAN DE GEDEPONEERDE FONDSEN KAN ENKEL IN GEMEEN OVERLEG GEBEUREN.

ARTIKEL 7

BUITEN DE TOESTEMMING VAN ALLE MEDEVENNOTEN MOGEN DE VENNOTEN HUN RECHTEN IN DE VENNOOTSCHAP NIET OVERDRAGEN, NOCH OPDRACHT GEVEN AAN EEN DERDE OM HEN IN DE VENNOOTSCHAP TE VERTEGENWOORDIGEN.

ARTIKEL 8

HET BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP WORDT TOEVERTROUWD AAN ÉÉN OF MEERDERE ZAAKVOERDERS DIE ELK AFZONDERLIJK IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP ALLE HANDELINGEN MOGEN STELLEN DIE NUTTIG ZIJN VOOR DE VERWE-'ZENLIJKING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL. WORDT TOT ZAAKVOERDER BENOEMD VOOR DE DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP: DE HEER GERTJAN VAN DER MAST. HET MANDAAT IS IN PRINCIPE ONBEZOLDIGD, BEHOUDENS ANDERSLUIDENDE BESLISSING VAN EEN ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 9

DE VENNOTEN ZULLEN AL HUN ZORGEN AAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZAKEN BESTEDEN. ZOLANG DE VENNOOTSCHAP DUURT, ZULLEN ZIJ ZICH ONTHOUDEN VAN ELKE RECHTSTREEKSE OF ONRECHTSTREEKSE DEELNEMING AAN ENIGE HANDELS- OF NIJVERHEIDSONDERNEMING VAN DEZELF-iDE OF EEN ANDERE AARD, TENZIJ IN GEMEEN OVERLEG MET AL DE VENNOTEN EN MITS SCHRIFTELIJKE TOELATING.

ARTIKEL 10

IEDER JAAR OP 31 DECEMBER ZULLEN EEN IN-+VENTARIS EN EEN JAARREKENING WORDEN OPGEMAAKT. DE STUKKEN DIENAANGAANDE ZULLEN VOOR GOEDKEURING GETEKEND WORDEN DOOR IEDERE VENNOOT.

ARTIKEL 11

DE ZUIVERE WINST BLIJKT UIT DE BALANS NA AFTREK VAN DE ALGEMENE ONKOSTEN EN VAN DE AFSCHRIJVINGEN, WAAROVER DE VENNOTEN BIJ EENVOUDIGE MEERDERHEID KUNNEN BESLISSEN,

DE VENNOTEN MOGEN BIJ EENVOUDIGE MEERDERHEID VAN STEMMEN BESLISSEN EEN RESERVE-'FONDS TE VORMEN, GEHEEL OF GEDEELTELIJK VOORAFGENOMEN OP DE WINSTEN. ZIJ ZULLEN EVENEENS, BIJ EENVOUDIGE MEERDERHEID VAN STEMMEN, MOGEN BESLISSEN DAT DE GERESERVEERDE WINST UIT DE VORIGE JAREN GEHEEL OF GEDEELTELIJK ZAL WORDEN UITGEDEELD.

ARTIKEL 12

HET BOEKJAAR LOOPT VAN 1 JANUARI TOT 31 DECEMBER VAN IEDER JAAR.

7

J

l e

r 'e Voor-

t behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 13

DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING WORDT GEHOUDEN OP DE EERSTE DINSDAG VAN JUNI OM 18.00 OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP. IS DEZE DAG EEN WETTELIJKE FEESTDAG, HEEFT DE VERGADERING PLAATS DE EERSTVOLGENDE WERKDAG,

DE VERGADERING ZAL WORDEN VOORGEZETEN DOOR DE HEER VAN DER MAST GERTJAN OF, IN ZIJN AFWEZIG-+HEID, DOOR DE OUDSTE VAN DE AANWEZIGE VENNOTEN. ZIJ ZAL GEHOUDEN WORDEN OP DE MAAT-'SCHAPPELIJKE ZETEL OF IN ELKE ANDERE PLAATS VERMELD IN DE OPROEPING,

IEDERE VENNOOT HEEFT RECHT OP EEN STEM, MAAR IN GEVAL VAN STAKING VAN STEMMEN, IS DIE VAN DE VOORZITTER BESLISSEND.

OM GELDIG TE BERAADSLAGEN EN TE BESLUITEN, MOET DE MEERDERHEID VAN DE VENNOTEN OP DE VERGADERING AANWEZIG ZIJN OF GELDIG VERTEGENWOORDIGD ZIJN. BEHOUDENS AFWIJKENDE BEPALINGEN IN HUIDIGE STATUTEN, WORDEN DE BESLUITEN GENOMEN BIJ EENVOUDIGE MEERDER-iHEID VAN DE STEMMEN. WANNEER OP DE EERSTE VERGADERING DE MEERDERHEID VAN DE VENNOTEN NIET AANWEZIG IS, ZAL DE TWEEDE VERGADERING OVER DEZELFDE AGENDA REGELMATIG MOGEN BERAADSLAGEN EN BESLUITEN WELK OOK HET AANTAL AANWEZIGE VENNOTEN IS.

DE VENNOTEN MOGEN ZICH OP DE ALGEMENE VERGADERING LATEN VERTEGENWOORDIGEN DOOR EEN MEDEVENNOOT OF DOOR EEN ACCOUNTANT INGESCHREVEN OP DE LIJST VAN EXTERNE ACCOUNTANTS; GEEN ENKELE VENNOOT MAG ECHTER DRAGER ZIJN VAN MEER DAN ÉÉN MAN-OAAT.

IEDERE VENNOOT HEEFT DAARENBOVEN TEN ALLEN TIJDE HET RECHT DE VERGADERING VAN VENNOTEN BIJEEN TE ROEPEN. DAARTOE MOET HIJ AL ZIJN MEDEVENNOTEN UITNODIGEN PER AANGETEKENDE BRIEF DIE HIJ TEN LAATSTE ACHT DAGEN VÓÓR DE VERGADERING IN DE POST AFGEGEVEN MOET HEBBEN. DEZE BRIEF MOET DE DAGORDE VERMELDEN.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 14

INGEVAL EEN VENNOOT WENST UIT TE TREDEN BRENGT HIJ HIERVAN ZIJN MEDEVENNOTEN SCHRIFTELIJK EN AANGETEKEND IN KENNIS. DE MEDEVENNOTEN ZULLEN DE DELEN VAN DE UITTREDENDE VENNOOT OVERNEMEN TEGEN DE WERKELIJKE WAARDE OP DE DAG VAN DE OVERDRACHT. BIJ GEBREK AAN OVEREENSTEMMING TUSSEN DE PARTIJEN ZAL DE WERKELIJKE WAARDE WORDEN VASTGESTELD DOOR TWEE DESKUNDIGEN, WAARVAN ÉÉN DOOR ELK DER PARTIJEN TE BENOEMEN. DEZE DESKUNDIGEN ZULLEN REKENING HOUDEN MET ALLE GEGEVENS DIE DE WAARDE VAN DE AANDELEN KUNNEN BEÏNVLOEDEN. OVER MENINGSVERSCHILLEN TUSSEN DEZE TWEE DESKUNDIGEN ZAL WORDEN BESLIST DOOR EEN DERDE DESKUNDIGE DIE, OP HUN VERZOEK OF OP VERZOEK VAN ÉÉN DER PARTIJEN ZAL WORDEN AANGEWEZEN DOOR DE VOORZITTER VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL VAN DE PLAATS WAAR DE VENNOOTSCHAP IS GEVESTIGD,

TEGEN DE BESLISSING VAN DE DERDE DESKUNDIGE STAAT GEEN RECHTSMIDDEL OPEN.

DE AFKOOP EN DE BETALING VAN DE DELEN ZAL IN ELK GEVAL TOT STAND MOETEN KOMEN BINNEN ZES MAANDEN NA DE DAG WAAROP DE WAARDE DEFINITIEF ZAL ZIJN VASTGESTELD.

EEN VENNOOT KAN ZIJN DEEL NIET AFSTAAN AAN DERDEN, NOCH ZICH VERENIGEN MET EEN DERDE PERSOON MET BETREKKING TOT ZIJN DEEL, ZONDER DE UITDRUKKELIJKE EN GESCHREVEN TOESTEMMING VAN AL ZIJN MEDEVENNOTEN.

EEN NIEUWE BEHERENDE VENNOOT KAN SLECHTS TOETREDEN TOT DE VENNOOTSCHAP MITS TOESTEMMING VAN IEDERE VENNOOT EN MITS INBRENG VAN ROEREND OF ONROEREND GOED EN/OF KAPITAAL WAARVAN DE WAARDE BEPAALD ZAL WORDEN ZODANIG DAT DE INTERNE DOOR DE BESTAANDE VENNOTEN INGENOMEN VERHOUDINGEN ONGEWIJZIGD BLIJVEN.

ARTIKEL 15

DE VENNOOTSCHAP WORDT NIET ONTBONDEN DOOR HET OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT. DE VERGADERING VAN VENNOTEN VOORZIET IN ZIJN VERVANGING. DE ERFGENAMEN EN RECHTHEBBENDEN VAN DE BEHERENDE VENNOOT WORDEN INDIEN ZIJ DIT WENSEN VENNOTEN. ZIJ KUNNEN GEEN DADEN VAN BEHEER STELLEN, ZELFS NIET KRACHTENS EEN VOLMACHT.

VAN DER MAST GERTJAN ZAAKVOERDER



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN DER MAST & VERAART & C°

Adresse
Zetel : KAPELLENSTEENWEG 56 BUS 1 - 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande