VAN DRUNEN MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DRUNEN MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.596.919

Publication

16/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-04-2015

Griffie

*15306546*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628596919

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VAN DRUNEN MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 14 april 2015, eerstdaags te registreren, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Drunen Fashion Group (ondernemingsnummer: 0599.958.064) met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Botermelkbaan 65, een vennootschap heeft opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: VAN DRUNEN MANAGEMENT (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Botermelkbaan 65 te 2900 Schoten

4. identiteit oprichter: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volstort door inbreng in geld tot beloop van twee/derde (2/3) of in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-).

6. samenstelling: honderd zesentachig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (1/186e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder

kalenderjaar. (artikel 18). Het eerste boekjaar loopt van 14 april 2015 en eindigt op 31 december 2015 (overgangsbepaling).

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

9. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer vAN DRUNEN Marco Johannes Theodorus Elias, wonende te 2900 Schoten, Botermelkbaan 65 voor onbepaalde duur. Wordt bovendien reeds aangeduid als opvolgend zaakvoerder, wier mandaat van rechtswege in werking treedt zodra de enige zaakvoerder van de vennootschap niet meer in staat zou zijn mandaat van zaakvoerder waar te nemen: de besloten vennootschap FACILITAS FAMILY OFFICE thans gevestigd te 5103 AA DONGEN (Nederland). Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe

Onderwerp akte :

Botermelkbaan 65 2900 Schoten

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

vertegenwoordiging. De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel (zowel in binnen- als buitenland):

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica. Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen.

Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdeling, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden. (artikel 3)

12. Jaarvergadering: de eerste maandag van juni om twintig uur (20 uur) van ieder jaar, is deze dag een feestdag, dan wordt deze algemene vergadering of jaarvergadering de eerstvolgende

werkdag gehouden op zelfde uur. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. (artikel 13). De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. (artikel 14). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien (juni 2016) (overgangsbepaling).

Overname van verbintenissen: Comparante verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft,

te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel Notaris Hans De Decker

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 24.10.2016 16661-0367-008

Coordonnées
VAN DRUNEN MANAGEMENT

Adresse
BOTERMELKBAAN 65 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande