VAN DYCK AGNES

Divers


Dénomination : VAN DYCK AGNES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 877.674.806

Publication

18/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

1n rie bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dé tggelegd tel griffie van de

0 6 MEI 2015

ANTVMPr7i\ a,iutu7.g TURNHOUT

D® Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0877.674.806

Benaming

(voluit) : VAN DYCK AGNES

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Witte Keiweg 5 - 2330 Merksplas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging - herformulering statuten Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 januari 2015

EERSTE BESLUIT:

De MAATSCHAP VERME1REN WILLY EN BEN doet een inbreng in natura in de vennootschap van roerende goederen met een waarde van driehonderddertigduizend achthonderdnegentig euro (¬ 330.890,00), en een quasi- inbreng tegenover de rekening courant met een waarde van driehonderddertigduizend achthonderdvierenzeventig euro (¬ 330,874,-). De totale waarde van de inbreng bedraagt zeshonderd eenenzestigduizend zevenhonderdvierenzestig euro (¬ 661.764,-).

De vergadering aanvaardt dit voorstel tot inbreng in de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de beherende vennoot en van, de accountant-belastingconsulent.

Iedere vennoot verklaart vooraf een exemplaar van voormelde verslagen te hebben ontvangen.

Het verslag van de accountant-belastingconsulent, handelend over de hierna beschreven inbreng in natura, en de toegepaste methoden van waardering besluit als volgt:

CVBA DLV Accountants Oost, kantoorhoudende te 2380 Ravels, Grote Baan 201, vertegenwoordigd door, de heer PORTO  CARRERO Jos, aangewezen door de gedelegeerd bestuurder, heeft het voorgeschreven verslag opgemaakt, dat het besluit luidt als volgt:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging en quasi- inbreng tegenover rekening courant, bestaat uit: roerende goederen met een waarde ten belope van zeshonder eenenzestigduiznd zevenhondervierenzestig, euro (¬ 661,764,-),

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)De beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

c)Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarde bepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de fractiewaarde van de uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

DERDE BESLUIT:

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderddertigduizend achthonderdnegentig euro (¬ 330.890,-) om het te brengen van zevenduizend euro (¬ 7.000,-) op driehonderdzevenendertigduizend achthonderdnegentig euro (¬ 337.890,-) door uitgifte van vierduizend zevenhonderdzevenentwintig (4.727) nieuwe aandelen met een nominale waarde van zeventig euro (¬ 70,-), van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

De kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door een inbreng in natura door de MAATSCHAP VERME1REN WILLY EN BEN, voornoemd.

15070

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.,,e)º% ij.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT:

zijn hier tussengekomen:

Mevrouw VAN DYCK Agnes, de heer VERMEIREN Willy en de heer VERMEIREN Ben, allen voornoemd, die, na kennis te hebben genomen van voorgaande, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap.

Vervolgens verklaren de inbrengers, voormeld, inbreng te doen van voornoemde inbreng in natura.

Voorwaarden van de inbreng:-

De inbrengers verklaren rechtmatig eigenaar te zijn van het door hen ingebrachte. De vennootschap krijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de inbreng in natura.

Op voorgestelde kapitaalverhoging wordt ingeschreven als volgt:

Door de MAATSCHAP VERMEIREN WILLY EN BEN, voornoemd, een inbreng in natura bestaande uit roerende goederen met een totale waarde van driehonderddertigduizend achthonderdnegentig euro (¬ 330.890,-). en een quasi- inbreng tegenover rekening courant met een waarde van driehonderddertigduizend achthonderdvierenzeventig euro (¬ 330.874,-).

Als tegenprestatie verstrekte vergoedingen;

Voor gezegde inbreng in natura worden aan' de heer VERMEIREN Ben voornoemd, vierduizend zevenhonderdzevenentwintig aandelen (4.727) toegekend van hetzelfde type als de heden bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf heden. Voor gezegde quasi- inbreng ten opzichte van de rekening courant worden geen aandelen uitgegeven.

De aandelenverhouding in de vennootschap is nu als volgt:

t. Mevrouw VAN DYCK Agnes, wonende te 2330 Merksplas, Witte Keiweg 5, houdster van vijftig (50)

aandelen;

2. De heer VERMEIREN Willy, wonende te 2330 Merksplas, Witte Keiweg 5, houder van vijftig (50) aandelen;

3. De heer VERMEIREN Ben, wonende te 2330 Merksplas, Witte Keiweg 5, houder van vierduizend

zevenhonderdzevenentwintig (4.727) aandelen;

Totaal: vierduizend achthonderdzevenentwintig (4827) aandelen.

VIJFDE BESLUIT:

Met ingang van heden, één januari tweeduizend vijftien, wordt met eenparigheid van stemmen de heer

VERMEIREN Ben, voornoemd, aanvaard als nieuwe vennoot.

ZESDE BESLUIT:

Met ingang van heden, één januari tweeduizend vijftien, wordt tot nieuwe beherende vennoten voor de duur van de vennootschap benoemd en aanvaard de heer VERMEIREN Ben en de heer VERMEIREN Willy, beide voornoemd. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is hun mandaat onbezoldigd.

ZEVENDE BESLUIT:

Met ingang van heden, één januari tweeduizend vijftien, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen het ontslag als beherend vennoot te aanvaarden van mevrouw VAN DYCK Agnes, voornoemd. Zij wordt tot nieuwe stille vennoten voor de duur van de vennootschap benoemd en aanvaard.

ACHTSTE BESLUIT:

De statuten worden herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissingen en aan de bepalingen

van het Wetboek van Vennootschappen.

Vermeiren Willy, Vermeiren Ben,

Beherend vennoot Beherend vennoot

Tesamen hiermee neergelegd: notulen BAV - statutenwijziging

Coordonnées
VAN DYCK AGNES

Adresse
WITTE-KEIWEG 5 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande