VAN GANSEWINKEL ENVIRONMENTAL SERVICES BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN GANSEWINKEL ENVIRONMENTAL SERVICES BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.924.343

Publication

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 21.06.2012 12202-0251-043
04/06/2012
ÿþmod 11.1

511M11121 1111

Vo beho aan Belg Staat IIA

; In de bijlagen bij het Belgis

na neerlegging ter griffie v " n

41t- - _ heke d te maken kopie

RGELEGD

RECHTBANK VA

2 3 MEI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Do griffior

Griffie

nnexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0434.924.343

Benaming (voluit) : Van Gansewinkel Environmental Services Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte :ONTBINDING INGEVOLGE FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders

opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op zevenentwintig april tweeduizend en twaalf dat

onder meer volgende beslissingen genomen werden:

VASTSTELLING VAN DE FUSIEFORMALITEITEN.

De voorzitter verklaart:

Fusievoorstel: .

Op dertien maart tweeduizend en twaalf werd een fusievoorstel opgemaakt door de raad van bestuur van onderhavige vennootschap in het kader van een fusie door overneming overeenkomstig artikel 671 van het wetboek van vennootschappen. Het voorstel werd overeenkomstig de wettelijke bepalingen neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Turnhout op zestien maart tweeduizend en twaalf, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering en bekendgemaakt per "mededeling" in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig maart tweeduizend en twaalf onder nummer 12064471.

Fusieverslag door de raad van bestuur:

De raad van bestuur van onderhavige vennootschap heeft op datum van dertien maart tweeduizend,

en twaalf een omstandig schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld, waarin de gegevens',

voorkomen waarvan sprake in artikel 694 van het wetboek van vennootschappen. "

Fusieverslag door de commissaris-revisor:

BVBA KPMG & Partners, Bourgetlaan 40 te 1130 Haren, vertegenwoordigd door de heer Luc VLeck heeft als commissaris-revisor een omstandig schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld op'. datum van 24 april 2012 waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 695 van het wetboek van vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag luiden als volgt:

"6. Besluit

W i} hebben het fusievoorstel door opslorping opgesteld door de bestuursorganen van Van Gansewinkel NV en Van Gansewinkel Environmental Services Belgium NV onderzocht, dat betrekking heeft op de fusie door opslorping van Van Gansewinkel Environmental Services Belgium;' NV door Van Gansewinkel NV. Deze verrichting is bedoeld boekhoudkundig in werking te treden op, i 1 januari 2012 om 0.00 uur. De verrichting wordt gerealiseerd volgens een ruilverhouding waarbij 1; aandeel van Van Gansewinkel NV wordt toegekend voor 256,90 aandelen van Van Gansewinkel;; Environmental Services Belgium NV. De vooropgestelde fusie wordt vergoed door de uitgifte van;; 5.263 nieuwe gewone aandelen van Van Gansewinkel NV, tijdens de Algemene Vergadering die;; beslist over de fusie.

De betrokken vennootschappen werden op identieke wijze gewaardeerd en meer bepaald op basis;; van de waarde van het netto actief voortvloeiend uit de jaarrekening per 31 december 2011, niet; gecorrigeerd met latente min- of meerwaardes. Deze methode heeft geleid tot een waarde van resp.,= 60,454.745 EUR voor Van Gansewinkel NV en 24.732.215 EUR voor Van Gansewinkel Environmental Services Belgium NV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ti

Voor-

behouden 'an`hete` Belgisch

Staatsblad

De ruilverhouding kwam tot stand door de verhouding van de waarde van een aandeel van elk der vennootschappen, zijnde 4.698,80 EUR voor Van Gansewinkel NV en 18,29 EUR voor Van Gansewinkel Environmental Services Belgium NV,

Als besluit van de door ons uitgevoerde controlewerkzaamheden, in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder deze met betrekking tot de controle van de fusie en splitsing van handelsvennootschappen, zijn wij van mening dat het gebruik van de waarde van het netto actief aanvaardbaar is voor de bepaling van de ruilverhouding, gezien het gemeenschappelijke belang van de aandeelhouders van beide vennootschappen, en dat de ruilverhouding die hieruit voortvloeit redelijk en gepast is in dit verband.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van art. 695 van het Wetboek van Vennootschappen en uitsluitend bestemd is voor de aandeelhouders/medewerkers van de betrokken vennootschappen en enkel in het kader van de vooropgestelde fusie, zoals hierboven beschreven, en mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Brussel, 24 april 2012

KPMG & Partners

vertegenwoordigd door

Luc VLeck

Bedrijfsrevisor"

Informatieverstrekking aandeelhouders:

Een afschrift van het fusievoorstel en de fusieverslagen werden uiterlijk één maand op voorhand aan de aandeelhouders toegezonden.

Alle vereiste stukken, voorgeschreven door artikel 697 paragraaf 2 van het wetboek van vennootschappen werden in de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten gedurende één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen,

Belangriike wilzigingen in actief en passief:

- de raad van bestuur van onderhavige vennootschap heeft zich ervan vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

- de raad van bestuur van de overnemende naamloze vennootschap "Van Gansewinkel" heeft de raad van bestuur van onderhavige vennootschap ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap "Van Gansewinkel" sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en heden, BERAADSLAGINGEN EN BESLISSINGEN.

TOELICHTING BIJ EN ONDERZOEK VAN HET FUSIEVOORSTEL, DE FUSIEVERSLAG EN OVERIGE VERSLAGEN.

De vergadering der aandeelhouders ontslaat de voorzitter van voorlezing van de fusievoorstellen en de fusieverslagen.

De voorzitter licht het fusievoorstel en de fusieverslagen waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden verkrijgen toe.

De aandeelhouders onderzoeken gemelde stukken.

De vergadering der aandeelhouders verklaart dat deze fusie van essentieel belang is inzake:

- een flinke efficiencyverbetering;

- een kostenbesparing in de directe en indirecte sfeer.

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING MET HET OOG OP DE FUSIE DOOR OVERNEMING. Vervolgens beslist de vergadering der aandeelhouders de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de fusie door overneming van de naamloze vennootschap 'Van Gansewinkel Environmental Services Belgium" dcor de naamloze vennootschap "Van Gansewinkel", overeenkomstig artikel 671 van het wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg zal het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de naamloze vennootschap "Van Gansewinkel Environmental Services Belgium" voor het geheel en onder algemene titel overgaan naar de naamloze vennootschap "Van Gansewinkel" met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0437.748.330.

Alle rechten, plichten en verbintenissen vanaf één januari tweeduizend en twaalf worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

In het vermogen van "Van Gansewinkel Environmental Services Belgium" zijn verscheidene onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten begrepen. Deze worden gedetailleerd vermeld in de fusieakte van de overnemende naamloze vennootschap Van Gansewinkel nog te verlijden voor notaris Dirk Seresia te Overpeit op heden na deze.

UITREIKING AANDELEN - RUILVERHOUDING.



Bijlagen bij liée BeigisèTb Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behouden áan-het" Belgisch

Staatsblad



Er zullen aan de naamloze vennootschap "Van Gansewinkel België" aandeelhouder van alle aandelen in de naamloze vennootschap "Van Gansewinkel Environmental Services Belgium", vijfduizend tweehonderd drieënzestig (5.263) nieuwe aandelen in de overnemende naamloze vennootschap "Van Gansewinkel" uitgereikt worden tegen inlevering van haar één miljoen driehonderdtweeënvijftigduizend vijfenveertig (1.352.045) aandelen van de naamloze vennootschap "Van Gansewinkel Environmental Services Belgium" overgenomen vennootschap.

De kosten van deze verrichtingen zijn ten laste van de overnemende naamloze vennootschap "Van Gansewinkel", overeenkomstig artikel 703 van het wetboek van vennootschappen.

BERAADSLAGING BETREFFENDE DE KWIJTING AAN DE BESTUURDERS EN COMMISSARISREVISOR.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening na de verwezenlijking van de fusie (één januari tweeduizend en twaalf tot éénendertig december tweeduizend en twaalf), kwijting zal inhouden aan de bestuurders en de commissaris-revisor van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht die zij vervuld hebben vanaf één januari tweeduizend en twaalf tot de datum dat de fusie verwezenlijkt werd.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de voorgaande beslissingen genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot fusie door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

Voor éénsluidend uittreksel

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte  verslag raad van bestuur  verslag revisor







élgisel' Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het

Mtr Dirk Seresia Notaris



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2012
ÿþ~

mod 11.1

r rv~r I me;



Voor-

behoudd

aan hel

Belgisc

Staatsbh



*iaoeee~v



Ondernemingsnr : 6E0434.924,343

Benaming (voluit) : Van Gansewinkel Environmental Services Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3erkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp aktes Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel de dato 13 maart 2012 betreffende de fusie door overneming door Van Gansewinkel NV (overnemende vennootschap) van Van Gansewinkel Environmental Services Belgium (over te nemen vennootschap)

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEHGI LEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

16 KART 2012

KOOPHAD ~iií TURNHOUT

er,

14/03/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lii e= , 9 t J_ GFII*PlE F~ECHT~",'-~Nl, VAN

0 2 Me 2012

N 1 llIl 1I Il 1 Il I ItI1 I tI IIll II II

" iaosssaa*

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffer griffier

Ondernemingsnr : BE0434.924.343

Benaming (voluit) :Van Gansewinkel Environmental Services Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte :OVERDRACHT BEDRIJFSTAK

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpest op zestien februari;; tweeduizend en twaalf dat onder meer volgende beslissingen werden genomen:

De bestuursorganen van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium en de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL, beiden voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat:

a. bij akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op zestien december tweeduizend en elf een voorstel tot overdracht van een bedrijfstak werd opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental

Services Belgium met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0434.924.343 RPR Turnhout, hierna ook genoemd "overdragende vennootschap" en de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0437.748.330 RPR Turnhout, hierna ook genoemd "overnemende vennootschap";

b. het voorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetels van de betrokken vennootschappen, te weten Turnhout op achttien januari tweeduizend en twaalf in het dossier van de beide betrokken vennootschappen;

c. de neerlegging van het voorstel per "mededeling" werd bekendgemaakt in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12027272 voor de overdragende vennootschap en op éénendertig januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12027271 voor de overnemende vennootschap;

d. het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap een omstandig schriftelijk verslag heeft opgesteld op zestien december tweeduizend en elf overeenkomstig artikel 770 juncto 761 §2 van het Wetboek van Vennootschappen;

e. de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de overgedragen vennootschap gehouden op heden voor deze, een beslissing nam en haar goedkeuring verleende voor de overdracht van de bedrijfstak,

De bestuursorganen van de overdragende vennootschap en de overnemende vennootschap komen bij deze overeen dat de bedrijfstak als omschreven in het voornoemde voorstel tot overdracht bedrijfstak en hierna, bij deze wordt overgedragen ten bezwarende titel en dit overeenkomstig de mogelijkheid geboden door artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaren uitdrukkelijk deze verrichting te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor het overige verwijzen partijen naar de voorwaarden zoals opgenomen in het gezegde voorstel, zijnde:

"A. OVERDRACHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Partijen verklaren dat ze een voorstel tot overdracht van bedrijfstak wensen op te maken, dat ertoe strekt een overdracht van de bedrijfstak met volgende activiteit te verwezenlijken: "Bedrijfstak regio Wallonië"

ACTIVA

Vaste activa

Materiële vaste activa: 2.554.100,00 euro

Deze materiële vaste activa worden omschreven in een lijst welke gehecht zal blijven aan

onderhavige akte.

PASSIVA

0,00 euro

PERSONEEL

Twaalf (12) bedienden en tweeënzestig (62) arbeiders met behoud van al hun rechten en

plichten volgens CAO 32bis.

VOLLEDIGE CLIENTEEL met uitvoering van de vroegere werkzaamheden

VESTIGINGSEENHEDEN

- vestigingseenheid gelegen te 6200 Châtelet, Rivage de Boubier 15 en met nummer

2135.048.093;

vestigingseenheid gelegen te 5020 Namen (Flawinne), Chemin de la Vieille Sambre en met nummer 2158.064.314.

ALLE LOPENDE CONTRACTEN

waarbij de daaraan verbonden activa en passiva  zowel de rechten als de plichten van deze bedrijfstak  van de voornoemde naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium van rechtswege zullen overgaan naar de voornoemde naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL op basis van de balans per éénendertig december tweeduizend en elf.

Aan dit voorstel is een balans per 30 november 2011 gehecht gebleven. Hierin is het in het geel omcirkelde bedrag aangeduid, dat overgaat naar de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL.

De definitieve staat van actief en passief per 31 december 2011 zal aan de eigenlijke overdrachtsakte gehecht blijven.

Alle verrichtingen met betrekking tot deze bedrijfstak verwezenlijkt vanaf 1 januari 2012 zullen voor rekening van de voornoemde naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL zijn.

B. IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE OVERDRACHT DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

1/ De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL (= verkrijgende vennootschap). Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpest op drieëntwintig juni negentienhonderd negenentachtig onder de naam "Transportdiensten Van Gansewinkel", bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien juli negentienhonderd negenentachtig onder nummer 890715-616.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op vierentwintig juni tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juli tweeduizend en tien onder nummer 109344.

Het doe[ van NV Van Gansewinkel bestaat uit:

De onderneming voor alle goederenvervoer langs de weg. Het uitvoeren van alle vervoer van alle materialen en producten van welke aard ook, dit alles voor rekening van derden. Voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen of daden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met alle vervoer en besteldiensten, in het algemeen, alle vervoer te land, te water of in de lucht, zowel nationaal als internationaal, en alle activiteiten in verband met de overslag en het stapelen van goederen, het voeren van douane- en vervoeragentschap, de overslag en transport van alle afvalstoffen, zo vloeibare als vaste en zo giftige als niet giftige, en het vervoer, de opslag en de handel van recyclagematerialen en afvalstoffen in het algemeen, alsmede de afbraak,







Sijlagen b'rj-lret-$elgisch Staatsülaá --14t03/2012 - Aunexes" du-Mutateur-belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

opruimingswerken en onderhoud van gebouwen en terreinen en alle grondwerken in het algemeen alsmede het verwerken en vernietigen van alle afvalstoffen, aanneming van bouw- en herstellingswerken, grond- en wegeniswerken.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, In België en in het buitenland: het ophalen, vervoeren, stockeren, bewerken, behandelen, verhandelen, verwerken, recycleren van grondstoffen, halfafgewerkte producten, afgewerkte producten en afval, in de meest ruime zin van de woorden.

Het transporteren en doen transporteren van alle soorten containers, alle mogelijke grondstoffen, afvalstoffen en industriegoederen, al dan niet met behulp van (speciale) containers en/of (speciaal) materieel, ten behoeve van alle mogelijke doelstellingen, één en ander in de meest ruime zin genomen en voor rekening van derden.

Het exploiteren van alle soorten containers.

Bijzondere werkplaats voor fabricage van ander bijhorend vervoermaterieel ter uitvoering van geciteerde werkzaamheden.

Het met daartoe geschikt materiaal verwijderen van alle mogelijke al dan niet recupereerbare grondstoffen, daaronder begrepen het ophalen, transporteren, ompakken, herconditioneren, opslaan, afvoeren, vernietigen, recycleren en/of (verder) verwerken hiervan, en dit bedoeld in de ruimste zin.

Het adviseren van bedrijven, KMO's, gemeentes en andere instanties inzake milieuaspecten, en dit bedoeld in de ruimste zin.

Het laten verrichten van werkzaamheden door derden in onderaanneming. Het uitvoeren van reinigings- en veegwerken alsook de reiniging en het onderhoud van wegen, pleinen, riolen, zinkputten, septische putten, regenwaterputten en/of aanverwante containers, met behulp van het hiervoor geschikte materieel, zowel voor particuliere als voor publieke doeleinden.

De overslag, het sorteren en het beheer van alle soorten al dan niet recycleerbare materialen, in de meest ruime zin van het woord.

De exploitatie van overslagwerken, ophalen van huishoudelijk afval, veegwerken,

opzuigwerken, reiniging van zinkputten en industriële reiniging, zowel voor particuliere als voor publieke doeleinden, in de meest ruime zin van het woord, en voor rekening van derden.

De exploitatie van overslagstations en sorteercentra voor recycleerbare en niet-recycleerbare goederen.

De recyclage van elk type grondstof.

In bijkomende orde: de mogelijke ophaling en vervoer en/of recuperatie en/of recyclage, en/of behandeling van afvalstoffen en giftig afval, alsook afgewerkte olie. De handel in deze producten, zowel aan- en verkoop als in- en uitvoer. Dit alles in de meest ruime zin, daarin ook begrepen, zonder beperking, commissie, vertegenwoordiging, bewaarneming, consignatie, ...

Garagehouder en werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen en koetswerk, afbraak van motorvoertuigen en mogelijke sortering van al dan niet bedrijfseconomische goederen.

Het inzamelen van, het bewerken en verwerken van, het handelen in en het verlenen van diensten op het gebied van kantoorbenodigdheden en andere artikelen en producten, " waaronder begrepen lege printer- en kopieercartridges en faxapparatuur.

Het beheer voor eigen rekening van onroerende goederen: kopen, verkopen, huren, uitbating, verhuren, het bouwen en doen bouwen.

Werkplaats voor het herstellen en constructie van containers.

Handel in en verwerking van bouwmaterialen, wegenismateriaal, afvalmaterialen en recyclagematerialen.

Verhuring van motorvoertuigen, werfmateriaal en aanverwante.

Verhuring van divers materieel.

Onderneming voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden en lokalen. Alle verrichtingen van leasing en verhuring onder alle vormen.

De vennootschap zal in het algemeen commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met

y ~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.,

mod 11.1

haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap kan zich eveneens interesseren aan andere handelsondernemingen, zij kan octrooien, brevetten of licenties aanwerven, verkopen, alsmede handels- of fabrieksmerken, rechtstreeks of onrechtstreeks uitbaten. De vennootschap mag zich borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van iedere persoon of vennootschap, verbonden of niet.

De vennootschap zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn haar activiteit te bevorderen of te vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, kredietverlening of op welke andere wijze ook.

Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, waarmee zij op één of andere wijze verbonden is.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij wenst aanwervingen te doen van mensen uit de kansengroepen en hen ook de vereiste opleidingen wenst te geven. Dit vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7.

2/ De naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium. (= overdragende vennootschap)

Deze vennootschap werd opgericht onder de benaming "Biffa Container Transport" bij akte verleden voor notaris Frank Depuyt te Brussel op achtentwintig juli negentienhonderd achtentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig ' augustus daarna onder nummer 880820-135,

De statuten werden gewijzigd bij:

- proces-verbaal opgesteld door notaris Jean Remy te Ukkel op veertien oktober negentienhonderd achtentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari daarna onder nummer 890120-64.

proces-verbaal opgesteld door notaris Hans Berquin te Brussel op drie juli negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juli daarna onder nummer 890729-652.

- proces-verbaal opgesteld door notaris Hans Berquin te Brussel op drie september negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig september daarna onder nummer 900922-518.

akte verleden voor notaris Denis Deckers te Brussel op dertig maart negentienhonderd vijfennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig april daarna onder nummer 950429-177,

- akte verleden voor notaris Eric Spruyt te Brussel op negenentwintig maart negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig april daarna onder nummers 960423-67 en 68 en waarvan een rectificatieve akte werd opgemaakt door notaris Eric Spruyt te Brussel op achttien februari negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien maart daarna onder nummer 970314-275.

- proces-verbaal opgesteld door notaris Denis Deckers te Brussel op negenentwintig januari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht april daarna onder nummer 055095.

- proces-verbaal opgesteld door notaris Eric Spruyt te Brussel op achtentwintig oktober tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig november daarna onder nummer 20051122-167281.

- proces-verbaal opgesteld door notaris Eric Spruyt te Brussel op éénendertig augustus tweeduizend en zes (onder andere wijziging van de benaming "Biffa" in "Veolia Environmental Services Belgium"), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig september daarna onder nummer 20060927-148208.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

proces-verbaal opgesteld door notaris Rudoff te Sint-Agatha-Berchem op drieëntwintig juni tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht juli daarna onder de nummers 20000708-320 en 20000708-321,

en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door meester Peter Van Melkebeke te Brussel op zeventien december tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één februari tweeduizend en acht onder nummer 027271.

Waarvan de benaming gewijzigd werd in "Veolia Environmental Services Belgium" en de statuten gewijzigd werden ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op elf augustus tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien september tweeduizend en elf onder nummer 138109,

Het doel van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium bestaat uit;

Het ophalen, selectief ophalen, afvoeren, vervoeren, verwerken, sorteren, composteren, recycleren, verbranden, storten en vernietigen van afvalstoffen en vuilnis.

Het verhandelen van afvalstoffen, compost en secundaire grondstoffen.

Het weg-, spoorweg-, water- en luchtvervoer van goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal.

Het leveren van distributiediensten alsook het verpakken, conditioneren, en verzenden van goederen.

Het opslaan, overslaan en beheren voor eigen rekening en voor rekening van derden van goederen.

Het reinigen van wegen en riolen, de inspectie en renovatie van riolen en andere leidingssystemen.

Het exploiteren en verhandelen van containers. De exploitatie van afvalbehandelings-, recyclage- en composteringsbedrijven, van stortplaatsen en afvalwater-reinigingsinstallaties.

Het exploiteren van een milieutechnisch adviesbureau en een handelsonderneming ten behoeve van de productie, verkoop en verhuur van apparaten voor milieubeheer in de ruimste zin van het woord.

Het exploiteren van een laboratorium.

Het inrichten van containerparken zowel in de private als in de publieke sfeer. Bovenstaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen met inbegrip van vrachtwagens, containers, opleggers, aanhangwagens, kraanwagens of heftrucks als investering verwerven en ter beschikking stellen van derden, zelfs als deze goederen noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan op welke wijze ook belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen, of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee fusioneren. De vennootschap kan eveneens de functie van de bestuurder of vereffenaar van vennootschappen uitoefenen. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7.

C. BOEKHOUDING:

datum vanaf welke de verrichtingen met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te ziin verricht voor rekening van de verkriigende vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op 1 januari 2012.

`. I Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

mod 11.1

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de bedrijfstak gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de verkrijgende vennootschap geboekt worden.

D. BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de voornoemde betrokken vennootschappen

worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERDELING VAN DE VERMOGENSBESTANDDELEN

De voornoemde naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium draagt de bedrijfstak over overeenkomstig hetgeen vermeld is in het onderhavig voorstel tot overdracht van bedrijfstak in punt A.

Alle activa en passiva, evenals alle rechten en verplichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden met deze bedrijfstak zullen van rechtswege worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap.

De samenstelling van de activa en passiva, die het voorwerp van de beoogde overdracht en aldus de bedrijfstak uitmaken, wordt uiteengezet in een staat van activa en passiva die aan onderhavig voorstel gehecht blijft.

F. PRIJS

De prijs bedraagt twee miljoen vijf honderdvierenvijftigduizend honderd euro (2.554.100,00 EUR), voor welk bedrag een vordering in rekening-courant zal ontstaan van de

voornoemde overdragende vennootschap op de voornoemde verkrijgende vennootschap. De overnameprijs is vrijgesteld van BTW ingevolge artikel 11 en artikel 18 § 3 van het wetboek van de belasting op de toegevoegde waarde.

De comparanten verklaren dat een eventuele supplementaire vergoeding voor de

overdracht van de bedrijfstak zat worden afgesproken en verrekend tussen beide raden van bestuur."

VERKLARING

De comparanten verklaren dat aan het voorstel tot overdracht van bedrijfstak een staat van actief en passief gehecht werd per 30 november 2011.

De comparanten verklaren dat de overdracht van de bedrijfstak zal geschieden op basis van de staat van actief en passief per 31 december 2011, waarbij de materiële vaste activa ten bedrage van 2.660.715,69 euro overgaan naar de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL.

De herwerkte staat van actief en passief per 31 december 2011 blijft aan onderhavige akte gehecht.

De raad van bestuur van de overdragende vennootschap verklaart dat er zich sedert 30 november 2011 geen noemenswaardige wijzigingen hebben voorgedaan.

Voor éénsluidend uittreksel

Samen hiermee neergelegd : expeditie van de akte  verslag bijzondere algemene vergadering

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2012
ÿþ} Ondernemingsnr : 6E0434.924.343

Benaming (voluit) : Van Gansewinkel Environmental Services Belgium

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte :VOORSTEL OVERDRACHT BEDRIJFSTAK

Neerlegging van het voorstel tot overdracht van bedrijfstak van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium' aan de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL' opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt bij proces-verbaal van 16 december 2011.

Mtr Dirk Seresia Notaris

Luik B'>:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

na neerlegging ter griffie van

~.^ NEERGELEGD

ciRIFFIE RECHTBANK VAN

I N JAN. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Cirie De griffier

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgi na neerlegging ter griffie v

r a~fclEé R G E L E G D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

mod 2.1

n kopie

111111111111H Ill

*11182642*

V beh

aa

Bel Stae

2 3 NOV. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0434.924.343

Benaming : Van Gansewinkel Environmental Services Belgium

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte :OVERDRACHT BEDRIJFSTAK DOOR Van Gansewinkel Environmental

Services Belgium aan Van Gansewinkel

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op vijftien november tweeduizend en elf dat onder meer volgende beslissingen werden genomen:

De bestuursorganen van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Beigium en de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL, beiden voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat:

a. bij akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op twintig september tweeduizend en elf een voorstel tot overdracht van een bedrijfstak werd opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0434.924.343 RPR Turnhout, hierna ook genoemd "overdragende vennootschap" en de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0437.748.330 RPR Turnhout, hierna ook genoemd "overnemende vennootschap";

b. het voorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetels van de betrokken vennootschappen, te weten Turnhout op zevenentwintig september tweeduizend en elf in het dossier van de beide betrokken vennootschappen;

c. de neerlegging van het voorstel per "mededeling" werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbfad van zeven oktober tweeduizend en elf onder nummer 11151689 voorde overdragende vennootschap en op zeven oktober tweeduizend en elf onder nummer 11151688 voor ?; de overnemende vennootschap;

d. het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap een omstandig schriftelijk verslag heeft opgesteld op twintig september tweeduizend en elf overeenkomstig artikel 770 juncto 761 §2 van het;; Wetboek van Vennootschappen;

e. de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de overgedragen vennootschap gehouden op heden voor deze, een beslissing nam en haar goedkeuring verleende voor de overdracht van de bedrijfstak.

De bestuursorganen van de overdragende vennootschap en de overnemende vennootschap komen bij deze overeen dat de bedrijfstak als omschreven in het voornoemde voorstel tot overdracht bedrijfstak en hierna, bij deze wordt overgedragen ten bezwarende titel en dit overeenkomstig de mogelijkheid geboden door artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaren uitdrukkelijk deze verrichting te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Voor het overige verwijzen partijen naar de voorwaarden zoals opgenomen in het gezegde voorstel, zijnde:

"A. OVERDRACHT

Partijen verklaren dat ze een voorstel tot overdracht van bedrijfstak wensen op te maken, dat ertoe :: strekt een overdracht van de bedrijfstak met volgende activiteit te verwezenlijken:

"Bedrijfstak Regio West - Lokeren"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

ACTIVA

Vaste activa

- Materiële vaste activa: 1.751.599,70 euro

Deze materiële vaste activa worden omschreven in een lijst welke gehecht zal blijven aan

onderhavige akte.

PASSIVA

0,00 euro

VOLLEDIGE CLIENTEEL met uitvoering van de vroegere werkzaamheden

ALLE LOPENDE CONTRACTEN

waarbij de daaraan verbonden activa en passiva  zowel de rechten als de plichten van deze bedrijfstak  van de voornoemde naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium van rechtswege zullen overgaan naar de voornoemde naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL op basis van de balans per dertig juni tweeduizend en elf, welke aan dit voorstel gehecht is gebleven en waarbij het in het geel omcirkelde bedrag overgaat naar de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL.

Alle verrichtingen met betrekking tot deze bedrijfstak verwezenlijkt vanaf 1 november 2011 zullen voor rekening van de voornoemde naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL zijn. B. IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE OVERDRACHT DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN 1/ De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL (= verkrijgende vennootschap).

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op drieëntwintig juni negentienhonderd negenentachtig onder de naam "Transportdiensten Van Gansewinkel", bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien juli negentienhonderd negenentachtig onder nummer 890715-616.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op vierentwintig juni tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juli tweeduizend en tien onder nummer 109344.

Het doel van NV Van Gansewinkel bestaat uit:

De onderneming voor alle goederenvervoer langs de weg. Het uitvoeren van alle vervoer van alle materialen en producten van welke aard ook, dit alles voor rekening van derden. Voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen of daden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met alle vervoer en besteldiensten, in het algemeen, alle vervoer te land, te water of in de lucht, zowel nationaal als internationaal, en alle activiteiten in verband met de overslag en het stapelen van goederen, het voeren van douane- en vervoeragentschap, de overslag en transport van alle afvalstoffen, zo vloeibare als vaste en zo giftige als niet giftige, en het vervoer, de opslag en de handel van recyclagematerialen en afvalstoffen in het algemeen, alsmede de afbraak, opruimingswerken en onderhoud van gebouwen en terreinen en alle grondwerken in het algemeen alsmede het verwerken en vernietigen van alle afvalstoffen, aanneming van bouw- en herstellingswerken, grond- en wegeniswerken.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, in België en in het buitenland: het ophalen, vervoeren, stockeren, bewerken, behandelen, verhandelen, verwerken, recycleren van grondstoffen, halfafgewerkte producten, afgewerkte producten en afval, in de meest ruime zin van de woorden.

Het transporteren en doen transporteren van alle soorten containers, alle mogelijke grondstoffen, afvalstoffen en industriegoederen, al dan niet met behulp van (speciale) containers en/of (speciaal) materieel, ten behoeve van alle mogelijke doelstellingen, één en ander in de meest ruime zin genomen en voor rekening van derden.

Het exploiteren van alle soorten containers.

Bijzondere werkplaats voor fabricage van ander bijhorend vervoermaterieel ter uitvoering van geciteerde werkzaamheden.

Het met daartoe geschikt materiaal verwijderen van alle mogelijke al dan niet

recupereerbare grondstoffen, daaronder begrepen het ophalen, transporteren, ompakken,

herconditioneren, opslaan, afvoeren, vernietigen, recycleren en/of (verder) verwerken hiervan, en dit bedoeld in de ruimste zin.

Het adviseren van bedrijven, KMO's, gemeentes en andere instanties inzake

milieuaspecten, en dit bedoeld in de ruimste zin.

Het laten verrichten van werkzaamheden door derden in onderaanneming.

Het uitvoeren van reinigings- en veegwerken alsook de reiniging en het onderhoud van wegen, pleinen, riolen, zinkputten, septische putten, regenwaterputten en/of aanverwante containers, met behulp van het hiervoor geschikte materieel, zowel voor particuliere als voor

publieke .doeleinden,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De overslag, het sorteren en het beheer van alle soorten al dan niet recycleerbare materialen, in de meest ruime zin van het woord.

De exploitatie van overslagwerken, ophalen van huishoudelijk afval, veegwerken,

opzuigwerken, reiniging van zinkputten en industriële reiniging, zowel voor particuliere als voor publieke doeleinden, in de meest ruime zin van het woord, en voor rekening van derden.

De exploitatie van overslagstations en sorteercentra voor recycleerbare en niet-recycleerbare goederen.

De recyclage van elk type grondstof.

In bijkomende orde: de mogelijke ophaling en vervoer en/of recuperatie en/of recyclage, en/of behandeling van afvalstoffen en giftig afval, alsook afgewerkte olie. De handel in deze producten, zowel aan- en verkoop als in- en uitvoer. Dit alles in de meest ruime zin, daarin ook begrepen, zonder beperking, commissie, vertegenwoordiging, bewaarneming, consignatie, ...

Garagehouder en werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen en koetswerk, afbraak van motorvoertuigen en mogelijke sortering van al dan niet bedrijfseconomische goederen. Het inzamelen van, het bewerken en verwerken van, het handelen in en het verlenen van diensten op het gebied van kantoorbenodigdheden en andere artikelen en producten, waaronder begrepen lege printer- en kopieercartridges en faxapparatuur.

Het beheer voor eigen rekening van onroerende goederen: kopen, verkopen, huren, uitbating, verhuren, het bouwen en doen bouwen.

Werkplaats voor het herstellen en constructie van containers.

Handel in en verwerking van bouwmaterialen, wegenismateriaal, afvalmaterialen en recyclagematerialen.

Verhuring van motorvoertuigen, werfmateriaal en aanverwante.

Verhuring van divers materieel.

Onderneming voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden en lokalen.

Alle verrichtingen van leasing en verhuring onder alle vormen.

De vennootschap zal in het algemeen commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe! of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap kan zich eveneens interesseren aan andere handelsondernemingen, zij kan octrooien, brevetten of licenties aanwerven, verkopen, alsmede handels- of fabrieksmerken, rechtstreeks of onrechtstreeks uitbaten. De vennootschap mag zich borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van iedere persoon of vennootschap, verbonden of niet.

De vennootschap zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn haar activiteit te bevorderen of te vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, kredietverlening of op welke andere wijze ook.

Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, waarmee zij op één of andere wijze verbonden is.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij wenst aanwervingen te doen van mensen uit de kansengroepen en hen ook de vereiste opleidingen wenst te geven. Dit vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7.

2/ De naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium.

(= overdragende vennootschap)

Deze vennootschap werd opgericht onder de benaming "Biffa Container Transport" bij akte verleden

voor notaris Frank Depuyt te Brussel op achtentwintig juli negentienhonderd achtentachtig,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig augustus daarna onder

nummer 880820-135.

De statuten werden gewijzigd bij:

proces-verbaal opgesteld door notaris Jean Remy te Ukkel op veertien oktober negentienhonderd achtentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

van tw.in.tig jaouari.daaroaonder.nummer 89Q720-64..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

proces-verbaal opgesteld door notaris Hans Berquin te Brussel op drie juli negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juli daarna onder nummer 890729-652.

proces-verbaal opgesteld door notaris Hans Berquin te Brussel op drie september negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig september daarna onder nummer 900922-518.

- akte verleden voor notaris Denis Deckers te Brussel op dertig maart negentienhonderd vijfennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig april daarna onder nummer 950429-177.

akte verleden voor notaris Eric Spruyt te Brussel op negenentwintig maart negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig april daarna onder nummers 960423-67 en 68 en waarvan een rectificatieve akte werd opgemaakt door notaris Eric Spruyt te Brussel op achttien februari negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien maart daarna onder nummer 970314-275.

proces-verbaal opgesteld door notaris Denis Deckers te Brussel op negenentwintig januari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht april daarna onder nummer 055095.

proces-verbaal opgesteld door notaris Eric Spruyt te Brussel op achtentwintig oktober tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig november daarna onder nummer 20051122-167281.

proces-verbaal opgesteld door notaris Eric Spruyt te Brussel op éénendertig augustus tweeduizend en zes (onder andere wijziging van de benaming "Biffa" in "Veolia Environmental Services Belgium"), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig september daarna onder nummer 20060927-148208.

- proces-verbaal opgesteld door notaris Rudoff te Sint-Agatha-Berchem op drieëntwintig juni tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht juli daarna onder de nummers 20000708-320 en 20000708-321.

- en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door meester Peter Van Melkebeke te

Brussel op zeventien december tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot

het Belgisch Staatsblad van één februari tweeduizend en acht onder nummer 027271. Waarvan de benaming gewijzigd werd in "Veolia Environmental Services Belgium" en de statuten gewijzigd werden ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op elf augustus tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien september tweeduizend en elf onder nummer 138109.

Het doel van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium bestaat uit

Het ophalen, selectief ophalen, afvoeren, vervoeren, verwerken, sorteren, composteren, recycleren, verbranden, storten en vernietigen van afvalstoffen en vuilnis.

Het verhandelen van afvalstoffen, compost en secundaire grondstoffen.

Het weg-, spoorweg-, water- en luchtvervoer van goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal.

Het leveren van distributiediensten alsook het verpakken, conditioneren, en verzenden van

goederen.

Het opslaan, overslaan en beheren voor eigen rekening en voor rekening van derden van goederen. Het reinigen van wegen en riolen, de inspectie en renovatie van riolen en andere leidingssystemen. Het exploiteren en verhandelen van containers. De exploitatie van afvalbehandelings-, recyclage-en composteringsbedrijven, van stortplaatsen en afvalwater-reinigingsinstallaties.

Het exploiteren van een milieutechnisch adviesbureau en een handelsonderneming ten behoeve van de productie, verkoop en verhuur van apparaten voor milieubeheer in de ruimste zin van het woord. Het exploiteren van een laboratorium.

Het inrichten van containerparken zowel in de private als in de publieke sfeer.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen met inbegrip van vrachtwagens, containers, opleggers, aanhangwagens, kraanwagens of heftrucks als investering verwerven en ter beschikking stellen van derden, zelfs als deze goederen noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan op welke wijze ook belangen nemen in alle verenigingen, zaken, _ondernemingen,_ of vennootschappen_die..eenzelfde,..gelijkaardig_of_aanverwant.doel n. astreven_of.die_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee fusioneren. De vennootschap kan eveneens de functie van de bestuurder of vereffenaar van vennootschappen uitoefenen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7.

C. BOEKHOUDING:

datum vanaf welke de verrichtingen met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op 1 november 2011.

Een herwerkte staat van actief en passief opgesteld per 31 oktober 2011 zal gehecht blijven aan de overdrachtsakte.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de bedrijfstak gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de verkrijgende vennootschap geboekt worden.

D. BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de voornoemde betrokken vennootschappen worden

geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERDELING VAN DE VERMOGENSBESTANDDELEN

De voornoemde naamloze vennootschap Van Gansewinkel Environmental Services Belgium draagt de bedrijfstak over overeenkomstig hetgeen vermeld is in het onderhavig voorstel tot overdracht van bedrijfstak in punt A.

Alle activa en passiva, evenals alle rechten en verplichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden met deze bedrijfstak zullen van rechtswege worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap.

De samenstelling van de activa en passiva, die het voorwerp van de beoogde overdracht en aldus de bedrijfstak uitmaken, wordt uiteengezet in een staat van activa en passiva die aan onderhavig voorstel gehecht blijft.

F. PRIJS

De prijs bedraagt 1.751.599,70 euro, voor welk bedrag een vordering in rekening-courant zal

ontstaan van de voornoemde overdragende vennootschap op de voornoemde verkrijgende

vennootschap.

De overnameprijs is vrijgesteld van BTW ingevolge artikel 11 en artikel 18 § 3 van het wetboek van

de belasting op de toegevoegde waarde."

VERKLARING

De comparanten verklaren dat aan het voorstel tot overdracht van bedrijfstak een staat van actief en

passief gehecht werd per 30 juni 2011.

De comparanten verklaren dat de overdracht van de bedrijfstak zal geschieden op basis van de staat

van actief en passief per 31 oktober 2011, waarbij het in het geel omcirkelde bedrag overgaat naar

de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL.

De herwerkte staat van actief en passief per 31 oktober 2011 blijft aan onderhavige akte gehecht.

De raad van bestuur van de overdragende vennootschap verklaart dat er zich sedert 30 juni 2011

geen noemenswaardige wijzigingen hebben voorgedaan.

De comparanten verklaren dat een eventuele supplementaire vergoeding voor de overdracht van de

bedrijfstak zal worden afgesproken en verrekend tussen beide raden van bestuur.

Voor éénsluidend uittreksel

Samen hiermee neergelegd : expeditie van de akte -- bijzondere algemene vergadering

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mtr Dirk Seresia Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2011
ÿþd mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" Ondernemingsnr : 0434.924.343

IHhIuhI iiu ii51689 iiu

*111*

vi

behi aal Bel Staa

N

NEERGl~i*~~L

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 SEP, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT rt le De griffier

Benaming : Van Gansewinkel Environmental Services Belgium (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte : Voorstel overdracht bedrijfstak

Neerlegging van het voorstel tot overdracht van bedrijfstak van de naamloze vennootschap `Van Gansewinkel Environmental Services Belgium` aan de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL' opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpep bij proces-verbaal van twintig september tweeduizend en elf.

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2011 : BL509742
20/06/2011 : BL509742
15/02/2011 : BL509742
19/11/2010 : BL509742
24/06/2010 : BL509742
02/10/2009 : BL509742
02/10/2009 : BL509742
20/07/2009 : BL509742
03/07/2009 : BL509742
18/02/2009 : BL509742
01/07/2008 : BL509742
19/02/2008 : BL509742
01/02/2008 : BL509742
09/07/2007 : BL509742
16/04/2007 : BL509742
13/11/2006 : BL509742
13/11/2006 : BL509742
02/10/2006 : BL509742
27/09/2006 : BL509742
09/08/2006 : BL509742
03/08/2006 : BL509742
22/11/2005 : BL509742
28/10/2005 : BL509742
18/08/2005 : BL509742
02/02/2005 : BL509742
05/10/2004 : BL509742
01/06/2004 : BL509742
08/04/2004 : BL509742
31/03/2004 : BL509742
01/10/2003 : BL509742
08/10/2002 : BL509742
26/01/2002 : BL509742
22/03/2001 : BL509742
14/03/1997 : BL509742
24/02/1996 : BL509742
24/02/1996 : BL509742
28/07/1995 : BL509742
28/07/1995 : BL509742
29/04/1995 : BL509742
20/08/1994 : BL509742
16/07/1993 : BL509742
07/11/1990 : BL509742
22/09/1990 : BL509742
31/08/1990 : BL509742
20/08/1988 : BL509742

Coordonnées
VAN GANSEWINKEL ENVIRONMENTAL SERVICES BELGI…

Adresse
BERKEBOSSENLAAN 7 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande