VAN GANSEWINKEL ES TREATMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN GANSEWINKEL ES TREATMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.531.425

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 10.09.2014 14584-0461-037
30/04/2013
ÿþnwd wom 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i LEM i

k NEE GELEGD

GRIFFIE .LiECHTBANK VAN

19 APR. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Ondernemingsnr : 0463.531.425

Benaming

(voluit) : Van Gansewinkel ES Treatment

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag I benoeming bestuurders en afgevaardigd bestuurder - Commissaris

I. Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 16.04.2013 1.De Aandeelhouder neemt kennis van het ontslag van:

(a)Dhr. Wouter Dewulf, geboren op 8 februari 1970 te Kortrijk, en wonende te Spaans Fort 16, 9130 Verrebroek, België;

en

(b)Dhr. Yves Luca, geboren op 8 april 1965 te Gent, en wonende te Heidekapeistraat 5, 9250 Waasmunster, België;

en

(c)NV Van Gansewinkel België, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België, geregistreerd in het rechtspersonenregister (RPR) met nummer 0404.205.730 met ais vaste vertegenwoordiger de heer Yves Luca,

als bestuurders van de Vennootschap met onmiddellijke ingang.

2.De beslissing over de kwijting van de ontslagnemende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar afgesloten op 31 december 2012 en tijdens het lopende boekjaar, zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene aandeelhoudersvergaderingen van de Vennootschap die zullen beraadslagen en beslissen over de jaarrekeningen van de Vennootschap voor voormelde boekjaren.

3.De Aandeelhouder benoemt:

(a)Dhr. Erwin Vital Pieters, geboren op 28 april 1964 te Hasselt en wonende te Smeilstraat 19, 3600 Genk, België; en

(b)NV Van Gansewinkel België, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België, geregistreerd in het rechtspersonenregister (RPR) met nummer 0404.205.730 met als vaste vertegenwoordiger de heer Comelis Sigmund (Cees) Van Gent,

als bestuurders van de Vennootschap met onmiddellijke ingang.

4.De Aandeelhouder besluit dat het mandaat van voormelde bestuurders niet zal worden vergoed.

5.De Aandeelhouder benoemt KPMG Bedrijfsrevisoren BV ovv CVBA (IBR B00001), een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, B-1130 Brussel, België, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Verrijssen (IBR A01228), vennoot van KPMG Bedrijfsrevisoren BV ovv CVBA, met onmiddellijke ingang als Commissaris van de Vennootschap voor een termijn van drie jaren, voor de boekjaren 2012, 2013 en 2014, tot aan de sluiting van de gewone algemene aandeelhoudersvergadering van de Vennootschap te houden in 2015 die zal beraadslagen en besluiten over de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 2014.

6.De Aandeelhouder stelt het honorarium van KPMG Bedrijfsrevisoren BV ovv CVBA voor de uitoefening van haar mandaat als Commissaris van de Vennootschap vast op EUR 23.500,00 per boekjaar, Dit bedrag is exclusief BTW en alle rechtstreekse bij derden specifiek gecontracteerde kosten die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van KPMG Bedrijfsrevisoren BV ovv CVBA's diensten zijn niet inbegrepen in de honoraria en zullen bijkomend worden gefactureerd.

7.De Aandeelhouder besluit om een bijzondere volmacht te verienen aan (i) elke bestuurder van de Vennootschap en (ii) dhr, Gwen Bevers en mevr. Annelies Lepla voor deze doeleinden beiden woonstkeuze doend te De Burburestraat 6-8, 2000 Antwerpen, België, om (elk alleen handelend en met individueel recht van indeplaatsstelling) in naam en voor rekening van de Vennootschap alle documenten te tekenen en/of formaliteiten te vervullen die namens de Vennootschap moeten getekend of vervuld worden ter uitvoering van de hoger genomen besluiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het tekenen van alle documenten en het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de Kruispuntbank van Ondernemingen van de hoger genomen besluiten.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 16.04.2013

1. Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

(a)De vergadering neemt kennis van het ontslag van NV Van Gansewinkel België vertegenwoordigd door

de heer Yves Luca ais afgevaardigd bestuurder van de Vennootschap met onmiddellijke ingang.

(b)De vergadering besluit om alle machten, bevoegdheden en mandaten tot op heden toegekend aan NV

Van Gansewinkel België vertegenwoordigd door de heer Yves Luca met onmiddellijke ingang in te trekken,

2.Na beraadslaging besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen om NV Van Gansewinkel België vertegenwoordigd door de heer Comelis Sigmund (Cees) van Gent met onmiddellijke ingang te benoemen tot afgevaardigd bestuurder van de Vennootschap,

3. Na beraadslaging besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht te verlenen aan (i) elke bestuurder van de Vennootschap en (ii) Gwen Bevers en Annelies Lepla, voor deze doeleinden beiden woonstkeuze doend te De Burburestraat 6-8, 2000 Antwerpen, België, om (elk alleen handelend en met individueel recht van indeplaatsstelling) in naam en voor rekening van de Vennootschap alle documenten te tekenen en/of formaliteiten te vervullen die namens de Vennootschap moeten getekend of vervuld worden ter uitvoering van de hoger genomen besluiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het tekenen van alle documenten en het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de Kruispuntbank van Ondernemingen van de hoger genomen besluiten,

Voor eensluidend uittreksel,

Annelies Lepla

Lasthebber

{Volgt de handtekening]

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2012
ÿþ~

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 I 11, ! II

111)

V

beh aa Be

Stal

mod 11.1

Neergeleud ter oriffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 SEP. 2012

TURNHOUT

periffier,

Re



In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Ondernemingsnr : BE0463.531.425

Benaming (voluit) :Van Gansewinkel ES Treatment

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte :ONTSLAGEN-BENOEMINGEN

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10 augustus 2012 dat volgende beslissingen werden genomen:

VASTSTELLING VAN HET ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER.

;'. De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat navermelde bestuurder haar ontslag heeft ingediend per 13 april 2012:

De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0404.205.730, met als vaste vertegenwoordiger: de heer Gijsbers Diederik.

De vergadering der aandeelhouders aanvaardt dit ontslag.

BENOEMING VAN EEN NIEUWE BESTUURDER.

De vergadering der aandeelhouders beslist te benoemen tot nieuwe bestuurder i'; vanaf 29 juni 2012:

De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE met zetel te 2400 Mol, !!Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0404.205.730, hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 24 van de statuten door haar afgevaardigd bestuurder: de heer LUCA Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Overeenkomstig artikel 61 § 2 van het wetboek van vennootschappen werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van VAN GANSEWINKEL BELGIE NV voor de uitvoering van het bestuurdersmandaat in de naamloze vennootschap Van Gansewinkel ES Treatment: de heer LUCA Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5.

MACHTEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur alle machten noodzakelijk om de genomen beslissingen uit te voeren.

Er blijkt uit het verslag van de raad van bestuur van 10 augustus 2012 dat

volgende beslissingen werden genomen:

Vaststelling van het ontslag van de afgevaardigd bestuurder

De raad van bestuur stelt vast dat navermelde afgevaardigd bestuurder haar

ontslag heeft ingediend per 13 april 2012:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4

°`Voor-elIoud^n aan het Belgisch Staatsblad



De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0404.205.730, met als vaste vertegenwoordiger: de heer Gijsbers Diederik.

De raad van bestuur aanvaardt dit ontslag.

Benoeming van een nieuwe afgevaardigd bestuurder

De raad van bestuur beslist te benoemen tot nieuwe afgevaardigd bestuurder vanaf 29 juni 2092:

De naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0404.205.730, hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 24 van de statuten door haar afgevaardigd bestuurder: de heer LUCA Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zoals voormeld werd overeenkomstig artikel 61 § 2 van het wetboek van vennootschappen benoemd tot vaste vertegenwoordiger van VAN GANSEWINKEL BELGIE NV voor de uitvoering van het bestuurdersmandaat in de naamloze vennootschap Van Gansewinkel ES Treatment: de heer LUCA Yves, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5.







Eijïagen birliétïiériisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd : beslissing van de bijzondere algemene vergadering en raad van bestuur beslissing tot benoeming vaste vertegenwoordiger

Dhr DEWULF Wouter Dhr LUCA YVes







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 21.06.2012 12202-0459-039
04/06/2012
ÿþw1~~`.~-f~-_

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NFFRGF1 F(17

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 3 MEI 2012

I IIIIIIIIII II III i

*12099718*

Ondernemingsnr : BE0463.531.425

il

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gri griffier

Benaming (voluit) ; Van Gansewinkel ES Treatment

nnexes du Moniteur belge

04/06/2012

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte :OVERDRACHT BEDRIJFSTAK

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op zevenentwintig april tweeduizend en twaalf dat volgende beslissingen genomen werden:

De bestuursorganen van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel ES Treatment en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vosselaarse Oud-Papiercentrale, beiden voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat:

a. bij akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpett op dertien maart tweeduizend en twaalf een voorstel tot overdracht van een bedrijfstak werd opgemaakt dcor de bestuursorganen van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel ES Treatment met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7

en met ondernemingsnummer 0463.531.425 RPR Turnhout, hierna ook genoemd "overdragende "

vennootschap" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vosselaarse Oud-Papiercerttrale met zetel te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0417.798.893 RPR Turnhout, hierna ook genoemd "overnemende vennootschap";

b. het voorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetels van de betrokken vennootschappen, te weten Turnhout op zestien maart tweeduizend en twaalf in het dossier van de beide betrokken vennootschappen;

c, de neerlegging van het voorstel per "mededeling" werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig maart tweeduizend en twaalf onder nummer 12064469 voor de overdragende vennootschap en op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf onder nummer 12064470 voor de overnemende vennootschap;

d. het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap een omstandig schriftelijk verslag heeft opgesteld op dertien maart tweeduizend en twaalf overeenkomstig artikel 770 juncto 761 §2 van het Wetboek van Vennootschappen;

e. de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de overgedragen vennootschap gehouden op heden voor deze, een beslissing nam en haar goedkeuring verleende voor de overdracht van de bedrijfstak.

De bestuursorganen van de overdragende vennootschap en de overnemende vennootschap komen bij deze overeen dat de bedrijfstak als omschreven in het voornoemde voorstel tot overdracht bedrijfstak en hierna, bij deze wordt overgedragen ten bezwarende titel en dit overeenkomstig de mogelijkheid geboden door artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaren uitdrukkelijk deze verrichting te onderwerpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Voor het overige verwijzen partijen naar de voorwaarden zoals opgenomen in het gezegde voorstel, zijnde:

"A. OVERDRACHT

Partijen verklaren dat ze een voorstel tot overdracht van bedrijfstak wensen op te maken, dat ertoe strekt een overdracht van de bedrijfstak met volgende activiteit te verwezenlijken:

"Bedrijfstak: Headquarters, deelnemingen en MVA (exclusief Landfill)"

ACTIVA

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

W -.--

- Materiële vaste activa

- Deelnemingen en rekening-courant vorderingen

PASSIVA

- Leningen en rekening-courant schulden

- Passiva posten inzake personeel

PERSONEEL

Personeel headquarters: tweeëntwintig (22) personen met behoud van al hun rechten en plichten volgens CAO 32bis,

Deze posten worden omschreven in een lijst welke gehecht zal blijven aan onderhavige akte. VOLLEDIGE CLIENTEEL met uitvoering van de vroegere werkzaamheden

ALLE LOPENDE CONTRACTEN

waarbij de daaraan verbonden activa en passiva  zowel de rechten als de plichten van deze bedrijfstak  van de voornoemde naamloze vennootschap Van Gansewinkel ES Treatment van rechtswege zullen overgaan naar de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vosselaarse Oud-Papiercentrale op basis van de balans per éénendertig december tweeduizend en elf.

Aan dit voorstel is een balans per 31 december 2011 gehecht gebleven. Hierin is het in het geel omcirkelde bedrag aangeduid, dat overgaat naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vosselaarse Oud-Papiercentrale.

Alle verrichtingen met betrekking tot deze bedrijfstak verwezenlijkt vanaf 1 januari 2012 zullen voor rekening van de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vosselaarse Oud-Papiercentrale zijn.

B. IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE OVERDRACHT DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN 1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid Vosselaarse Oud-Papiercentrale (T verkriiaende vennootschap).

Deze vennootschap werd opgericht als personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge akte verleden voor notaris Jean Dierckx te Turnhout op éénentwintig december negentienhonderd zevenenzeventig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier januari daarna onder nummer 21-13.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op 11/8/2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13/9/2011 onder nummer 11138436.

Het doel van BVBA Vosselaarse Oud-Papiercentrale bestaat uit:

" groothandel in diverse recuperatie producten, oud papier, kartonafval, vodden, pluksel van textielafval, gebruikte flessen met inbegrip van glasscherven, oud ijzer en schroot;

" beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

" het verlenen van allerlei diensten en technische bijstand op het vlak van management en marketing,

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven en waarvan het doel in innig verband staat niet het hare, De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol, Berkebosserilaan 7.

2/ De naamloze vennootschap Van Gansewinkel ES Treatment.

(= overdragende vennootschap)

De vennootschap werd opgericht onder de benaming Biffa Antwerp Pretreatment Center bij akte verleden voor notaris Hans Berquin te Brussel op vijf juni negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig juni negentienhonderd achtennegentig onder nummer 980623-338,

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en de benaming werd achtereenvolgens vananderd in Veolia ES Treatment en vervolgens in Van Gansewinkel ES

_Traetment

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij 7ièt"gëlgiscli Staatsbl c7 - O4/ %f2OÏ2 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het " Belgisch Staatsblad

mort 11.1

V

Voor-

" behouden

aan het ' .

Belgisch

Staatsblad

__\;__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De laatste statutenwijziging vond plaats bij akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op elf augustus 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13/9/2011 onder nummer 11138049.

Het doel van de naamloze vennootschap Van Gansewinkel ES Treatment bestaat uit:

Het ophalen, selectief ophalen, afvoeren, verwerken, sorteren, composteren, recycleren, valoriseren, verbranden, storten en vernietigen van afvalstoffen.

In het kader van de hoofdactiviteit van het ophalen en verwerken van afvalstoffen, kan de vennootschap eveneens volgende deelactiviteiten stelten

- het reinigen van onroerende goederen, tanks, ketels reservoirs en dergelijke ;

- het droogleggen van reservoirs, tanks en ketels en het afvoeren en verwerken van de erin

aanwezige al dan niet vloeibare afvalstoffen ;

- grondwerken nodig in het kader van een opruimingsoperatie van afvalstoffen;

- het slopen van gebouwen en kunstwerken, het effenen en wegruimen ervan.

Het opslaan, overslaan en beheren van goederen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het exploiteren en verhandelen van containers.

Het exploiteren van afvalbehandelings-, recyclage- en composteringsbedrijven, van stortplaatsen en afvalwateringsinstallaties.

Het ontwerpen en exploiteren van milieuvriendelijke technologiëen met betrekking tot bovenvermelde activiteiten.

Het verlenen van milieutechnisch advies ten behoeve van de productie, verkoop en verhuur van apparaten voor milieubeheer in de ruimste zin van het woord;

Het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek op milieutechnisch en milieuhygienisch vlak. Het exploiteren van een laboratorium

Het uitbaten van inrichtingen inzake afvalbehandeling zowel in de private als in de publieke sfeer.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële-, handels- of financiële roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen of die de afzet van haar produkten of diensten kan vergemakkelijken. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze goederen noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doe! van de vennootschap.

De vennootschap mag op elke wijze belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar produkten of diensten kan vergemakkelijken en ze kan ermee fusioneren.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7.

C. BOEKHOUDING:

datum vanaf welke de verrichtingen met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkriigende vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op 1 januari 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de bedrijfstak gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de verkrijgende vennootschap geboekt worden.

D. BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de voornoemde betrokken vennootschappen worden

geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERDELING VAN DE VERMOGENSBESTANDDELEN

De voornoemde naamloze vennootschap Van Gansewinkel ES Treatment draagt de bedrijfstak over overeenkomstig hetgeen vermeld is in het onderhavig voorstel tot overdracht van bedrijfstak in punt A.

Aile activa en passiva, evenals alle rechten en verplichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden met deze bedrijfstak zullen van rechtswege worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f&r S " '

mod 11.1

De samenstelling van de activa en passiva, die het voorwerp van de beoogde overdracht en aldus de bedrijfstak uitmaken, wordt uiteengezet in een staat van activa en passiva die aan onderhavig voorstel gehecht blijft.

F. PRIJS

De prijs bedraagt vierenvijftig miljoen tweehonderdvierenzestigduizend negenhonderd éénentwintig euro zeven cent (54.264.921,07 EUR), voor welk bedrag een vordering in rekening-courant zal ontstaan van de voornoemde overdragende vennootschap op de voornoemde verkrijgende vennootschap,

De overnameprijs is vrijgesteld van BTW ingevolge artikel 11 en artikel 18 § 3 van het wetboek van de belasting op de toegevoegde waarde.

De comparanten verklaren dat een eventuele supplementaire vergoeding voor de overdracht van de bedrijfstak zal worden afgesproken en verrekend tussen de raad van bestuur en het college van zaakvoerders."

VERKLARING

De comparanten verklaren dat aan het voorstel tot overdracht van bedrijfstak een staat van actief en passief gehecht werd per 31 december 2011.

Voor éénsluidend uittreksel

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte  verslag bijzondere AV Van Gansewinkel ES Treatment

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Voor-

behouden

aan het" .

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

11

*12064469*

nad 11.1

Ondernemïngsnr : BE0463.531.425

Benaming (voluit) ; Van Gansewinkel ES Treatment

(verkort) :

Rechtsvorm : naamfoze vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7

2400 Mol

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel overdracht bedrijfstak

Neerlegging van het voorstel tot overdracht van bedrijfstak van de naamloze vennootschap 'Van Gansewinkel ES Treatment' aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vosselaarse Oud-Papiercentrale' opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt bij proces-verbaal van 13 maart 2012.

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2015
ÿþkbd Word 711

11111t1M1 11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte_._._

IiiCar..rana,rAt9Nrs 2r. , cT_^_I'_ ~.

Ft,EBI:ïTFANF_ VAN KOOPHANDEL

o 5 FEB. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De iári£YieF

verurrue

Ondernemingsar : 0463.531.425

Benaming

(voluit) : Van Gansewinkel ES Treatment

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Berkebossenlaan 7, 2400 Mol, België

(volledig adres)

Onderwer ' akte : Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de eenparige besluiten van de aandeelhouders dd. 20 januari 2015

1, De Aandeelhouders nemen kennis van het besluit van Van Gansewinkel België NV om haar huidige vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61§2 W.Venn. in het kader van het mandaat van Van Gansewinkel België NV als bestuurder van de Vennootschap, zijnde de heer Comelis Sigmund (Cees) Van Gent, te vervangen door de heer Marc Zwaaneveld, geboren op 17 april 1961 te Arnhem en wonende te 011andseweg 179, 5491 XB St. Oedenrode, Nederland met ingang van 1 januari 2015.

2, De Aandeelhouders besluiten om een bijzondere volmacht te verlenen aan (I) elke bestuurder van de Vennootschap en (ii) dhr. Gwen Bevers en mevr. Christine Heeb, voor deze doeleinden beiden woonstkeuze doend te De Burburestraat 6-8, 2000 Antwerpen, België, om (elk alleen handelend en met individueel recht van indeplaatsstelling) in naam en voor rekening van de Vennootschap alle documenten te tekenen en/of formaliteiten te vervullen die namens de Vennootschap moeten getekend of vervuld worden ter uitvoering van het hoger genomen besluit, met inbegrip van, máar niet beperkt tot, het tekenen van alle documenten en het vervullen van aile formaliteiten met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de Kruispuntbank van Ondernemingen van het hoger genomen besluit.

Gwen Bevers

Lasthebber

[Volgt de handtekening]

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

13/09/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc

aan

Beiç Staat

BRU

21 SEP 2o

Griffie

1811111111111111 1111 11

*11138049*

Ondernemingsnr : 0463.531.425

Benaming : Veolia ES Treatment

(voluit)

!! Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 642

1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - STATUTENWIJZIGING ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op 11 augustus 2011 dat onder! meer volgende beslissingen werden genomen:

A. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING. De vergadering der aandeelhoudersi !i beslist vervolgens de benaming van de vennootschap te wijzigingen in "Van Gansewinkel ES! !! Treatment".

WIJZIGING VAN ARTIKEL 1 VAN DE STATUTEN. De vergadering der aandeelhouders beslist cle.! tekst van artikel 1 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst: "De vennootschap heeft :! de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Van Gansewinkel ES! Treatment".".

!! WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.De vergadering der aandeelhouders beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar 2400 Mol, Berkebossenlaan 7, met ingang vanafi heden.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN. De vergadering der aandeelhouders beslist de! tekst van de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst: "De! zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2400 Mol, Berkebossenlaan 7.".

ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS. De vergadering der aandeelhouders beslist over te gaan tot: het ontslag van alle huidige bestuurders vanaf heden:

- de heer BOUDET Jean-Marie;

- mevrouw CLOATRE Liliane;

- mevrouw VAN STEEN Senta.

BENOEMING NIEUWE BESTUURDERS. De vergadering der aandeelhouders beslist over te gaan!

tot de benoeming van navermelde nieuwe bestuurders voor een termijn van zes jaar vanaf heden:

- de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE met zetel te 2400 Mol,

!l Berkebossenlaan 7 en met ondernemingsnummer 0404.205.730. Vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 24 van de statuten door haar afgevaardigd bestuurder: de heer LUCA Yves Willy André, geboren te Gent op acht april negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5. Overeenkomstig artikel 61 § 2 van het wetboek van vennootschappen werd de heer GIJS BERS Diederik Theodoor Gerard, geboren te Eindhoven op zeven augustus negentienhonderd vierenzestig, wonende te 5672 HA Nuenen (Nederland), Zuiderklamp 11, benoemd tot vaste vertegenwoordiger van NV VAN GANSEWINKEL BELGIE voor de uitvoering van het bestuurdersmandaat in onderhavige vennootschap;

- de heer DEWULF Wouter Peter Bert, geboren te Kortrijk op acht februari negentienhonderd

zeventig, wonende te 9130 Verrebroek, Spaans Fort 16;

- de heer LUCA Yves Willy André, geboren te Gent op acht april negentienhonderd!

vijfenzestig, wonende te 9250 Waasmunster, Heidekapelstraat 5.

Zij zijn allen vertegenwoordigd door de heer DIERCKX Theofiel, voormeld, ingevolge volmacht!

!!,dewelke.aanenderhavjge.akteAphecht blijft________ _ -________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1



Zij verklaren, vertegenwoordigd als gezegd, hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij

niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

MACHTEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR. De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad

van bestuur alle machten noodzakelijk om de genomen beslissingen uit te voeren.

COORDINATIE VAN DE STATUTEN. De vergadering der aandeelhouders verklaart ermee akkoord

te gaan dat de coördinatie van de statuten desgevallend wordt opgesteld en ondertekend door

ondergetekende notaris.

B. RAAD VAN BESTUUR.

Ontslag en benoeming van een afgevaardigde bestuurder. Vervolgens is de raad van bestuur in

bijzondere vergadering bijeengekomen, bestaande uit:

- de naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE, vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger de heer Gijsbers Diederik,

- de heer Dewulf Wouter;

- de heer Luca Yves;

welke verklaren de heer BOUDET Jean Marie te ontslaan als afgevaardigd bestuurder en de

naamloze vennootschap VAN GANSEWINKEL BELGIE te benoemen tot nieuwe afgevaardigd

bestuurder voor een termijn van zes jaar vanaf heden. De naamloze vennootschap VAN

GANSEWINKEL BELGIE, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Voor éénsluidend uittreksel

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mtr Dirk Seresia

Notaris







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 10.06.2011 11165-0599-040
12/02/2010 : BL330466
25/11/2009 : BL330466
25/11/2009 : BL330466
03/07/2009 : BL330466
19/02/2009 : BL330466
30/07/2008 : BL330466
16/07/2008 : BL330466
30/06/2008 : BL330466
10/04/2008 : BL330466
11/02/2008 : BL330466
06/07/2007 : BL330466
16/04/2007 : BL330466
13/11/2006 : BL330466
13/11/2006 : BL330466
02/10/2006 : BL330466
27/09/2006 : BL330466
10/08/2006 : BL330466
04/08/2006 : BL330466
28/10/2005 : AN330466
27/05/2005 : AN330466
03/11/2004 : AN330466
11/10/2004 : AN330466
11/06/2004 : AN330466
10/08/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va aa ------

Neergelegd ter griffie van de



orirgiBi



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I IlIl J Iii 1111 miui~1iMni~iuu

*1511550fi*

2 8 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0463.531.425 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Berkebossenlaan 7 in 2400 Moi

(volledig adres)

Onderwerp akte : SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING VAN DE AANDEELHOUDERS VAN 6 JULI 2015 OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 556 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Els De Troyer

Lasthebber

Van Gansewinkel ES Treatment

31/03/2004 : AN330466
01/10/2003 : AN330466
24/04/2003 : AN330466
24/02/2003 : AN330466
08/10/2002 : AN330466
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 30.09.2015 15635-0026-039
05/02/2002 : AN330466
24/03/2001 : AN330466
23/06/1998 : AN330466
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 23.06.2016 16214-0334-039

Coordonnées
VAN GANSEWINKEL ES TREATMENT

Adresse
BERKEBOSSENLAAN 7 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande