VAN GEESBERGEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VAN GEESBERGEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 542.569.894

Publication

11/12/2013
ÿþMid woed 11.1

il à ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

" " ANDEL



2 9 NOV, 2013

TURNHOUT

De Griffier,

Ondernemingsnr: Ô s-y2 . 5-6 9.8Jy

Benaming

(voluit) : Van Geesbergen

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Steenweg op Giere 339 bus 9 te 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel Uit de akte van oprichting

Per 27/11/2013 zijn de heer VAN GEESBERGEN Paul, wonende te Nederland, 4651 RP STEENBERGEN NP, Olmendreef 11, gehuwd en mevrouw VAN GEESBERGEN  JORDANS Monique, wonende te Nederland, 4651 RP STEENBERGEN NP, Olmendreef 11, gehuwd samengekomen om een handelsvennootschap op te richten met al$ rechtsvorm vennootschap onder firma.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur en heeft als maarschappelijke naam: Van Geesbergen

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Steenweg op Gierle 339 bus 9,

De vennootschap heeft ais doel;

De vennootschap mag, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, volgende activiteiten ontwikkelen:

-de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruiksalons, clubs, snackbars, hotels, traiteurdiensten, pizzeria's, pitabars alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen

-de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, allerhande meeneem- en afhaalgerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren, groenten, fruit, textiel en aanverwante artikelen, alsook de distributie en levering van alle voornoemde of aanverwante goederen en diensten;

-het plaatsen van vloer- , wandtegels en natuursteen;

-de aan- en verkoop van vloer-, wandtegels en natuursteen;

-de aan- en verkoop van bouwmaterialen;

-de groot- en kleinhandel in vloer-, wandtegels en natuursteen;

-de groot- en kleinhandel in bouwmaterialen;

-tegel-, marmer- en natuursteenactiviteiten;

-voegwerken, aanbrengen van chape en chapewerken;

-vervoer ven stortklaar beton;

-uitvoering van algemene renovatiewerken;

-isolatiewerkzaamheden;

-aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen

geluid en trillingen;

-aan- en verkoop van isolatiemateriaal en toebehoren;

-klein- en groothandel van isolatiematerialen en toebehoren;

-aanvullende werkzaamheden betreffende bovenstaande werken;

-alle verbouwingen en karweiwerken, evenals alles wat daar in het algemeen bij hoort;

De vennootschap mag tevens uitvoeren:

-Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

í-

ergelegd ter griffie van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Bijstand verlenen van technische of commerciële aard aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

-De aankoop, huur, verhuur, het onderhoud en de verkoop van alle roerende en onroerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware, handelspanden, magazijnen en woonhuizen

-Het aanleggen van een onroerend en roerend vermogen

-Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan, zich voor derden of voor eigen behoefte borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap werd opgericht met een maatschappelijk kapitaal van 100,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige

beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief,

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meerdere van de vennoten, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Het mandaat van de zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de enige vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Indien geen unanimiteit wordt bereikt, zullen alle vennoten voorzien in de tijdelijke vervanging, gevormd in een college van zaakvoerders tot een definitieve zaakvoerder is aangesteld.

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgelegd in artikel 3 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Alle mandaten zijn onbezoldigd tenzij anders overeengekomen. De algemene vergadering kan een bezoldiging toekennen.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op éénendertig december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, cp definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in de jaarlijkse algemene vergadering op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar. Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op één januari en eindigt het op éénendertig december van elk jaar.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen, rekening houdend met de wettelijke bepalingen, bij

eenparigheid beslissen:

-over de bestemming van het resultaat en/of

-de bestemming van een deel van de netto-winst naar een reservefonds.

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

De oprichters treffen nog éénparig volgende beslissin-*gen :

-het eerste maatschappelijk jaar vangt aan naar aanleiding van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid ingevolge neerlegging en eindigt op éénendertig december tweeduizend en veertien.

AVoorl_ behouden aan het Belgisch Staatsblad

-de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien op dag, uur en plaats bepaald in artikel 13 van de statuten.

-zowel de heer Van Geesbergen Paul en mevrouw Van Geesbergen - Jordans Monique benoemd tot zaakvoerder voor een onbepaalde duur. Het mandaat kan bezoldigd worden waarbij de algemene vergadering de bezoldiging zal bepalen.

-volmacht wordt gegeven aan GV Consultants BV BVBA om alle wettelijke formaliteiten, aansluiting sociale kas, inschrijving in het rechtspersonenregister, Kruispuntbank der Ondernemingen, ... te voldoen.

Ondertekend door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Van Geesbergen Paul



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VAN GEESBERGEN

Adresse
STEENWEG OP GIERLE 339, BUS 9 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande