VAN GOMPEL BEHEER B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN GOMPEL BEHEER B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.295.803

Publication

30/09/2014
ÿþbel

a,

BE

Sta

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-

111111!!!j1!1.1111,1IIIII

i

, ri.Mi.a...i VAN KOOPHANDEL

19 SEP. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Griffitrifsior

 er griffie van de

Ondernemingsnr : 0544.295.803

Benaming (voluit) : Van Gompel Beheer B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Boshoek 38

2480 Dessel

Onderwerp akte 1VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - VASTSTELLING MACHTEN  ONTSLAG

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), op! 29 augustus 2014, geregistreerd te Turnhout met de vermelding: "Geboekt twee blad geen verzendingen Te 1 ste kantoor der registratie Turnhout I Op 08 september 2014 Boek 710 folio 06 vak 06

Ontvangen : Vijftig euro 50,00 EUR. Voor de Adviseur-Ontvanger, Johan Van den Broeck" DAT:

1. Na kennisname van de desbetreffende verslagen van de zaakvoerder en de IAB-1 accountant, de vennootschap met ingang van 29 augustus 2014 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld werd.

2. Als vereffenaar werd aangesteld: de heer VAN GOMPEL Petrus Johannes, geboren' te Reusel (Nederland) op 22 oktober 1952, wonende te 2480 Dessel, Boshoek 38. De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten zoals voorzien in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen hebben. Hij zal de in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen, mogen stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering in te moeten roepen in de gevallen waar deze vereist is. Behoudens bijzondere delegatie zullen alle akten en documenten, die de vennootschap in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekendT kunnen worden door de vereffenaar.

3. De in functie zijnde zaakvoerder eervol ontslagen werd.

4. Bijzondere volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JONKERS 8,L PARTNERS", met zetel te 2382 Poppel (kavels), Mierclsedijk 5, en/of mevrouw Van Beek Monique, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Aarle 2, leder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap, uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag zaakvoerder en TAB-accountant, beschikking Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neertegging ter griffie van de

111111111111)! 11111011

Neerga1eg ter

RECHTBANK VAN YezoopapaunaL

14 OKT. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT Io Griffier

erif fie

!I Ondernemingsnr: 0644.296.803

1

i Benaming (voluit) :Van Gompel Beheer B.V.

ii

H

i

Il Zetel: Boshoek 38

2480 Dessel .

!: Onderwerp akte : ONTSLAG VEREFFENAAR- SLUITING VEREFFENING .

i

1! ,

!: Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Segers te Weelde (Ravels), op 25! .1

:i september 2014, geregistreerd op het lem registratiekantoor Turnhout 1 op 8 oktober lj 2014, geregistreerd 3 bladen geen verzendingen, boek 709, bled 045, vak 0020: ij Ontvangen vijftig euro. De adviseur-ontvanger, DAMS Marie-Louise, DAT:

11. De vereffening werd gesloten met vaststelling dat de vennootschap volledig heeft' 1! opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening.

i 2. De vereffenaar werd ontslagen met décharge omtrent zijn mandaat. :

i: 3. De boeken en bescheiden zullen neergelegd worden te 2480 Dessel, Boshoek 38,j

!: waar ze gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard worden. i

4. Bijzondere volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm!

ii van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JONKERS &.! Il PARTNERS", met zetel te 2382 Poppel (Ravels), Mierdsedijk 5, en/of mevrouw Van Beek il Monique, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Aarle 2, ieder van hen bevoegd afzonderlijki !I op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te; !i vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook: j! tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingloket, teneinde:

aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile!

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Filip Segers

dSamen hiermee neergelegd: afschrift akte, beschikking Rechtbank van Koophandel.

1

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

22/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie /an r1e akte

NEERGFI FGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

fiiuu11~uii~u~~uu~u1i1u~

14 2 529*

Voc behoL aan Belgi Staats

10 JAN, 2014

KOOPHANDEL effigriffier

Ondernemingsnr

235--iO3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) :VAN GOMPEL BEHEER B.V.

(verkort) ;

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Boshoek 38

2480 Dessel

Onderwerp akte :Verplaatsing zetel werkelijke leiding

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens te Weelde, gemeente Ravels, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, geregistreerd te Turnhout kantoor der registratie de 7 januari 2014 boek 704 folio 13 vak 02, ontvangen 50 euro voor de ontvanger Ivo Matthys, bliikt dat:,

1) de zetel van werkelijke Ieiding van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Van GompeI Beheer B.V." , met statutaire zetel te Reusel (Nederland), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer17097726 , met ingang van 19 december 2013, werd verplaatst naar 2480 Dessel, Boshoek 38.

2) dat de enige vennoot, houder van alle aandelen van de vennootschap is: De heer vAN GOMPEL Petrus Johannes, geboren te Reusel (Nederland) op 22 oktober 1952, van Nederlandse nationaliteit, gehuwd, wonende te 2480 DesseI, Boshoek 38.

3) dat de statuten werden gecoördineerd en hieruit blijkt ondermeer:

- dat de vennootschap ingevolge deze zetelverplaatsing kan worden gelijkgesteld met een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met als naam "Van Gompel Beheer B.V.".

- dat de vennootschap haar statutaire zetel heeft te Reusel (Nederland) en haar zetel van werkelijke leiding te 2480 Dessel, Boshoek 38 , en dit sedert 19 december 2013.

- dat het doel van de vennootschap luidt als volgt :

"a. het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het financieren van, adviseren van en het directievoeren over andere vennootschappen en ondernemingen met welke rechtsvorm dan ook;

b. het beleggen in en het beheren van en ht beschikken over roerende en onroerende zaken, effecten en andere waarden;

c. het verstrekken en aangaan van geldleningen en het garant blijven en/of zekerheid stellen voor schulden van andere vennootschappen en ondernemingen met welke rechtsvorm dan ook, alsmede aan casu quo voor die van natuurlijke personen;

d. het aangaan van pensioen- en lijfrente-contracten;

e. al hetgeen in de meest ruime zin des woords uit het vorenstaande voortvloeit, daarmede samenhangt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanen en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies."







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

dat het maatschappelijk en in speciën gestorte kapitaal 18.576,00 euro bedraagt, verdeeld in 15,480 aandelen met een nominale waarde van 1,20 euro elk.

dat het boekjaar van de vennootschap samen valt met het kalenderjaar.

-- dat de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 14.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

- dat de algemene vergadering besluit over de bestemming van de winst.

- dat de vennootschap wordt bestuurd door een bestuurder-zaakvoerder, aan wie de volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is verleend om individueel de vennootschap te vertegenwoordigen.

4) werd aangesteld als directeur, zaakvoerder, gemachtigd om de vennootschap alleen handelend te vertegenwoordigen in en buiten rechte: De heer vAN GOMPEL Petrus Johannes, geboren te Reusel (Nederland) op 22 oktober 1952, van Nederlandse nationaliteit, gehuwd, wonende te 2480 Dessel, Boshoek 38.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte met bijlagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

Baan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
VAN GOMPEL BEHEER B.V.

Adresse
BOSHOEK 38 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande