VAN HASSELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN HASSELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.310.967

Publication

18/09/2014
ÿþrf--) Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uhlu 111MB Il

Rechtbank van koophandel

ii.ilwerpen

. 0 9 SEP, 1014

afdelinghnUerpen

urrme



Ondememingsnr : 0866.310.967

Benaming

(voluit) Van Hassels

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Terbekehofdreef 43 A

2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming commissaris

1. Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van de Vennootschap van 25 oktober 2013:

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om BVBA Figurad Bedrijfsrevisoren, vast vertegenwoordigd door mevrouw Van Vlaenderen Ann, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1126 en ondernemingsnummer 0423,109.644 te benoemen tot commissaris voor de boekjaren eindigend op 31/03/2014, 31103/2015 en 31103/2016.

2. Uittreksel uit de onderhandse volmacht van de Vennootschap van 25 augustus 2014:

De ondergetekende, FNG Group NV, vast vertegenwoordigd door de heer Dieter Pennincic<, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van Van Flassels BVBA (de "Vennootschap"), met maatschappelijke zetel te' Terbekehofdreef 43 A, 2610 Wilrijk, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder het nummer 0865.310.967, geeft hierbij volmacht aan M. Virginie Ciers en M. Elke Janssens, advocaten van advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de algemene vergadering d.d. 25 oktober 2013 van de Vennootschap te vervullen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot inschrijving, wijziging, doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de neerlegging bij de griffie en het publiceren van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, In naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(d)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014
ÿþMo Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

milImplEq111

Rechtbank van koophandel Antwerpen

22 JR! 2014

afdeling Antwerpen

nriffir"

Ondernerningsnr : 0855.310.967

Benaming

(voluit) Van Hassels

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Terbekehofcireef 43 A

2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderyver akte: Bevestiging einde mandaat zaakvoerder

Uittreksel uit de beslissing van de enige zaakvoerder van de Vennootschap d.d. 1 julï 2014: 1. Aanpassing inschrijving KBO - bevestiging einde mandaat zaakvoerder - volmacht

De enige zaakvoerder stelt vast dat de ontbonden vennootschap (door middel van fusie door overneming) Van Hassells Konfekties NV, voorheen met maatschappelijke zetel te Van Hesedreef 51A, 9240 Zele, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Dendermonde) onder het nummer 0400.184.089, vast vertegenwoordigd door de heer Dieter Penninckx, nog ingeschreven staat in de Kruispuntbank van Ondernemingen als zaakvoerder van de Vennootschap hoewel deze vennootschap werd stopgezet op 29 juli 2010 ten gevolge van een fusie door overneming door de Vennootschap. Teneinde haar mandaat te kunnen schrappen, vereist de Kruispuntbank voor Ondernemingen dat het einde van haar mandaat wordt gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Aldus verklaart en bevestigt de enige zaakvoerder dat het mandaat van de ontbonden vennootschap Van, Hassel's Konfekties NV, voorheen met maatschappelijke zetel te Van Hesedreef 51A, 9240 Zele, ingeschreven, in het rechtspersonenregister (Dendermonde) onder het nummer 0400.184.089, vast vertegenwoordigd door de: heer Dieter Penninckx, als zaakvoerder van de Vennootschap automatisch een einde heeft genomen op 29 juli 2010 ingevolge de ontbinding door fusie door overneming van die vennootschap.

De registers van de Kruispuntbank van Ondernemingen moeten dan ook in die zin worden aangepast.

De enige zaakvoerder beslist om volmacht te geven aan Mr, Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe entof enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, leder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

v. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11011111,1111!,1111,11,111110j!1111111111

Ondememingsnr : 0865.310.967 Benaming

(voluit): Van Hassels (verkort) :

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 ONT. 2014

afdeling ànerpen

riffie

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Terbekehofdreef nummer 43 A te 2610 VVilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING VAN DE STATUTEN-VOLMACHT

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der vennoten van de besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Hassels", met maatschàppelijke zetel te 2610 Wilrijk,; Terbekehofdreef 43 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer' 0865.310.967opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, (1050 Brussel), Loulzalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU Dimitri CLEENEWERCK de:

CRAYENCOUR", op twaalf september tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor' van BRUSSEL 3 op drieëntwintig september daaropvolgend, boek 8 blad 210 vak 6, ontvangen vijftig euro (50: EUR), geïnd voor de Adviseur a.i. Joceline MODAVÉ, blijkt dat de algemene vergadering de volgende: beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

Wijziging van artikel 8 van de statuten

De voorzitter zet uiteen dat op 28 juli 2014 een pandovereenkomst werd afgesloten tussen FNG Group NV, FNG International NV en Dieter Pennincloz als Pandgevers ("Pledgors"), ING Belgium NV/SA als Zekerheidsagent ("Security Agent") en de Financieringspartijen als andere Gewaarborgde Partijen ("Secured Parties"), waarbij de aandelen in de vennootschap in pand werden gegeven. In dat kader, dient de vrije overdracht van de aandelen bij uitwinning van dat pand aan de Zekerheidsagent, één of meerdere van de, andere Gewaarborgde Partijen en/of één of meerdere met de Zekerheidsagent of met een andere Gewaarborgde Partij verbonden of geassocieerde vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 1° en artikel 12 van het Wetboek van vennootschappen) te worden opgenomen in de statuten van de vennootschap.

De hierboven weergegeven gedefinieerde termen hebben de betekenis die hieraan wordt gegeven in de pandovereenkomst dd. 28 juli 2014.

! De vergadering beslist, na beraadslaging, in artikel 8 van de statuten van de vennootschap een lid e) in te,

! voegen, dat luidt als volgt:

"e) Niettegenstaande enige andere statutaire bepaling, kunnen de aandelen die verpand werden ingevolge de pandovereenkomst die op 28 juli 2014 afgesloten werd tussen FNG Group NV, FNG International NV en Dieter Perinincloc els Pandgevers ("Pledgors"), ING Belgium NV/SA als Zekerheidsagent ("Security Agent", en de Financieringspartijen als andere Gewaarborgde Partijen ("Secured Parties") bij uitwinning van dat pend vrij worden overgedragen aan de Zekerheidsagent, één of meerdere van de andere Gewaarborgde Partijen en/of: één of meerdere niet de Zekerheidsagent of met een andere Gewaarborgde Partij verbonden of geassocieerde: vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 10 en artikel 12 van het Wetboek van; vennootschappen). De Zekerheidsagent, de andere Gewaarborgde Partijen en de met hen verbonden of' geassocieerde vennootschappen zijn, voor wat betreft overdrachten van aandelen ingevolge uitwinning van het' pand, "toegelaten personen" in de zin van artikel 249, §1, tweede alinea, 4° van het Wetboek van' vennootschappen.

Meer in het algemeen en niettegenstaande enige andere statutaire bepaling kunnen verpande aandelen ingevolge de uitwinning van een pand vrij worden overgedragen aan de persoon of personen die de betreffende aandelen overnemen ingevolge de uitwinning van het pand op die aandelen."

TWEEDE BESLUIT

Volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering geeft een volmacht aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan bot Ondernemingsroket van de Antwerpse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ' rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde aile noodzakelijke ' documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de voimachtdrager in naevi van de vennootschap, aile verklaringen doen, aile documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 25.10.2013, NGL 31.10.2013 13645-0190-037
10/08/2012
ÿþr mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad tieteked effk f~orhihank 41a4Agel i4 Átéii'Orpg Op

Griffie 01 A41G, 2ti~

11

*12140217*



J

..J



Ondernemingsnr : BB0865.310.967

Benaming (voluit) : VAN HASSELS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terbekehofdreef 43A

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre MOULIN, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op 11 juli 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN HASSELS" volgende beslissingen heeft genomen :

1) De vergadering beslist dat het huidig lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 augustus 2011 uitzonderlijk niet zal eindigen op 31 juli 2012, doch verlengd wordt tot 31 maart 2013.

De vergadering beslist bovendien dat in het vervolg het boekjaar zal aanvangen op 1 april van ieder jaar en eindigen op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

2)De vergadering beslist ingevolge de beslissing genomen bij de behandeling van het eerste punt van de agenda de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste maandag van september om veertien uur. De eerstkomende jaarvergadering op deze nieuwe datum zal aldus gehouden ;c worden in het jaar 2013.

3)De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen ingevolge de hierboven genomen beslissingen, als volgt :

- artikel 18 : de eerste zin van dit artikel wordt geschrapt en vervangen door de volgende nieuwe tekst :

"a) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder lifter worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand september om veertien uur."

1!

- artikel 26 : de eerste zin van dat artikel wordt vervangen door volgende tekst: "a) Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar."

1, 4) De vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

volmacht

- coördinatie der statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 20.12.2011, NGL 25.01.2012 12014-0416-037
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 10.01.2011, NGL 31.01.2011 11018-0484-038
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.02.2009, NGL 29.04.2009 09124-0295-014
26/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 20.02.2008, NGL 17.03.2008 08073-0218-013
19/06/2015
ÿþteg

Staatsblz swap

behouch

aan he

Belglsm

Mod woed 11.1

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 JUNI 2015

afdpj1nfi~P Antwerpen

~r~

: " " '" " ~ ," I I I"

1

" - " " " ' i ~ i i ~ í i" 1 1 1 ~ - 1 1-. - 1 1 ' 1 1 ~ 1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0865.310.967

Benaming

(voluit) VAN HASSELS

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; TERBEKEHOFDREEF 43A  2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 15/05/2015, blijkt dat de zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar E3autersemstraat 68A te 2800 Mechelen met Ingang vanaf 05/06/2015.

FNG Group NV

zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

De heer Dieter Pennlncla

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 20.02.2006, NGL 16.03.2006 06073-2966-016

Coordonnées
VAN HASSELS

Adresse
TERBEKEHOFDREEF 43, BUS A 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande