VAN HEMELRIJK THEO ADVIESBUREAU

Société en commandite simple


Dénomination : VAN HEMELRIJK THEO ADVIESBUREAU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.841.406

Publication

09/10/2013
ÿþOndememingsnr : 0832.841.406

Benaming

(voluit) : VAN HEMELRIJK THEO ADVIESBUREAU

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Heystraat 5 -2880 Bomem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING, ONTSLAG

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden d.d. 14 september 2013

Gezien het ontbreken van de initiatieven voor het vervullen van het maatschappelijke doel en er geen" activiteiten meer zijn, besluit de bijzondere algemene vergadering de ontbinding en sluiting in één akte te laten plaatsvinden per 14 september 2013. Aangezien aan aile voorwaarden werd voldaan die gesteld zijn door artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Met name verklaren de comparanten dat

-er geen vereffenaar wordt aangeduid;

-er geen passiva zijn;

-dat aile vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid instemmen met dit besluit;

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder, met ingang van heden, ingevolge voormeld besluit tot ontbinding en sluiting van de vereffening, te weten de heer Theophiel Van Hemelrijk.

Er wordt besloten om hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat tot op 14 september 2013, zonder enig voorbehoud.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een periode van 5 jaar bewaard worden op het adres te Heystraat 5 - 2880 Bornem.

Theophiel Van Hemelrijk

Beherend vennoot - zaakvoerder

Modword 1i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 0 -09- 2013

GFtIFriEg c}~ "MANK van KOOPHANIr{eMECHEiwEN

~

Op de laatste blz. van Lift B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2011
ÿþ" .r

MOd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va de akte

NEERGELEGD

1 f -01 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

t riRte

II1111R1VINNgqWWN

be

a

B+

st~

Ondernemingsnr : 2/ `2. 4 1.t 0G-

Benaming

(voluit) : VAN HEMELRIJK THEO ADVIESBUREAU

Rechtsvorm : COMM. V.

Zetel : HEYSTRAAT 5 2880 BORNEM

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT DE OPRICHTINGSAKTE DD 02.01.2011

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht op 02 januari 2011 tussen de hiemagenoemde vennoten die het maatschappelijk kapitaal volstorten als volgt:

-De heer Van Hemelrijk Theophiel Antoon wonende te 2880 Bornem Mariekerke, Heystraat 5, onderschrijft: het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van ¬ 950,00 (negenhonderd vijftig euro) en zal optreden als:

" beherende vennoot

" De heer Van Hemelrijk Alfons Jan wonende te 2880 Bornem Mariekerke , Heystraat 5, onderschrijft het; maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van ¬ 50,00 (vijfitg euro) en zal optreden als stille vennoot.

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht en is genaamd

"VAN HEMELRIJK THEO ADVIESBUREAU".

Deze naam moet steeds door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "Comm.V" worden voorafgegaan of gevolgd.

De vennootschap heeft tot doel:

,Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door; rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze: opsomming beperkend is.

Alle coördinatieweken van bouwwerken. Zowel particuliere als openbare bouwwerken.

Het uitvoeren van expertises, zowel voor privé als overheidsinstanties, het opvolgen van bouwprojecten in de meest ruime zin, het uitvoeren van al dan niet gerechtelijke expertises.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

De aankoop, de verkoop, de ruiling, de makelarij van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als; gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor: eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van aile gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van: derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden: en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, het in erfpacht nemen, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit' alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of. buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en'. bouwpromotor.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële: handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap: verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij: onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2880 BORNEM Mariekerke Heystraat 5.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de beherend vennoot - zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving. Iedere wijziging van de zetel wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de beherend vennoot - zaakvoerder.

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt ¬ 1.000,00 (duizend

euro), en is verdeeld in 100 aandelen.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan derden, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De eventuele erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot zullen slechts tot de vennootschap kunnen toetreden mits voorafgaand en geschreven akkoord van alle overblijvende vennoten.

Ingeval van weigering tot toetreding en bij gebreke aan een overname van de betrokken aandelen door één of meerdere van de overblijvende vennoten, zal in voorkomend geval een gedeeltelijke verdeling van het maatschappelijk vermogen worden doorgevoerd waarvan de fiscale druk wordt gedragen door de nalatenschap.

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van aandelen toebehorend aan de beherende vennoten zullen voorwerp uitmaken van een

publicatie in het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 67 van het wetboek van vennootschappen.

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De beherend vennoot  zaakvoerder is :

.De heer Theo Van Hemelrijk, voornoemd

Het mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door een beherend vennoot - zaakvoerder, individueel optredend.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten alsook de beherende vennoten, hebben een onbeperkt recht van toezicht en controle op aile verrichtingen van de vennootschap.

Zij kunnen, zonder verplaatsing, kennis nemen van alle boeken, briefwisseling, notulen en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

Zij kunnen zich op kosten van de vennootschap laten bijstaan door een expert voor de verificatie van de boeken en de rekeningen van de vennootschap.

De expert moet worden aanvaard door de beherend vennoot - zaakvoerder. " Bij gebrek van aanvaarding, wordt de expert benoemd door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De algemene vergadering komt samen op uitnodiging van de beherend vennoot - zaakvoerder, op de plaats en datum vernield in de uitnodiging.

De besluiten worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd worden genomen met een drie/vierde meerderheid van de stemmen.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

"

De jaarvergadering wordt gehouden de 3e donderdag van juni op de maatschappelijke zetel.

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van het brutoresultaat afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, kosten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Over de aanwending van de winst spreken de vennoten, verenigd in jaarvergadering, zich uit.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening verzorgd door de beherend vennoot - zaakvoerder.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat zij de rechten en de verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening voor haar oprichting werden gesteld door de vernoemde oprichters of één van hen, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de

" vennootschap haar zetel gevestigd heeft .

Overgangsbepalingen

1.Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2011.

2.De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012..

3.De voornoemde beherende vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door

enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De oprichtingsakte werd geregistreerd te Zandhoven op 5 januari 2011, Boek 6/28 blad 68 vak 24

Theophiel Van Hemelrijk

Beherend vennoot - zaakvoerder

T

'Voce-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN HEMELRIJK THEO ADVIESBUREAU

Adresse
HEYSTRAAT 5 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande