VAN HOOF VEILIGHEID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN HOOF VEILIGHEID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.060.992

Publication

08/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tergriffre van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op

7 SEP 2012

Griffie

I1I liii U H1I III 11Hi

*12165713*

bel a:

BE

Sta

ui

Ondernemingsnr : u9 060 q q !~

Benaming J v~

(voluit) : VAN HOOF VEILIGHEID

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BETHOVENSTRAAT 62/1, 2960 BRECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING

Het blijkt uit een akte verleden In het jaar tweeduizend en twaalf, de zesentwintigste september, voor Meester Chris Celfis, notaris te Brasschaat, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HOOF VEILIGHEID", werd opgericht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Hoof Veiligheid", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Bethovenstraat 62/001, ingeschreven in het

rechtspersonen register onder nummer 0414.444.970 (Antwerpen).

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE

RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap Is een besloten vennootschap met beperkte aan-risprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "VAN HOOF VEILIGHEID".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2960 Brecht, Bethovenstraat 62/1.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. voor eigen rekening en voor rekening van derden: de handel en fabricatie van textlelwaren, lederwaren, industriële artikelen, beschermingsartikelen, sportartikelen en gereedschappen, de groot- en kleinhandel in veiligheidsartikelen, bedrijfs-en regenkledij, persoonlijk beschermingsmiddelen, dit alles genomen in de breedste zin van het woord.

De opsomming is aanduidend doch niet beperkend.

2. Voor eigen rekening of voor rekening van derden: het realiseren van aile technische en

technisch-commerciële prestaties.. . _ .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening./

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. voor eigen rekening en voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in vennootschappen, het simuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaat-schappijen en kapitaaisondernemingen;

C. het verlenen van adviezen van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

D. het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en ontwikkeling, management, Human Resources en algemeen bestuur. Dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met bovenstaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich iaten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

E. het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

F. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octroolen, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

4. Voor eigen rekening en voor rekening van derden, of In deelneming met derden:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop , huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stelien voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag aile zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- enlof verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan, tevens onroerende goederen huren en verhuren.

Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen; zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag zich borgsteiien voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

5. het optreden als middelenvennootschap en daartoe :

A. het ter beschikking stellen van materiële infrastructuur zoals burelen, vergaderruimten, kantoormeubelen en  benodigdheden, computers en bijhorende apparatuur, teiefoon- en faxtoestellen en ander communicatlematerlaal, vakliteratuur, werktuigen en benodigdheden allerhande, kortom alle noodzakelijke en/of nuttige materiële activa.

B. het ter beschikking steilen van personeel en medewerkers al dan niet in ondergeschikt verband.

C. de gegevensverwerking en het beheer van databanken.

De Infrastructuur kan door de vennootschap gekocht worden, in leasing of financiering genomen worden of gehuurd worden; de vennootschap kan de bedoelde activa vervolgens (onder)verhuren of op enige andere wijze ter beschikking stelten.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN  PLAATSING  STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdzestig-duizend euro, vertegenwoordigd door driehonderd zestig aandelen zonder nominale waarde.

Het Is volledig geplaatst en onderschreven door inbreng in natura door de enige vennoot-oprichter, dewelke erkent door ondergetekende notaris te zijn ingelicht over de gevolgen van de eenhoofdigheld van de vennootschap voorzien In artikel 213 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

INBRENG IN NATURA:

Het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van driehonderdzestigduizend euro wordt onderschreven mits Inbreng in natura gedaan door de oprichtende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Hoof Veiligheid", voormeld (RPR 0414.444.970), die verklaart een geheel van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Hoof Veiligheid" (RPR 0414.444.970) In de vennootschap In te brengen, in ruil waarvoor haar driehonderd zestig volledig volstorte aandelen van de vennootschap worden toegekend.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", vertegenwoordigd door de heer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Schoten, Th. Van Cauwenberghlei 12, heeft het verslag opgemaakt voorschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag de dato 17 september 2012 letterlijk als volgt

BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W.Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN HOOF VEILIGHEID" kan ik verklaren :

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de Inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Dat de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 360 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevailend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. "

BIJZONDER VERSLAG VAN DE OPRICHTER

De oprichter heeft op 16 augustus 2012 het bijzonder verslag opgemaakt voorschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA:

De netto-inbrengwaarde wordt aldus geschat op driehonderd zestigduizend euro.

Voor zover de bovenvermelde inbreng bij onderhavige akte niet of onvoldoende gespecifieerd is, wordt uitdrukkelijk verwezen naar hogervermeld verslag van de heer bedrijfsrevisor, waarin de inbreng in natura in onderhavige vennootschap gedetailleerd is.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING  BEVOEGDHEID :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens

besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van juni om 9 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, behoudens zaterdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST :

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien;

3.Alie handelingen en daden, die voor rekening van de vennoot-'schap in oprichting zijn uitgevoerd en de daaruit voort-'vioeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aange"gaan door de bij deze opge-'rïchte vennootschap.

Voor-bZloudeK aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze l ekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Van Hoof Veiligheid", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Bethovenstraat 621001, RPR 0414.444.970 (Antwerpen), voor wie als vaste vertegenwoordiger zal optreden, mevrouw VAN HOOF Greetje Mathilda Corneel, houder van een Belgische identiteitskaart met nummer 591-074256949, wonende te 2960 Brecht, Bethovenstraat 62, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder Is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bij deze wordt aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE VAN LOEY PATTEET", rechtspersonen register Antwerpen 0439.300.528, met zetel te Antwerpen, Karel Oomsstraat 47 A, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van Indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neeriegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichter.

Op de laatste blz. vgn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 5 JUNI 2015

afdelinerlifi pen

Ondernem i n gsnr : 0849.060.992

Benaming

(voluit) : VAN HOOF VEILIGHEID

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BETHOVENSTRAAT 62/1 - 2960 BRECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG-BENOEMING

Uittreksel van de buiten gewone algemene vergadering van 24 juni 2015.

Aanvaarding van het ontslag van de zaakvoerder de bvba A.S.E. BRECHT (0414.444.970), vast vertegenwoordigd door mevrouw Van Hoof Greet, en dit met onmiddellijke ingang.

Wordt benoemd als nieuwe zaakvoerder de bvba Phd & Co (0630.727.850), vast vertegenwoordigd door de heer Dubois Philippe, en dit met onmiddellijke ingang. Het mandaat is bezoldigd.

Voor ontledend uittreksel.

Dubois Philippe

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 17.06.2016 16187-0058-014

Coordonnées
VAN HOOF VEILIGHEID

Adresse
BETHOVENSTRAAT 62, BUS 1 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande