VAN LOOY INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN LOOY INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.700.136

Publication

27/03/2014
ÿþ1

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N 5. E. G D

1 4 -03- 2014

A: yen

1f fFC4L.FN

Griffie

*14068341*

1111

ber ai

BE

Sta

uhIlI

Ondernemingsnr : 0436.700.136

Benaming (voluit) :VAN LOOY INVEST

(verkort) :

i;

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: RIJMENAMSEWEG 83A

2820 BONHEIDEN

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten voor notaris Bine GOOVAERTS, te Mechelen, op 11 februari 2014,' dragende aan het slot de melding: "Geregistreerd twee bladen, geen verzendingen, te Mechelen rte kantoor der registratie op 12 feb.2014, boek 994, bled 86, vak 03. Ontvangen: ¬ 50. De ea. Ontvanger, getekend, KOEN DECOSTER' dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN LOOY INVEST', volgende beslissingen heeft genomen:

dat het doel van de vennootschap aangevuld werd, met name in artikel 4 van de statuten werd, onmiddellijk na'

de "Tevens het deelnemen aan de oprichting, de werking, de leiding, de ordening en de controle van

vennootschappen en ondernemingen.", volgende tekst ingelast: "ln het bijzonder zef de vennootschap diensten leveren aan de vennootschappen waarin zij participeert. Deze diensten kunnen betrekking hebben op het tegen betaling vetlenen van financiële middelen, administratieve, boekhoudkundige en technische ondersteuning aan de familiale dochterondernemingen. Meer bepaald zal de vennootschap optreden en handelen als famillale vennootschap die instaat voor het beheer van het familiaal vermogen en de nodige ambachtelijke en' nifverheldsactiviteiten uitvoert in de zin van de nieuwe regeling met betrekking tot de overdracht van familiale ;Iondernemingen die met ingang van 1 januari 2012 van toepassing is. De vennootschap zal hiervoor het nodige personeel zelf te werk stellen."

Volmacht werd verleend aan BORRÉ & CO ACCOUNTANTS Burgerlijke BVBA, Accountants Belastingconsulenten, te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564 a., evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren betrekking hebbend op onderhavige beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd: expeditie van het PV van de buitengewone algemene vergadering, gecoördineerde tekst van de statuten, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, staat activa en passive.

i;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/0312014 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2013
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ï ~I~ a ~ tzL E G D

1 1 -10- 2013

GRIFFIE RECHTt~ANK win KOOPHANDEL, MECHELEN

i IVllfllllll INfll~ll

ffi3161392*

Ondernemingsnr : 0436.700.136

Benaming (voluit) : VAN LOOY INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : RLIMENAMSEWEG 83A

2820 BONHEIDEN

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten voor notaris Eline GOOVAERTS, te Mechelen, op 23 september, 2013, dragende aan het slot de melding: "Geregistreerd vier bladen, geen verzendingen, te Mechelen le° kantoor der registratie op 26 sep.2013, boek 993, blad 47, vak 04 Ontvangen: ¬ 50,00. De ea. Ontvanger,: getekend, KOEN DECOSTER", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten: naamloze vennootschap "VAN LOOY INVEST", onder andere volgende besluiten heeft genomen:

- dat het maatschappelijk kapitaal verhoogd werd met drie miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 3.500.000,00): door inbreng in natura van een gedeelte van de obligatielening om het kapitaal van drie miljoen zeshonderd; vijftigduizend euro (¬ 3.650.000,00) te brengen op zeven miljoen honderd vijftigduizend euro (¬ 7.150.000,00). Deze inbreng werd vergoed door de creatie van tweeduizend honderd (2.100) nieuwe aandelen, zonder; nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger; werden toegekend.

- dat het maatschappelijk kapitaal vervolgens verhoogd werd met één miljoen driehonderd.

drieënzeventigduizendduizend zeshonderd vijfentwintig euro (¬ 1.373.625,00) door inbreng in natura van tweeduizend vierhonderd negenennegentig (2,499) aandelen van de naamloze vennootschap "VAN LOOY BOUWGROEP", met ondernemingsnummer 0477.176.652, om het kapitaal van zeven miljoen honderdvijftigduizend euro (¬ 7.150.000,00) te brengen op acht miljoen vijfhonderd drieëntwintigduizend zeshonderdvijfentwintig euro (¬ 8.523.625,00), Deze inbreng werd vergoed door de creatie van achthonderd vijfentwintig (825) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger werden toegekend.

- omtrent deze inbreng in natura werd verslag uitgebracht door de Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Guy De Vooght, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5, bus 2, bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld, waarvan de besluiten van luiden letterlijk als volgt:

"5. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap Van Looy Invest, bestaat uit 2.499 aandelen van de naamloze vennootschap Van Looy Bouwgroep, gevestigd te 2820 Bonheiden, Rijmenamseweg 83 A en een gedeelte van de obligatielening voor een bedrag van 3.500.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

5.9De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

5.20e beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

5.3Er dient echter opgemerkt te worden dat bij de inbrenggenietende vennootschap het boekhoudkundig, eigen vermogen is weerhouden in plaats van de intrinsieke waarde voor het bepalen van het aantal te creëren aandelen, waardoor er een mogelijke benadeling van partijen is. De huidige aandeelhouders en inbrengers: hebben zich evenwel uitdrukkelijk akkoord verklaard met een bepaalde verschuiving binnen de; aandeelhoudersstructuur.

M.b.t. da waardering van de inbrenggenietende vennootschap dienen volgende voorbehouden geformuleerd' te worden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

rer-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

- De onderneming heeft een participatie in Van Looy Vastgoed welke op basis van de eigen vermogenswaarde overgewaardeerd is met 145.456 EUR. Evenwel onder voorbehoud van de mogelijke niet gekende meerwaarden op de materiële vaste activa.

- Eveneens heeft de onderneming een participatie in CRI welke op basis van de eigen vermogenswaarde overgewaardeerd is met 625.221 EUR. Evenwel onder voorbehoud van de mogelijke niet gekende meerwaarden op de materiële vaste activa.

- Bij een vergelijking van de boekwaarde van de effectenrekening (830.192,42 EUR) met de waarde per 31 december 2012 volgens de opgave opgemaakt door de financiële instelling werd een overwaardering vastgesteld van 31.755 EUR.

- Met betrekking tot de liquide middelen zijn er vreemde valuta ter waarde van 1.919.196, 00 EUR die in cash bewaard worden.

Er dient echter opgemerkt te worden dat wij niet in het bezit zijn van een confirmatie per 31 december 2012 van de op dat moment aanwezige gelden.

Eveneens dient opgemerkt te worden dat, met betrekking tot de inbrengwaarde van de aandelenportefeuille, er door de raad van bestuur slechts één methode van waardering is gebruikt, namelijk de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde. Bovendien is er geen enkele toetsing gebeurd op basis van de intrinsieke waarde van de vennootschap, De onderliggende activa- en passivaelementen zijn aldus mogelijks niet op hun werkelijke Waarde gewaardeerd.

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de in voorgaande paragrafen geformuleerde opmerkingen

5.4 De waardebepaling waartoe de methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van cie inbreng in natura bestaat in 2.925 aandelen van de naamloze vennootschap Van Looy Invest, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/8.925ste deel van het kapitaal elk.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Opgemaakt te Antwerpen, 23 september 2013

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

de heer Guy De Vooght, bedrijfsrevisor

Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen"

- dat de statuten van de vennootschap overeenkomstig werden aangepast.

Volmacht werd verleend aan BORRÉ & CO ACCOUNTANTS Burgerlijke BVBA, Accountants-13elastingconsulenten, te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564 a., evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren betrekking hebbend op onderhavige beslissingen,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013'- Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd; expeditie van het PV van de buitengewone algemene vergadering, gecoördineerde tekst van de statuten, verslag van de raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor, volmacht,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.08.2013 13526-0219-018
21/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111tn1111t111111

NEERGELEGD

0 9 -08- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANefftjMECHELEN

Ondernemingsnr : 0436.700.136

Benaming

(voluit) : VAN LOOY INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rijmenamseweg 83A - 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - benoeming en herbenoeming bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering dd, vrijdag 17 mei 2013 van de naamloze vennootschap VAN LOOY INVEST, blijkt dat met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen :

1) Benoeming van bestuurders :

a) BVBA VAN LOOY ADMIN, ondernemingsnummer 0877.541.578, met zetel te 2000 Antwerpen,' Frankrijklei 156 bus 9, wordt tot bestuurder benoemd voor een periode van zes jaren tot aan de algemene vergadering van het jaar 2019. ln de uitoefening van het bestuurdersmandaat wordt BVBA VAN LOOY ADMIN'. vertegenwoordigd door de heer Paul VAN LOOY, wonende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 156 bus 9.

b) NV VAN LOOY BEHEER, ondernemingsnummer 0508.654.241, met zetel te 2820 Bonheiden, Rijmenamseweg 83, wordt tot bestuurder benoemd voor een periode van zes jaren tot aan de algemene vergadering van het jaar 2019. In de uitoefening van het bestuurdersmandaat wordt NV VAN LOOY BEHEER vertegenwoordigd door Ann VAN LOOY, wonende te 3140 Keerbergen, Busselweg 18.

Aansluitend op de algemene vergadering stellen de bestuurders in een bijzondere raad van bestuur de BVBA VAN LOOY ADMIN, ondernemingsnummer 0877 541 578, aan als gedelegeerd bestuurder en als: voorzitter van de raad van bestuur.

2) Het ontslag van de volgende bestuurder wordt aanvaard:

BVBA MC ADMIN, met ondernemingsnummer 0885.530.915

BVBA VAN LOOY ADMIN

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Paul VAN LOOY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

27/03/2012 : LE099995
08/09/2011 : LE099995
10/08/2011 : LE099995
14/07/2010 : LE099995
02/09/2009 : LE099995
13/08/2008 : LE099995
02/08/2007 : LE099995
13/03/2007 : LE099995
03/07/2006 : LE099995
27/12/2005 : LE099995
01/08/2005 : LE099995
15/03/2005 : LE099995
09/09/2004 : LE099995
04/08/2003 : LE099995
21/10/2002 : LE099995
03/07/1999 : LE099995
10/11/1994 : ME76383
07/10/1994 : ME76383
31/08/1993 : LE85350
02/03/1993 : LE85350
09/07/1991 : SN46737

Coordonnées
VAN LOOY INVEST

Adresse
RIJMENAMSEWEG 83A 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande