VAN MOER CLEANING & REPAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN MOER CLEANING & REPAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.227.487

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 16.07.2014 14308-0558-040
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 01.07.2013 13256-0333-042
23/01/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad:

ternt

(leergelegd ter griffie van de Rechtba, van Koophandel te Antwerpen, p

1 JAN. 2013

Griffie

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.227.487

Benaming

(voluit) : VAN MOER CLEANING & REPAIR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vitshoekstraat 11 - Haven 1054 te 2070 ZWIJNDRECHT (volledig adres)

Onderwerp akte x Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: WIJZIGING VAN DE RECHTSVORM IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 21 december 2012, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN MOER CLEANING & REPAIR", met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat 11 - Haven 1054. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met BTW-nummer BE 0449.227.487.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Guy van Raerndonck te Beveren op 04 februari 1993, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari daarna onder nummer 19930224-339.

De buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Oproeping zaakvoerders/commissarissen

Dat al de aandeelhouders samen houders zijn van de zevenhonderd vijftig aandelen op naam, het volledig kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd, alhier vrijwillig in buitengewone algemene vergadering zijn' bijeengekomen en het bijgevolg niet nodig is over te gaan tot enige formele bijeenroeping dezer buitengewone algemene vergadering op de wijze voorzien door de wetten en/of de statuten.

Dat alle zaakvoerders, de heer Johan Van Moer, voornoemd en mevrouw Anne Verstraeten, geboren te Beveren op zevenentwintig augustus negentienhonderd zeventig, wonende te 9120 Beveren deelgemeente; Melsele, Nieuwlandstraat, 12, allen hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn en verklaren hierbij dat zij kennis hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en' verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 en het toezenden van stukken: overeenkomstig 269 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaren de verzakingsbrief te hebben ondertekend.

De aandeelhouders en de zaakvoerders verklaren dat als commissaris in deze vennootschap werd: benoemd : Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0453.925.059 en met kantoor te Antwerpen, Schaliënstraat, 3, vertegenwoordigd door de heer Frans° Verschelden, vertegenwoordiger van voormeld bedrijfsrevisorenkantoor, de verzakingsbrief heeft ondertekend.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam,' noch houders van certificaten op naam dit met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

Eerste Beslissing : kapitaalverhoging

De vergadering beslist dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met drieënveertigduizend. vierhonderd euro (¬ 43A00,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) dit door incorporatie van beschikbare reserves en zonder creatie van. nieuwe aandelen, waardoor enkel de fractiewaarde wordt verhoogd.

Tweede beslissing : vaststelling van de kapitaalverhoging en aanpassing artikel vijf van de statuten.

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging ten bedrage van drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00) door incorporatie van de beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen, verwezenlijkt is.

Uit hoofde hiervan wordt de tekst van artikel vijf van de statuten overeenstemming gebracht met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging, welke luidt als volgt

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

Derde beslissing : verslaggeving omzetting in een naamloze vennootschap.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, alsook van het verslag opgemaakt door Verschelden-Walkiers & C° bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Frans Verschelden, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 oktober 2012.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerders, de staat van activa en passiva afgesloten per 31 oktober 2012 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijven bij onderhavige akte gevoegd.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, Verschelden-Walkiers & C° bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA , voornoemd, luiden als volgt :

BESLUIT

Ondergetekende, Verschelden  Walkiers & Co Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door Frans Verscheiden, werd aangesteld, bij opdrachtbrief dd. 22 oktober 2012, in het kader van de omzetting van Van Moer Cleaning & Repair BVBA tot Van Moer Cleaning & Repair NV, vennootschap met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat 11, Haven 1054 en ondernemingsnummer 0449.227.487, dit in uitvoering van art. 777 van het Wetboek van Vennootschappen, Een staat van activa en passiva per 31110112012 van Van Moer Cleaning & Repair BVBA, opgesteld door het bestuursorgaan, lag aan de basis van onze werkzaamheden.

Onze Werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/10/2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Terzake dient uitdrukkelijk gesteld te worden dat ondergetekende zich niet kan uitspreken over de volledigheid inzake een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, BTW en bedrijfsvoorheffing en RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controteboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd, Er werd slechts een beperkt nazicht uitgevoerd.

Terzake kan ondergetekende zich niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen zoals opgenomen in de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2012 overwegende dat geen bevestigingsbrieven door ondergetekende werden ontvangen van leveranciers.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, rekening houdende met de hierboven gegeven opmerkingen.

Het netto-actief volgens deze staat van 206.427,54 EUR niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR,

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen op specifiek verzoek van het bestuursorgaan en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 17 december 2012,Verschelden  Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door : Frans Verschelden, bedrijfsrevisor.

Vierde beslissing Omzetting in een naamloze vennootschap.

De algemene vergadering beslist om de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

De omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap wordt gedaan onder de volgende

voorwaarden :

De omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en zonder bijtreden van vennoten.

De naam van de vennootschap blijft ongewijzigd.

De zetel van de vennootschap wordt niet verplaatst.

Het kapitaal van de vennootschap zal tweeënzestigduizendeuro (62.000,00 euro) bedragen,

vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen van de vennootschap worden toegekend aan de vennoten a rato van één (1) aandeel in de

naamloze vennootschap voor één (1) aandeel in de oude besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap is gekend.

De vergadering neemt kennis van het feit dat volgende vennoten deel zullen uitmaken van de naamloze

vennootschap " VAN MOER CLEAN ING & REPAIR "

-De naamloze vennootschap VAN MOER GROUP, voormeld, houder van zevenhonderd negenenveertig

(749) aandelen;

-De naamloze Vennootschap VAN MOER STORAGE, voormeld, houder van één (1) aandeel.

Vijfde beslissing - Aanneming van de statuten

De algemene vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt :

STATUTEN.

ARTIKEL 1,- RECHTSVORM - BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam VAN MOER

CLEANING & REPAIR.

ARTIKEL 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat, 11, Haven 1054.

ARTIKEL 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel

-het reinigen van containers en voertuigen;

-het uitvoeren van las-, herstellings- en andere onderhoudswerken aan containers en aan opleggers;

-het opslaan en bewaren van goederen;

-het verhandelen van roerende en onroerende goederen;

-het verhuren van magazijnen, kantoren en gronden;

-het ter beschikking stellen van personeel tegen betaling;

Alsmede alle verrichtingen en verhandelingen van alle aard die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel

aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt zou achten.

ARTIKEL 4.- DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

ARTIKEL 5,- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het kapitaal bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (62.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd (750) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

ARTIKEL 10, RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de veste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen dor de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 14. DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de

vennootschap met betrekking tot dit bestuur, opdragen

- hetzij aan één of meer van zijn leden die in dit geval de titel van gedelegeerd bestuurder dragen;

- hetzij aan één of meer directeurs, gekozen buiten zijn schoot.

De raad van bestuur kan het bestuur van het geheel of van een gedeelte of van een speciale tak van de

zaken van de vennootschap aan één of meer personen toevertrouwen.

De raad van bestuur alsmede de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in het kader van dit bestuur,

kunnen eveneens speciale en welbepaalde machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze.

ARTIKEL 15. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in de akten en in rechtsaangelegenheden

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk, of door een gedelegeerd bestuurder;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde(n) tot dit bestuur.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door speciale volmachtdragers, binnen de grenzen van hun

mandaat.

ARTIKEL 21. DATUM PLAATS OPROEPINGEN

De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de twintigste van de maand mei om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel

zevenentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda

en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de

statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeen geroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeen geroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de

oproeping, en bij gebreke hiervan, op de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 24. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de bepalingen van het wetboek van

vennootschappen.

ARTIKEL 28. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum worden de boeken en geschriften afgesloten en de raad van bestuur maakt de door

de wet vereiste documenten op.

De jaarrekeningen bevatten de balans, de resultaatrekeningen alsmede de bijlage en vormen één geheel.,

Deze documenten worden opgesteld overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd

vijfenzeventig, op de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de uitvoeringsbesluiten

hierop, in de mate dat de vennootschap hieraan onderworpen is, en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en

reglementaire beschikkingen die eventueel op haar toepasselijk zijn.

De bestuurders maken bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven over hun bestuur, Zij maken

de stukken, samen met het verslag over hun bestuur ten minste een maand voor de jaarvergadering over aan

de commissarissen, indien er zijn. Deze moeten dan een geschreven uitvoerig verslag opmaken

overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 29, WINSTEN

De nettowinst, na aftrek voor de wettelijke reserve, wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering die

er de bestemming van bepaalt, op voorstel van de raad van bestuur en binnen de perken van de wet.

ARTIKEL 32. VERDELING

De opbrengst van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, wordt

gelijkelijk verdeeld tussen aile aandelen, desgevallend, na onderzoek van de aandelen met betrekking tot hun

volstorting.

Zesde beslissing ; ontslag niet-statutaire zaakvoerders en kwijting.

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van alle niet-statutaire zaakvoerders van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten :

1. Naamloze vennootschap "VAN MOER GROUP", gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat, 11 -Haven 1054. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met BTW-nummer BE : 0885.987.706, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Johan Van Moer, voornoemd;

2. mevrouw VERSTRAETEN Anne Lisette Louis, wonende te 9120 Beveren deelgemeente Melsele, Nieuwlandstraat, 12.

De algemene vergadering verleent de ontslagnemende niet-statutaire zaakvoerders algehele kwijting voor het door hen gevoerde mandaat.

Zevende beslissing benoeming bestuurders  vaste vertegenwoordiger  commissaris.

De algemene vergadering beslist de volgende personen te benoemen

a) bestuurders  vaste vertegenwoordigers.

Worden benoemd als bestuurders :

Voor-

tbebouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Naamloze vennootschap "VAN MOER GROUP", gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat, 11  Haven 1054. ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met BTW-nummer BE : 885.987.706, welke als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MOER MANAGEMENT, gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat, 11, Haven 1054 op datum van heden opgericht, en dit onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid, welke op haar beurt vast vertegenwoordigd wordt door de heer Johan Van Moer, voornoemd:

-de heer Johan Van Moer, voornoemd, met ingang van heden tot het ogenblik dat Van Moer Management BVBA, voornoemd, rechtspersoonlijkheid verkrijgt;

2. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSEQUENCE", gevestigd te 9170 Sint-Gillis-waas, Vosdreef, 30. Ingeschreven in het Rechtspersoneregister te Dendermonde met BTW-nummer BE', 480.764.761, niet als vaste vertegenwoordiger, de heer Joost Van Lierde, met nationaalnummer 701002-02795, wonende te 9170 Sint-Gillis-waas, Vosdreef, 30/0302.

die allen, tegenwoordig en/of vertegenwoordigd als gezegd, of verzakingsbrief heeft ondertekend, uitdrukkelijk verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Hun functies zullen een einde nemen na de jaarvergadering van tweeduizend en achttien.

b) commissaris

De algemene vergadering beslist de benoeming als commisaris in deze vennootschap verder te zetten tot de jaarvergadering van 2015, zijnde werd benoemd : Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0453.925.059, vertegenwoordigd door de heer Frans Verschelden.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur beslist de volgende gedelegeerd bestuurder, mutatis mutandis, te benoemen

Naamloze vennootschap "VAN MOER GROUP", gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat, 11  Haven 1054 Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met BTW-nummer BE 885.987.706, welke als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld :

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MOER MANAGEMENT, gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat, 11, Haven 1054 op datum van heden opgericht, en dit onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid, welke op haar beurt vast vertegenwoordigd wordt door de heer Johan Van Moer, voornoemd.

-de heer Johan Van Moer, voornoemd, met ingang van heden tot het ogenblik dat Van Moer Management BVBA, voornoemd, rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

die tegenwoordig en/of vertegenwoordigd als gezegd, of verzakingsbrief heeft ondertekend, uitdrukkelijk verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Haar functies zal een einde nemen na de jaarvergadering van tweeduizend en achttien.

Achtste beslissing : opdracht aan notaris en machtiging aan bestuursorgaan

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coordinatie van de statuten te ' verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Negende beslissing  volmachten

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder ander ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan

Moor Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten, Burg, CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0451.657.041, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk afzonderlijk optredend, ' met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, bijzonder verslag van de zaakvoerders, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2012
ÿþ Mod wort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ekepled f~ï~.r=i~i~

~~;~~,ede1 te ~t~a~cr~~~ ~~ ~~~~i~á~nk

~1p~d1, ~~

Griffie Q ~+ JQL1 20~2

iII 11111111111 iii i~i~u~

*izia3~o9*

Vs

bekt

aai Bel! Staa

111

Ondernemingsnr : 0449.227.487

Benaming

(voluit) : Van Moer Cleaning & Repair

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vitshoekstraat 11 - 2070 Zwijndrecht k (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 30/06/2012:

De algemene vergadering beslist unaniem de Burg. CVBA Moore Stephens Verscheiden, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Frans Verscheiden te herbenoemen ais commissaris voor een periode van 3 jaar tot de algemene vergadering te houden in 2015.

Van Moer Group BVBA

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

Johan Van Moer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 03.07.2012 12254-0028-039
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.06.2011, NGL 28.06.2011 11223-0555-036
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 03.06.2010 10154-0151-037
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 19.06.2009 09266-0235-035
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 22.05.2008 08155-0146-034
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.05.2007, NGL 08.06.2007 07196-0189-026
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.05.2005, NGL 08.06.2005 05221-3859-015
17/07/2015
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.227.487

Benaming

(voluit) : VAN MOER CLEAN1NG & REPA1R

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Haven 1054 - Vitshoekstraat 11, 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders dd. 27 juni 2015.

Met eenparigheid van stemmen wordt Moore Stephens Audit BV CVBA (RPR 0453.925.059), kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Frans Verschelden en de heer Johan Van Mieghem, aangesteld als commissaris voor een periode van 3 jaar (boekjaar 2015, 2016 en 2017) hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2018. Moore Stephens Audit BV CVBA duidt de heer Frans Verschelden en de heer Johan Van Mieghem aan als vaste vertegenwoordigers.

Van Moer Group NV, Gedelegeerd bestuurder Vast vertegenwoordigd door Van Moer Management BVBA, Vast vertegenwoordigd door Johan Van Moer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MONITEC,

IO-Oi-2Jé ELGISCH STAAT~

Rechtbank van koophandel Antwerrjen

0 2 JULI 2015

afdeling Antwerpen

BLAD O~~ffie

R BE

â

II!I Ifl1I1I1i il

*153036

E

25/01/2005 : SN051972
30/06/2004 : SN051972
03/02/2004 : SN051972
24/06/2003 : SN051972
16/06/2001 : SN051972
17/06/1999 : SN051972
24/02/1993 : SN51972
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 19.07.2016 16329-0464-041

Coordonnées
VAN MOER CLEANING & REPAIR

Adresse
VITSHOEKSTRAAT 11, HAVEN 1054 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande