VAN MOER MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN MOER MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.874.074

Publication

07/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13300106*

Neergelegd

03-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508874074

Benaming (voluit): VAN MOER MANAGEMENT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

UITTREKSEL: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te

Beveren op 21 december 2012, geregistreerd, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN:

1.De heer VAN MOER Johan Frans Adrienne, belg, geboren te Beveren, op zeven januari duizend negenhonderdzeventig, nationaal nummer 700107-331-63, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, gehuwd met mevrouw Verstraeten Anne Lisette Louis, nagenoemd.

2.Mevrouw VERSTRAETEN Anne Lisette Louis, belg, geboren te Beveren, op zevenentwintig augustus duizend negenhonderdzeventig, nationaal nummer 700827-23890, hier vermeld met haar uitdrukkelijke instemming, gehuwd met de heer Van Moer Johan, hiervoor genoemd.

Beiden wonende te 9120 Beveren deelgemeente Melsele, Nieuwlandstraat, 12.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht wordt onder de naam VAN MOER MANAGEMENT.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is. Het kapitaal is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde elk.

Het kapitaal is volgestort ten belope van de geheelheid, zijnde achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

-De heer VAN MOER Johan Frans Adrienne, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ), waarvoor hem vijftig (50) aandelen toegekend worden. -Mevrouw VERSTRAETEN Anne Lisette Louis, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ), waarvoor haar vijftig (50) aandelen toegekend worden.

Alle aandelen zijn volstort voor de geheelheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis Bank nummer BE33 0016 8754 2746 geopend op VAN MOER MANAGEMENT Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 21 december 2012 dat mij is overhandigd om in het onderhavig dossier te worden bewaard.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 01 november 2012. Deze overname van verbintenissen kan ook geschieden bij besluit van de zaakvoerder binnen de twee maand na haar oprichting.

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt:

STATUTEN.

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : VAN MOER MANAGEMENT.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2070 Zwijndrecht Vitshoekstraat 11 Haven 1054.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, voor

eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

1. Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

2. Het beheren, valoriseren en ten gelde maken van deze belangen of deelnemingen.

3. De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle, en vereffeningen van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen.

4. Het verlenen van alle advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij belang of deelneming heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van een holding.

5. Managementassistentie en  ondersteuning in de zin van : professionele en onafhankelijke adviezen verstrekken op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer het administratief, financieel en personeelsbeheer, deze opsomming geldend als illustratie en niet limitatief, en dit zowel ten behoeve van vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren, zowel in binnen- als buitenland.

6. Alle verrichtingen van raadgeving aangaande risico s en veiligheid en dit zowel op het vlak van personen als van goederen, zij mag tevens overgaan tot studie, het opstellen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

het administratief actuarieel en financieel beleid van elk voorzieningsplan dat tot doel heeft het verlenen van voordelen op het vlak van de oprust stelling, het overlijden, de ziekte en invaliditeit, alsook van alle andere voordelen in verband met het personeelsbestuur der ondernemingen.

7. Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake bovenvermelde alsmede financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeven van ondernemingen als van particulieren.

8. De aankoop, de verkoop, de huur, de verhuring en het beheer van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen, en het verrichten van alle handelingen die daarmede geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of daartoe bevorderlijk zijn.

9. De exploitatie van een land- en tuinbouwbedrijf zowel op eigen eigendom of in pacht zouden verkregen.

10. Het kweken, onderhouden en herbergen van dieren.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die in verband kunnen worden gebracht met wat hierboven niet-limitatief is opgesomd, met inbegrip van alle verrichtingen in verband met merken, brevetten, en andere onlichamelijke rechten.

De vennootschap kan zich niet borg stellen of hypotheek verstrekken op haar eigendommen in het voordeel van andere vennootschappen, ook niet aan vennootschappen uit dezelfde groep.

Zij mag daarenboven, rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen.

ARTIKEL VIER - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, onder voorbehoud van de

vigerende wetten.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal ieder.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande.

ARTIKEL VEERTIEN - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de statuten of de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien de vennootschap een mandaat als bestuurder, gedelegeerd bestuurder of zaakvoerder uitoefent in een vennootschap zal de vennootschap enkel rechtsgeldig haar medewerking kunnen verlenen aan zowel het nemen als het uitvoeren van zwaarwichtige beslissingen van het bestuursorgaan waarin zij zetelt na voorafgaandelijke goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap.

Een beslissing van het bestuursorgaan waarin de vennootschap zetelt als bestuurder of zaakvoerder zal als zwaarwichtig worden beschouwd wanneer deze beslissing een substantiële impact heeft op de organisatie van haar bestuur en/of de samenstelling van het vermogen van deze vennootschap. Als zwaarwichtige beslissing zal zodoende ten exemplatieven titel worden beschouwd:

1. delegaties van (zowel beslissings- als vertegenwoordings)bevoegdheden van het

bestuursorgaan, zowel aan bestuurders als aan niet-bestuurders (met inbegrip van de herroeping van deze delegaties); voor alle duidelijkheid wordt hieronder ook de benoeming en het ontslag van het orgaan van dagelijks bestuur van de Vennootschap begrepen;

2. beslissingen met betrekking transacties ten bezwarende titel betreffende aandelen van vennootschappen waarvan zij eigenares is of zou worden

3. verrichtingen die in het bijzonder zijn voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen of andere toepasselijke wettelijke, c.q. reglementaire bepalingen en/of verrichtingen die meebrengen dat er een specifiek voorstel, c.q. een bijzonder verslag aan de aandeelhouders moet worden gericht, met inbegrip van (doch niet beperkt tot) handelingen gesteld ter gelegenheid van of met betrekking tot inbrengen in natura en/of opheffingen van het voorkeurrecht ter gelegenheid van kapitaalverhogingen, kapitaalverminderingen, alarmbelprocedures in de zin van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, fusies, splitsingen en/of daarmee gelijkgestelde verrichtingen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen, enz.;

4. de toetreding tot en/of uittreding door de Vennootschap uit een joint venture of een partnerschap met andere personen, alsook de oprichting van dochtervennootschappen;

5. het ondernemen van een nieuwe bedrijfsactiviteit die niet ondergeschikt of incidenteel is aan de alsdan ontwikkelde activiteiten en/of het in belangrijke mate wijzigen van de aard van zulke activiteiten;

6. de toetreding tot kredieten, leningen en/of schuldfaciliteiten, c.q.  instrumenten ten belope van meer dan EUR 750.000,00 per boekjaar, de wijziging van kredieten, leningen en/of schuldfaciliteiten, c.q.  instrumenten met een waarde van meer dan EUR 750.000,00 en/of de terugbetaling of wederinkoop van uitstaande schuldinstrumenten, anders dan in overeenstemming met de daarop toepasselijke voorwaarden en modaliteiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

en/of aan normale commerciële ( at arm s length ) voorwaarden,

7. het toestaan van om het even welke zekerheid, met inbegrip van (doch niet beperkt tot) garanties, borgstellingen, patronaatsverklaringen en alle overige persoonlijke zekerheden en/of hypotheken, panden, opties, retentierechten en alle overige zakelijke zekerheden over de activa, c.q. de handelszaak van de Vennootschap;

8. het aangaan van enige overeenkomst, afspraak, verbintenis, belofte, toezegging of engagement tot het verrichten of deelnemen in één of meer van de voorgaande verrichtingen;

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

ARTIKEL ACHTTIEN - BEZOLDIGINGEN.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders

over beslist.

De bezoldiging van de commissarissen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen

vastgesteld.

ARTIKEL TWINTIG - BIJEENKOMST.

Elk jaar op de tweede vrijdag van de maand juni om vijftien uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL EENENTWINTIG - STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of door gebruik

van telecommunicatiemiddelen.

De vennoot die op zulke wijze zijn stemrecht uitoefent, wordt geacht op de vergadering

aanwezig te zijn.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Ieder jaar op éénendertig december worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

De zaakvoerder(s) maakt(maken) een inventaris op, alsmede de jaarrekening om ter goedkeuring aan de algemene vergadering te worden onderworpen in de wettelijke vormen en termijnen. Hij (zij) bepaalt(bepalen) het bedrag van de nodige voorzieningen en afschrijvingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VERDELING VAN SALDO.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR -EERSTE JAARVERGADERING.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni tweeduizend veertien om vijftien uur.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennoot beslist onder voorbehoud van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap :

- De heer VAN MOER Johan, voornoemd, hier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

VOLMACHT:

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten, burgerlijke vennootschap CVBA, gevestigd te Antwerpen Schaliënstraat, 3, met recht van in de plaatsstelling om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Luik B - Vervolg

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VAN MOER MANAGEMENT

Adresse
VITSHOEKSTRAAT 11 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande