VAN MOPPES

Divers


Dénomination : VAN MOPPES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 436.241.959

Publication

10/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

*1411 85

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op x 8 MEI 2O

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0436.241.959

Benaming

(voluit) : VAN MOPPES

(verkort)

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap (thans coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid)

Zetel : 2018 Antwerpen, Lange Herentalsestraat 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG - BENOEMING

Uit het verlagschrift van de buitengewone algemene vergadering van de cooperatieve vennootschap (thans coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid) "VAN MOPPES", met zetel te 2018 Antwerpen, Lange Herentalsestraat 101, 0436.241.959 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 13 mei 2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden

Vaststelling  De comparanten stellen vast dat de aanpassing van de statuten of van regelmatige omzetting voordat de in artikel 165 van de Wet van 20 juli 1991 gestelde termijn is verstreken niet is gebeurd, gezien het kapitaal van de vennootschap nooit werd opgetrokken tot het wettelijk minimumkapitaal, en dal diensvolgens conform artikel 168 van de Wet van 20 juli 1991 de statutaire bepalingen die strijdig zijn met de wet voor niet geschreven gehouden worden en dat de bepalingen van dwingend recht van deze wet toepasselijk zijn, zodat de bepaling van beperkte aansprakelijkheid van de vennoten in artikel 7 van de statuten vervallen is (en voor niet geschreven gehouden wordt overeenkomstig artikel 168 van de Wet van 20 juli 1991). De comparanten stellen dan ook vast dat de vennoten thans onbeperkt aansprakelijk zijn.

1.Beslissing tot verlenging van de duur van het mandaat van de zaakvoerders. De vergadering beslist de duur van het mandaat van de zaakvoerders te verlengen, zodat voortaan een zaakvoerder kan worden benoemd voor onbepaalde duur.

2.Uitdrukking van het kapitaal in euro ln de statuten.

3.Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

4.Bevestiging dat de vennootschap de rechtsvorm heeft van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid en aanpassing van de statuten aan genomen beslissingen en de vigerende wetgeving voor een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, door vervanging van de tekst van de statuten door een volledig nieuwe tekst van de statuten.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "VAN MOPPES".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Herentalsestraat 101

- De vennootschap heeft tot doel : het geven van adviezen en het verlenen van diensten inzake boekhouding, fiskaliteit, sociale wetgeving, administratie en organisatie, alsmede het bemiddelen bij het afsluiten van verzekeringen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

- De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichtingsdatum,

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt duizend tweehonderd negenendertig euro zevenenveertig cent (¬ 1.239,47). Het wordt vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Alle vennoten zijn, ook boven hun inbreng, persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, genaamd `zaakvoerder', al dan niet vennoot.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle verrichtingen te stellen die nodig of nuttig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die verrichtingen die door de wet of deze statuten uitdrukkelijk zijn voorbe-'houden aan de algemene vergadering.

- De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten overstaan van derden, en in rechte, als eiser of als verweerder.

- De zaakvoerder mag een deel van zijn machten delegeren aan volmachtdragers of directeuren, en hun vergoedingen bepalen.

Indien de vennootschap er wettelijk niet toe gehouden is een commissaris te benoemen, heeft elke vennoot individueel de meest uitgebreide onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De onderzoeks- en controlebevoegdheden van de individuele vennoten kunnen door de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid, worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten zoals bepaald in artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, ook zij die afwezig waren of tegenstemden.

Haar bevoegdheden warden bepaald door de wet en de statuten. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder door middel van een aangetekende brief, die de agenda bevat, en minstens vijftien dagen vóór de vergadering ter post moet zijn aangeboden, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De vennoten worden in buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen, tel-kens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist, of nog wanneer de vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, hierom verzoeken. In dit laatste geval dient de vergadering te worden gehouden binnen de maand volgend op het verzoek.

- De jaarvergadering wordt telkens gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur.

- Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

- Het batige saldo van de balans, na aftrek van de algemene- en exploitatiekosten, alsook van de provisies, afschrijvingen en ristomo's, te verdelen onder de vennoten in functie van de verrichtingen die zij gedurende het afgesloten boekjaar met de vennootschap verricht hebben, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze voorafrteming is niet meer verplicht van zodra dit reservefonds één tiende van het maar schappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het resterende saldo beslist de algemene vergadering.

- Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, benoemt de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars wier man-'daat te allen tijde door haar herroepen kan worden.

Gaat de algemene vergadering niet over tot deze benoeming, dan is de zaakvoerder, die op het ogenblik van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, zijn de vereffenaars bevoegd om alle vereffeningsverrichtingen te stellen die de wet opsomt.

5.Ontslag zaakvoerder(s). De vergadering beslist het ontslag van de zaakvoerder, de heer VAN

MOPPES Michel, geboren te Amsterdam (Nederland) op 8 mei 1957, wonende te 2910 Essen, Alfons Tirelirenstraat 4, met ingang van heden te aanvaarden.

De vergadering verleent hem kwijting voor het gevoerde mandaat, onder voorbehoud van goedkeuring van de lopende jaarrekening.

6.Benoeming zaakvoerder(s). De vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerder, met ingang van heden, met een mandaat van onbepaalde duur:

De heer VAN MOPPES David, geboren te Amsterdam (Nederland) op 5 december 1927, wonende te 2100 Antwerpen, Wouter Haecklaan 5 bus 8.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, volmacht(en).

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1' oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013 : AN267367
19/07/2012 : AN267367
26/07/2011 : AN267367
09/03/2015
ÿþ Mai POF 11.1

"

F Ifi ", F_ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11lIIpN1,1111M1fA 111

Ondernemingsnr ; 0436.241.959

Benaming (voluit) : van Moppes

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Herentalsestraat 101, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uit het Proces-Verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten gehouden op 12 februari 2015 blijkt dat gezien het overlij den van de heer David van Moppes op 21 januari jongstleden er voor van Moppes CV een zaakvoerder in diens vervanging dient te worden aangesteld. De firma Belgian Underwriting Agency BVBA - 0439.924.692 vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw Hildegard Schreppers is bereid om het zaakvoerderschap op zich te nemen. Met meerderheid van stemmen wordt de benoeming van Belgian Underwriting Agency BVBA goedgekeurd als zaakvoerder van van Moppes CV. Belgian Underwriting Agency BVBA is bereid om het zaakvoerderschap te aanvaarden vanaf het overlijden van de heer David van Moppes. Het mandaat zal bezoldigd zijn.

Belgian Underwriting Agency BVBA vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw

Hildegard Schreppers

Zaakvoerder

Op de laatste bie. 'v n Luik¬ .vermelden : rtectô: Naam en hoedánigheld van de ins lrümerifèrencfë notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Rechtbank van t,c4hand:t

Antvrercen

2 5 FE0, 2015

afdeiineaterpen

28/07/2010 : AN267367
03/08/2009 : AN267367
25/07/2008 : AN267367
26/07/2007 : AN267367
03/08/2005 : AN267367
23/07/2004 : AN267367
31/07/2003 : AN267367
03/08/2002 : AN267367
20/07/2001 : AN267367
29/07/1999 : AN267367
07/07/1992 : AN267367

Coordonnées
VAN MOPPES

Adresse
LANGE HERENTALSESTRAAT 101 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande