VAN OEVELEN - MEEUSEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN OEVELEN - MEEUSEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 867.719.537

Publication

10/03/2014
ÿþ ~ ~.r1-1;i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

11

1

1 16I 1

*1905929

111

Neergelegd ter grIf e van de bette Koophandel fie Antverpe4, op

Griffie 2 fi FEB, 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 08ô7.79 9.537

Benaming (votum) : Van Oevelen - Meeusen

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brasschaatsteenweg 65

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : NV: kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, notaris te Wuustwezel, op 11 februari 2014, dragende volgende melding: " Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "Van Oevelen - Meeusen" met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 65 en gekend onder het ondernemingsnummer BE0867.719.537, het volgende besloten heeft:

* EERSTE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

Op 10 februari 2014 besliste de vennootschap tot uitkering van dividenden aan haar vennoten ten belope van vijfhonderdnegenenzeventig duizend euro (E 579.000,00) in toepassing van artikel 537, 1°: lid W.I.B.92. Deze dividenduitkering betreft de op 31 maart 2013 goedgekeurde reserves. De vennoten; gaven op dat ogenblik kennis van hun intentie om onmiddellijk na deze dividenduitkering over te gaan! tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap ten belope van de verworven dividenden.

In uitvoering van het voorgaande beslist de algemene vergadering thans met éénparigheid van stemmen

om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een inbreng in natura van;

vijfhonderdeenentwintig duizend honderd (E 521.100,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) op vijfhonderddrieëntachtig duizend honderd euro (E 583.100,00), door het creëren! van vierhonderd (400) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande, genietende van dezelfde! rechten en voordelen, en die in het resultaat van de vennootschap zullen delen met ingang vanaf heden. De vergadering beslist de aandelen uit te geven tegen duizend driehonderd en twee euro vijfenzeventig! cent (E 1.302,75) per aandeel.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal geheel bestemd worden voor de rekening "Kapitaal".

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbreng van: voormelde dividenden en dat aan de inbrengers volgende nieuwe aandelen, die volstort zijn, wordee toegekend, in tegenprestatie van de inbreng.

" aan de heer Van Oevelen Achiel: tweehonderd achtenveertig (248) aandelen

" aan mevrouw Meeusen Nicole: honderd tweeënvijftig (152) aandelen.

1. INBRENGERS

a. De heer Van Oevelen Achiel, voornoemd.

b. Mevrouw Meeusen Nicole, voornoemd.

Hierna onveranderlijk de "INBRENGERS" genoemd.

2. OMSCHRIJVING VAN DE IN TE BRENGEN GOEDEREN

Genoemde inbrengers verklaren dividenden voor een bedrag van vijfhonderdeenentwintig duizend honderd euro (E 521.100,00), na afhouding van de er op verschuldigde roerende voorheffing van tien: procent (10%) in te brengen in de vennootschap, zoals omschreven in het nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor.

WAARDERING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De inbrengers, die verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de wezenlijkheid en de bijzondere voorwaarden van de hierboven beschreven inbrengen in natura bevestigen daarover geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen daarover enige andere eerrechtvaardiging dient worden te worden gegeven, stellen zij de waarde van de ingebrachte goederen vast op vijfhonderdeenentwintig duizend honderd (E 521.100,00).

3. VERGOEDING

In vergelding voor de hiervoor omschreven inbrengen worden de vierhonderd (400) gecreëerde

aandelen verstrekt aan de inbrengers en wel als volgt:

" aan de heer Van Oevelen Achiel: tweehonderd achtenveertig (248) aandelen

" aan mevrouw Meeusen Nicole: honderd tweeënvijftig (152) aandelen.

Samen: vierhonderd (400) aandelen, wat de totaliteit van de in nature af te betalen aandelen omvat,

zodat door deze inbreng en toekenning deze aandelen volledig zijn afbetaald.

4. VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hiervoor omschreven inbrengen in natura heeft BB&B Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor te Herent, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van dit rapport aangezien de vennoten bevestigen elk een afschrift ervan te hebben ontvangen en de inhoud ervan wel te kennen. De besluiten van dit verslag waarvan het origineel, samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV «VAN OEVELEN-MEEUSEN» betreft de vorderingen die de aandeelhouders, de heer Achiel VAN OEVELEN en mevrouw Nicole MEEUSEN bezitten ten opzichte van de NV «VAN OEVELEN - MEEUSEN», resulterend uit de uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10% ten bedrage van netto 521.100,00 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor elke inbreng in natura weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen elke inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Achiel VAN OEVELEN ten bedrage van 323.082,00 EUR bestaat uit de uitgifte van 248 kapitaalaandelen van de NV «VAN OEVELEN -MEEUSEN», zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/248Se van 323.082, 00 EUR, toegekend aan de heer Achiel VAN OEVELEN.

De vergoeding voor de inbreng in natura door mevrouw Nicole MEEUSEN ten bedrage van 198.018,00 EUR bestaat uit de uitgifte van 152 kapitaalaandelen van de NV «VAN 0E VELEN - MEE IJ5EN», zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/15251 van 198.018, 00 EUR, toegekend aan mevrouw Nicole MEEUSEN.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion').

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voar-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

º%

Vobr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

procedure zoals voorzien in Artikel 537 WIB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

5. BIJZONDER VERSLAG VAN DE BESTUURDERS

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de bestuurders mij notaris hun bijzonder verslag overhandigd waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. Dit verslag zal samen met het hierboven gemelde revisoraal verslag en een afschrift van deze akte neergelegd worden op de rechtbank van koophandel waar de vennootschap is ingeschreven.

6. VERKLARINGEN

a. Bevestiging van identiteit

Ondergetekende notaris bevestigt dat de hiervoor opgegeven identiteiten van de inbrengers overeenstemmen met deze vermeld in de officiële en wettelijk opgelegde documenten.

Ondergetekende notaris bevestigt dat zij de juistheid van de namen, voornamen, geboorteplaatsen, geboortedata en woonplaatsen van de inbrengers, voor zover het om natuurlijke personen gaat, staaft op basis van de raadpleging van het rijksregister en/of identiteitskaart.

b. Verklaringen in verband met de registratie

Partijen verklaren overeenkomstig artikel 115 van het Wetboek Registratierechten de waarde van de ingebrachte goederen te schatten op vijfhonderdeenentwintig duizend honderd (¬ 521.100,00).

* TWEEDE BESLISSING - WIJZIGING ARTIKEL 5

In uitvoering van voormelde kapitaalverhoging beslist de algemene vergadering thans om de huidige tekst van artikel 5 aan te passen, om het in de toekomst te laten luiden als volgt:

"Artikel 5 - Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op vijfhonderddrieëntachtig duizend honderd euro (6 583.100,00), vertegenwoordigd door vierhonderdvijftig (450) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/vierhonderdvijftigste (1/450) van het kapitaal. Tot verhoging of verlaging van het kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van alle regels nodig voor een statutenwijziging. "

* BIJZONDERE VOLMACHT

De bestuurder stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber SBB Accountants en Adviseurs, kantoor houdend te 2960 Brecht, Vaartstraat 79, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

*

Coördinatie van de statuten

* Verslag van revisor

* Verslag van bestuurders

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 24.01.2014, NGL 29.01.2014 14024-0435-013
11/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V<

behc

aai

Bei

Staa

Ondernemingsnr : 0867.719.537

Benaming

(voluit) : Van Oevelen - Meeusen

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brasschaatsteenweg 65 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 februari 2013

Met eenparigheid van stemmen wordt volgende beslissing genomen :

Dries Van Oevelen, Brasschaatsteenweg 65 te 2920 Kalmthout wordt benoemd als bestuurder vanaf 113/2013, Zijn mandaat loop tot net na de jaarvergadering gehouden in 2016 waarin beslist wordt over de resultaten van het boekjaar 1/8/2014 tot 31/7/2015.

Achiel Van Oevelen,

Gedelegeerd bestuurder,

tlearnaáe5d Per rr07fia vr flehibaru

ypPi {ieopkrartde{ ,a AMImrma e a A

Griffie 2 B FEB, 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 25.01.2013, NGL 18.02.2013 13041-0489-013
31/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 27.01.2012, NGL 30.01.2012 12016-0531-013
12/05/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0867.719.537 Neergûlcgd tu" miffie van de

Rechtbank van " . . ~'2,°urpen

op

~ UfJ~ i7fº%f~lel~

ll1 11101 ~I111 1tI IVIIIIII

vc behc aar Belt Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Van Oevelen - Meeusen

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brasschaatsteenweg 65

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : NV: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, notaris te Wuustwezel, op 26 april 2011, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie aan de diensten van de rechtbank van koophandel", dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Van Oevelen - Meeusen" met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 65 en gekend onder het ondememingsnummer 0867.719.537, besloten heeft:

*VERNIETIGING AANDELEN

om twaalf (12) ingekochte aandelen te vernietigen en de onbeschikbare reserve die werd aangelegd op te heffen en af te boeken.

Deze aandelen werden door mevrouw Meeusen, Nicole Lea Alfonsina, van Belgische nationaliteit, geboren te Essen op 28 januari 1958, thans wonend te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 65, aan de vennootschap overgedragen op 15 april 2011. Het aanbod tot inkoop van eigen aandelen was uitsluitend gericht aan mevrouw Meeusen. Voor de inkoop van de aandelen werd een bedrag per aandeel ontvangen van dertienduizend euro (¬ 13.000,00).

* KAPITAAL

Als gevolg van voornoemde inkoop van eigen aandelen die later werd gevolgd door de vernietiging van alle ingekochte aandelen, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

Bijgevolg zal artikel 5 van de statuten in de toekomst luiden als volgt:

"Artikel 5: KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van ëén/vijftigste (1/505) van het kapitaal.

Tot verhoging of verlaging van het kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van alle regels nodig voor een statutenwijziging."

* VORM EN AARD DER AANDELEN

Bij algemene vergadering van 5 november 2004 werd beslist om alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de huidige tekst van artikel 8 te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 8: VORM EN AARD DER AANDELEN

De volgestorte aandelen zijn op naam.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam, aan toonder of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

De titularis kan op elk ogenblok op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Voorbehouden-aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten opbijgehouden.

een register b' ehouden.

Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten." * VORM DER OPROEPING VOOR DE ALGMENE VERGADERING

Gezien alle aandelen thans op naam zijn besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de eerste alinea van artikel 26 betreffende de vorm van de oproeping voor de algemene vergadering te schrappen, zodat artikel 26 in de toekomst zal luiden als volgt:

"Artikel 26: VORM DER OPROEPING VOOR DE ALGEMENE VERGADERING

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en de eventuele commissaris worden ten minste vijftien dagen vóór de vergadering per brief uitgenodigd. Indien de bestemmeling individueel, schriftelijk en uitdrukkelijk ermee instemt, kan deze oproeping gebeuren via enig ander communicatiemiddel. De oproepingen vermelden naast dag, uur en plaats van de vergadering, de agenda met de te behandelen onderwerpen en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt tevens voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam met medewerking van de vennootschap uitgegeven.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief verzonden aan de aandeelhouders, bestuurders en eventuele commissaris, terwijl de anderen waaronder de houders van aandelen aan toonder slechts die stukken toegezonden krijgen als ze uiterlijk zeven dagen vóór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld."

* VOLMACHT

De algemene vergadering stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber SBB Accountants en Adviseurs, te 2960 Brecht, Vaartstraat 79, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging enfof schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de kruispuntbank van ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.-belastingplichtige.

".<,;~~h,

VOOR.ONTLEDEND UITTREKSEL

~~~~;~;,~

:

Geassocieerd notaris Isis Vermander

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Coordinatie van de statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/04/2011
ÿþMal 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIl 11111 11111 IIII 1lli IlII IlIl IIIl III lIII

" iiosaeai*

eate nivi Rechthed .ras Ilegente AAfIº%orpo4

1 5 APR. 2011

Griffie

On;1ernemingsnr : BE 0867.719.537

Benaming

!v lijitf _ Van Oevelen - Meeusen

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brasschaatsteenweg 65, 2920 Kalmthout

Onderwerp akte 7 Toestemming tot inkoop van eigen aandelen

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 7 april 2011:

De toestemming werd verleend aan de raad van bestuur om eigen aandelen van de vennootschap te verwerven door middel van inkoop of ruil onder de voorwaarden van artikel 620 van het Wetboek van Vennootschappen en binnen de volgende grenzen:

-De verwerving kan slechts betrekking hebben op maximaal 12 aandelen; zijnde 20% van de totaal uitgegeven aandelen;

-Zij is slechts geldig voor een maximumtermijn van 5 jaar te rekenen vanaf de beslissing van de algemene vergadering;

-De inkoop kan slechts geschieden tegen een prijs die niet lager dan 9.350,00 EUR noch hoger dan 16.125,00 EUR per aandeel mag zijn;

-De aandeelhouders zijn met unanimiteit van de stemmen akkoord om het aanbod tot verkrijging van eigen aandelen uitsluitend te richten aan mevrouw Meeusen Nicole.

De algemene vergadering verleent aan de raad van bestuur de nodige bevoegdheden voor het uitvoeren van voorgaande beslissing.

Achiel Van Oevelen,

Gedelegeerd bestuurder

Op de !netste blz. van 1...q 9 ..p ven'ne:ltíen : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noteri*.:, hetzij van de Der6oie1ruJiinl

bevoegd de rectitspe suon ier aanzien van derden te venegenwoc rdigen

verso : Naam en handtekenin

15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 28.01.2011, NGL 07.02.2011 11027-0468-013
10/02/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mol 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~uoaaoso*

Ondernemingsar : 0867.719.537

Benaming

Wollift : Van Oevelen-Meeusen

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Brasschaatsteenweg 65 - 2920 Kalrnthout

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op 22 januari 2010:

De algemene vergadering beslist volgende personen te herbenoemen:

Achiel Van Oevelen: bestuurder,

Nicole Meeusen: bestuurder,

Achiel Van Oevelen: gedelegeerd bestuurder.

Hun vernieuwde mandaat zal gelden tot net na de jaarvergadering gehouden in 2016 waarin beslist wordt over de resultaten van het boekjaar 1/812014 tot 3117/2015.

Achiel Van Oevelen,

Gedelegeerd bestuurder.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 31 JAN. 201

Cep de laatste blz. van I )íkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de htstrumenterande notaris, hetzij van de perso(o)n=en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.07.2009, GGK 22.01.2010, NGL 31.08.2010 10496-0437-013
10/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.07.2008, GGK 23.01.2009, NGL 06.02.2009 09035-0175-013
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.07.2007, GGK 25.01.2008, NGL 28.01.2008 08025-0182-013
20/02/2007 : ME. - JAARREKENING 31.07.2006, GGK 26.01.2007, NGL 13.02.2007 07047-4335-014
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.07.2005, GGK 27.01.2006, NGL 31.01.2006 06032-4981-014
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.07.2016, GGK 27.01.2017, NGL 01.02.2017 17034-0152-016

Coordonnées
VAN OEVELEN - MEEUSEN

Adresse
BRASSCHAATSTEENWEG 65 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande