VAN OMMEN J.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN OMMEN J.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.177.393

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.08.2013 13506-0148-011
21/05/2013
ÿþMnd Woitl 11.1

Zlt i~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dc r E R G E L È G D I

GRIME RECHTBAt4K VAN

Ittopmeis

4 8 " Mei 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Gntfie

Ondernemingsnr : 0892.177.393

Benaming

(voluit) : VAN OMMEN J.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerco, Stippelberg 143

On erwerp akte: Fusie

Het blijkt uit een akte van fusie verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijniaan 19, op 25 april 2013, met registratierelaas " Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Aarschot op 26 april 2013, boek 583 blad 17 vak 2, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur a.i. W. Rens " dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergaderingen van nagenoemde vennootschappen:

A. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J." met zetel te 2260 Westerlo, Stippelberg 143, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0892.177.393 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE0892.177.393.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Catherine Croes, plaatsvervangend notaris te Herselt op 17 september 2007, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 september daarna onder nummer 2007-09-28/0141831.

Waarvan de statuten niet gewijzigd werden sinds de oprichtingsakte.

13. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DIERENZORG" met zetel te 2200 Herentals (Noorderwijk). Voortkapelseweg 77, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0425,284,028 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE0425284.028.

Opgericht bij akte verseden voor notaris Jean Verbist, te Geel op 29 december 1983, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 januari 1984 onder nummer 973-7.

Waarvan de statuten laatst gewijzigd werden ingevolge buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgesteld door notaris Bart Van Thielen, plaatsvervangend notaris te Herselt op 16 februari 2010, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 maart daarna onder nummer 2010-03-05/0033927.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen hetgeen volgt :

I. De huidige vergadering heeft de volgende agenda:

1.Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen bij fusievoorstel de dato 6 maart 2013.

2. Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J.", als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "DIERENZORG", die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J.",

3. Machtiging van de raad van bestuur tot uitvoering

van de genomen besluiten.

4. Ontslag van de zaakvoerder - kwijting.

5. Volmacht KBO,

Il. Het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN

OMMEN J." bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen. Alle aandelen zijn aanwezig of vertegenwoordigd.

Tevens is de zaakvoerder, de heer VAN OMMEN Johan, voornoemd, aanwezig.

Er werd geen commissaris aangesteld.

Er zijn geen andere effecten dan deze waarvan de houders hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet

geleverd worden van de naleving van de formaliteiten inzake bijeenroeping van de vergadering.

III.Het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "DIERENZORG" bedraagt tachtigduizend

euro (¬ 80.000,00), vertegenwoordigd door negenhonderd vijfenveertig (945) aandelen. Alle aandelen zijn

aanwezig oiivertegenwornligd -- -------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tevens zijn de volgende bestuurders aanwezig:

-de heer VAN OMMEN Johan, gedelegeerd bestuurder, voornoemd;

-mevrouw DE RYCK Heidi, bestuurder, voornoemd.

Er werd geen commissaris aangesteld.

Er zijn geen andere effecten dan deze waarvan de houders hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet

geleverd worden van de naleving van de formaliteiten inzake bijeenroeping van de vergadering.

IV. Sedert de laatste algemene vergadering zijn door de vennootschappen geen ver-'rich-'tingen gedaan die ressorteren onder artikel 259 en artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen.

V. De vennoot-ischappen doen geen of hebben geen publiek beroep gedaan op het spaarwe-'zen.

Vaststelling dat de vergaderingen geldig kunnen beraadslagen.

De uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergaderingen; deze erkennen dat ze geldig samengesteld werden en bevoegd zijn om over de onderworpen agenda te beraadslagen.

Beraadslaging - besluiten.

De vergaderingen vatten de agenda aan en nemen na beraadslaging de volgende besluiten

Eerste besluit - Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen bij fusievoorstel de dato 6 maart 2013.

Het gemelde fusievoorstel werd neergelegd op de respectieve griffies van de rechtbanken van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op 12 maart 2013.

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 maart daarna onder nummer 0045925.

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, beslissen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, het aangekondigde fusievoorstel goed te keuren.

Tweede besluit -- Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J.", als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "DIERENZORG", die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J.".

De buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, besluiten bij eenparigheid van stemmen aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J.", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "DIERENZORG" die houdster is van alle aandelen van de vennootschap "VAN OMMEN J.".

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "VAN OMMEN J." boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap "DIERENZORG", wordt bepaald op 1 februari 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "VAN OMMEN J." gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "DIERENZORG", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J.", vanaf heden op te bestaan.

Derde besluit - Machtiging raad van bestuur.

De vergaderingen verlenen met éénparigheid van stemmen aan de raad van bestuur van de vennootschap "DIERENZORG" de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Vierde besluit _ Ontslag van de zaakvoerder - kwijting,

De heer VAN OMMEN Johan, zaakvoerder van de vennootschap "VAN OMMEN J.", biedt zijn ontslag aan ais zaakvoerder in zelfde vennootschap, te rekenen vanaf heden.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DIERENZORG" van de jaarrekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J." over het boekjaar 2012 alsook over de periode van 1 januari 2013 tot op heden geldt tevens als kwijting voor de uittredende zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J," voor de uitoefening van zijn mandaat sedert 1 januari 2012 tot op heden.

Vijfde besluit - Volmacht KBO.

De vergaderingen beslissen als bijzondere gevolmachtigde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRT & Partners", te 3200 Aarschot, Grote Markt 28, diens zaakvoerders en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen, aan te stellen ten einde aile formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte fusie;

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11 !Une

GRII-FIE RkGHTF3ANK VHt

12 HAART 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

'f re

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0892.177.393

Benaming

(voluit) : VAN OMMEN J.

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STIPPELBERG 143 2260 WESTERLO

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Op 06 maart 2013 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen zijn :

1, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J.", gevestigd te 2260 Westerco, Stippelberg 143.

Deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht bij akte verleden voor meester Catherine Croes, plaatsvervangend Notaris, te Herselt op 17/09/2007, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 2810912007 daarna, onder nummer 20070928/07141831.

Zij is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0892.177.393.

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekenen

"de Heer Van Ommen Johan, wonende te 2260 Westerlo, Stippelberg 143, zaakvoerder.

De zaakvoerder werd benoemd in de oprichtingsakte van 17109(2007 bekendgemaakt in Belgisch Staatsblad van 28/09/2007 onder het nummer 20070928/07141831.

2. De naamloze vennootschap "DIERENZORG" gevestigd 2200 Herentals, Voortkapelseweg 77,

Deze vennootschap is opgericht op 29/12/1983 bij akte, verleden voor Notaris Jean Verbist te Geel, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28/01/1984 , onder het nummer 973-7,

Het kapitaal werd verhoogd en de statuten werden gewijzigd bij akte, verleden voor Notaris Jean Verbist, te Geel op 25/06/1985, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25/07/1985 met nummer 850725-266.

Het kapitaal werd verminderd en de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Jean Verbist, te Geel op 12/01/1994, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09/02/1994 met nummer 940209-346.

Bij beslissing van de algemene vergadering gehouden op 15/0612001, waarvan notulen werden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 05/09/2001 met nummer 20010905-291, werd het kapitaal verhoogd en omgezet in euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor meester Catherine Croes, plaatsvervangend Notaris te Herselt op 15/07/2008, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30/07/2008 met nummer 20080730/0127383.

De statuten werden voor een laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor meester Bart Van Thielen, plaatsvervangend Notaris te Herselt op 16/02/2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 05/03/2010 met nummer 20100305/10033927.

Zij is ingeschreven in de kruispuntbank de ondernemingen onder het nummer 0425.284.028 en is geregistreerd ais BTW-belastingplichtige onder het nummer BE 0425.284.028.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Namens haar tekenen

" de Heer Van Ommen Johan, wonende te 2260 Westerlo, Stippelberg 143, bestuurder;

" Mevrouw De Ryck Heidi, wonende te 2260 Westerlo, Stippelberg 143, bestuurder.

De bestuurders werden benoemd bij de statutenwijziging van 1610212010, blj akte verleden voor meester Bart Van Thielen, plaatsvervangend Notaris, te Herseit, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 05103/2010, onder het nummer 20100305/10033927.

ln aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676 van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van al hun aandelen, verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal warden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat :

a. de fusie zal worden gevoerd tussen

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN OMMEN J.", gevestigd te 2260 Westerlo, Stippelberg 143 die naar luid van artikel 4 der statuten nagemeld doel heeft

De vennootschap heeft tot doel

-participatie in vennootschappen;

-het uitoefenen van de functie als zaakvoerder in andere vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

2. De naamloze vennootschap "DIERENZORG", gevestigd te 2200 Herentals, Voortkapelseweg 77, die naar luid van artikel 3 der statuten nagemeld doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel:

Het verstrekken van allerhande prestaties op gebied van dierenverzorging zoals advies, diensten en producten, onder meer het inrichten en beheren van centra voor dierenverzorging en het verstrekken van daarbij aansluitende diensten, ter plaatse of elders.

De aan- en verkoop, zowel in het groot als in het klein, import en export, verhuring van allerhande materieel, materiaal, roerende of onroerende goederen en waren in verband met dierenverzorging.

Werkzaamheden te vervullen als autonoom analyse-, proef- en controlelaboratorium en als instelling voor wetenschappelijk onderzoek.

De vennootschap zal door middel van inbreng, lening en ontlening, inschrijving, versmelting of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ve r-behouden aan het Belgisch Staatsblad r---

een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. ~

De vennootschap mag eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan van om het even welke aard, welk bedrag en welke duur, zij het binnen de wettelijke grenzen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De sub 2 genoemde vennootschap die reeds houdster is van aile aandelen in de over te nemen vennootschap, zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 1 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is, welke geen aanleiding geeft aan enige toebedeling van aandelen van de overgenomen vennootschap noch enige betaling van opleg van geld of anders.

b. Vanaf 01 februari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

c. Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en zaakvoerder van de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden, De

uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en In een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt,

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 2510412013. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden aile kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaand .fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van

bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier

van elke vennootschap uiterlijk op 08/03/2013.

Opgemaakt in 6 exemplaren op 06103/2013.

De bestuursorganen van elke vennootschap erkennen twee door de bestuursorganen van elke vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Van Ommen Johan Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2013
ÿþMod Wied 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B.



ouoiw~ou~ui~u~~o

13 32118*

Vo beho aan Belg Staat

~

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

1,2 FEB. 2013

KOOPmEL TURNHOUT

De " ri

Ondernerningsnr: 0892.177.393

Benaming

(voluit) ; VAN OMMEN J.

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STIPPELBERG 143 2260 WESTERLO

(volledig adres)

Onderwerp akte ; NEERLEGGING VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Turnhout, het fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van Van Ommen J. bvba, door Dierenzorg N.V. gevestigd te Voortkapelseweg 77 2200 Herentals, met ondememingsnummer 0425.284.028.

Van Ommen Johan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 21.08.2012 12421-0033-011
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.08.2011 11406-0105-011
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.07.2010 10340-0045-011
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.08.2009 09635-0318-011

Coordonnées
VAN OMMEN J.

Adresse
STIPPELBERG 143 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande