VAN OOSTERWYCK REAL ESTATE

Divers


Dénomination : VAN OOSTERWYCK REAL ESTATE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 551.877.441

Publication

14/05/2014
ÿþ L ik Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I III II 1II II Ill III llI1 II

*14099022*

be

aa

He Stai

Rechtbank van koophandel ' Antwerpen

02 MEI 2014

ard(itiriftletw-c.r,,,n

Ondernemingsnr : 5 51 - 8 7 7 - 4 4 1 :41

Benaming

(voluit): VAN OOSTERWYCK REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 2840 Rumst, Kerkstraat, 13,

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v4545r registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen. Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 28 april 2014 dat een naamloze vennootschap werd opgericht ais volgt

Identiteit van de oprichters.

1.De heer VAN OOSTERWYCK Karl Maria Jozef [vo, geboren te Mechelen op 26 juni 1964, en zijn echtgenote

2.Mevrouw HENDFilX Angélique Maria, geboren te Boxmeer (Nederland) op 17 oktober 1964, Beiden wonende te Rumst, Kerkstraat, 13.

Rechtsvorm - Naam - Duur, De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en bestaat voor onbepaalde duur,

Haar naam luidt "VAN OOSTERWYCK REAL ESTATE".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 Rumst, Kerkstraat, 13,

Doel. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, of voor rekening van derden:

1.de aankoop en verkoop van onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden;

2.het verrichten van alle studies, het maken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten;

3.projectontwikkeling en handel in onroerend goed en zakelijke rechten voor eigen rekening;

4.verhuur van eigen onroerend goed; met inbegrip van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende zakelijke rechten alsook de onroerende leasing;

5.algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werkzaamheden door onderaannemers uitgevoerd.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

1.het beheren van beleggingen en van participaties in vennootschappen of ondernemingen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, het waarnemen van management of het verlenen van advies inzake management en het verstrekken van andere diensten, en het leveren van technische, administratieve, commerciële of financiële bijstand aan vennootschappen of ondernemingen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks participeert of aan derden; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens overeenkomst of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe dienstverlener of raadgever of in de hoedanigheid van orgaan van de opdrachtgever;

2.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

3.het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden vennootschappen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen, door, onder meer, zonder hiertoe beperkt te zijn, haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

4.de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van

.eigen_handelsverrichtingen it voor_handelsverrichtingen van derden;

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'OlHee

ICJ

:cu

WIcie

4zr

tSet

ecy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.het aanvragen, verswerven, verhandelen en exploiteren van auteursrechten, know-how, octrooien, merken, tekeningen, modellen en andere intellectuele rechten, alsook van licenties of andere gebruiksrechten op dergelijke intellectuele rechten, en voorts het overdragen of verlenen van gebruiksrechten, licenties, sublicenties en dergelijke meer op intellectuele eigendomsrechten.

Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap mag in het algemeen aile industriële, cornmercjële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel. De termen (vermogens-)beheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro 100.000,00). Het is verdeeld

in tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het 'mana& van de vennootschap is volledig geplaatst. Aile aandelen zijn in geld ingeschreven aan de prijs van vijfhonderd euro (500,00) per aandeel en volledig volgestort als volgt:

a) door de comparant sub.t. vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), waarvoor hem honderd aandelen op naam

werden toegekend die hij verklaard heeft te aanvaarden. 100.

b) door de comparante sub.2. vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), waarvoor haar honderd aandelen op naam

werden toegekend die zij verklaard heeft te aanvaarden. 100.

Totaal : tweehonderd aandelen. 200.

Het bedrag van de volstorting, groot honderdduizend euro (¬ 100.000,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voormelde instelling op 17 april 2014.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal reden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders. De algemene vergadering kan te allen tijde de opdracht van iedere bestuurder herroepen. Bestuurders zijn herkiesbaar.

Besluitvorming in de raad van bestuur. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeid zijn en slechts op voorwaarde dat :

-indien er twee bestuurders zijn : alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering;

- indien er meer dan twee bestuurders zijn : tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn en niet behoren tot het dagelijks bestuur, kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen hierover te beraadslagen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Bevoegdheden van de raad. De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

Overdracht van bevoegdheden en volmachten. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar aotiviteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Directiecomité. Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op elle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Vertegenwoordiging van de vennootschap. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur, Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Zo kan de gedelegeerd bestuurder, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, welomschreven deelbevoegdheden overdragen aan medewerkers in de organisatie, in relatie tot hun niveau en/of specifieke functie. De aard en de grenzen van deze overdracht worden omschreven in een delegatiebesluit, dat door de gedelegeerd bestuurder wordt opgesteld en door de raad van bestuur wordt bekrachtigd. De vennootschap is, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien Kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Jaarvergadering. De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van mei om negen uur. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

1..

Voor-

behouhetden

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen

aan

Belgisch a) de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen ver& de datum van de algemene

Staatsblad vergadering, de raad Van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

b) de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen ver& de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheld van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag niet beschouwd ais een werkdag. Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, maakt de zuivere jaarlijkse winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen totdat dit één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo.

Uitbetaling van dividenden - Uitkering van een interimdividend. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de jaarvergadering waarop het bedrag is vastgesteld. Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wijze van vereffening. Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige golden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de effecthouders naar verhouding van het aantal effecten dat zij bezitten en waarbij rekening wordt gehouden met de eventueel ongelijke afbetaling van effecten.

TIJDELIJKE BEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2015.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016,

- De comparanten hebben verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

BENOEMINGEN.

Benoeming bestuurders. Bij toepassing van artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen werd het aantal bestuurders bepaald op twee en werden tot bestuurders van de vennootschap benoemd:

a)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAVANO", met zetel te 2840 Rumst, Kerkstraat, 13, RPR Antwerpen  ondememingsnummer 0543.542.270, voor wie aanvaard heeft overeenkomstig artikel 13 van de statuten: de heer VAN OOSTERWYCK Karl Maria Jozef Ivo, voornoemd sub.1, zaakvoerder; die verklaard heeft dat hij zelf als vaste vertegenwoordiger zal optreden in de naamloze vennootschap "VAN OOSTERWYCK REAL ESTATE", welk mandaat van vaste vertegenwoordiger door hem aanvaard werd;

b)mevrouw HENDRIX Angélique Maria, voornoemd sub.2, die aanvaard heeft.

De opdracht van de voornoemde bestuurder sub.a) is bezoldigd en de opdracht van voornoemde bestuurder sub.b) is onbezoldigd,

Benoeming gedelegeerd bestuurder. De aangestelde bestuurders hebben met algemeenheid van stemmen besloten om tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder aan te stellen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAVANO", voormeld, aanvaard door haar zaakvoerder zoals voormeld en aan wie in hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder volledige individuele bevoegdheid is verleend om alleen-handelend namens de vennootschap op te treden en jegens derden overeenkomstig artikel 17 der statuten.Alle voormelde benoemingen hebben uitwerking vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan mevrouw Van der Vloedt Ria, wonende te 2930 Brasschaat, Bloemenlei, 31, om aile opstartformaliteiten te volbrengen in naam en voor rekening van de oprichters en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer

-inschrijving in het handelsregister;

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-aanvragen van BTW-nummer;

-inschrijving in het ondernemersloket;

-aile administratieve en verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemeidonck

Notaris

Op de laatste blz. van LulkS vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
VAN OOSTERWYCK REAL ESTATE

Adresse
Zetel: 2840 Rumst, Kerkstraat, 13,

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande