VAN TIEGHEM INSURANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN TIEGHEM INSURANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.429.144

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 26.06.2014 14223-0308-011
15/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechfban)r van Koophandel te Antwerpen, op

0 3 MEI 2013

Griffie

liai iiiiuum

*130738998

1111

i

I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0844.429.144

Benaming

(voluit) : VAN TIEGHEM INSURANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Morckhovenlei 45/5 - 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder de dato 22 april 2013:

Na beraadslaging, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen en met ingang van 1 mei 2013 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres:

2520 Emblem  Liersésteenweg 121B

Van Tieghem Jonathan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2012
ÿþ Mod Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!:~^rsr..~ri~ #xY TM`1 fá Yti ~ ~ Retf~tbnt

... , .

van l~dr~p ;aa~e of

1 5 MAART 2012

Griffie

" iaoeasea*

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o$et ç. Lt ~9 .tl4

Benaming

(voluit) : VAN TIEGHEM INSURANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2140 Borgerhout, Morckhovenlei 45/5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Paul DE GROOS, te Antwerpen op dertien maart tweeduizend en twaalf blijkt dat:

1) De heer VAN TIEGHEM Jonathan Philippe Catherine, geboren te Antwerpen op vijftien augustus negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 2140 Borgerhout, Morckhovenlei 45/5, met nummer' identiteitskaart 590-9962812-65 en rijksregisternummer 870815-307.59, en zijn echtgenote,

2) Mevrouw MASSEZ Inneke, geboren te Lier op achttien juli negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 2140 Borgerhout,

Morckhovenlei 4515, met nummer identiteitskaart 590-6639139-97.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkskontrakt, ongewijzigd tot op heden naar zij verklaren,

een besloten venncctschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "VAN TIEGF-IEM INSURANCE", met zetel te 2140 Borgerhout, Morckhovenlei 4515.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en treedt in werking op zelfde datum, De vennootschap heeft tot doel:

In binnen- en buitenland alle mogelijke makelaarsverrichtingen uit te voeren, met name op het vlak van verzekeringen, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasings enz,

Zij zal eveneens kunnen optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van' spaargelden.

Tegelijkertijd zal zij, in strikte naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, alle vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

Algemeen genomen heeft de vennootschap tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle mogelijke soorten industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, de onteigening, de verbouwing, de decoratie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, het beheer, de zaakvoering en de verkaveling van aile roerende en onroerende goederen, alsook de promotie, in België en in het buitenland en in elke mogelijke vorm, inzake immobiliën.

De vennootschap heeft ook de financiering van dergelijke verrichtingen als doel.

De vennootschap heeft eveneens als doel het commercialiseren, met name de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de commissie van preventiemateriaal bij brand en brandblusapparaten.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of die er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

Zij mag alle daden stellen, aile transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van haar nijverheid of handel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap is bevoegd aIl' met voormeld doei verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

Het maatschappelijk kapitaal is onvoorwaardelijke geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 SUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van waarde, tot beloop van zesduizend tweehonderd EURO (6.200,00 eur) volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer VAN TIEGHEM Jonathan, voormeld, die uitdrukkelijk zijn opdracht heeft aanvaard, Zijn ambt is bezoldigd.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op vijftien april om veertien uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend veertien,

Het boekjaar gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot éénendertig december tweeduizend dertien.

Voor ontledend uittreksel.

PAUL DE GROOF Notaris

Hierbij neergelegd: uitgifte akte, ontledend uittrekselekst

Bijiâgen bij het Belgisch Staatsblâd'-27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0211-011

Coordonnées
VAN TIEGHEM INSURANCE

Adresse
LIERSESTEENWEG 121B 2520 EMBLEM

Code postal : 2520
Localité : Emblem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande