VAN VRE E, AFGEKORT : VVE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VAN VRE E, AFGEKORT : VVE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 830.027.317

Publication

12/08/2013
ÿþ Mod Wand tt.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ileeigee tg/~ F~Rechtbank

~G 2013

van Koophandel

Griffie

!WillI411

9*

I II

i le

Ondernemingsnr : 0830 027 317

Benaming

(voluit) : VAN VRE E

(verkort)

Rechtsvorm : vof

Zetel: Mechelsesteenweg 209 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke en administratieve zetel - Aanpassing maatschappelijk doel - Plaatsvervangend zaakvoerder - Coordinatie der statuten 1

Beslissingen van de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten dd 29.07.2013

Conform artikel 13 van de statuten hebben de vennoten, die de totaliteit van het aantal aandelen

vertegenwoordigen, in buitengewone algemene vergaderinfg op 29.07.2013 bijeengeroepen, navermelde

beslissingen bij eenparigheid genomen .

Eerste beslissing : artikel 2

De maatschappelijke en administratieve zetel van de vennootschap wordt overgebracht naar het adres te

2018 Antwerpen, Charlottalei 7 met ingang van 01.08.2013

Tweede beslissing : artikel 3

Het maatschappelijk doel van de vennootschap: wordt aangepast

door schrapping in artikel 3 van de woorden ; " het uitvoeren van waarderingen en expertises "

Derde beslissing : artikel 8

Schrapping van het woord "permanente" in de zinssnede "wanneer deze in de permanente onmogelijkheid

Vierde beslissing : coordinatie der statuten en bekendmaking

De zaakvoerder van de vennootschap wordt belast met de coordinatie der statuten, alsook met aile

wettelijke en/of door de statuten voorgeschreven formaliteiten en kennisgevingen als onder meer de'

bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

STATUTEN " VAN VRE E " vof ( Coordinatie 29.07.2013 )

TITEL I RECHTSVORM BENAMING ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1: Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een vennootschap die de vorm van een vennootschap onder firma heeft aangenomen.

De vennootschap bestaat onder de benaming "VAN VRE E ", afgekort "WE". In alle akten, facturen en

stukken wordt die naam of afkorting onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vennootschap

Onder Firma" of "V.O.F."

Artikel 2; Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Charlottalei 7, Hij kan zonder wijziging

van de statuten naar om het even welke plaats worden overgebracht bij gewoon besluit van het bestuur. Dit

besluit moet worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Het bestuur mag bijkantoren,

administratieve en bedrijfszetels oprichten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel

-het verzorgen van administratie, het verlenen van assistentie en het verstrekken van managementadvies in

de meest brede zin zowel aan particulieren als aan rechtspersonen van welke aard of vorm ook,

- het waarnemen van bestuursmandaten in rechtspersonen van welke aard of vorm ook

- het beschikken over en beheren van roerende en onroerende beleggingsobjecten,

- het verwerven, beheren en vervreemden van maatschappelijke participaties

-het verzorgen van educatieve uiteenzettingen, lesreeksen en/of presentaties van wetenschappelijke en

culturele aard in binnen- en buitenland, zoals onder meer  zonder dat de opsomming limitatief is- de begeleiding bij bezoeken, tentoonstellingen en rondleidingen, het gidsen van geinteresseerde personen en groepen, het verlenen van assistentie aan organisaties, verenigingen of instellingen met een wetenschappelijk of cultureel doel, alsook de uitgave van publicaties en/of beeldmateriaal, dat hierbij aansluit.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in, samenwerken met, belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen, welke ook hun aard of rechtsvorm moge wezen, waarvan de activiteit nuttig kan zijn voor het realiseren van hogervermeld doel, door inbreng, samenwerking, participaties of op gelijk andere wijze.

De vennootschap mag kredieten en leningen toestaan aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag alle commerciele, financiele, industriele, roerende en onroerende verrichtingen stellen, kortom in binnen- en buitenland alles doen , dat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar hogervemield doel en/of van aard is de realisatie ervan rechtstreeks of onrechtstreeks te kunnen benaarstigen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Behoudens een rechterlijke beslissing, kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

TITEL 11- KAPITAAL AANDELEN AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfduizend euro. (¬ 5000 ). Het is vertegenwoordigd door 500 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 6: Wijzigingen van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meerdere keren worden verhoogd of verminderd door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering.

Artikel 7 ; Overdracht aandelen

A. De afstand van aandelen onder levenden is vrij aan een medevennoot. In alle andere gevallen moet de overdracht, op straf van nietigheid, onderworpen worden aan een beslissing van de algemene vergadering en de goedkeuring verwerven van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. indien de medevennoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring, hen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te verzetten.

B. De overdracht of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij aan een medevennoot en aan erfgenamen in rechte lijn. De erfgenamen van deelbewijzen, die evenwel geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen. Zij mogen de afkoop vragen bij een ter post aangetekend schrijven. In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd, zelf in te kopen De weigering van goedkeuring tot afstand van aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken.

Een medevennoot heeft steeds de voorrang van aankoop van de aandelen van de andere vennoot, wanneer deze beslist om zijn aandelen te verkopen.

De prijs waaraan de vennoot die van zijn voorkeurrecht wenst gebruik te maken de aandelen kan overnemen, is de waarde van de aandelen die jaarlijks, na de goedkeuring van de balans door de Algemene Vergadering, met eenparigheid van stemmen zal vastgesteld worden, rekening houdend met de werkelijke waarde van het maatschappelijk vermogen, of bij gebreke aan dergelijke vaststelling en behoudens minnelijke overeenkomst, door twee deskundigen, waarvan één door de overlater en één door de andere vennoten benoemd wordt.

TITEL III - BESTUUR EN TOEZICHT

Artikel 8: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, of wanneer deze in de onmogelijkheid vertoeft zijn functie waar te nemen door één plaatsvervangend zaakvoerder - welke allen vennoot moeten zijn en worden benoemd door de algemene vergadering.

De duur van het mandaat van zaakvoerder en plaatsvervangend zaakvoerder is onbepaald. Zij zijn ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging voorzien kan worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De individuele onderzoeks en contrclebevoegdheden van de vennoten kan worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden, Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 9: Werking

Behoudens een uitdrukkelijke afwijkende beslissing van de Algemene Vergadering, waarvan de toepassing de duur van het boekjaar niet kan overschrijden, is het mandaat van zaakvoerder en plaatsvervangend zaakvoerder onbezoldigd.

Artikel 10: Bevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11: Werking

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 21.00 u. De vergadering wordt gehouden op de plaats in de uitnodiging vermeld.

Artikel 12: Bijeenroeping

De zaakvoerder roept de gewone algemene vergaderingen en de buitengewone algemene vergaderingen bijeen. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder ten minste 15 dagen vóór de vergadering, met vermelding van de dag, uur en plaats en agenda van de vergadering. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten.

Artikel 13: Beslissingen

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, voor zover de statuten geen afwijkende regeling bepalen. De besluiten worden geldig genomen bij gewone meerderheid. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot beschikt over een aantal stemmen dat gelijk is aan het aantal aandelen dat hij bezit.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is een voorstel verworpen.

et stemrecht van vennoten die de eisbare stortingen niet hebben verricht, wordt geschorst tot op het ogenblik van de storting.

Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigheids - en meerderheidsvereisten; op de vergadering dient ten minste 112 van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van tenminste 314 der stemmen.

Artikel 14: Vertegenwoordiging

Een vennoot mag zich bij geschreven volmacht laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere vennoot die stemrecht heeft.

Mede eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars en pandhoudende schuldeisers dienen zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze op de door dat orgaan aangeduide plaats en binnen de vastgestelde termijn worden neergelegd.

De vennoten of hun volmachtdragers moeten om toegang te krijgen tot de vergadering een aanwezigheidslijst ondertekenen en hun identiteit en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, opgeven. Artikel 15: Beraadslaging

Behalve in geval van statutenwijzigingen, beraadslaagt de algemene vergadering geldig welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der geldig uitgedrukte stemmen. De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de punten die op de agenda staan..

Artikel 16: Verdaging

Ongeacht de in de agenda opgenomen punten heeft het bestuur het recht om zowel een gewone ils een buitengewone algemene vergadering na de opening van de debatten met drie weken uit te stellen. Door dat uitstel, dat vóór de sluiting van de vergadering door de voorzitter ter kennis wordt gebracht en wordt vermeld in de notulen van die vergadering, vervallen alle genomen beslissingen, De vennoten dienen opnieuw te worden opgeroepen tegen de datum die door de raad wordt vastgesteld. Die oproeping vermeldt dezelfde agenda.

De formaliteiten die werden vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (waaronder de neerlegging van aandelen of volmachten), blijven geldig voor de tweede. Nieuwe neerieggingen worden toegelaten binnen de statutaire termijnen. Een uitstel kan slechts eenmaal plaatsvinden. De tweede vergadering beslist op definitieve wijze over de jaarrekening,

Artikel 17: Buitengewone algemene vergadering

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Op verzoek van een of meer vennoten die één vijfde van de aandelen vertegenwoordigen, is de zaakvoerder ertoe gehouden een buitengewone algemene vergadering samen te roepen, op voorwaarde dat de verzoekende vennoten precieze punten voor behandeling door de algemene vergadering hebben aangeduid. De vergadering dient door te gaan binnen één maand na het verzoek.

TITEL V - BOEKJAAR - JAARREKENING

Artikel 18: Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder kalenderjaar.

Artikel 19: Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de balans, de resultatenrekening en zijn bijlagen. Deze zullen ter goedkeuring aan de algemene vergadering worden onderworpen.

~t =

Artikel 20: Verslag

De jaarlijkse algemene vergadering hoort het verslag van de zaakvoerder en doet uitspraak over de

aanvaarding van de jaarrekening. Na de goedkeuring van de jaarrekening doet de algemene vergadering

uitspraak over de kwijting van de zaakvoerders, De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend

door de Voorzitter alsook de aandeelhouders die erom verzoeken.

TITEL VI - UITKERING VAN DE WINST

Artikel 21: Uitkering winst

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt;

-op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige

deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de ,

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

TITEL VII - ONTBINDING _ VEREFFENING

Artikel 22: Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij

beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de

statutenwijzigingen, De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de

bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 23: Vereffenaar(s)

Ingeval van ontbinding duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt eveneens

hun bevoegdheden en hun vergoedingen. Zolang de vereffenaars niet zullen aangeduid zijn, is de zaakvoerder ,

van rechtswege belast met de vereffening, De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de macht

van de zaakvoerder.

Artikel 24: Liquidatiebonus

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld, onder de vennoten naar verhouding van het

aantal aandelen dat zij bezitten,

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan

tot de verdeling, met dit onderscheid rekening houden door de gelijkwaardigheid te bewerkstelligen.

Coordinatie der statuten

ingevolge beslissing der buitengewone Algemene Vergadering der vennoten

te 2018 Antwerpen op 29.07.2013

Van Vre' Edward

zaakvoerder

VAN VRE E vennootschap onder firma (WE vof ) Ondernemingsnummer 0830.027.317 2018 Antwerpen 30.07.2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

k Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2011
ÿþ Mcd 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 830.027.317

Benaming

(voluit) : VAN VRE E

Rechtsvorm : VOF

!3ceiy,ycfegd ter r,If: l';. ;'e:kbunû lynn gaophorcdei to QntwQrpena op

'14 :full 2011

Griffie

11I 1I CII I I~ II I II I I~ ~I I II 111

" 11115495*

bs

B SC

Bijlagen bij het BelgischStaatsblad 271.0.7/2011

Zetel : 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 209 Onderwerp akte : Aanpassing statuten - Maatschappelijk doel - Coordinatie der statuten

Conform artikel 13 van de statuten hebben de vennoten, die de totaliteit van het aantal aandelen. vertegenwoordigen, in buitengewone algemene vergadering op 13.06.2011 bijeengeroepen navermelde' beslissing bij eenparigheid genomen.

Eerste Beslissing Het maatschappelijk doel zal voortaan luiden als volgt :

Artikel 3 Doel De vennootschap heeft tot doel

- het uitvoeren van waarderingen en expertises

- het verzorgen van administratie, het verlenen van assistentie en het verstrekken van managementadvies

in de meest brede zin zowel aan particulieren als aan rechtspersonen van welke aard of vorm ook.

- het waarnemen van bestuursmandaten in rechtspersonen van welke aard of vorm ook - het beschikken over en beheren van roerende en onroerende beleggingsobjecten,

- het verwerven , beheren en vervreemden van maatschappelijke participaties

- het verzorgen van educatieve uiteenzettingen, lesreeksen en/of presentaties van wetenschappelijke en. culturele aard in binnen- en buitenland, zoals onder meer  zonder dal de opsomming limitatief is - de' begeleiding bij bezoeken , tentoonstellingen en rondleidingen, het gidsen van geinteresseerde personen en groepen, het verlenen van assistentie aan organisaties, verenigingen of instellingen met een wetenschappelijk; of cultureel doel, alsook de uitgave van publicaties en/of beeldmateriaal, dat hierbij aansluit.

De vennootschap zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in, samenwerken met,

belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen, welke ook hun aard of

rechtsvorm moge wezen, waarvan de activiteit nuttig kan zijn voor het realiseren van hogervermeld doel ,

door inbreng, samenwerking, participaties of op gelijk andere wijze.

De vennootschap mag kredieten en leningen toestaan aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag alle commerciele, financiele, industriele, roerende en onroerende verrichtingen stellen, kortom in binnen- en buitenland alles doen , dat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar hogervermeld doel en/of van aard is de realisatie ervan rechtstreeks of onrechtstreeks te kunnen benaarstigen

Tweede beslissing : Coordinatie der statuten en bekendmaking

De zaakvoerder wordt belast met de coordinatie der statuten, alsook met alle wettelijke en/of door de

statuten voorgeschreven kennisgevingen en publicaties.

2018 Antwerpen

13.06.2011

Van Vre' Edward

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2011
ÿþA

Mati 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ncerg'isgd ter griffie van de

Rechtbank van Ken:1tt1;r:dze! Antwerpen~.~ ~I~

op gÎ

De Grrffr~ f'er

'

Voor- 1 *11050988

behouder 1!

aan het

Belgisch

5taatsblau



Ondememingsnr : 0830 027 317 Benaming

(voluit) : VAN VRE E

Rechtsvorm : vof

Zetel : Pulhoftaan 49 2600 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke en administratieve zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge Beslissing van het bestuur van de vennootschap dd 15.02.2011

Overeenkomstig art 8 van de statuten wordt de vennootschap bestuurd door één zaakvoerder , dewelke overeenkomstig de bevoegdheden hem toegekend in art 2 van de statuten navermelde beslissing heeft genomen .

Beslissing

Hierbij wordt akte genomen van het besluit dat de zetel van de vennootschap van het in hoofding vernielde adres per datum van één januari 2011 is overgebracht naar het adres te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 209.

De zaakvoerder van de vennootschap is belast om alle formaliteiten en kennisgevingen te vervullen , onder meer zoals voorgeschreven in art 2 der statuten, de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad .

2600 Antwerpen

15.02.2011

Van Vre' Edward

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
VAN VRE E, AFGEKORT : VVE

Adresse
MECHELSESTEENWEG 209 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande